نقل قول:
من مشکلم از این حرفا گذشته :دی
اگر UDIDایم ثبت نشه حتی نمیتونم به 4.3 آپدیت کنم !!!!! چون الان 4.2بتا3 دارم !!!
با مک زدم ، نه با رد اسنو آنتترد شد نه با گرین پویزن !!!
بیچاره شدیم رفت : دی
( باید اکانت بخرم ! :| )
Printable View
نقل قول:
من مشکلم از این حرفا گذشته :دی
اگر UDIDایم ثبت نشه حتی نمیتونم به 4.3 آپدیت کنم !!!!! چون الان 4.2بتا3 دارم !!!
با مک زدم ، نه با رد اسنو آنتترد شد نه با گرین پویزن !!!
بیچاره شدیم رفت : دی
( باید اکانت بخرم ! :| )
دوستان يه ipod touch 4th 32gig هست همراه با کيس capdise و شارژر و ios 4.1 ميده 320 اما 315 ميشه گرفت ازش... از همشهرى هاست و ميتونم چکش کنم.چطوره به نظرتون?
قیمت که مناسبه ! اوضاع ظاهریش چطوره ؟ داغونه یا سالمه ؟ فک کنم بخاطر کیس سالم مونده باشه !نقل قول:
امروز گرفتم درست شد برنامه هام رو میخونه فقط الان یسری از این برنامه هارو می خوام بریزم میگه باید authorize کنی که اونم اکانت میخواد چی کار کنم؟ چند تا از این برنامه ها قبلا روش نصب بودنقل قول:
راهی برای حل این مشکل خاموش روشن کردنش نیومده که هر بار باید به کامپیوتر وصل کنی؟
:11:
بابا اپل باهات کاری نداره که رستور کن راحت به 4.2.1 اصلینقل قول:
منظورم واضحه ها
---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------
اون برنامه ها که اتورایز میخواد احتمالا با اکانته خودت دانلود کردینقل قول:
تو بالای ایتونز قسمت stor برو رو authorize بعد یوزر پس اکانت اپلتو بده
آره مهرداد جان میدونم چی میگی... ولی کار داره :دینقل قول:
بابا اپل باهات کاری نداره که رستور کن راحت به 4.2.1 اصلی
منظورم واضحه ها
ریستور کردم خب! ولی بعد از ریستور باید اکتیو بشه دیگه مگه نه ؟ یعنی اکتیو نشه رو اون عکس کابل به آیتونز میمونه ! بعد از ریستور میمونه اونجا و تو آیتونز میگه که دولوپر نیستی چجوری رفتی بتا3 ؟ :دی ( حلا نمیدونم فریمور اشتباه گرفته بودم وقتی برا بار اول رفتم 4.2.1 یا اینکه برف قرمز : دی اینجوریش کرده ! )
کلاً خودمم موندم این چی میگه... تا حالا ندیده بودم اینجوریشو !
بی صبرانه منتظر 4.3 هستم شاید درست شد ! : دی
ظاهرشم خوبه ! شارژرم که روش میده ! قیمت هم مناسبه ! بنظر من نگیری از دستت پریده !
ممنون دلیل فروشش هم خرید psp گفته...فردا باش قرار گذاشتم تا برم ببینمش و پولشو بدم....راستی چی رو چک کنم؟؟؟نقل قول:
سلام ببخشید وسط بحثتون میپرم ولی یه سوال از دوستان دارم.
آیا کسی با آیپاد dish pointer اجرا کرده.
چون من یکیشونو دانلود کردم و توی توی توضیحات نوشته که آیپاد رو ساپورت میکنه ولی وقتی دانلود کردم ارور داد که location service رو فعال نکردی بعد رفتم فعال کردم ولی بازم همون ارور رو میده .کسی میتونه کمک کنه.
کد:http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=321914743
jailbreak ممکنه باعث برک شدن دستگاه بشه؟
اگه jailbreak نکنیم چی رو از دست دادیم؟
تقریبا خـــیر!نقل قول:
بازی ها و برنامه های کرک شده و برنامه ها و بازی هایی رو که توی AppStore نیستن!:19:
احتمالاً نیاز به جی پی اس داره که متاسفانه آیپاد جی پی اس داخلی نداره !!! :13:نقل قول:
میدونم چی میگینقل قول:
ولی اینو وقتی میخواد که به نسخه بتا رستور کنی شما وقتی که فریمور اصلی رستور کنی همه چی پاک میشه یعنی جای نداره که بفهمه قبلا روی بتا بودی مگر اینکه از بک اپ هات به نظر من کل ایتنز یبار پاک کن
بعد یونیستال پوشه هاشم پاک کن بعد دوباره نصب کن بعد رستور کن
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
همونجور که HESAM_5700 جان گفتش نیاز به gps داره ولی میتونی به وایرلس کانکت باشی تا از ip لوکیشتنتو پیدا کنهنقل قول:
میدونم باید gps داشته باشه ولی توی توضیحات نوشته که آیپاد ساپورت میکته و مشکل منم این بود که location sevice رو روشن میکنم ولی بازم میگه روشن نیست.
به Wifi وصل هستی، دیگه!؟نقل قول:
سلام
نمی دونم جاش درسته یا نه در مورد قیمت و محل خرید آیپد ۳۲ 4g .
شیراز کسی جای مناسب رو می شناسه ؟
تفاوت قیمت با تهران چقدر هست؟
آدرسی هست که بدید توی پ خ
مرسی
اگه firmware عوض کنم دوباره باید jailbreak بشه؟ خودم میتونم؟
این برنامه ها رو دادم بیرون برام ریختن الانم تو قسمت اتورایز یه ایمیل میده که مال همون مغازست . الان من اکانت درست کنم می تونم این برنامه ها رو بریزم ؟ این اکانت ها پولیه ؟نقل قول:
بلهنقل قول:
فریمورو که عوض میکنید همه چی مثل روزه اول میشه
جیلبریک هم ساده هستش فقط به یکم صبرو حوصله و یکم اطلاعات و لینترنت نیازه
شما دستگاه با فریمورتو بگو تا راهنماییت کنم
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
خوب اره باید پس اونو داشته باشینقل قول:
احتماله زیاد برنامه های فری رو با اکانت خودش دانلود کرده چون کم تر کسی توی ایران این کارو میکنه اونم مغازه دار
شما میتونید یه اکانت به صورت راییگان درست کنید و برنامه های راییگان دانلود کنید برای پولی ها هم میتونید از گیفت کارت یا کارت های اعتباری تحت ساپورت اپل استفاده کنید یا اینکه از برنامه های کرک استفاده کنید
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
بلهنقل قول:
فریمورو که عوض میکنید همه چی مثل روزه اول میشه
جیلبریک هم ساده هستش فقط به یکم صبرو حوصله و یکم اطلاعات و لینترنت نیازه
شما دستگاه با فریمورتو بگو تا راهنماییت کنم
حذف شود///
سلام به همگی آیپاد رو خریدم 319 با کیس و شارژر....
اولش که به آیتونز زدم گفت رستور کن گفتم زرشک بعدش رفتم IFUNBOX TOTURIAL رو خودیم و رفتیم فایل ITUNES_CONTROL رو پاک کردیم همه چی درست شد!!!
الانم از 32 گیگ فقط 4 گیگ خالی داره!!!
راستی چطور میتونم برنامه پاک کنم؟
رو آیکون برنامه که میخوای پاک شه چند ثانیه نگه دار بعد میبینی که همه چی لرزون میشه و علامت ضربدر ظاهر میشه.نقل قول:
بعد که پاک کردی و میخوای بیای بیرون دکمه Home رو بزن.
اره بابا وصلم .فکر کنم مشکل از برنامه باشه کسی یه لینک سالم از این جور برنامه ها داره.؟نقل قول:
اخه يه برنامه هست كه اسپرينك برد رو مكعبي ميكنه اونو بايد جذوري باك كنم؟ وينتربورد نصبهنقل قول:
barrel? از تو سایدیا پاک کنید، البته پیشنهاد می کنم قبلش افکتای دیگشو ببینید، برنامه ی جالبیه.نقل قول:
آهان ایول شد....راستی بعضی از بازیها مثل AVATAR وبرنامه هام مثل IMOVIE توی فولدرها نیستش...و باید از توی سرچ پیداشون کنم....چرا؟نقل قول:
FOLDER ENHANCED رو ارور داد بخرش منم پاکش کردم چی کار میکرد؟!!!
چرا بعضی از بازی ها و برنامه ها وقتی روشون دست میگیریم پاک نمیشن؟
مثل وینتر بورد...؟
راستی از شما هم وقتی صفحه رو تکون میدی واپیپر پشتی تکون میخوره؟!
منتظر پک نرم افزاری هستم تا کمپلت ریستور بزنمش...
دوستان برای اینکه از برنامه هام و بازی هام بک آپ بگیرم با IFUNBOX چی کار کنم؟
جلبریک آنتدر در iOS 4.2.1 با GreenPois0n RC5
هم که اومد...وایرلس ندارم نتونستم سیدیا نصب کنم..مثه خر تو گل گیر کردم..با pc suit هم نمیشه ریخت deb سیدیا رو..اهه
اگه لپ تاپ داری بگو یه برنامه بهت معرفی کنم که مودم لپ تاپ رو hotspot تبدیل میکنه !نقل قول:
جلبریک آنتدر در iOS 4.2.1 با GreenPois0n RC5
هم که اومد...وایرلس ندارم نتونستم سیدیا نصب کنم..مثه خر تو گل گیر کردم..با pc suit هم نمیشه ریخت deb سیدیا رو..اهه
تعداد صفحه حاتش زیاد بوده دیده نمیشن بنداز تو فولدر بعد یبار ریسپرینگ کننقل قول:
FOLDER ENHANCED کلا پاک کن از این سورس بگیر repo.insanelyi.com
اونا که پاک نمیشن یا برای سیستمن یا از cydia باید پاک کنی
برو از cydia پاک کن
نه -احتمالا یه برنامه نصب کرده از Cydia اسمش باید deep باشه
برو رو ایکون برنامه ها بعد راست کلیک کن بک اپ بزن
ار کجا می تونم اکانت فری درست کنم ؟من هربار میام بسازم درخواست شماره کردیت کارت میده . با این اکانت می تونم با خود آیپاد هم برنامه دانلود کنم؟نقل قول:
این مشکل اینکه هربار برای روشن کردن باید به کامپیوتر وصل کنیم رو حل می کنه؟نقل قول:
اول برو تو قسمت App Store و قسمت Free Apss یکی از برنامه های رایگان رو انتخاب کن . وقتی که روش کلیک کردی میگه که یوزر و پس اپل رو وارد کن . اونجا Create New Account رو بزن . اگه از این مسیر بری یه گزینه None تو اون قسمت اضافه میشه !نقل قول:
ار کجا می تونم اکانت فری درست کنم ؟من هربار میام بسازم درخواست شماره کردیت کارت میده . با این اکانت می تونم با خود آیپاد هم برنامه دانلود کنم؟
آره . بعد این جیلبریک هرچقدر خواستی روشن و خاموش کن !:31:نقل قول:
این مشکل اینکه هربار برای روشن کردن باید به کامپیوتر وصل کنیم رو حل می کنه؟
نه برادر کار بیخ پیدا کرده!نقل قول:
حالا دارم ios4.2.1 رو دانلود میکنم 608 مگه که با idm 1:18 دقیقه طول میکشه.:21:...تقصیر خودمه که از اول میخواستم رستور کنم که تنبلی کردم خیلی سنگین شده تلفنی خدمتت عرض کردم....
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
[QUOTE=hellmayor;5842399]اول برو تو قسمت App Store و قسمت Free Apss یکی از برنامه های رایگان رو انتخاب کن . وقتی که روش کلیک کردی میگه که یوزر و پس اپل رو وارد کن . اونجا Create New Account رو بزن . اگه از این مسیر بری یه گزینه None تو اون قسمت اضافه میشه ! /QUOTE]
برای مثال opera mini رو از itunes store سرچ کنید
پ.ن: همین الان ریستور کردم 4 مین طول کشید جیلبریک هم کردم....همه چی عالی ....ممنون از همگی به خصوص مهرداد عزیز.
من میخوام به نسخه 4.2.1 آپدیت کنم
چند تا سوال داشتم
بهتره از خود آیتونز آپدیت کنم یا اینکه فایل Frimware رو از سایت /www.felixbruns.de/iPod/firmware دانلود کنم بعد با اون آپدیت کنم؟
اگه آپدیت کنم اطلاعات و دیتا های نرم افزارای نصب شده پاک میشن؟ مثلا قرار ملاقات ها تقویم و ...
با این فایل دانلود شده چجوری باید آپدیت کنم؟
دارم دادا:21::21:نقل قول:
Connectify 1.1نقل قول:
اسم برنامه اینه . بگردی فوری پیدا میکنی !
چند سوال
دقیقا برای این جیلبریک جدیده باید چی کار کرد؟
ریستور که باید انجام داد اطلاعات پاک نمیشه؟
نمیشه بدون ریستور این کار را انجام داد؟بعد که جیلبریک کردم باید برنامه های cydia که قبلا دان کردم باید دوباره دانلود کنم؟
کاری خاصی نداره ! مثل جیلبریک های قبلیه ! (اول DFU بعد جیلبریک و Cydia و بقیه ماجرا)نقل قول:
چند سوال
دقیقا برای این جیلبریک جدیده باید چی کار کرد؟
ریستور که باید انجام داد اطلاعات پاک نمیشه؟
نمیشه بدون ریستور این کار را انجام داد؟بعد که جیلبریک کردم باید برنامه های cydia که قبلا دان کردم باید دوباره دانلود کنم؟
وقتی ریستور کردید آیپاد مثل کامیپوتری میشه که دوباره بهش ویندوز زدید ! :27:
چون با ریستور کردن Cydia پاک میشه در نتیجه شما باید اونکارها رو دوباره انجام بدید ! :21:
با آیتونز خیلی طول میکشه.من از redmond pie یه لینک مستقیم داشت که دانلودش کردم.شما اول بک آپ بگیر بعدش ریستور کن اینزطوری بعد از ریستور ازت میپرسه که میخوای بک آدپت رو اعمال کنی یا نه.نقل قول:
روی حالت ریکاوری مد میرین برای رستور به این صورت:
1.دستگاه رو خاموش میکنید.
2.Home رو نگه میدارین.
3.کابل رو بهش وصل میکنید و صبر میکنید تا عکس itunes+cable بیاد....
4.آیتونز رو باز میکنید یه پیغام میده که به ریکاوری رفته ok میکنی و دکمه shift+restor رو میزنی فایل iOs 4.2.1رو انتخاب میکنی و ok میکنی باید اولش به نت وصل باشی.بعدشم یه تولبار میاد رو آیپاد و پروسس رو میبینی.
اسه جیل هم به dfu mode میرین که خود نرم افزار میگه چه کار کنید...به 3 دقیقه هم نمیرسه .برای ریستور هم توصیه اکید شده در حالت ریکاوری مد ریستور کنید.چون میخواین آپدیت کنید.نقل قول:
برادر کوه قاف رو که نمیخوای بکنی...یه ریستوره +جیل که ملزومات و روش رو در بالا گفتم.
اگه هم نصب cydia موفق نشد 2 باره امتحان کنید.
میشه یه سوال بپرسم.
شما الان میخواین 4.2.1 رو با چه نرم افزاری جیل کنین لطفا لینکش رو بدید.راستی این نسخه ی ویندوزش رو بزارید و این آنتترد هست دیگه نه؟