من کتاب هندسه پایه خوشخوان رو دارم. لازمه دوباره 2 جلدی مبتکران رو بگیرم؟
زبان فارسی و دین و زندگی خیلی سبز بهتره یا همگامان
خواهشا هرچه سریع تر بگین چون 1شنبه میخوام برم بخرم
لطفا کتابی رو پیشنهاد کنید که بعدا از خریدنش پشیمون نشم
ممنون
ممنون
سلام بچه ها
این یعنی چی که هر کی میاد یه سری کتاب پیشنهاد می ده که خودشم تا حالا نخوندشون ؟؟؟؟ لطف کنین مشاوره بدین در مورد کتاب و یا اینکه کتابی رو که خوندین پیشنهاد بدین چون الان چهار صحفه هستش که فقط دوستان دارن کتاب پیشنهاد می دن.
با تشکر.
من هم همينو ميگم ديگه . اصلا معلوم نيست كي به كيه .نقل قول:
شیمی مبتکران نویسندش بازرگان
فیزیک پیش دانشگاه یا فار بگیر یا رمزینه با دریافت (دریافت محمود رضا ذهبی و پیش 1 چاپ شده اما کتاب خوبیه ) فیزیک 3 خیلی سبز
هندسه پایه مبتکران فرهاد ابوالقاسمی تحلیل فار خوبه رمزینه هم که چاپ قدیم
حسابان و دیفرانسیل رمزینه مهندس مهربان
فیزیک 2 : فعلا که خیلی سبز چاپ نشده صبر کن شاید کتاب خوبی باشه
فیزیک 3: خیلی سبز
فیزیک پیش 1و 2 : به نظر من خیلی سبز و اندیشهسازان
ریاضی 2 : آموزش مبتکران 2 جلدی(تست رو نمیدونم!!)
حسابان:آموزش مبتکران 2 جلدی (عباس امیدوار) ؛ تست: رمزینه و اندیشه فائق
دیفرانسیل: رمزینه و اندیشه فائق
آمار: گاج سفید
هندسه پایه: مبتکران
هندسه تحلیلی و جبر و گسسته رو نمیدونم!
البته اینا نظر منه
هر کتابی که به نظرتون سادهتر توضیح داده و تستاش بهتر و مفهومیتره پیشنهاد بدین.:11::11::11:
کلا همش که رنگی شد::31:ولی دوشتان اگه می شه اساسی کمک کننااااا!!!! اینایی رو هم که رنگی نکردم نگاه کنین اگه کتاب بهتری سراغ دارین پیشنهاد بدین.
باتشکر.
نقل قول:
حرف شما درسته ولی بعضی از کتابهای آموزش یا تست هست که ممکن یکی بپسنده و اونو بهتر بفهمه و یکی دیگه به دلایلی خوشش نیاد و اون کتاب رو رد کنه!!
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
نقل قول:
من گفته ی خودم رو اصلاح میکنم . کتاب 2 جلدی ریاضی2 تسته نه آموزش اگه آموزش میخوای 1 جلدی مبتکران رو بگیر
رنگی چه فرقی با مشکی ها دارن؟
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
یه کتاب توپ واسه فیزیک 1 و فیزیک 2 (درسنامه و تست (مثل خیلی سبز)) !!!! میخوام فیزیک رو 100 بزنم!!!!!
دینی و زبان فارسی اگه بین این دوتا می خوای همگمان هر دو تاش بهترهنقل قول:
ممنون
هندسه پایه اگه خوشخوان میفهمی و یاد گرفتی لازم نیست ولی اگه نیاز داری مبتکران فرهاد ابوالقاسمی رو بگیر خیلی خوبه
منم یه سوال داشتم بین هندسه تحلیلی الگو و فار کدومشو بگیرم بعضیا تو این تایپک میگن فار بعضیا میگن الگو و بعضی دیگه میگن رمزینه من نفهمیدم اخر کدومش
من هندسه خوشخوان را نديدم ولي خودم مبتكران دارم خيلي توپه،اگه با خوشخوان راحتي نياز نيست بري بگيرينقل قول:
زبان فارسي حتما حتما همگامان بگير
ديني هم نميدونم!
منظورم از رنگی ها این بود که مثلا برای یه درس دوتا کتاب پیشنهاد شده و من هم وقت ندارم هر دو کتاب رو بخونم بنابراین از دوستان خواستم که کمکم کنن در این مورد.نقل قول:
بچه ها واسه ادبیات و زبان فارسی و همچنین دینی چه کتابی خوب هست ؟؟؟ اگه می شه یه کتاب استاندارد معرفی کنید:11:
ادبيات:گاج سبز(اگه مبحثي ميخواي كتابهاي سبطي+كلك)
زبان فارسي:همگامان
ديني:ندارم و نميدونم!
اینم جواب رنگی ها
اگه فقط بین این دو تا فیزیک اندیشه سازان بهتره اگه خواستی یه کتاب تستم بگیر کنارش
دیفرانسیل هم رمزینه
حسابان عباس امیدوار واسه تشریحیه اگه تست میخوای رمزینه
هندسه تحلیلیم خودم به دو گانگی رسیدم یا الگو یا فار هیچکسم رمزینه چاپ جدیدشو ندیده ببینه خوبه یا نه
تست دینی چی گرفتین شما ها ؟!
الام شما این فیزیکی که گفتی فیزیک 1و2 پیش هستش ؟؟؟نقل قول:
ادبیات رو هم 2و3وپیش گاج و زبان فارسی 2 3 پیش همگامان ok هست ؟؟؟
ادبيات آره همش گاج+فقط زبان فارسي3 همگامان(2جزء منابع كنكور نيست!)
هاني:مگه ديني كتاب تست ميخواد؟؟
بنظر من كتاب درسي كافيه.ولي اگه خيلي اصرار داري ايات و نكات گاج خوبه من ديدمش
حالا من يكي كه همه كتابهايي كه ميام دربارش مينويسم رو خودم دارم و خيلي هم راضي ام .:5:نقل قول:
سلام بچه ها
این یعنی چی که هر کی میاد یه سری کتاب پیشنهاد می ده که خودشم تا حالا نخوندشون ؟؟؟؟ لطف کنین مشاوره بدین در مورد کتاب و یا اینکه کتابی رو که خوندین پیشنهاد بدین چون الان چهار صحفه هستش که فقط دوستان دارن کتاب پیشنهاد می دن.
با تشکر.
ميدوني دوست من . كتاب فيزيك پيش رو اگه خيلي سبز بگيري خيلي بهتره از انتشارات فار :20: . بنده با كتاب فار آشنا شدم ولي با هم تفاهم نداشتيم . نميدونم مشكل از كتاب بود يا من . بنظر خودم و مثل هر انسان عاقلي مشكل كتاب فار رو از خودش ميدونم . در نثرش . صفحه چيني اش . طرز پاسخ هاش . نوع طبقه بندي هاشنقل قول:
شیمی مبتکران نویسندش بازرگان
فیزیک پیش دانشگاه یا فار بگیر یا رمزینه با دریافت (دریافت محمود رضا ذهبی و پیش 1 چاپ شده اما کتاب خوبیه ) فیزیک 3 خیلی سبز
هندسه پایه مبتکران فرهاد ابوالقاسمی تحلیل فار خوبه رمزینه هم که چاپ قدیم
حسابان و دیفرانسیل رمزینه مهندس مهربان
فیزیک 2 : فعلا که خیلی سبز چاپ نشده صبر کن شاید کتاب خوبی باشه
فیزیک 3: خیلی سبز
فیزیک پیش 1و 2 : به نظر من خیلی سبز و اندیشهسازان
ریاضی 2 : آموزش مبتکران 2 جلدی(تست رو نمیدونم!!)
حسابان:آموزش مبتکران 2 جلدی (عباس امیدوار) ؛ تست: رمزینه و اندیشه فائق
دیفرانسیل: رمزینه و اندیشه فائق
آمار: گاج سفید
هندسه پایه: مبتکران
هندسه تحلیلی و جبر و گسسته رو نمیدونم!
البته اینا نظر منه
هر کتابی که به نظرتون سادهتر توضیح داده و تستاش بهتر و مفهومیتره پیشنهاد بدین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين رو بگم توضيح شما كامل نيست . معلوم نيست كه شما توضيح بالاي ستاره ها رو قبول داريد يا زيرش:31:
و مشكل اصلي اين تاپيك : بعد از اينكه همه دوستان كتابها رو توضيح دادند و همه خوشحال هستيم يه دفعه يه كاربر مياد و درخواست راهنمايي ميكنه . همه دست به كار ميشند و شروع به تبليغ پراكني . به گفته يكي از دوستان الان ديگه واقعا معلوم نيست كي به كيه .
یه کتاب توپ واسه فیزیک 1 و فیزیک 2 (درسنامه و تست (مثل خیلی سبز)) !!!! میخوام فیزیک رو 100 بزنم!!!!!
---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
نقل قول:
هندسه پایه خوشخوان توضیحاتش خیلی خشکه و تقریبا مثل کتاب میمونه! من فقط تست هاشو زدم! حالا به نظرتون لازمه مبتکران رو بگیرم یا نه؟
فيزيك1 انديشه سازان
فيزيك2 گشتم نبود نگرد نيست!
هندسه هم اگه اينطوره كه ميگي برو بگير مبتكران
فکر نکنم مشکل از کتاب باشه مشکل از يه جاي ديگست (شوخی کردم):31::31:نقل قول:
من همين امروز فيزيک پيش فار رو يه نگاهي انداختم.
آخه من فيزيک 1و2 انديشه سازان قديم رو دارم.که تو مقدمش نوشته بعضي فصلهاش با فيزيک پيش دانشگاهي ادغام شده و بعضي هاش هم کلا تو کتاب پيش گفته.مثلا فصل اندازه گيري تو فيزيک 1و2 نيست و نوشته که تو فيزيک پيش آورده شده.فيزيک فار کاملا مفهومي توضيح داده. و به نظر من عالي توضيح داده. البته اين نظر منه شايد يکي از رو فار خيلي خوب ياد بگره يکي از رو کانون يکي از رو خيلي سبز.
البته ناگفته نماند که بيشتر دوستان تو اين تايپک فيزيک فار رو توصيه کردن و چند تن از نفرات برتر کنکور هم همين فيزيک فار رو توصيه کردن..البته اين دليل نميشه ممکنه يکي رتبه اول بشه و از رو گاج خونده باشه.و سال بعد اون کسي که فيزيک رو کامل زده از رو کانون خونده باشه.
در ضمن مولفاي فيزک خيلي سبز با مولفاي فيزيک فار مشترکند.
مولفاي فيزيک فار:احمد مصلايي-شاهين اقبال-رضا سبز ميداني-بابک جوانمرد-و...
مولف فيزيک خيلي سبز:احمد مصلايي-شاهين اقبال
ودر پاسخ به مطلب آخر مثل اينکه دوستان تا يکي از نفرات برتر کنکور بهشون کتاب معرفي نکنه خيالشون راحت نميشه.
به همين خاطر کتابهايي که سجاد فولادي معرفي کرده رو اينجا براتون ميزارم.ولي ديگه فکر نکنين اگه از رو اين کتابا نخونين موفق نميشين. و خود سجاد فولادي هم گفته که اينا بهتريت کتابها نيستن.
متن نوشته شده توسط سجاد فولادي:
به دليل اصرار دوستان، من کتابهايي که فکر ميکنم مفيد هستند رو اينجا معرفي ميکنم تا همه بهره ببرن. البته اينها فقط کتابهايي هست که من ديدم و گرنه قطعاً کتب بهتري هم هستن که من نديدم.
توجه! اين کتابها نه همگي بهترين هستند و نه تنها شرط قبولي در کنکور. قطعاً کتابهاي بهتري هستند که من بي اطلاع از آنها هستم. لطفاً هر کتابي که داريد تا انتها بخوانيد و تحت تاثير اين ليست قرار نگيريد چون من همهي کتابها را نديدهام و کتابهايي را که ديدهام و خواندهام گفتهام. لطفاً انتشاراتهاي محترم هم سوءاستفاده نکنند.
ادبيات: ادبيات فارسي پيش دانشگاهي (?) مبتکران، دکتر کورش بقايي. اين کتاب يک کتاب عالي براي درک مطلب و آرايههاست. براي ادبيات ـ به نظر من ـ اين کتاب و تستهاي کنکور از ?? به بعد کافيست + خواندن خفن کتابهاي درسي.
عربي: گاج سفيد
معارف: نظري ندارم! بيشتر سعي کنيد بخوانيد.
زبان: انديشهسازان (مبتکران) دکتر شهاب اناري
ديفرانسيل: بانک تست حساب ديفرانسيل و انتگرال انتشارات رمزينه، مهندس مهربان + ديفرانسيل خوشخوان براي تسلط بيشتر
تحليلي: گاج سفيد
گسسته: خيلي زيادن!
هندسه: انديشهسازان (مبتکران)، مهندس فرهاد ابوالقاسمي
فيزيک: گاج سفيد + انديشهسازان + کتاب عالي اتاق فيزيک براي پيش (?) انتشارات فار
شيمي: مبتکران مهندس بهمن بازرگاني
پست را کامل بخونید، توضیح دادم:نقل قول:
نقل قول:
در مورد ادبیات یک سری کتاب هست که خط به خط مفاهیم، آرایهها، معانی کتاب را بررسی کردند. مثل کلک معلم، گاج و ... . من خودم کلک معلم را توصیه میکنم، ولی اگر معلمتون خوب هست میتونید بیخیال این دسته کتابها بشوید (در ادامه توضیح دادم)
اما برای تسلط بر ادبیات... ببینید! سبک تستهای کنکور نسبت به سالهای گذشته عوض شده و هر سال داره از حافظه محوری دورتر میشه. پس عملا تستهای قدیمی بهدرد نمیخورند! از طرفی بخش عمدهای از تستها از مطالب خارج از کتاب هستند. به عنوان مثال تستهای املا ، آرایههای ادبی و قرابت معنایی (تقریبا) هیچ کدوم از متن کتاب درسی طرح نمیشوند. پس حفظ کردن خط به خط کتاب درسی و یا حتی بررسی خط به خط آرایههای اون چندان فایدهای برای شما نخواهد داشت (دقت کنید! منظورم این هست که نشینید حفظ کنید!). به خاطر همین توصیهی من این هست که شما کتابهای موضوعی در زمینهی ادبیات تهیه کنید و به تسلط بر همین کتابها بپردازید. مطمئنا نتیجهی بسیار خوبی خواهید گرفت.
ایتن فیزیک فار خیلی خوبه
معلوم نیست کی پیش 2 چاپ میشه؟
واقعا شرمنده ، بله شما توضيح داده بودين ، منم خونده بودم ولي اصلا به اين كلمه موضوعي توجهي نكرده بودم .نقل قول:
بچه ها یه فروشگاه اینترنتی معرفی کردین که توش کتاب می داد می شه آدرسشو دوباره بدین ؟؟؟آخه من بعضیاشو گیر نیووردم.
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
هندسه 1 و 2 دوستان گفتن خیلی سبز حالا شما این کتاب اندیشه سازان رو خوندی ؟؟؟نقل قول:
یه سوال. کتاب هندسه پایه رمزینه خوبه؟ نوسندش کیه؟ کلا برای هندسه 1 و 2 اگه یه کتاب خوب سراغ دارین، معرفی کنید ، لطفا.
برای قرابت معنایی ، کلک بهتره یا تناسب مفهومی هامون سبطی؟ اصلا ارزش داره کسی که کلک داره بره تناسب مفهومی هامون سبطی رو بخره؟
بهترین کتاب لغات انگلیسی کدومه؟
عجب بازار شامیه اینجا.....
سیاهه ای از اسم کتاب های مختلف.....
و میدونم که بعد از دیدن این همه اسم کتاب چه وسوسه و حالی دارید
خودم اگر بودم دیوونه می شدم!!
اصلا خیالتونو راحت کنم برای تابستان یک کتاب جدا بگیرید برای زمان مدرسه هم یه کتاب دیگه
مطمئنا میشه هر تمام کتاب های پایه رو تو تابستون تموم کرد به شرط اینکه کمتر بیایین اینجا و پست بزنید و بخونید و دچار اون احساساتی بشید که خودتون میدونید منظورم چیه
یه توصیه اگه زبانتون خوب نیست حتما یک سریال زیر نویس نگاه کنید خیلی تاثیر داره ( خودم حدود 150 قسمت سریال نگاه کردم و واقعا مفید بود خیلی بیشتر از اون چه که فکرشو می کنید ) میشه گفت درکتون و آمادگی برای یادگرفتن واژگان رو بالا می بره مخصوصا اینکه وقتی لغات رو می خونید و توی فیلم هم می شنوید اون لغات رو دیگه یادتون میره و حافظتون بهتر پذیرای اون مطلب میشه
به نظر من اگه بچه ها برن تو تاپيك خلاصه درس ها و... اونجا خوب گفته شده كه كدوم كتاب هارو بايد خريد . حرف هاي شما رو هم اونجا من ديدم ،اون پسره تاييد كرده بودنقل قول:
:Dنقل قول:
واقعا حس جالبی هست ! نمیدونم روانشاس ها به این حس چی میگن !!! .. کسی اینجا روان شناسی نمیخونه ؟!
من که تو این چند سال اخیر به اندازه کافی سریال غربی دیدم ! ... الان زدیم تو کار انیمه ( ژاپن ! ) ... :D
ای کاش یه کتاب بود هندسه 1 و هندسه 2 رو یه جا داشت. کتابشو دیدم ، خیلی کت و کلفته. باشه پس فکر کنم آخرش مجبور شیم، همینو بخونیم. ( باید بیشتر اطلاعات در موردش بدست بیارم ) راستی لینکی ندارین یه کم بیشتر در موردش توضیح داده باشه؟ راستی تو وبلاگنقل قول:
بهترین کتاب هندسه در حال حاضر کتاب مبتکران فرهاد ابولقاسمی.معین فلاحتگر وسجاد فولادی هم همین رو خوندند.اکثر بچه های فروم همین رو تایید می کنند.هم هندسه 1 داره هم هندسه2
کتاب هندسه اندیشه فائق پیشنهاد داده بود . اون چطوره؟کد:www.4sharif.blogfa.com
یعنی اینقدر کتاب اوکییه ؟؟؟نقل قول:
حتما سبطی رو بخر ارزشش رو داره.حتی اگه تمام کتاب قرابت های موجود در بازار را داشته باشی.
منظورت اندِ ردینگه؟ اون لغات داره یا درک مطلب؟ راستی این تیک 8 اندازه لغات سطر به سطر زبان، کلمه داره؟ اصلا نمی دونم چرا تو کنکور کلمات بیرون از کتاب هم می اد :19::19:نقل قول:
خیلی سبز
تو پیش فکر کنم یه مبحث به اسم حدس معنی داریم ! ... به همین دلیل لغات جدید میدن که بشه حدس زد ! + دیگه اگر همین لغات 4 سال رو بدن که همه بالای 90 میزنننقل قول:
مگه بده بالای 90 بزنیم؟؟؟ :31:نقل قول:
تو پیش فکر کنم یه مبحث به اسم حدس معنی داریم ! ... به همین دلیل لغات جدید میدن که بشه حدس زد ! + دیگه اگر همین لغات 4 سال رو بدن که همه بالای 90 میزنن
نظرتون رو در مورد تیک 8 بگین لطفا. کامله؟ اندازه لغات سطر به سطر؟؟؟
آقا وحيد كجاي وبلاگ گفته هندسه فائق؟!!
من تا جايي كه يادمه،نوشته گاج سفيد+مبتكران !
این کتابای انتشارات گامارو کسی ندیده فکر کنم سبکش مثله رمزینه باشه
شدیدا دوست عزیز!! شک نکن:31:نقل قول:
میتونی یه قسمتی از کتاب را از سایتش دانلود کنی و ببینی...
دوستان برای لغت انگلیسی چه کتابی رو توصیه میکنید اخه فکر کنم تیک 8 فقط لغات داخل کتابو داره
[QUOTE=Farshid72;5105832]بچه ها یه فروشگاه اینترنتی معرفی کردین که توش کتاب می داد می شه آدرسشو دوباره بدین ؟؟؟آخه من بعضیاشو گیر نیووردم.
کسی قصد نداره جواب بده ؟؟؟؟
کد:www.pedrambook.ir
من تعریف این انتشارات رو زیاد شنیدم، این کتاب جدیدشونه، نظرتون چیه؟!نقل قول:
ای کاش یه کتاب بود هندسه 1 و هندسه 2 رو یه جا داشت. کتابشو دیدم ، خیلی کت و کلفته. باشه پس فکر کنم آخرش مجبور شیم، همینو بخونیم.
هندسهی (1و2) کم حجم و مقوی در 288 صفحه با قیمت 6200 تومان
قسمتی از pdf کتاب
کد:http://www.4shared.com/document/KkpvXIYN/Hendese_Bamzi.html
کسی این کتابای گامارو دیده؟
سبکش به نظرم شبیه رمزینس
تو آدینه بوک سرچ کن : کتاب گامانقل قول:
کتاباش بنظرم خیلی گرونه
شیمی (3) سال سوم دبیرستان
پدیدآورنده: علیرضا باقری طارم
ناشر: کتاب گاما - 29 آذر، 1388
قیمت: 110000 ریال
مرجع دین و زندگی کنکور گاما
پدیدآورنده: سیدکمال الدین سیفی
ناشر: کتاب گاما - 30 آذر، 1388
قیمت: 140000 ریال
مرجع زبان کنکور
پدیدآورنده: فریبرز قنبری
ناشر: کتاب گاما - 28 آذر، 1388
قیمت: 128000 ریال
ا
سلام
با توجه به نظرات دوستان ما به این نتیجه رسیدیم که کتب زیر بهترین هستند :
1-شیمی : یازرگان.
2-آمار : گاج سفید.
3-ادبیات برای قرابت معنایی : سبطی و برای تست زدن سه سال : گاج سفید.
4-زبان فارسی 3 و پیش : همگامان ( زبان 2 جزئ منابع نیست).
5-هندسه 1و2 : مبتکران نوشته فرهاد ابوالقاسمی.(کتاب خیلی سبز بهتره یا این ؟؟؟!!! )
6-حسابان : دوجلدی مبتکران و برای تست زدن : رمزینه.
7-دیفرانسیل : نمی دونم.( رمزینه ؟؟؟)
8-گسسته : نمی دونم.
9-لغات انگلیسی : خیلی سبز و برای ردینگ END reading.
10-فیزیک 1و2پیش : خیلی سبز.
11-تحلیلی : نمی دونم.
دینی و عربی و فیزیک 2 و 3 و ریاضی 2 چی گرفتین ؟؟؟؟
بچه ها زیاد وقت ندارم از فردا دیگه کارمون شروع میشه.پس Help me Fast.
تحلیلی فارنقل قول:
پیش دانشگاهی زبان فارسی و عربی ندارید
فیمته بالاش واسه تمام رنگی بودنشهنقل قول:
تو آدینه بوک سرچ کن : کتاب گاما
کتاباش بنظرم خیلی گرونه