واسه من که آپلود رایگان نیس.نقل قول:
Printable View
واسه من که آپلود رایگان نیس.نقل قول:
....................نقل قول:
اره تو همون قسمت حجم استفاده شده محاسبه میشه . چند بار هم تست کردمنقل قول:
............نقل قول:
طبق اصل 152 سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی شرکت های می تونن آپلود را بردارن و یا 25 درصد بیشتر روی حجم کاربراشون حساب کنن مثلا شما 1 گیگ می خری بهت 250 مگ هم بیشتر حجم میدن .. حتما اجباری نیست شرکتی میزان آپلود را محاسباتشو نادیده بگیره ...نقل قول:
آره،درسته؛ من در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یکی از دوستان گفتم که شرکتا میتونن اینجوری حساب کنن ولی در کل،هیچ جای دنیا دیگه آپلود رو حساب نمی کنند و این کار بعضی شرکتا خیلی ضایس.....نقل قول:
ولی واقعا یکی از بهترین شرکتایی که من تا حالا ازشون نت داشتم،همین داتک بوده؛ واقعا همه چیش عالی بود.
تنها مزیت داتک سرعت شبانه بود که محدود نمیکردن. الان سرویساشون به درد نمیخوره با یکم دقت میبینید که تقریبا گرون ترین تعرفه بین شرکت هاس. جدیدا هم که حجم دزدی میکنن.بعد 4 سال اخر این ماه از داتک میرم. مزخرفترین پشتیبانی ممکنو داره فقط خوش اخلاقن همین!!! کار راه نمیندازن
دقیقا همینه.تعرفه هاش گرونه ولی نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ارزونه؟؟نقل قول:
کجا گرونه آقااا؟!!! الان کدوم شرکتی سرعته 8 مگو میده 15 تومن یا 14 مگو میده 25 تومن؟!!!!!( به جز پارس آنلاین که همرو رو 16 میبنده)نقل قول:
شاتل الان سرویس 8 مگشو میده 38 تومن یا آسیاتک که گرون بازیش معروفه و ...!!!
من خودم از این شرکت تخلیه کردم، به این دلیل که خرجم رفته بود بالا( به دلیل احتساب شبانه) و رفتم جایی که شبانه رایگان داره ولی با این حال این شرکت بکی از بهترین شرکتایی بود که ازش نت داشتم. همه چیزش عالی بود،سرعت یه لحظه هم افت نداشت و پینگش هیچ موقع تایم اوت نداشت و کلاا عااااالی بود؛ تنها ایرادی که داشت ،همینه که شما گفتی، پشتیبانی واقعا ضعیفی داره و دو زار حالیشون نیست و کار رو سخت راه میندازن.
کجا رفتی داداش من حوالی میدون توحید میخوام ADSL بگیرم نمیدونم کدوم شرکت کیفیت بهتری دراه و قیمت پایین تری :n03:نقل قول:
با یه مثال ساده توضیح میدم چقدر گرونه. البته با این فرض که کاربر پرمصرفی باشی و شبانه برات مهم باشهنقل قول:
برای مثال اسیاتک شهاب 10 مگ با ماهی 10 گیگ مبلغ 44 تومن میدی
در مورد سرعت شبانه اسیاتک که معمولا 250 است. تو فروم اسیاتک بری کسی زیر 250 نیس (البته 10 مگ) با 6 ساعت رایگان 5 گیگ شبی میتونی بگیری.میشه 150 گیگ شبانه. البته اگر مرکز مخابراتی خلوت باشه شاید بشه بیشترم گرفت
داتک سرویس ۱۰۲۴ Kbps رو که روی ۱۰ Mb میبنده 1 ماهه 5 گیگ میده 24 تومن حالا اگر بخایم یک ماهه 10 گیگ بکنیم . باید 4 گیگ حجم اضافه کنی(با احتساب همون 25 درصد) 16 تومن حجم اضافه. دانلود شبانه هم 150 گیگ ماهی که 10 درصد میشه 15 گیگ پس باید 12 گیگ بخری که میشه 40 تومن . در نتیجه کل مبلغ 24+16+40=80 تومن
حتی اگر شبانه هم مصرف زیادی نداشته باشی مثلا ماهی 25 گیگ بازم تو داتک ماهی 48 تومن باید بدی!!!! البته این با این فرضه که مصرف روزانه ماهی 10 گیگ احتیاج داشته باشی (که من دارم)
داتکم شب سرعتو پایین نمیاره هنر کرده داره پولشو میگیره من ماه قبل 60 تومن پول اینترنتم شد. 35 تومن فقط شبانه بود
داتک مفتشم گرونه. کسی که شبانه براش مهم نیست هم بهتره بره شاتل
پخ کردم :n06:نقل قول:
همه چیو کاملا درست گفتی :V30::V3:نقل قول:
خودمم گفتم که از این شرکت تخلیه کردم چون هزینه بالا رفته بود ولی کلا واسه کسایی که دانلود ندارن و مصرف زیادی ندارن،این شرکت از بقیه بهتره واسشون( از نظر کیفیت و stable بودن و... البته بستگی به مرکز مخابراتی و مکان هم داره)
سلام لطفا راهنمایی کنید
میخوام یه اینترنت قابل قبول 256 تا 512 2 گیگ در ماه بگیرم که حداقل سه چهار ساعت شبانه رایگان یا با تخفیف خوبم داشته باشه
چی بگیریم دوستان؟
محدوده شرق تهران نزدیک مترو مدنی، مرکز مخابرات امامت
داتک ظاهرا از همه بهتره. شبانه 90 درصد تخفیفه.بگیرم؟این که زده سرعت دانلود 4 مگ یعنی چی؟ یعنی 512 داتک تا 4 مگ دان میکنه واقعا؟!
سرعت سرویس 512 رو روی 8مگ میبنده .نقل قول:
همه چیه این شرکت واسه من خوب بود؛ فقط اگه شبا زیاد دانلود داری، به صرفه تره که نری داتک چون هر دیقه باید حجم بخری!
سلام
من از اینترنت 512 استفاده می کردم سرعت دانلودم هم خوب بود تا 400 هم می رسید. وسوسه شدم به 1 مگ ارتقا بدمش. بعد این ارتقاء الان سرعت دانلودم بیشتر که نشده هیچ، کمتر هم شده. علتش رو می دونید؟
آیا اگه دوباره به همون 512 برگردم، سرعتم مثل قبل خوب میشه؟
شما باید الان سرعت 10 مگابیت رو داشته باشی!نقل قول:
یه عکس از قسمت status مودمت که rate خط و غیره رو نشون میده بذار اینجا :n06:
پینگ و سرعت داتک نسبت به پارس آنلاین یا شاتل چطوره؟
چطوری مشتی ؟نقل قول:
خبر جدیدی از این شرکت نیست ؟
وضعیتش چطوره ؟؟؟
پارس آنلاین نداشتم ولی نسبت به شاتل که خیلی بهتره...نقل قول:
9کرم رفیق :n06:نقل قول:
والا از داتک تخلیه کردم ؛ چون به دانلود شبانه نیاز داشتم و داتک دیگه واسم نمی صرفید و خرجش بالا بود...
خب الان کجایی ؟نقل قول:
سلام. من خطم تا 6 مگ میکشه. با توجه به اینکه داتک سرویس 4 و 8 مگ داره آیا خط منو روی 4 میبندن یا 6 یا 8؟!!! با این کشش خط کدوم سرویسو بگیرم؟ این شرکت بهتره یا صبانت؟ از نظر پینگ و سرعت. ممنون.
با توجه به اینکه تجهیزات هر شرکتی با شرکت دیگه فرق میکنه ، ممکنه تو داتک خط شما بالای 6 مگو بکشه یا شایدم کمتر ؛ پس بهتره که اول 4مگو بگیری و اگه دیدی که خطت بیشتر میکشه ، سرویستو از ماه بعد تغییر بدی و بالاتر بگیری.نقل قول:
این شرکت از نظر سرعت بسیار عاااااالیه و هیچ مشکلی نداره ، منتها پینگش جنیه و بعضی موقعا خیلی خوبه و بعضی موقعا جالب نیست .
در کل از صبانت خیلی بهتره...
دوستان کسی اینجا سرویس بالای 1 مپ نامحدود داره مارو راهنمایی کنه که بعد از حجم نوشته شده سرعت اسمی میشه یا سرعت رو خیلی میارن پایین ؟
سلام
در بازه رایگان از ساعت ۲:۰۰ تا ۶:۰۰ روی سرویس ۱۰۲۴۰ Kbps حداکثر چقدر میشه دانلود کرد؟
سلامنقل قول:
اولا که رایگان نیست و 10% حجمی که مصرف کردیو حساب میکنن...
با سرویس 1 مگ ، میتونی حدود 18گیگ در 4 ساعت دانلود کنی.
اینجوری که خیلی عالیه بازم می ارزه مثلا پارس انلاین هر 3گیگ که میگیری 1 گیگ از روزانه کم میکنهنقل قول:
ولی این مثلا 100 گیگ حجم بگیری 500گیگ دانلود کنی فقط 50 گیگ از حجمت کم میشه
خیلی شرایط عالیه تازه اینطور که تو سایت زده 25% هدیه میده روی حجم خریداری شد
فکر کنم بهترین شرکت تو این وضع خراب اینترنت شبانه هاش که از حالت رایگان دراومده همین داتک
دوستان میخوام از این شرکت سرویس بگیرم دانلود شبا نه ام زیاد نیست شاید ماهی 30 الی25 گیگ نیاز داشته باشم- این شرکت برای من به صرفه هستش؟؟ چه سرویس پیشنهاد میکنید که بخرم ؟؟خطم بیشتر از 4 مگ کشش نداره.
25 % حجم اضافه موقع خرید میده ولی آپلود رو حساب میکنه ؛ بعضی از شرکتا آپلود رو رایگان میکنن و 25 % حجم اضافی رو نمیدن و بعضی بالعکس...نقل قول:
اگه مشکلی با پرداخت هزینه بابت شبانه ندارید ، شرکته خوبیه.نقل قول:
با توجه به خطتتون ، سرویس 256 کیلوبایت رو بگیرید که رو 4مگ میبندن.
تو ساعت شبانه رایگان هم رو 4 مگ بسته میشه؟؟؟نقل قول:
شب و روز سرعت یکیه.نقل قول:
دوستان عزیز سلام
یعنی با این حساب از ساعت 2 تا 6 به صورت 10% حساب میشه؟ و اگر من 20 گیگ داشته باشم در این بازه زمانی میتونم 200 گیگ دانلود کنم درسته؟
اگر حسابی که من کردم درسته ایا شرکت دیگه ای داریم که در ساعت شبانه با این سرعت بالا حجم رو به این شکل و یا بهتر حساب کنه؟
سوال بعدی : با سرعت 14 مگ از ساعت 2 تا 6 چقدر دانلود میشه کرد؟
شما اگه در 2 تا 6 به عنوان مثال 10 گیگ دانلود کنین 9 گیگ اون رایگان و 1 گیگ از حساب شما کم میشهنقل قول:
آسیاتک هستش که شبانه 100 درصد رایگان داره
بله ، شرکت زیاد هست : شاتل ، عصر تلکام ، پیشگامان ، آسیاتک و...نقل قول:
البته آسیاتک نسبت به بقیه سرعت شبانش خیلی کمتره.
سلام، دوستان من امروز اینترنتم وصل شد ، 4 مگ سفارش داده بودم،انتظار داشتم سرعت دانلودم حداقل 400 تا 450 باشه ولی دیدم به زور به 240 برسه یعنی تقریبا انگار اینترنت 2 مگ گرفتم. یکم خورد تو ذوقم.
زنگ زدم پشتیبانی طبق معمول شروع کردن به گفتن داستانهای قدیمی که اینترنت شما 1 به 8 هست و بین 8 نفر تقسیم میشه و .... از اینجور چرت و پرتا.
می خواستم ببینم برای شما هم همینطور هست یا نه؟
اگه قرار باشه توی این یک ماه سرعتم مثل الان نصف باشه ترجیح میدم اینترتم رو عوض کنم.این یعنی دزدیییییی.
من مشکلی ندارمنقل قول:
سرعت 256- 4مگ با حجم 30 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس های کاربران کم مصرف و پرمصرف چ فرقی با هم دارن؟
نامحدود هاش هم محدوده دیگه؟
میزان حجمشون فرق میکنهنقل قول:
نامحدودها هم حجمی هستن
دوستان اینترنت داتک از نظر پینگ و تایم اوت چطوره؟
من برای گیم می خوام و به همین خاطر پینگ و تایم اوت و لگ برام مهمه
اگر یکی از دوستان در تهران این ای پی رو هم بتونه پینگ بگیره ممنون میشم
5.9.101.147
مرسی