salam
bache ha
ye lap top hp ba in kanfig cheghadr miarze??
ram 4g
gerafic ati 6470
cpu core i5
hard 640g
led 15.6
Printable View
salam
bache ha
ye lap top hp ba in kanfig cheghadr miarze??
ram 4g
gerafic ati 6470
cpu core i5
hard 640g
led 15.6
کسی راه حلی واسه این نداره ؟ :41:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=553966
با سلام بر دوستان عزیز: لطفا یک لپ تاپ hp با قیمت 1500000 معرفی کنید برام!!! که به درد بازی هایی مثل soccer 2012 و fifa 2012 و need for speed و بازی های استراژیک + کار های گرافیکی مثل فوتوشاپ و... بخوره+ برنامه نویسی!!!! و می خواستم بدونم که لپ تاپ hp ای داریم توی این قیمت که با cpu اینتل و کارت گرافیک nvidia geforce باشه!!!! ترجیحا!!!
لطفا راهنمایی کنید!!
سپاس
فکر نکنم با nvidia مثل سابق کار کنه hp.من که گرافیک nvidia ندیدم تو سریهای جدید Hp.دلیلش احتمالا باید برگرده به سریهای قدیمی تر Hp که زیاد هم داغ می کرد و یه جورایی Hp رو زیر سوال برد و خیلیها معتقدند دلیل اصلیش کارتهای nvidia بوده.البته خیلی برندهای دیگه هم الان از nvidia استفاده می کنن.ولی کلا دمای کار amd پایین تره.شاید Hp نخواسته دوباره ریسک کنه.شاید هم مسایل دیگه ای باشه
راستی دوستان، وقتی میخواید فیلم ببینید، از توی تنظیمات گرافیکتون (ATI ها) این گزینه رو فعال کنید تا از تمام قابلیت های کارت گرافیک استفاده شود و البته این گزینه با هر بار ریست شدن سیستم، غیرفعال میشود. (برگرفته از help خود catalyst :31: ):
Use Video Demo Mode settings to demonstrate the benefits of video settings available in Catalyst™ Control Center. When demo mode is enabled, all video enhancement features supported by your graphics card are enabled, and a window appears showing a comparison of video played with and without enhancement features.
Note: These settings are available only for certain graphics cards.
- Navigate to one of the following pages:
- Standard View—Video > Video Quality > Other Video Settings.
- Advanced View—Video > Video Settings.
For certain notebooks, there may be two versions of these page; select the page that corresponds to the graphics processor that you want to configure. For more information, see Video Settings.- In the Video Demo Mode area, select or clear Enable Demo Mode. If choose to enable demo mode, select one of the following options:
- Full Screen Mode (Enhancements Off)—Shows video playback in the demo window with enhancement features disabled.
- Full Screen Mode (Enhancements On)—Shows video playback in the demo window with enhancement features enabled.
- Split Screen Mode—Simultaneously shows video playback with enhancement features enabled and disabled in the demo window. Availability of this setting varies between graphics cards.
Note: Demo mode is automatically disabled each time you restart or log on to your computer.- Click Apply.
با سلام
کسی تا حالا با
HP Pavilion DV6-6160
کار کرده!!؟؟؟؟
لطفا در مورد مزایا و معایبش اگر کسی میدونه توضیح بده!!!؟؟
سپاس
HP Pavilion DV6-6177 اين مدل رمش 4 هستش ميشه بعدا مقدار رم را افزايش داد و 8 برد در صورت نياز ؟؟؟؟
و اينكه كسي قيمت دقيق با تقريبي اين مدل را نداره ؟؟؟؟
من دارم. کانفیگش اینه:نقل قول:
CPU: 2nd Generation Ci5 2430M 2.4 GHz up to 3.0 GHz, RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz, VGA: ATI 6770 2.5 GB GDDR5, HDD: 500 GB 7200 RPM, USB3, Fingerprint, HP TrueVision HD Webcam, Bluetooth v3, Beats Audio, Touchpad with On-Off capability and Multifinger gestures, Win 7 Home Premium 64-Bit
معایب نداره. همش مزایاست. خیلی هم خنکه. :46:
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
راستی مانیتورش هم "15.6 HD LED است.
متشکر دوست عزیز: چند تا سئوال در مورد این لپ تاپ داشتم لطفا راهنمایی ام کنید!!!!
من بین k 53 sv و hp6160 موندم !!! نمی دونم کدامش را بگیرم !!! ایا این 6160 با توجه به این کارت گرافیکش ati هست به درد بازی های کامپیوتری مثل(pess 2012 و fifa 2012 و بازی های استراژیک مثل ژنرال و جنگ صلیبی و.....) و کارهای گرافیکی مثل فوتوشاپ و ادیوس و.... میخورد؟؟؟؟(داغ که نمیکنه!؟؟؟) راستی گارانتی معتبر hp چی هست و قیمت این لپ تاپ الان چند هست؟؟ و ایا مانیتورش مثل اینه هست یا مات هست؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟
:40:
سپاس فراوان
دستت درد نکنه دیگه!کلا گند زدی به قدرت این گرافیک رفت!pes ,بازی استرات÷یک چیه!بشین باهاش mass effect وcod و battle filed بازی کن.ابنها رو گرافیکهای معمولی هم جواب می دن!واسه فوتوشاپ شنیدم cs5 از stream هم پشتیبانی می کنه.ولی اون ور÷نهایی که با cuda کار می کنن هم فکر نمی کنم مشکلی با amd داشته باشن.ممکنه یه کم تاثیر داشته باشه کودا.ولی فکر نمی کنم اونقدر باشه که بخاطرش بخوای لپتاپ عوض کنی.gpu ی sv چیه؟فک کنم یا 540 ه یا 550.به هر حال 6770 از هر دوی اینها قویتره.مموریشم ddr5 ه که خیلی تاثیر داره
داغ هم خیلی کار بکشی می کنه.مثلا بازیهای سنگین/ولی حالت عادی نه.اصلا.تازه می تونی از hp coolsense استفاده کنی که دور فن رو زیاد می کنه و حتی من که nfs hot [ersuit رو بازی می کنم اصلا داغ نمی شه و حتی می شه گفت خنکه!
lcd ش هم bright view ه و شفاف.مات نیست
کارت گرافیکش ati 6770m است از نوع GDDR5، یعنی یکی از قویترین کارتهای موجود. این کارت از کارت Nvidia GT555m هم 10%-15% پرفورمنس بهتری نشون داده. PES و FIFA که گرافیک آنچنانی ندارن نتونه اجرا کنه :31: من هم فیفا و هم پی ای اس رو با کارت گرافیک Intel ش هم خیلی روون اجرا کردم. (حتما میدونید دیگه، این سی پی یو ها سندی بریج هستن و یه کارت گرافیک داخل خود سی پی یو تعبیه شده واسه زمانی که گرافیک سنگینی لود نمیکنید و در نتیجه در مصرف باتری بسیار بسیار صرفه جویی میشه) همه این بازیهایی که گفتی راحت اجرا میشن. من کرایسیس و cod mw3 و F1 2011 و NFS The Run و ... رو هم با تنظیمات ultra و high اجرا کردم بدون هیچ مشکلی. فوتوشاپ و... هم خیلی پرفورمنس بالایی داره. ضمنا این لپتاپ فوتوشاپ CS5 که من دارم رو زیر 3 ثانیه لود میکنه، یعنی خیلی عالی.... بیخود که نیست سی پی یوش تا 3GHz بوست میشه و 4 تا thread داره و رم سیستم Hynix DDR3 1333MHz و هاردش 7200rpm است. ادیوس رو من اصلا ندارم و نمیدونم چی هست اصلا :31: توی فوتوشاپ موتوشاپ و اینجور برنامه ها داغ نمیشه.. کلا با اجرای برنامه مرنامه داغ نمیشه... خیلی خیلی خنکه.. فقط موقع اجرای بازیهای سنگین از کنار لپتاپ گرما میزنه بیرون و سرعت فن میره بالا تا خنکش کنه.. من از طریق خود سایت اچ پی هم با بخش فنیشون چت کردم گفتم این گرما موقع بازی به لپتاپ آسیب نمیزنه؟ آیا عادیه؟ برگشت گفت لپتاپ شما از نوع multimedia است و ما تمام این فاکتورها رو در نظر گرفتیم و خیالتون راحت باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
در مورد گارانتی هم خدمتتون عرض کنم که hp گارانتی رسمی تو ایران نداره. اگه میخواید بخرید حداقل گارانتی شرکتی بخرید، نه گارانتی مغازه ای. شاید بزرگترین شرکتی که در حال حاضر hp وارد میکنه ایران اچ پی (فالنیک) باشه. من هفته اول آبان خریدم 1.250 اما فکر کنم توی دی ماه یا بهمن ماه قیمت گرفتم بدجور رفته بود بالا. اما الان نمیدونم اصلا توی بازار هست یا نه چون اچ پی مدام کانفیگ های مختلف میده بیرون. به هرحال یکی از بهترین سی پی یوها رو توی dv6 ها داره چون 2nd generation است، چون هر dv6 ی 2nd نیست اما 6160 سی پی یوش 2nd است..
ضمنا قیافه سری k و کلا asus با dv6 قابل قیاس نیست... hp خیلی خیلی خوشگله خداییش... کیبوردش هم بسیار دوست داشتنیه..
متشکر دوست دوست عزیز از راهنمایی جامع و کاملتان!!
چند تا سئوال دیگه هم داشتم لطفا راهنمایی کنید!!؟؟؟
من شنیدم جنس بدنه لپ تاپ های hp الومنیومی هست!! ایا این 6160 هست هم بدنه اش الومینیومی هست و راستی خش که نمیگیره!!! و یک سئوال هم در مورد مانیتورش داشتم!!! مثل اینه که نیست!!! یعنی مات هست یا مثل اینه می ماند!!!؟؟؟
من توی سایت دیجی کالا دیده بودم یکی از کاربرها تنها بدی این لپ تاپ را زاویه ی دید ضعیفش دانسته بود!!!! نظر شما چی هست؟؟
و یک سئوال در مورد finger print و usb3 داشتم!!! ایا این دو جز اش کار می کند؟؟؟
و کار این finger print چطوری میباشد؟؟؟ به نظر میرسه جالب باشه!!!
سپاس
بدنه الومینیومی هست(نه آلومینیوم خالص.آلیا÷ خاصیه)N53 هم همینطوره فکر می کنم بدنه اش.یعنی هر دو الومینیومی هستند.خش هم نمی گیره.مگه با چاقو بیفتی به جونش!lcd ش هم مات نیست.مال ایسوس هم نیست.lcdهاشون مثل همه.هر دو اینه ای هستند.(کلا اکثر لپتاپها همینجورین/به جز رفلکس نور ئر محیط بیرون مشکل خاصی ندارن.یه سری لپتاپهای گیم مثل msi683 و ... صفحه مات دارن.n55 هم انتی رفلکسه و فکر کنم طبیعتا باید مات باشه.رو زاویه دید لپتاپ خیلی حساس نباش.همشون با تغییر زاویه تغییر می کنن.زاویه دیدش معمولیه.یعنی به پای اپل و بعضی مدلهای سونی نمی رسه.ولی شاید ایسوس هم همینطور باشه.خودت باید مقایسه کنی.به نظرم افتضاح نیست زاویه دیدش.ولی خوب هم نیست.من دوستم vaio داره و اونم با تغییر زاویه مثل مال من رنگها به هم می ریزه.پس توقع نداشته باش مثل tv باشه.کلا لپتاپ همینه
متشکر دوست عزیز: من خلاصه بین hp و asus موندم!!!نمی دونم کدامش رابگیرم !!! اگه دوستان تو مایه های 1500000 تومان یک مدل از hp که کارایی خوبی داشته باشه(از نظر گرافیک و بازی تا نرم افزار)!! میشناسند!!! لطفا معرفی کنید؟؟
سپاس
ببینید دوست عزیز شما اگر بخواین بر اساس گفته ها و مسائلی که باعث تغییر در دیدگاه می شن تصمیم بگیرین بهتره دست به هیچ کاری نزنین چون نمی تونین تصمیم درستی بگیرین ....
البته این مساله به این معنی نیست که گفتگو و تبادل نظر با دیگران رو ندیده بگیرین ...نه...فقط باید بدونین با چه کسی و در مورد چی صحبت کنین و نه این که با کوچکترین حرف من یا کس دیگه نطرتون تغییر کنه ....
من نمی خوام و وقتش رو هم ندارم که توضیح کاملی بدم به دلیل این که بحث در مورد مدل های این سری در صفحات گذشته هست و بسیاری از پست ها هم توسط خود بنده بود با یک ID که بن شده ...(em0fab0y)....
شما هم باید بدونین اگر یه نوت بوک فوق عالی می خواین فقط و فقط باید تو اچ پی دنباش باشین نه این که هر روز ذهن خودتون رو درگیر تمام برند ها کنین ....
انتخاب اچ پی دلایل بسیاری زیادی داره و امکانات و تکنولوژی های انحصاری رو فقط رو دیوایس های اچ پی می تونین پیدا کنین....
لحظه ای هم روی خرید اچ پی نمی تونین شک داشته باشین مگر اینکه واقعا مشکل خاصی داشته باشین ....
نمی خوام در مورد مسائل فنی صحبت کنم چون بسیار طولانی می شه اما خیلی خلاصه عرض می کنم هیچ نوت بوکی کلاس و طراحی فوق العاده مثل اچ پی رو نمی تونه به راحتی داشته باشه و شما باید بدونین اگر چول به چیزی غیر از اچ پی دادین اشتباه بزرگی رو مرتکب شدین ....
اینم بدونین که فعلا برای خرید دست نگه دارین چون مدل های جدید Pavilion dv6 -7000 به زودی وارد بازار جهانی می شه و به فاصله کمی در ایران می تونین اونا رو تو بازار ببینین ...
به هیچ عنوان هم دنبال مدل های تخیلی Asus نباشین نه به این دلیل که خوب نیستن ...نه...فقط خیلی مونده تا بتونن به اچ پی و تکنولوژی های انحصاری اون برسن ...
درباره بقیه سوالاتتون که دوستمون توضیح دادن...نقل قول:
عجب سوالی درباره usb3 و fingerprint پرسیدی!!! پ ن پ!! کار نمیکنه!! گذاشتن واسه قلقلک دادن لپتاپ!!! :18: خب معلومه کار میکنه!!! از اون سوالا بودا!!!!! :18:
کار اثر انگشت اینطوریه که وقتی میخواید وارد ویندوز بشید، اگه دوست داشته باشید میتونید به جای پسوورد از اثرانگشتتون استفاده کنید و یا هم از اثرانگشت استفاده کنید و هم پسوورد (همزمان یعنی). :46: حتی بعضی برنامه ها رو میتونید واسه ویندوز تعریف کنید که فقط با اسکن اثرانگشت شما اجرا بشه و کس دیگه ای نتونه اجراشون کنه. :27:
جوابه من يادتون رفته انگارنقل قول:
HP Pavilion DV6-6177 يه مقداري بزار سرش اين مدل را بگير خيلي بهتره ارزشش هم دارهنقل قول:
متشکر دوست عزیز:کسی از دوستان با HP Pavilion DV6-6177 کار کرده!!!لطفا در مورد مزایا و معایبش توضیح بدهید؟؟؟
سپاس
بله میشه.نقل قول:
عزیز من خودم 6170 دارم و بسیار راضیم. شک نکن اچ پی بگیر.نقل قول:
متشکر دوست عزیز:ولی شما یک نگاه به قیمتش بنداز!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها آمار HP ENVY 15-3040NR رو کسی نداره؟ بدون شک فوق العاده ترین لپ تاپیه که من تاحالا از اچ پی دیدم! دیزاین عالی,کانفیگ عالی،گرافیک جدید ATI 7590،و باطری تا 2برابر قوی تر از سری پاویلیون! من شیفته ی این مدلم! فقط موندم
چطور تهیه کنم! از کجا؟
آقا من یه چن وقتیه یه 6180 گرفتم، بعد مانیتورش جوریه که مثلا یه کم که زاویه دید عوض میشه کنتراست تصویر هم تغییر میکنه، خواستم ببینم شما هم همچین مشکلی دارین؟ عادیه؟ چه جوریاست داستان؟
یک سوال.
من 6080 دارم .میخوام تنظیمات گرافیک 6770 روی عکسهام اثر کنه اما نمیشه.
کنتراست ،رنگ،همه چی کار میکنه اما روی ویدیوها اثر میکنه روی عکس یا مثلا برنامه فتوشاپ تغییر تنظیمات اثر نمیکنه.
چیکار کنم؟
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
من 6080 دارم و همینجوریه.نقل قول:
نگران نباش تقریبا تمام ال ای دی ها اینجوریه
DV6-6B13TX چطور در اومده؟ اونایی که باهاش کار کردن توضیح بدن چطور لبتابی چون تنها مشکل 6120 همون وزنش که 2900 گرم هست رو نداره.
طراحیش فوق العادست
دوستان عزیر که قصد خرید هر کدوم از مدل های سری Pavilion Dv6 رو دارن باید دست نگه دارن ...
به دلیل این که به زودی مدل های 2012 این سری وارد بازار جهانی و ایران می شه ....تقریبا با همون قیمت سابق که مدل های سری Dv6 دارن ...
از همه لحاظ فوق العاده تر شده ....
اینا دیگه نوت بوک نیستن شما با هیولا روبرو هستین پس دست نگه دارین و به چیزی غیر از اچ پی هم کوچکترین فکری نکنین ....
ویدیو زیر رو می تونین با چیز پی ان ببینین ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند تا سوال در مورد (hp 4530 (core i5-8gb ram - 750 gb hdd - vga 1 gb داشتم
از اونجايي كه كار روزانه من حدود 7 تا 8 ساعته و كارم بيشتر با نرم افزار هاي محاسباتي عمران و معماري . كارهاي سه بعدي 3dmax هستش و ميخوام حداقل 4 . 5 سالي كارم رو راه بندازه
به نظرتون مناسبه ؟ دماي دستگاه چطوره خيلي زياد نيست ؟ مشكل خاصي نداره ؟
گارانتي معتبري داره ؟ (اينجا با گارانتي سيلور لند و پاژنگ دارن به نظرتون خوبه؟) خواهشا بدون تعصب جواب بدين.
دوست عزیز من مدل شما رو ندارم اما 6080 دارم ،که گرافیکش 6770 و 6گیگ رم و cori 7 و بیشتر داغ میکنه نصبت به cori5 اما هیچ مشکلی ندارم وقتی با 3dmax کار میکنم.نقل قول:
شما باید مدل گرافیکت رو مقایسه کنی ببینی سریعتر هست یا نه؟
دما لبتاپ من نهایتا به 75 میرسه که با تنظیم سرعت فن ظرف 10 دقیقه به 62 میرسه.
اما اینم بگم که باطری لبتاپم ضعیف هست و فکر کنم سالی یک بار مجبور به خرید باطری بشم.
خوب كي ميادش امكانتشون چي هستننقل قول:
خوب حتما قيمتشون هم بيشتر از سريه قديمي هستن
معلوم هستش كي ميان ؟؟؟ و در چه قيمتي ؟؟؟؟
كسايي كه اين مدلو دارن لطفا راهنمايي كنننقل قول:
ُسلام همگی سوالم این بود که این مدل beats که میگن صدای خوبی داره دقیقا چه قیمت هست و چه مشخصاتی داره چون میخواستم بخرم پرسیدم که سریع تصمیم بگیرم مرسی :) ممنون که خوندین
فن 6190 وقتی کار سنگین نمیکنم باهاش مثلا موقع دانلود یه دفه شروع میکنه با دور تند کارکردن . cpu هم فقط 5 درصد اشغاله. مشکل کجاست؟ طبیعیه؟
Beats تو همه ی مدل های سری DV6-6000 وجود داره.نقل قول:
طبیعیه مشکلی نیست. چند ثانیه کار میکنه دوباره وایمیسته.نقل قول:
نه تو همش نیست.تو اکثر مدلهاش هست.ولی بعضیا که ارزونترن(معمولا اونایی که گرافیکشون 6770 نیست)رو اونها نیستنقل قول:
مرسی :11:نقل قول:
حوصله سرچ نداشتم اجمالی گفتم :31:
سلام من یه لپتاپ میخوام بگیرم موقتی.
چون دانشجوم 800تومن بودجه دارم.میخوام 13 اینچی باشه و سبک.
خیلی سرچ کردم این مدلو گیر آوردم :
HP Pavilion DV3-4303
لطفا دوستان نظرات خودشونو اعلام کنن(نقاط قوت و ضعف)
که من این لپتاپ رو بگیرم یا نه؟
به نظرتون با این مشخصات کم نمیاره؟
پردازنده:
Intel 380M Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
3 GB DDR3
هارد دیسک:
320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 6370 DDR3 512 MB UpTo 1790 MB
صفحه نمایش:
13.3" - Bright LED
چون من معماری میخونم برای نرم افزارهای مهندسی گفتم...
لب تاب معرفی لب تاب چه طوره؟ بهم اطلاعاتیHP dm4-2040 بدید
یک سوال.
من 6080 دارم .میخوام تنظیمات گرافیک 6770 روی عکسهام اثر کنه اما نمیشه.
کنتراست ،رنگ،همه چی کار میکنه اما روی ویدیوها اثر میکنه روی عکس یا مثلا برنامه فتوشاپ تغییر تنظیمات اثر نمیکنه.
چیکار کنم؟
اچ بی الان خدمات بعد از فروش ایده ال داره؟