اولش که میخواد بیاد یه پیغام میده که سیستم شما توانایی اجرای یونیتی رو نداره - اگه این نمیاد پس مشکل یه چیز دیگس:20:
Printable View
اولش که میخواد بیاد یه پیغام میده که سیستم شما توانایی اجرای یونیتی رو نداره - اگه این نمیاد پس مشکل یه چیز دیگس:20:
دوستان دو تا مشکل اساسی دارم با اوبونتو اول اینکه یه دانلود منیجر درست و حسابی براش گیر نیاوردم دو تا دانلود کردم و بطور کامل من و از زندگی سیر کردن و هر دو تا قاطی داشتن مثلا ممکنه شب تا صبح دانلود کنی بعد فایلهایی که ریزوم هم داره مجبور شی یکبار پاز کنی و یکدفعه از اول شروع کنه به دانلود و کل حمتهات و بر باد بده و مشکلاتی از قبیل در یک کلام بگم اصلا stable نیستند و هر لحظه ممکنه قاطی کنن تو ویندوز با hiDownload کار می کنم که خیلی راضیم و امکان نداره قاطی کنه !
دومین مشکلم هم مال صدا هست خوب تو ویندوز اسپیکر رو در قسمت سبز و هدفونم و توی ابی می ذارم و هر دو تا رو در حالت out قرار می دم و از هر دوتا صدا می گیرم ولی اینجا فقط اسپیکرم صدا میده و وقتی در حالت headphone می ذارم صدایی ازش در نمیاد یک mixer هم دانلود و نصب کردم ولی مشکل و درست نکرد! یکبار هم که یه پکیج از خودسایت realtek دان کردم به این امید همون برنامه ویندوزش و بهمون بده و بتونم باهاش همون کار انجام بدم ولی کلهم درایور صدام و از بین برد اسم پکیجهاش هم اینها بود که هر دو تا درایور صداو از بین بردن و و هیچ راهی بجز پاک کردن سیستم عامل نداشتم
realtek-linux-audiopack-4.06a.tar.bz2
LinuxPkg_5.16rc17.tar.bz2
============================
@rudbari اقا برای اینکه یونیتی رو بیاری یکبار logoff انجام بده اونجایی که می خوای وارد اکانتت بشی پایین تنظیمات هست برای اینکه با کدوم سیستم وارد اوبونتو بشی درضمن اگه اشتباه نکنم در قسمت administarator تنظیمات برای log on کردن هست اونجا می تونی کامل دسکتاپ پیشفرض هنگام log on رو تنظیم کنی
اینم اضافه کنم که من شخصا با یونیتی حال نکردم و دوباره برگشتم به همون Gnome حالا جدا از عادت کردن (مشکلی با وفق دادن خودم باسیستمهای جدید ندارم) ممکنه بعضی از برنامه ها رو اجرا نکنه نمونش همون نسخه gnome برنامه mplayer که منوهاش غیب شده بودن
شما مدل کارت گرافیکت رو بگو. احتمال داره کارتت درست شناخته نشده باشه.نقل قول:
مشکل حرف «ی» وسط در فایرفاکس مربوط به کجاست ؟
همه فونتها رو دارم
فقط هم تو بروزر این مشکل هست
با سلام خدمت دوستان
اول اینکه اوبونتو 11.04 مانیتورم رو نمیشناسه البته من برای نصب درایورهای دیگه ام کیس رو بیرون بردم و با یک مانیتور دیگه اقدام به نصب کردم
چطور می تونم زمان فعال شدن رمزی که بعد از کار نکردن با سیستم فعال میشه رو افزایش بدم یعنی مثلا بعد از بیست دقیقه اگر با سیستم کار نکردم سیتم از من رمز عبور بخواد
با تشکر
در system > preferences > monitors تنظیمات مربوط به مانیتور رو انجام بدیدنقل قول:
اگر تنظیمات درست وجود نداره اول باید در فایل etc/X11/xorg.conf/ تغییرات مربوطه رو انجام بدید
در system > preferences > scrensaver زمان فعال شدن screensaver رو زیاد کنید
سلام
من یه تاچپد مالتی تاچ synaptic دارم + اوبونتو ۱۱.۰۴
چطوری gesture ها رو فعال کنم؟ اینطور که متوجه شدم روی Natty برنامه uTouch نصب هست ولی انگار کار نمیکنه؟!
با سلام
در ابونتوی من کانتکشن اینترنتم نیست چطوری برش گردونم
دقیقا مطلع نیستم ولی میدونم تو تنظیمات mouse تو تب آخر میتونی اسکرول دو انگشتی رو فعال کنی. حالا نمیدونم میشه بقیه gesture ها رو هم فعال کرد یا نه.نقل قول:
با سلام، اول بگید چه مدل کانکشنی؟ بعد هم اینکه نیست یعنی کلا آیکون شبکه نیست یا فقط کانکشن نیست؟نقل قول:
نه فقط کانتکشن نیستنقل قول:
با سلام، اول بگید چه مدل کانکشنی؟ بعد هم اینکه نیست یعنی کلا آیکون شبکه نیست یا فقط کانکشن نیست؟
بازم که نگفتید چه مدل کانکشنی! وایرلس یا شبکه یا adsl ؟نقل قول:
به هر حال، میتونید دوباره برید تو بخش network connection و کانکشنی که میخواین رو اضافه کنین.
اقا نمی دونم کجارادستکاری کردم ایکون شبکه هم نیست(همون شکل کامپیوتر) وفقط vpnکانکشن فعال استنقل قول:
سلام :31:
ما هم فیلیم داریم با این apt-get ...:31:
میخواستم wine رو نصب کنم - دیدم حجمش زیاده وسط کار منصرف شدم Control + C زدم:13:
قبلنا که این کار رو میکردم با یه دستور dpkg --configure -a همه چی درست میشد
ولی الان ارور میده موقع نصب و تو توضیحاتش گفته این دستور رو بزنم : apt-get -f install
که ترمیم کنه
ولی میره که wine رو دانلود کنه
به هر حال... گذاشتم دانلود کنه... ولی آخرش ارور داد!:13:
این کد رو زدم که پکیج ها رو پاک کنه خلاص شم apt-get clean
اما بازم فایده نداره! از dpkg هم اقدام میکنم این ارور پایین رو میده : ( اگه میتونستم برنامه نصب کنم میرفتم سراغ aptitude :41:)
کد:ali@ali-Aspire-4810T:~$ sudo apt-get install samba
[sudo] password for ali:
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
You might want to run 'apt-get -f install' to correct these:
The following packages have unmet dependencies:
libwine : Depends: libhal1 (>= 0.5.8.1) but it is not going to be installed
samba : Depends: samba-common (= 2:3.5.8~dfsg-1ubuntu2.2) but 2:3.5.8~dfsg-1ubuntu2.1 is to be installed
Depends: libwbclient0 (= 2:3.5.8~dfsg-1ubuntu2.2) but 2:3.5.8~dfsg-1ubuntu2.1 is to be installed
wine : Depends: wine-bin (= 1.0.1-1) but it is not installable
Depends: wine-utils (= 1.0.1-1) but it is not installable
Depends: libwine-alsa (= 1.0.1-1) but it is not installable or
libwine-oss (= 1.0.1-1) but it is not installable or
libwine-esd (= 1.0.1-1) but it is not installable or
libwine-jack (= 1.0.1-1) but it is not installable or
libwine-nas (= 1.0.1-1) but it is not installable
Depends: libwine-gl (= 1.0.1-1) but it is not installable
Depends: libwine-print (= 1.0.1-1) but it is not installable
Depends: libwine-sane (= 1.0.1-1) but it is not installable
Depends: libwine-gphoto2 (= 1.0.1-1) but it is not installable
Depends: libwine-ldap (= 1.0.1-1) but it is not installable
E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution).
ali@ali-Aspire-4810T:~$
دوستان به نظر مشکلم حل شد با این دستور!!! :
کد:dpkg --purge wine
میشه یه آموزش خوب از dpkg بذارین؟:10:
منظورتون چیه که فقط vp*فعال هست؟ اگه آیکون پریده، احتمالا networkmanager رو خراب کردین. دوباره نصبش کنید(از synaptics ) .نقل قول:
سلام
ebook خاصی حالا یا فارسی یا انگلیسی که ubuntu رو خوب یاد داده باشه.
البته برای من تازه وارد
ممنون
میتونی تو گوگل سرچ کنی! از این چیزا کلی تو اینترنت هست! بزرگترین ebook همون گوگل هست!
اگه تو اوبونتو اینترنت داری که دیگه این هم نمیخواد! به هر مشکلی برخوردی تو گوگل سرچ کن، حتما جواب میگیری!
سلام
يه انتي ويروس avg بود رو ابونتو نصب كردم ديگه ابونتوم وارد محيط gnome نميشه يعني بعد از زدن پسورد بالا نمياد.چراغ كامپيوتر همش قرمزه .
حالا بايد چيكار كنم.
لینوکس آنتی ویروس میخواد چیکار؟ برای شناسایی ویروس های cross-platform و ... Nod32 بهتره اونو نصب کن :31:
نقل قول:
گفتم كار از محكم كاري عيب نميكنه.
اما الان بالا نمياد.راهي نيست درستش كرد؟
روی صفحه چی هست؟ اروری چیزی؟نقل قول:
راهش اینه که پاکش کنی یا کاری کنی که در هنگام بوت به صورت اتوماتیک اجرا نشه
نقل قول:
بعد از زدن پسورد هي چي نمياد .هيچ اروري نميده
اصلا وارد محيط نميشه.
avg رو به چه طریقی نصب کردید؟ از طریق synaptic یا فایل .deb دانلودی و یا از روی سورس؟نقل قول:
نقل قول:
فايل deb بود دانلود كردم و بعد نصب.
خوب نام فایل .dep هرچی که بوده، به صورت زیر همراه با تمام فایلهای تنظیمات حذفش کنیدنقل قول:
من فرض کردم که نام بسته ی شما avg هست، شما این رو با نام اصلی بسته جایگزین کن.کد:sudo dpkg -P avg
اگر نام دقیق بسته رو نمی دونی با دستور زیر پیداش کن
-----کد:sudo dpkg -S avg
به بزرگی و کوچکی حروف توجه کن -P و -S باید با حروف بزرگ باشند
نقل قول:
نه تو حالت gnome و نه xtrem بالا مياد كه اين دستورات رو بدم
معمولا با Alt + F2 یا F1 میشه به خط فرمان دسترسی پیدا کرد.نقل قول:
نقل قول:دکمه های ctrl + alt + F1 رو بزنید.نقل قول:
البته الان به خاطرم اومد شاید بد نباشه اول یکبار تمام تنظیمات رو پاک کنید، البته در مورد اوبونتو با اون سیستم unity نمی دونم دقیق چطور هست ولی به محیط متنی که رفتید دستور زیر را اجرا کنید ببینید آیا جواب میده:
و سیستم رو ریستارت کنید.کد:rm -rf .gnome .gnome2 .gconf .gconfd .metacity
نقل قول:
هيچي نشد... .
نقل قول:
یعنی avg رو پاک کردی و هیچی نشد؟!:13:
برو از این مسیر فایل اتوران avg رو پیدا کن و پاک کن :
با این دستور :کد:/etc/init.d
کد:sudo -s && cd /etc/init.d && ls | grep avg | xargs rm
سلام ...
دوستان من قصد داشتم Ubuntu در کنار ویندوز نصب کنم و از ویندوز اینیستالر استفاده کردم .
در این آدرس :
کد:http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/windows-installer
اما وسط های نصب با این خطا متوقف میشه :
اینم فایلی که در خطا نشون میده ، تکست هستش :
کد:http://up.--------.com/images/061y4pgarq9wo5en6573.rar
ممنون میشم راهنماییم کنید . :40:
سلامنقل قول:
روی فایل نصب راست کلیک کن و Run as administrator رو بزن و روی yes کلیک کن...
سلام ...نقل قول:
این کارو هم انجام دادم باز هم با این اررور رو به رو شدم .
کلا UAC ویندور رو گزاشتم رو پایینترین حالت .
فایل نصب هم به صورت وب ستاپ هستش . تا الان 3 گیگ ترافیک نابود کرده ! :31:
ممنونم ... :11:
دوستان کسی نمی تونه یه راهنمایی بکنه ؟:41:نقل قول:
کارم عجله ایه
شما در تاپیک اوبونتو و انجمن گنو/لینوکس به دنبال مک هستید؟!! بعد انتظار پاسخ هم دارید؟نقل قول:
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید..
این پست و پست قبلی مربوط به شما بعدا حذف خواهد شد.
دوست عزیز من می خواستم رو لینوکسم یه برنامه ای نصب کنم بعد در دستور العمل نصب اومده بود که باید پکیج Mac OS X packaged version رو اول نصب کنم تا برنامه اجرا شه
منظور من رو شما فکر کنم اشتباه گرفتید
نام برنامه ی مورد نظر شما چی هست؟نقل قول:
سلام
برای ubuntu پکیجی هست که هی مجبور نباشیم نرم افزار هاش رو دانلود کنیم!؟
سلام.نقل قول:
بله هست اما خب زیاد به درد بخور نیست. چرا که نرم افزارهای لینوکس دائما در حال آپدیت شدن هستن و اون پکیجی که بخری، خیلی زود از رده خارج میشه.
نقل قول:
شاید theme رو میخوان نصب کنن :rolleye: