سلام دوستان...
میخواستم بدونم از توی خود یاهو مسنجر راهی داره که بشه اینویز بودن افرادو تشخیص بده؟
اگه نیست لطفا چنتا سایت قوی تو این موردو بهم معرفی کنین که بتونه کاملا درست تشخیص بده..
ممنون :11:
Printable View
سلام دوستان...
میخواستم بدونم از توی خود یاهو مسنجر راهی داره که بشه اینویز بودن افرادو تشخیص بده؟
اگه نیست لطفا چنتا سایت قوی تو این موردو بهم معرفی کنین که بتونه کاملا درست تشخیص بده..
ممنون :11:
داخل خود نرم افزار همچین امکانی نیستنقل قول:
سایت هایی مثل :
www.detectinvisible.com
www.vizgin.com
www.invisible.ir
یه دستور توی رجیــستری بود (برای یاهوهای قدیمی) که استتوسهارو پاک میــکرد کلا!
کسی نمیدونه آدرسش کجا بود؟
ویــرایش
فکر کنم پیــداش کردم! باید تست کنم فقط!
کد:http://www.-------.net/1387/03/08/%D8%AD%D8%B0%D9%81-status-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%8A%D8%A7%D9%87%D9%88%D9%85%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B1/
نقل قول:
همونی که پیدا کردی درسته
HKEY_CURRENT_USER>Software>yahoo>pager>profiles>US ERID>custom msgs
فقط ممکنه تو بعضی از ورژن های یاهو قسمت USERID وجود نداشته باشه
که اونوقت این ترفند غیر قابل اجراست
نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما.
میشه لطفا بفرمایید آیا تو بقیه ورژن ها هم همینطوره.
یعنی اگر مکالمات رو از آرشیو مسنجر پاک کنیم دیگه جایی وجود نداره که برگرده؟
سلام .
می خواستم بدونم نحوه گفتگو با یاهو مسنجر 11 چطوریه ؟
قبلا با یاهو مسنجر 9 میتونستم گفتگو کنم اما با 11 نمیشه .( لطفا راهنمایی کنید )
یاهوی من ورژن آخریه ... همه چی رو داره ... ولی استتوس ها رو نمیاره :دینقل قول:
وقتی داری با یکی چت میــکنی ... بالا سمت چپ یه آرم میکروفن هست ... Voice call اونو میــزنی!نقل قول:
سلام .نقل قول:
وقتی داری با یکی چت میــکنی ... بالا سمت چپ یه آرم میکروفن هست ... Voice call اونو میــزنی
اینو میدونم که باید Voice call زد اما گزینش غیر فعاله . گفتم که با یاهو مسنجر 9 میشد اما با 11 نمیشه .
ممنون..نقل قول:
میشه توضیح بدین چطوری از تو خود نرم افزار میشه؟
سلام
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ داره یه سری اطلاعات تو چت با یه نفر از دست دادم یعنی مسنجرمو پاک کردم هیستوری پرید...
میخواستم ببینم راهی نیست بشه تمام هیستوری تمام اد لیستای آی دیتو یه جایی نگاه کنی یا به دست بیاری؟چه مال دیروز باشه (اینو بلدم)چه مال 2 سال پیش!
هر کی میدونه کمکم کنه:41:
عزیز من که گفتم ، داخل نرم افزار همچین امکانی نیستنقل قول:
اوکی...اشتباه خوندمش :31:نقل قول:
نمي توني روش كليك كني يا اينكه مي زني كار نمي كنه ؟ :21:نقل قول:
روش کلیک میکنم کار نمیکنه . حتی از تو مسنجر شماره تلفن هم دادم ، احتمال داره مشکل از سیستم طرف مقابلی که میخوام باش صحبت کنم باشه ( مثلا هدفونشو به سیستم وصل نکرده باشه )نقل قول:
چرا ورژن جدیده یاهو دانلود نمیشه ؟ پیغام forbbiden میده
سلام چند تا سوال
1- برای نوشتن ایمیل یا آیدی در نوار فرقی می کند که اون آدرس را با حروف بزرگ بزنیم یا کوچک
بعضی ها هستند آدرس ایمیل رو می فرستند مثلاً اولش را اول هر کلمه را بزرگ نوشته اند نمی دونم برای رعایت دستور زبان هست یا اینکه واقعاً بزرگ است؟؟؟؟
2- بعضی اوقات فایل را که attach می کنیم تا یک مقداری می رود و دیگه جلو نمی رود
مثلاً چند روز پیش یک فایل را در سیستم خودم اتچ کردم نمی شد
همون موقع بردم کافی نت شد در عرض چند ثانیه
از ورژن های موجود در تاپیک زیر استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
منظورتون از نوار چیه ؟ فرق نداره حروف بزگر و کوچک
فقط تو My Acount Info میتونید تعیین کنید که اسمتون رو به چه صورت برای سایرین ادد کنه
در مورد اتچ کردن هم برمیگرده به شبکه و اینترنت شما که دچار مشکل هست و احتمالا محدودیت هایی رو از سمت ISP دارید
با سلام
نميدونم چرا وقتي از با يه ISP خاص (X)كانكت ميشم ياهو مسنجرم كانكت نميشه درصورتي كه با ISP هاي ديگه ياهو مسنجر براحتي كانكت ميشه. ارور خاصي نميده فقط ميگه دوباره سعي كنيد! چرااااااااااااا؟
البته قبلا با همون ISP خاص X به سختي كانكت ميشدم اما الان يه دو هفته اي هست كه اصلا كانكت نميشه. نسخه 8 ياهو مسنجرو استفاده ميكنم
يه چيز ديگه چرا مسنجر گوگل اينقدر ضعيفه و هيچ امكاناتي نداره؟
نقل قول:
در مورد سوال اولتون باید بگم که این مشکل برمیگرده به ISP و کاریش نمیشه کرد مگر استفاده از ابزارهایی مثل وی // پی | ان
محدودیتی که برای پورت های یاهو در نظر گرفتن باعث بروز این مشکل شده
به هدفون كه فكر نكنم ربط داشته باشه :21:نقل قول:
با يه نفر ديگه امتحان كن ببين كار مي كنه :21:
ممنون از پاسختوننقل قول:
راستش خودم هم حدس ميزدم كه محدوديت از طرف ISP باشه، آخه ISP يه جورايي وابسته به ....!
با اين وجود از پشتيباني هم سوال كردم اما فكر ميكنه ما اسكوليم ميگه مشكلي نداره!
حالا بجز چيز پي ان كاريش نميشه كرد؟
من با مسنجر گوگل مشكلي ندارم و به راحتي كانكت ميشه. مگه پورتهاي مسنجر گوگل با ياهو متفاوته؟
راستي چرا مسنجر گوگل اينقدر ضعيفه؟
شما هر چيزي كه استفاده مي كنيد با هم پورت هاش فرق مي كنه ديگه چي برسه به ياهو و گوگل :21:نقل قول:
سلام
من ورژن 11.0.0.1751 رو نصب کردم حالا مشکلم اینه که میخوام اون کادر کوچیکی که موقع پیام دادن یه فرد سمت راست ظاهر میشه رو غیر فعال کنم ولی من گزینه های این کار رو ندارم،میخواستم اگه میشه راهنمایی کنید.(ورژن 9 و 10 ر هم امتحان کردم ،چون به ورژنای پایین تر از ورژن جدید نیاز دارم)
شکلش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،برای همه همین طوریه گزینه voice call غیر فعاله .نقل قول:
ورژن جدیدتر 11.0.0.2014 هستنقل قول:
شما نرم افزار رو کامل پاک کن و ورژن جدید رو نصب کن قبل از نصب ورژن جدید از نصب بودن جاوا بر روی سیستم خودت مطمئن شو
البته خودتون گفتید که ورژن پایین تر رو نیاز دارید و در صورتیی که با نصب نرم افزار جاوا مشکل برطرف نشد احتمالا اینکه سیستم عامل دچار مشکل شده باشه هست
ياهو تو پاك كن اخرين ورژن و بريز ببين درست ميشهنقل قول:
سلامنقل قول:
منظورم نوار آدرس یا to هستش
کلاً فرق نداره مثلاً کل کلمات ایمیل را بزرگ بنویسیم یا فقط حرف اول اون آدرس ایمیل را بزرگ بنویسیم
2- برای ساخت ایمیل چطور بزرگ و کوچک بودن کل حروف یا بعضی کلمات تاثیری دارد یا نه
نقل قول:
با سلام
voice call مدتی هست که بسته روی برخی آی اس پی ها هست.
شما برو داخل کنفرانس با طرف مقابل
از اونجا ویس رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
نقل قول:
کلا حروف بزرگ و کوچک فرقی نداره مگر در پسورد
ديگه ISP به Voice Call چيكار دارهنقل قول:
اينا ديگه كين :21:
با سلامنقل قول:
خوب میبندن دیگه.
مثه اسکایپ و سرویس های دیگه .
موفق باشید.
اسکایپ رو که از اونور بستن یعنی تحریم شدیم نه اینکه ایران نزاره. ولی می تونن پورت های مخصوص ارتباط صدا رو ببندن اینو باهات موافقم.نقل قول:
ببخشيد دوست عزيز، شما از كجا ميفرماييد كه اسكايپ ايران رو تحريم كرده؟ ميشه منبعش رو بفرماييد؟نقل قول:
من خودم همين امروز به مركز ساپورتش ايميل فرستادم و پاسخشون اين بود كه كلا بسته شدن پرتها براي ايران از طرف اسكايپ رو فراموش كنيد. يعني اين كه اصلا همچين چيزي نيست.
شما سوال كردين به اين سريع اي هم جواب دادننقل قول:
بله. اگر تا به حال امتحان كرده باشيد، مركز ساپورتش حداكثر ظرف يك يا دو روز جواب ميده. مثل ايران نيستش كه حتي اگه يك سرويس پولي رو ارائه بدن بعد هيچ كس جوابگو نباشه. واقعا خيلي هم با جزئيات و حوصله جواب رو ميفرستن. البته واضحه كه شرط سئوال كردن و جواب گرفتن اينه كه فرد به زبان انگليسي مسلط باشه كه متاسفانه خيلي از ايرانيها به همين علت از خدمات پشتيباني نرمافزارها و سرويسها محرومند. ضمنا حتي در سايت اسكايپ، انجمن گفت و گو هم براي مسائل مختلف وجود داره.نقل قول:
ولي من هنوز برام اين سئوال باقيه كه چهطور بعضي از افراد به اين راحتي شايعه ميسازن كه فلان نرمافزار مارو تحريم كرده. واقعا بد نيست آدم اول از يك مطلب مطمئن بشه بعد همه جا اعلامش كنه.
سلام
دوستان چجوری میتونم آی دیمو از لیست بقیه پاک کنم؟
يه دونه از اين سرويس دهي ها اينجا داشتيم ................:21:نقل قول:
من مدتیه که موقع چت کردن پیامام سفید میره و هیچی نشون نمیده، نه آیدیو نه متنی که ارسال کردم ، میخاستم ببینم مشکل از کجاست؟
سلام
اگه بخواهم عکس هایی را که سرچ کردم و پیدا کردم
به ایمیل کسی بفرستم
حتماً باید روی هاردم ذخیره کنم و بعد attach کنم
یا اینکه راه دیگه ای هم داره ؟؟؟؟