رکورد دانلود تو یه شبت چقدره؟نقل قول:
مال من :2.5 گیگ:27::27::27::27:
Printable View
رکورد دانلود تو یه شبت چقدره؟نقل قول:
مال من :2.5 گیگ:27::27::27::27:
همارا انگار درست شده.:27:
اگه سرعت آپلود هم 128 بود خیلی عالی میشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه در خواست از شما دوستان تبریزی دارم می شه به این شماره زنگ بزنید وپیشنهاد بدید که یک نظر سنجییه دیگه در سایت بگذارندممنون5565335کد تبریز برای هماراسیستم است فکر کنم اگه 20 نفر پیشنهاد ببدهند قبول کنند ممنون؟
سرویت چیه ؟نقل قول:
رکورد دانلود تو یه شبت چقدره؟
مال من :2.5 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کودوم آی اس پی ؟
والا من رکورد مکورد نمیدونم :دی
لی قبل عید حول و حوش 1.2 الی 1.5 بود . ولی بعد عید اومده دور و بر 700 !!
من دومینقل قول:
یه در خواست از شما دوستان تبریزی دارم می شه به این شماره زنگ بزنید وپیشنهاد بدید که یک نظر سنجییه دیگه در سایت بگذارندممنون5565335کد تبریز برای هماراسیستم است فکر کنم اگه 20 نفر پیشنهاد ببدهند قبول کنند ممنون؟
ولی محتوا و سوال نظرسنجی چی باشه ؟
من ماکس نتم دیگهنقل قول:
محتواش راجع به قیمت باشه قیمت ها را کم کنند.نقل قول:
نه خواهشا این نباشهنقل قول:
محتواش راجع به قیمت باشه قیمت ها را کم کنند.
ما الان به قیمت احتیاج نداریم
بزرگترین مشکل همارا در حال حاضر اینه که مکیفیت شبکه اش به دلیل ازدیاد یوزر، افتضاح شده.... افتضاح
بهتره بگیم کیفیت رو ارتقا بدن و سرعت ها رو هم افزایش بدن...
چون 512 دیگه قدیمی شده......
بابا ازدیاد یوزر دیگه چه صیغه ایه !!!؟نقل قول:
این آی اس پی ها دستور دارن از بالا !!
ولی کنم با یه اعتراض جمعی مشکل تا حدودی رفع بشه !!
lمنم موافقم.نقل قول:
آخه دوست عزیزی که می گی قیمت رو بیارن پایین، شما یه قضاوتی بکن. انصافا همارا از سایر شرکتها قیمتش معقوله. همینه که آدمو وسوسه می کنه و یوزرش زیاده.
این دلیل باعث میشه ترافیک زیاد بشه و کیفیت بیاد پایین.
ماهیانه میلیاردی سود دارن باید به فکر تجهیز کردن باشن نه خوشگذرونی با پول ما :31:
با توحید موافقم 98.91 درصد :31:
جدیدا هم انصافا همارا داره بر میگرده به کیفیت قبلی. مثه اینکه داد همه ی مشترکین (از همه ی شرکتها) به گوش مسئولین رسید و فهمیدن داره گندش بالا میاد زدن درست کردن نسبتا! :27:
الان که جمعست و ساعت 6:30 با 80 دانلود دارم :31: که هفته ی پیش همین موقع به زور 12 بود :31:
خلاصه فعلا یکم راضی شدم ببینیم بهتر میشه یا این هم دوره ایه.
نه بابک جون اینطوری نیست.نقل قول:
ممنون دوست من :10:نقل قول:
ولی اینی هم که درست کردند، خیلی جزئیه
بزرگترین موردی که باعث به وجود اومدن این مشکلات شد، عقیده ای بود که شرکت هماراسیستم داشت و صد البته الان هم داره؛ همون حرفی که آقای جلیل زاده در جلسه چند ماه پیش گفت، و من هم بلافاصله گفتم که این حرفتون اشتباه.
ایشون میگفتند که پهنای باند ما فلان قدر هست. (به طور مجهول)
این پهنا در مواقع دانلود غیر رایگان خیلی بیشتر از خیلی، خالی میمونه. و ما عملا هیچ نیازی به این هزینه هنگفت نداریم که اینهمه پهنای بدون استفاده داشته باشیم.
ولی موقعی که شب میشه و زمان دانلود رایگان برای سرویس های محدود شروع میشه، پهنا به 95 درصد ازدحام میرسه. که اون زمان میگفتند ما بازهم پهنا خریداری کردیم تا منحنی نمودار پهنای باندمون به حداکثر نرسه
ولی نمیتونیم هیچ وقت سرعت رو بالا ببریم. یا مثلا بیشتر از این پهنا بخریم که این وضع رو درست کنیم.
چرا که ما مسئول افت سرعت شبکه در شب (زمان دانلود رایگان) نیستیم.
دقیقا همین موقع من گفتم که آقای فلانی یک ISP مسئول کیفیت شبکه ش هم در شب و هم در روز هست.
الان مشکل همینه که کیفیت دانلود اینطور شده .
از طرفی هم که به شدت سرعت وب کاهش پیدا کرده بود و همارا سیستم به هیچ وجه به عهده نمیگرفت.
ولی جالب اینجاست بعد از اینکه اعلام کردند که شبکه هماراسیستم به مدت 24 ساعت قطع خواهد بود، بعد از اون قطعی، مشکلات وب تا حدودی برطرف شد.
حالا اگه مشکل واقعا از دیتای مرکزی بوده و همارا هیچ تاثیری در اون نداشته، آیا در زمان قطعی، همارا داشته در دیتای مرکزی دستکاری میکرده؟؟؟؟؟ یا اینکه شرکتهای دیگه از دیتای دیگه ای استفاده میکنند که سرعت وب شون هیچ عیب و نقصی نداره؟!؟!؟! :46:
(البته سرعت وب هماراسیستم الان هم مشکل داره و میشه گفت که 50 درصدش حل شده)
در هر حال.....
یه عالمه از این حرفا و انتقاد ها دارم برای گفتن؛ دست رو دلم نذارید :31:
فقط اینو بگم که چه در زمینه اینترت، چه در زمینه های دیگه، هر شرکتی که گفته ما بهترینیم و هیچ نقصی نداریم، با کله خورده زمین. و الان هم هماراسیستم داره اون دوره رو طی میکنه.
موفق باشید :11:
الان چی کار می کنید بگین تا همه این کار را بکنند برای هماراسیتم برای ما شهرستانی ها که سرعت 1مگ را نمی دهند نمی دونم چرا این هم گزینهی خوبی است؟
شما کدوم شهرستان هستین؟شاید شرکتای دیگه این سرویس رو داشته باشن.نقل قول:
همارا به زور میتونه 512 رو تامین کنه چه برسه یک مگ.ولی اینطوری که دوستان میگن وضع چند روزیه بهتر شده.
ولی به نظرم کاهش قیمت میتونه گزینه بهتری باشه.مخصوصا برای 256.
اگه بتونن 256 رو با قیمت 128 فعلی(حالا چند هزار تومن اینور اونور) بدن خیلی خوب میشه.هم برای تبریزی ها هم شهرستانی ها:19:
برای شهرستان مرند...................نقل قول:
به به به رفیق های خودمون :ی
این افزایش نسبی سرعت منظورم همون بازگشت به حالت سابق چرا پس واسه ما نامحدود ها حس نمیشه ؟:31::13:
چون خون ما محدودها از مال شما نامحدودها قرمزتره :27::8::5::46:نقل قول:
تایپیک بالا :5:
تایپک نخواب:31::31::31:نقل قول:
در ضمن اینترنت مکس نت از صبح تا حالا قطع بود:19::19::19::19:
سلام
مال همارا هم از امروز 1 بامداد تا الان قطع بود.
مال شاتل هم از شب تا الان قطع بود ! :31:
مال من تا 2 قطع بود
کندی و اختلال شدید در اینترنت استان
نقل قول:
ضمن پوزش از مشترکین گرامی، بدینوسیله اعلام می گردد که اختلال و کندی شدید اینترنت که از ساعت ۱۶:۱۵ بعد از ظهر روز سه شنبه 89/3/4 آغاز شده مربوط به شبکه انتقال اینترنت به استان بوده و بر اساس اعلام شرکت مخابرات تا بعد از ظهر روز چهارشنبه اصلاح خواهد شد.
مال من هم همارا ساعت 4.30وصل شد.
صبانتم قطع بود خودشم بد جور صبحی اینترنت لازم داشتم :41:
نتیجه میگیریم که کلا قطع بود و من هم الکی نصف شب زنگ زدم همارا بد و بیرراه گفتم :دی
سلام
شما به جای اینکه زنگ میزید و آبروی هر چی یوزره میبردید، بهتر بود یه سری به صفحه اول سایت هماراسیستم میزدید و اخبار رو مشاهده میکردید!!!نقل قول:
کندی و اختلال شدید در اینترنت استان
:11:کد:http://www.hamarasystem.net/?NEWS#94
چی شد چند نفر تا الان به همارا زنگ زدهاند تا یه نظر سنجییه دیگه در سایت بگذارند؟
سلام دوستان .
قیمت حجم اضافی پارس انلاین چقدر ه ؟
مرسی.
من دوس دارم برم مدیر عاملش رو بکشم .نقل قول:
شما به جای اینکه زنگ میزید و آبروی هر چی یوزره میبردید، بهتر بود یه سری به صفحه اول سایت هماراسیستم میزدید و اخبار رو مشاهده میکردید!!!
مگه یقه تو رو میگیرن
مشکل از خودشون نیست بگن نبست !! چرا الکی میگه مشکل از مودمته و سیم رو مستقیم کن و مودم و خاموش روشن کن و . . . .!
سلام اشتبته نکنم هر گیگ 6200 باشهنقل قول:
در ضمن قطعی برای کل آذربایجان غربی و شرقی بود پارسم قطع بود
سرعت صبانت از ظهر افتضاح هست
پینگ 700 از 4.2.2.4
توحید تا زنگ نزدم یه چیزی بهشون بگم بیا برو خودت زنگ بزن موشکول منو حل کن !!!
مشکل شما چیه؟نقل قول:
سلام
سرعت تمام شرکتها امروز بعد از ظهر کمه
من قبلا با صبا باسرعت 200 دانلود میکردم اما امروز سرعت دیال آپ هم نمیده
مشک از کجاست درست 1 هفته میشه اینترنت تق و لق شده
سلام.نقل قول:
من هیچ مشکلی ندارم و یه فایل 100 مگی رو درمدت نیم ساعت دانلود کردم
یعنی سرعتم حدود 58 الی 60 بود
:11:
یه سوال دیگه مثل اینکه صبا وی پی ان رو بسته چون ف ی ل ت ر ش ک ن کار نمیکنه
یه تستی بزنید بگید ممنونتون میشم
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
از کدوم شرکت استفاده میکنین؟نقل قول:
کلا دو سه روزی میشه **دن توی این اینترنت ... بقیه جاهای کشور رو نمیدونم
هیچی!!!
درست شد.:31:
هماراسیستم؛ سرویس 128 کلاسیک (128 الی 512)نقل قول:
آقا جان من یکی که با افت سرعت مشکل ندارم . چون این یه امر بدیهیه واسه ما
مشکل اینجاس که یهو سرعت فرتی میفته پائین ! اون هم وسط کار
لااقل یکی دو ساعت قبلش یه خبری هم نمیدن !!
چی شد پس چرا نظر سنجییه جدیدی در سایت همارا سیستم هنوز فعال نشده تو رو خدا زنگ بزنید وبگید؟