من اونجا رفتم ولی فایلی به اسم PES2009_EDIT01 اونجا نیست! عکس فایل ها:نقل قول:
Printable View
من اونجا رفتم ولی فایلی به اسم PES2009_EDIT01 اونجا نیست! عکس فایل ها:نقل قول:
سلام من بازی رو امروز گرفتم اگه میشه بهترین پچ هاشو برام بزارین لطفا"
در bal دوستانی که به تیم ملی رفتند چند فصل طول کشید رفتند؟
من از بعد از یک فصل و نیم بازی و اقای گل شدن در لیگ قهرمانان و جام حذفی هنوز به تیم ملی دعوت نشدم!
این دیوید ویا را خیلی قوی ساختند در لالیگا با وجود دیوید ویا اقای گل شدن خیلی سخت هست!
نقل قول:
من با برنامه GGS این کار را میکنم تقریبا بیشتر فایلهای BIN را باز میکنه...
من با ایران توی 1.5 فصل رفتم تیم ملینقل قول:
میشه بگی بالاترین نسخه ggs چنده ؟
من دارم ولی خیلی پایینه برای pes 4 یا 5 بود فک کنم
پچ Burgum v0.50 بهترین پچ برای pes2009 من پچ های مختلف رو نصب کردم اما این از همه بهتره . به دانلودش می ارزهنقل قول:
حجم : 41.74 مگابایت
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33411
نقل قول:
میشه بگی بالاترین نسخه ggs چنده ؟
من دارم ولی خیلی پایینه برای pes 4 یا 5 بود فک کنم
نمی دونم بالاترین نسخه ggs چند باشه اما من با ورژن 7.4 اون که برای pes 2008 دانلود کردم دارم کار میکنم و مشکلی هم نداشتم.
اونوقت میانگین نمره ی که در اون زمان داشتی چند بود؟نقل قول:
من با این معدل هنوز تیم ملی ایتالیا دعوتم نکرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sسلام من ترینر قسمت becom a legend رو میخواستم
من تا 1.5 فصل تو منچستر سیتی بودم بعد دقیقا اولین روز نقل و انتقالات چلسی پیشنهاد داد و به تیم ملی هم همون روز رفتم.نقل قول:
اینم عکسش
کسی این مشکل رو نداره؟نقل قول:
سلام
یک مشکلی که من دارم با برنامه کیت سرور اینه که مثلا اسکوربورد لیگ برتر انگلیس را به بازی اضافه کردم
حالا میخوام اسکوربورد دیگه ای وارد بازی کنم یعنی باید قبلی رو حذف کنم
یا میشه هم اسکوربورد انگلیس باشه هم یکی دیگه
لطفا آموزش کیت سرور اگر تو سایت هست قرار دهید
ممنون
سلام
یک مشکلی که من دارم با برنامه کیت سرور اینه که مثلا اسکوربورد لیگ برتر انگلیس را به بازی اضافه کردم
حالا میخوام اسکوربورد دیگه ای وارد بازی کنم یعنی باید قبلی رو حذف کنم
یا میشه هم اسکوربورد انگلیس باشه هم یکی دیگه
لطفا آموزش کیت سرور اگر تو سایت هست قرار دهید
ممنون
اینجور که معلومه شما beginner بازی میکنی !!!- غصه نخور کم کم بازیت خوب میشه میتونی آماتور بازی کنی :21:- موفق باشی !نقل قول:
چندین و چند بار آموزش کیت سرور تو انجمن گذاشته شده - اول سرچ کن بعد سوال کن دوست عزیز اینجوری تاپیک ترافیکش کمتر میشه - موفق باشی :40:نقل قول:
سلام.
من روی تاپ پلیر بازی میکنم و توی ریور پلاته آرژانتین هستم. با این برنامه که قدرتا رو دستکاری می کنن یه خورده قدرتمو زیاد کردم. فقط سرعتم رو گذاشتم 99! بقیه نرمال هستن. من توی همون فصل اول به تیم ملی آرژانتین واسه بازی های مقدماتی جام جهانی دعوت شدم و در پایان بازی ها بهترین بازیکن آمریکای جنوبی شدم و رفتم توی تیم منتخبش. توی همون فصل اول هم ریور پلاته رو قهرمان کردم و خودم رو آقای گل. الان هم توی نیم فصل دوم، فصل دوم هستم. توی خریدهای نیم فصل هم این تیما به من پیشنهاد دادن:
1- چلسی
2- میلان
3- بارسا
4- منچستر یونایتد
5- اتلتیکو
6- والنسیا
7- آ اس رم
8- آرسنال
9- بوکا جونیورز
10- اوساسونا
11- سلتیک
اما هر چقدر زور زدم، رئال بهم پیشنهاد نداد. منم توی ریور پلاته موندم تا فصل دوم رو هم تموم کنم.
این همه پیشنهاد میدونین چجوری بود؟ من بازی رو که تموم می کردم پیشنهادات رو بررسی میکردم، وقتی می دیدم رئال نیست، دوباره از همون آخرین بازی نیم فصل میاوردم تا بلکه رئال پیشنهاد بده، اما نشد!!!! :دی
یعنی چی (شما beginner بازی میکنی !!!- کم کم بازیت خوب میشه میتونی آماتور بازی کنی) ؟نقل قول:
منظورت چیه؟
نقل قول:
اینم آموزش کیت سرور ........
اینم منوی زیبای barcelona
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/166270468/Barca-Menu.rar
نقل قول:
نه عزیزه دلم.ایراد از مانیتوراتونه.من تو t1900 سامسونگ(مانیتوری شایسته ی احترام بازی میکنم) اند حاله:46:
سلام البته من پست آقای google spider رو تشکر دادم ولی جا داره یه بار دیگه از زحمات ایشون توی تاپیکهای مختلف تشکر کنم که واقعا با جدیت به درخواست برا بچه ها بلافاصله پاسخ میدن مورد دیگه اینکه برای استفاده از اون نرم افزار PES EDITOR باید Option فایل رو باز کنید نه Edit رو ظاهرا یکی از دوستان پرسیده بودند.
آقا یکی یه کمکی به من بکنه
من وقتی become a legend رو تمام تنظیماتش رو انجام میدم و ok میکنم که برم تو فضای become a legend یدفه از کل بازی بیرون میاد و ارور میده!!!
خواهش میکنم کمکم کنید چو ن من هنوز این قسمت جذابشو بازی نکردم
(تمام قسمتاش کار میکنن جز این قسمت)
من کل مشکلاتم با بیرون اومدن از بازی خراب شدن سیو و دیر سیو شدن بوسیله یه ترفند کوچولو حل شد..نقل قول:
من هم مثه خیلی با درست کار نکردن بازی مشکل داشتم ولی از وقتی بازی رو به حالت Windowed بازی می کنم نه سیوم خراب میشه نه مشکلی پیش میاد تنها مشکلم مستر لیگ هست والسلاماونم وقتی از D2 شروع می کنم وگرنه وقتی با D1 می رم مشکلی نیست
سلام
یکی از این دوستان بگه کارایی این برنامه PES 2009 Editor 1.2 Final چیه و کلا به چه درد میخوره
مورد بعد در مورد اون فایل پچ 40 مگابایتی هست
آیا با نصب اون اسکوربورد های مختلفی را میشه برای بازی انتخاب کرد یا در این مورد چیزی نداره
و آیا شکل منو عوض میشه و همچنین شکل چمن و .....
و سوال آخر من تو بازی چهره خودم را ساختم ولی چون عکسی که داشتم درست حسابی نبود خوب در نیومد
حالا برنامه ای هست که بشه باهاش چهره بازیکنان رو ساخت
با اين پچ هم مشكلي كه دارم اين است كه بعضي از قسمتهاي اسكوربورد سفيد هست مانند اعلام وقت اضافهنقل قول:
آقا یکی یه کمکی به من بکنه
من وقتی become a legend رو تمام تنظیماتش رو انجام میدم و ok میکنم که برم تو فضای become a legend یدفه از کل بازی بیرون میاد و ارور میده!!!
خواهش میکنم کمکم کنید چو ن من هنوز این قسمت جذابشو بازی نکردم
(تمام قسمتاش کار میکنن جز این قسمت)
و ارورش هم این هست :
Pro Evolution Soccer 2009 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
سلام
با تشکر از همه دوستان
من یه چندتا سوال داشتم .
اول اینکه در بازی pes 2009 ، جایی رو سراغ دارید که ترفند های داخل بازی رو بطور کامل و یکجا توضیح داده باشه ؟
و سوال دوم اینکه شنیدم در بازی هنگام بازی نیکت ذخیره ها و مثلا موقع تعویض شدن ، نحوه تعویض شدن بازیکنان رو هم نشان میده . در بازی هایی که من کردم علی رغم اینکه تعویض میکردم اما فقط با نوشته از تعویض با خبر میشدم ... جایی هست که باید تنظیم کرد ؟
شما بازی رو به نسخه 1.2 ارتقاء دادی؟نقل قول:
اگه ارتقاء دادی، بازم از همون سیو قبلیت واسه بازی توی b a lاستفاده میکنی؟
شما یه بار از نو شروع کن، ببین بازم مشکلی هست یا نه!
نه دوست عزیز. این امکان بازی در اکثر مواقع به صورت Random عمل میکنه! :10:نقل قول:
من اول که ندیده بودمش تصور می کردم مثل کریشن مستر دارای کارایی زیاد هست ولی بعد از دانلود و استفاده دیدم دقیقا کارهای EDIT داخل بازی رو انجام میده با این تفاوت که گرافیکی نداره و نمیشه تغییرات گرافیکی مثل وارد کردن لوگو و ... انجام داد فقط یه Editor اکسترنال هست و فقط یه حسن داره این که می تونی یه جا مشاهده کنی همه اطلاعات اسامی رو و البته یه حسن دیگه هم اینه که تیم های لایسنس شده رو هم می تونی ویرایش کنی که داخل بازی امکان ویرایش ندارند تیم های لایسنس شدهنقل قول:
در مورد سوال آخر هم بگم برای وارد کردن عکس خودت باید از وبکم استفاده کنی که البته این روش هم باعث میشه چهره شبیه پلاستیک بشه و همونطور داخل بازی هم عین مبهوت ها صورتت چون عکس هست بی تحرک میشه عین یه روکش میشه و بسیار مصنوعی میتونی از صورتگری هم استفاده کنی که خود بازی این امکان رو به شما میده من یه بازیکن ساختم که واقعا تمیز در اومد
2 تا ترینر هستشنقل قول:
1-این ترینر تعداد بلوک ها که 12 تا بیشتر نیست رو زیاد میکنه
2- این هم سریع میتونی قدرت هارو زیاد کنی که باید فایل سیو becom a legendرو باز کنی با این و ....(اجرا فقط در VISTA)کد:http://www.4shared.com/file/69795134/8449137/PES_2009_Trainer.html
کد:http://www.ufile.info/hmr/upload/1225185751.zip
اینارو کجا باید بریزم؟چه جوری داو عوض میشه؟نقل قول:
دوستان من در becom a legen همهش تمرین میکنم کی میرم توی بازی؟
خدا با صابران است !نقل قول:
برای رفع این مشکل باید پچ 1.2 یا 1.1 که خد کونامی داده رو نصب کنی ...نقل قول:
من که این طوری درستش کردم .........
منوی زیبای بایرن مونیخ برای دوستداران بایرن مونیخ
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/166288187/FCBneu.rar
اصلا نیازی نیست جایی بریزی ........یه فایل اجرایی داره اونو اجرا کن و خودش گفته 4 انتخاب میتونی بکنی ...نقل قول:
اینارو کجا باید بریزم؟چه جوری داو عوض میشه؟
بین کلید 1 تا 4 بعد هر کدوم رو که انتخاب کردی داور اونو برات میاره تو بازی ........
:5:
من آخرين پچ برگوم رو نصب كردم ايناي كه ميگي بايد از كجا دانلود كنمنقل قول:
خواهش میکنم یکی بره تو dvd بازی یا توی محل نصب بازی و فایل cv03.img رو که در پوشه img هست رو برام آپلود کنه اینجا
چون فهمیدم که این فایله انگاری مشکل داره
خواهش
تمنا
چیزی که ای کاش به BAL اضافه میشد این بود که این امکان را داشتی که خودت هم به برخی باشگاهها پیشنهاد بدی تا بیایند تو را بخرند!
الان در اتلتیکو هستم اما نه بارسا بهم پیشنهاد میده و نه میلان:41:
چیز دیگری هم که من را اذیت میکنه اینه که وقتی به تیم دیگری میری دوباره مجبوری از تیم دوم شروع کنی و به ترکیب اصلی برسی! ای کاش حداقل این بازیها با تیم دوم را در زمان تعطیلات و قبل از اغاز لیگ میگذاشتند تا اینجوری بازیهای اول فصل را از دست ندی.
این برنامه PES 2009 Editor هم برنامه خوبی بود.
نقل قول:
عزیزم من همین الان میخواستم واست آپلود کنم ولی شرمنده.... حجمش 258مگه!!:41:
اینم پچ 1.2 کونامینقل قول:
کد:http://gfx.lgz.de/media/PES2009Patch120.zip
دوست عزیز googleجان ترینر اول رو دانلود کردم ولی در بازی هیچ چیزی ندیدم بعد در بازی نتیجه رو 99 به 0 دیدم ولی از افزایش توان بازیکنم خبری نبود
یک سوالی داشتم
این اسکوربورد ها را چطوری طراحی میکنن با چه برنامه ای
لطفا اگر کسی بلده درست کنه آرم شبکه 3 خودمونو یکی بسازه به نظرم جالب باشه