خدا کمکشون کنه...نقل قول:
کلی ازینایی که میخوان کنکور بدن بازداشتن الان! چیکا کنن بدبختا!
خدا کمکشون کنه...نقل قول:
کلی ازینایی که میخوان کنکور بدن بازداشتن الان! چیکا کنن بدبختا!
این همه کنکوری اینجان...من موندم کی الان داره درس میخونه اونوخ؟:31:
همینجوری که نمیتونن کنکور بدن...چون برای سراسری تا دیپلم نداشته باشی اجازه نداری کنکور بدی....اینا مخشون زیادیه...جهشی خوندن...آخه بگو حیف بچگی نیس پا میشین میاین کنکور میدین؟:13:نقل قول:
اینا خیلی باهوشند و یا همینطوری میان امتحان میدن ؟
خب اینا الان کلی جلو میوفتن
خوش به حالشون :دی
شاید جز نفرات برتر کنکور بشن!
اگه به دعا خوندن اعتقاد دارین
دعا هم فراموش نشه
خیلی کمک میکنه
البته بستگی به خود آدم داره
کمی در موردشون اگر تحقیق کنیم بد نیست ...
خانواده هاشون چطور میذارند که بچه چیزهایی رو جلوتر از سنش تجربه کن ه! ؟
اینجور بچه ها اگر باهاشون صحبت کنی از تعجب دور از جون شاخ در میاری:31:....خیلی میفهمن...تو این بچه ها دیگه سن معنی نمیده...فهمشونه که معنی میده...خانواده ها هم مجبورن...چونکه اگر جلوی شکوفاییشونو بگیرن،استعادادشون کور میشه و بعد از چند سال دیگه چیزی از اون هوش نمیمونهنقل قول:
خانواده هاشون چطور میذارند که بچه چیزهایی رو جلوتر از سنش تجربه کن ه! ؟
والا من یکی که حاضر نیستم همچین جلو افتادنیو تجربه کنم(انگار الان اومدن ازم خواهش تمنا میکنن که نه ترو خدا بیا تجربه کن:27:)....آدم تا یه سنی باید بچگی کنه....فوقش رفتن و پروفسور شدن...بعدش کللی اعصابشون خورد میشه که بچگیشون به باد فنا رفت....مشکل خانواده ها اینه که فکر مکینن برای اینکه استعدادشون کور نشه حتما باید از نظر علمی و مدرسه ایی ببرنشون جلو...در صورتی که میتونن کللی واسشون کتاب علمی بگیرن و بذارن خودشون برن جلو...تو مدرسه هم شیطونیای خودشونو بکنننقل قول:
خوش به حالشون
نمیشه اینطوری گفت ...
استعداد از بچگی تو خانواده شکوفا میشه تا این حد که بیادکنکور بده ..
سوال من اینه که کلا خانواده ها جطور بودند که بچه ها اینطوری شدند ..
خیلی دلم میخواد با یکیشون صحبت کنم ...
جالبه 13 ساله
نقل قول:
من خودم آب نمیبرم.19 تا آزمون کانون امسال+24 تا آزمون کانون پارسال+سراسری 87+آزاد 87+پزشکی 87 و 86 = من اینا همه کنکور دادم.وسط هیچکدومش تشنه نشدم.واسه همین آب نمیبرم.
ولی آب با خودت ببر...چون بعد از یه ساعت سطح غلظت هورمون کورکوکورتیکویئد خون بالا میره ...ضریب هوشی رو 15 درصد میاره پایین ...لازم نیست حتماً تشنت شه!!!!!!!
6 بار میتونند کنکور بدند :دینقل قول:
البته پسرهاشون ..
یک تحقیقی در موردشون انجام بشه باحال میشه ها ...
تا به حال از این موارد قبولی بوده که دانشگاه هم بره ؟!
استعداد یکم فرق میکنه...درسته استعداد تو خانواده شکوفا میشه...ولی البته اسم اینارو بذاریم نابغه...اینا نابغه ی مادر زادی هستن...ما بچه ی یکی از فامیلامون از 3 سالگی مجله میخوند...خب خانوادش تو این 3 سال نمیتونن که کمکش کنن که استعدادش شکوفا بشه...این از همون اول نابغه بوده....مهم اینکه خانوادهاشون بفهمن و کشفشون کنن...البته سختی های زیادیم واسه خانواده داره...تصور کنین یه بچه ی 13 ساله بیاد کنارتون بشینه و حرفای گنده گنده بزنه...والا من که دیوونه میشم...شیرین زبونیای بچگونه پشت علمشون قایم میشه....واسه همینه من میگم باید با هم سن و سالای خودشون باشن تا اینکه هم بچه بمونن و هم نابغهنقل قول:
نمیشه اینطوری گفت ...
استعداد از بچگی تو خانواده شکوفا میشه تا این حد که بیادکنکور بده ..
سوال من اینه که کلا خانواده ها جطور بودند که بچه ها اینطوری شدند ..
خیلی دلم میخواد با یکیشون صحبت کنم ...
والا نمیدونم هس یا نه...ولی من پارسال عکس یه دختره 19 ساله رو دیدم که استاد دانشگاه بود...خب فکر کنم اینم از اون نابغه ها بوده...البته در نابغه بودنش شکی نیس چون تو مجله گفته بودن...ولی اینکه از این نابغه هاس و دیگه خدا میدونه:31:نقل قول:
تا به حال از این موارد قبولی بوده که دانشگاه هم بره ؟!
ماشالا اطلاعات!نقل قول:
ولی آب با خودت ببر...چون بعد از یه ساعت سطح غلظت هورمون کورکوکورتیکویئد خون بالا میره ...ضریب هوشی رو 15 درصد میاره پایین ...لازم نیست حتماً تشنت شه!!!!!!!
از االان خودتو واسه دکتر شدن آماده کردی آجی جون ! :دی
البته اونجا هم آبی چیزی میدن
بخوری
این چی هست؟؟؟؟نقل قول:
کورکوکورتیکویئد خون
تا حالا نشنیده بودم
خوب الان وضعیت این فامیلتون چطوره ؟
جالب میشه ... بد نیست ولی مطمئنا خیلی ها دلشون نمیخواهد با یک 13 ساله در مورد مسائل ریاضی حرف بزنند تو دانشگاه ... غرور و حسد و این چیزا ...
عکسی چیزی دارید ؟!
WOW ...
فوق لیسانس داره ... 13 ساله :دی
کد:http://www.topiranian.com/mosahebe/archives/004330.html
والا من خیلی وقته این فامیلمونو ندیدم:31:....عکس در مورد چی؟از بچهه؟:31:
یه نوع هورمونه دیگه!!!: دینقل قول:
این چی هست؟؟؟؟
تا حالا نشنیده بودم
نقل قول:
البته اونجا هم آبی چیزی میدن
بخوری
پارسال واسه آزاد که رفتیم یه پارچ آب آوردن اینقد که کثیف بود رغبت نمیکردی بهش نگا کنی!!!!!!!
من نفهمیدم اساتید دانشگاهم از اون پارچ آب میخوردن ؟!: دی : دی
:18:aaaaaaaaaa...اونوخ این کی قبول شده واسه کنکور؟؟؟9 سالگی؟:27:نقل قول:
فوق لیسانس داره ... 13 ساله :biggrin:
اینم از استاد 19 ساله.....:31:
کد:http://7tir.com/news/index.php/879/
سلام.
به نظر شما من از الان تا کنکور بشینم یه بند بخونم خبری می شه؟ قبلش چیز خاصی نخوندم.
این کارته که پرینت گرفتیم سیاه سفیدم میشه یا باید فقط رنگی باشه؟
خوب حالا برید درستون رو بخونید من مزاحمتون نشم ... :دی
در هر صورت ... همیشه شاد باشید و موفق ...
کنکور امسال رو میگی؟تو 3 روز؟والا من که میگم اگه میخوای بخونی عمومی بخون...چونکه تخصصی نیاز به تمرین بیشتری داره و به تکرار هم نیاز داره...ولی تو 3 روز عمومی رو میتونی تغیراتی توش ایجاد کنی.....
نقل قول:
کنکور دولتی یا آزاد؟!
خب اگه واست فقط قبول شدن مهم باشه که اره بابا قبول میشی
اگه میخوای یه بند بخونی
عمومی بخون ضرر نمی کنی
پرینت هم فرقی نمی کنه
فقط اون مهر باید معلوم باشه
راستی بچه ها کارت من بعضی از نوشته هاش رو هم افتاده...مشکلی نداره؟
همین کنکوره پس فردا رو می گم.
خالی بستم بابا یه یه هفته ای می شه شروع کردم.
حالا به نظر شما من که عربیم رو تراز 3000 میاوردم می تونم تو امروز و فردا بیارمش بالا ی 5000 ؟ نقطه ضعفم همینه.
به نظرتون زبان بالای 85 چه قدر تو رتبه تاثیر داره؟ من رتبه های این سنجش های که دادم 16000 بود. با زبان این طوری تو کنکور چقدر بهتر می شم؟ اون جا 65 می زدم.
عربی رو بیشتر رو قسمت صرف کار کننقل قول:
یا بهتره بگم عربی 3 !
ببینین اگه بین درسا درصدها خیلی بالا پائین باشه کمک آنچنایی نمی کنه
اکثرا تو یه محدوده باشن بهتره تاثیرش
تا اینکه مثلا اکثر درسا زیر 20 بزنی بعد زبانو باالای 90 بزنی!!!!
نمیدونم متوجه شدین یا نه؟ چون نمونه شو تو دوستام دیدم
ولی رتبه سنجش شما نشون میده درستون خیلی بد نیس
16 هزار خوبه ! مطمئن باشین خب نتیجه میگیرین
پارسال دوست من تو سنجش رتبه ش حدود 15 هزار بود
الان هم داره مهندسی برق زنجان میخونه
موفق باشین
شما چرا همش اینجایین ؟
مگه کنکور ندارین 2 روز دیگه!؟
از 3 4 روز دیگه راحت میشین . اونقدر دوران بعد از کنکور کیف میده بهتون که نگو.
فقط استرس نداشته باشین .
چند ماه بعدش هم دانشجو میشین و به تطاهرات کمک میکنید ! ما به کمک همتون احتیاج داریم تو دانشگاه ! دی:
فعلا تمرکزتون رو کنکور باشه . وقتی هم استرس اومد سراغتون به بعدش فکر کنید .
موفق باشید همتون
تو این 2 روز که نمی تونیم معجزه کنیمنقل قول:
می تونیم؟!
بچه ها من خيلي احساسات خوب و مثبتي دارم.يه چند روزي هم Tv نيگا نمي کردم.ولي امروز يه ربع نشستم اخبار ديدم.همش کشت و کشتار و خون بود:41::41::41:.نمی دونین چه حالی شدم:41:.پيشنهاد مي کنم tv مخصوصا اخبار نگا نکنين.
دوست عزیز این چند روز نباید زیاد درس خوند.فقط دوره کردن نتهایی که موقع خوندن برداشتیمه.نقل قول:
اینم یه sms که موقع امتحانهای ترم واسه هم می فرستادیم:31::
دست...دست.....دستا بالا....شششششششله..........شله
(طرح شاد سازی دانش آموزان در آستانه ی کنکور سراسری):10::8:
راستی اونایی که ریاضی هستن صبح پنج شنبه چند بیدار می شن؟
پناه بر خدا باید 6 بیدار شیم :20:نقل قول:
:31:نقل قول:
خب اخه چیکار کنم؟ یک کلمه درس نخوندم!:13:
خوبه جای من نیستی وگرنه یه خودکشی ای چیزی میکردی : دینقل قول:
من که کل آزمونای قلمچی رو با اتود جواب دادم مشکلی پیش نیومد !نقل قول:
ولی پنج شنبه هم اتود میبرم هم مداد معمولی!
خدارو شکر که کنکور ما بعد از ظهر نیست! یه بار بعد از ظهر آزمون دادم در حد شکنجه بود:2:نقل قول:
5نقل قول:
راستی اونایی که ریاضی هستن صبح پنج شنبه چند بیدار می شن؟
خیلی سخته ها.منم باید 5-5:30 بیدار شم.یه ربع به 6 باید برم.حوزم خیلی دوره.
اگه مهرش معلومه فک نکنم مشکلی داشته باشه!!!!!نقل قول:
راستی بچه ها کارت من بعضی از نوشته هاش رو هم افتاده...مشکلی نداره؟
زرشـــــک ! پس با این حساب باید ساعت 4:30 صبح بیدارشم تا با ابوقراضه های دانشگاه صنعتی برم! من همینجوری ساعت 3 خوابم میبره ! :19:نقل قول:
قابل توجه داوطلبان آزمون سراسري سال 1388 كه حوزه امتحاني آنان دانشگاه صنعتي اصفهان ميباشد
31/03/88 تاريخ درج خبر
دانشگاه صنعتي اصفهان در فاصله 7 كيلومتري سمت غرب فلكه دانشگاه (فلكه استقلال) واقع در جاده تهران انتهاي بلوار امام خميني(ره) قرار دارد و داوطلبان ميتوانند در روزهاي برگزاري آزمون از اتوبوسهاي شركت اتوبوسراني مستقر در ميدان جمهوري (دروازه تهران) ابتداي خيابان امام خميني(ره) جهت اياب و ذهاب استفاده نمايند. اين اتوبوسها از ساعت 30 : 5 صبح روزهاي آزمون آماده ارائه سرويس هستند. اكيداً توصيه ميشود به علت مشكلات خاص از آمدن با وسايل نقليه شخصي به دانشگاه خودداري نمايند. ضمناً براي همراهان احتمالي هيچ گونه خدماتي در نظر گرفته نشده است و از ورود آنها به داخل دانشگاه جلوگيري خواهد شد.
بابا چه خبره دو دیقه که نیستی شونصد صفحه میرین جلو آروم تا ما هم برسیم
قبله کنکور که اینجوریه فک کنم بعد کنکور هر ثانیه 2 تا3 صفحه میره جلو تاپیک
من دانشگاه صنعتی افتادم. دانشکده مکانیک ...
حالا کی اولی هست کی دومی؟؟
سلام . من رشته کامپيوتر توي کار و دانش درس خوندم . حالا ميخوام يه رشته ديگه غير از کامپيوتر کارداني ناپيوسته دانشگاه ازاد شرکت کنم. ايا ميشه يا نه؟ يا پيش دانشگاهي ميخواد؟ راستي اين کاداني ناپيوسته منابع اش چياست ؟ درساي تخصصي هم داره؟
(راستشو بخوايد من رشتم کار دانشه دوستم تجربي حالا ميخوايم يه رشته توي دانشگاه ازاد شرکت کنيم ميشه يا نه؟)
مرسي اگه راهنماي کنيد
کی درها بسته میشه؟
راس ساعت 7 صبحنقل قول: