ممنون دوست عزیز.یکی از فامیلا تو پیام نور کار میکنه اونم پرسیده و خودمم رفتم دانشگاه و همه گفتن هیچی معلوم نیست.شاید بخشنامه بدن شایدم ندننقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز.یکی از فامیلا تو پیام نور کار میکنه اونم پرسیده و خودمم رفتم دانشگاه و همه گفتن هیچی معلوم نیست.شاید بخشنامه بدن شایدم ندننقل قول:
من از سایت پورتال پیام نور لیست دروس فراگیررشته های مهندسی مثل برق کنترل و مکانیک را گرفتم . در ان برنامه 5 ترمی است .
می خواستم بدانم مدرکی که دراین خصوص می دن مگر کارشناسی نیست . علت اینکه 5 ترمه است و مثل دانشگاه ههای دیگه
برای این رشته ها 8 ترمه نیست چیه ؟ ایا با وجود اینکه مدرک کارشناسی می دن از کیفیت و کمیت ان کاسته نمی شه؟
سلام دوستان .... من پیام نور فراگیر ثبت نام کردم رشته فناوری اطلاعات ، پارسالم شرکت کردم اما قبول نشدم ، حالا یکسری از کتاباشو دارم میخواستم ببینم تغییر نکرده کتاباش.... اگه تغییر نکرده همین رو بخونیم خرج اضافه نکینم ....
سلام دوستان
پيام نورم مثل دانشگاهاي ديگه اگه امتحان پايان ترم رو ندم و شركت نكنم
حذف ميشه و نمره اي رو ثبت نميكنه، درسته؟
فرهنگ و تمدن خيلي سنگينه:31:
نقل قول:
سلام..
عموميا كه هموناس .مباني و رياضي هم تغيير نكردن.موفق باشيد.
بله درسته نمره ثبت نميشه.نقل قول:
سلام دوستان
پيام نورم مثل دانشگاهاي ديگه اگه امتحان پايان ترم رو ندم و شركت نكنم
حذف ميشه و نمره اي رو ثبت نميكنه، درسته؟
فرهنگ و تمدن خيلي سنگينه
من يه دور خوندمش خودخوان 14 شدم.بخوني مي توني پاس بشي.
دوباره سلام
مرسي سانسي جان براي پاسخت
يه سوال ديگه هم دارم ، كارت دانشجويي رو كي بهم ميدن؟
ممنونم
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
بچه ها این درس قوانین حاکم بر پروژه رو من برداشتم...ولی هرچی جستجو میکنم هیچ کتاب و منبعی براش نیست انگار. اینم از عجایب پیام نور هست :31: . هرکس بتونه برام بگیره یا راهنمایی کنه از کجا تهیه کنم من واقعا براش جبران میکنم ! فکر میکنم واقعا کل تهران رو زیر پا گذاشتم :31:
از اونجایی که عنوان رشته مهندسی هست بنابراین حتما باید لیسانس بده. از طرف دیگه این رشتهها توی پیام نور جدید هستن. حدس من این هست که دروس این رشته ها رو فعلا تا پنج ترم گذاشتن و بقیش رو هم به تدریج میزارن (البته امیدوارم!) این طوری تا زمانیکه دانشجوها به ترم شش برسن مسئولین فرصت دارن که روی برنامه درسی این رشته ها کار بکنن. دقت بکن که این برداشت من هست و ممکنه که اشتباه باشه!نقل قول:
سلام...نقل قول:
بچه ها این درس قوانین حاکم بر پروژه رو من برداشتم...ولی هرچی جستجو میکنم هیچ کتاب و منبعی براش نیست انگار. اینم از عجایب پیام نور هست . هرکس بتونه برام بگیره یا راهنمایی کنه از کجا تهیه کنم من واقعا براش جبران میکنم ! فکر میکنم واقعا کل تهران رو زیر پا گذاشتم
توي ليست منابع مولف و ناشر مشخص شده.اونجوري راحت تر مي توني پيداش كني.بعضي از اسم واحد ها هستن كه با اسم كتابي كه منتشر شده و منبعش هست همخواني نداره.
آشنا نبودن ۹۰ درصد دانشجویان پیام نور با سیستم آموزشی دانشگاه
http://pnuna.com/?p=10763
پایین بودن سرانه استاد به دانشجوی دانشگاه پیام نور
http://pnuna.com/?p=10769
.
اول شهریه ها رو زیاد کردن گفتن ایراد از سیستم گلستان زنگ زدم دانشگاه امور مالی گفت افزایش شهریه داشتیم بعد گفتن شهریه ها اصلا افزایش پیدا نکرده امسال پس یه نفر به من بگه چرا شهریه من تا قبل از ایراد سیستم گلستان صفر بود بعد بدون هیچ دلیلی من 40 هزار تومن بدهکار شدم ؟
آیا شهریه رو واسه کسی درست کردن یا همه افزایش شهریه دارن هنوز؟
سلام
یکی از دوستانی که توو آزمون کارشناسی ناپیوسته ی سراسری امسال قبول نشده میخواد برای کارشناسی ناپیوسته پیام نور شرکت کنه. توو تیر 90 هم فارغ التحصیل شده.
توو بند تعیین وضعیت نظام وظیفه من فکر میکنم باید گزینه ی 7 رو بزنه، به نظر شما درسته؟ یعنی با توجه به اینکه فارغالتحصیلان کاردانی 6 ماه فرصت دارند خودشون رو به ناجا معرفی کنند، باید دفترچه رو پست کنه و بره خدمت اونوقت در دوره ی دانش پذیری ( ترم بهمن؟ ) که دانشجو محسوب نمیشه و توو دوره ی ای که دانشجو میشه میتونه معافیت تحصیلی بگیره، درسته؟
این دوره ی دانش پذیری چندوقته؟ میتونه هم بره دانشگاه هم سربازی با این وضع؟
انتخاب رشته و دنشگاه توو دفترچه ی بعدی میاد؟
رشته ی کاردانیش بوده آموزش و پرورش ابتدایی که با رشته های مشاوره، آموزش زبان، علوم اجتماعی و ... هم گروهه، آیا میتونه اون رشته ها رو شرکت کنه با این مدرک کاردانی؟
نقل قول:
شهريه براي همه تا جايي كه من خبر دارم افزايش پيدا كرده حتي كساني كه قبل از حذف و اضافه واريز كردن (نمونه ش خواهر خودم.)تا الان هم كم نشده :دي
فكرم نمي كنم كم بشه.فقط يه خبري بود كه مي گفتن سيستم مشكل پيدا كرده و اون مقداري كه اضفه شده رو بستانكاري از دانشگاه برامون ميزنن و ترم بعد حساب ميكنن برامون.البته اميدوارم اينجوري بشه :دي
من فك ميكنم بخوانم برگردونن 3-4 تومن كم كنن بگن بيايد اينم كاهش:دينقل قول:
تا الان هم كم نشده :دي
البته اميدوارم اينجوري بشه :دي
همه چي ارومه شما چقد خوشحاليد :|
برای من شهریه 60 تومن اضافه شد بعدش فقط 10 تومن کم کردن!:13:
کسی هست تا حالا شهریه ریخته باشه؟ :31: تا کی وقت داریم؟ راستی آزمایشگاه کامپیوتر برای من از نیم ترم شروع میشه. خوب میخوام بدونم نیم ترم از کی شروع میشه؟ :31:
بچه ها این بسته های آموزشی گاج چطوریاست برای فراگیر بگیریم خوبه .... ؟
کسی نیست به من جواب بده؟نقل قول:
نقل قول:
تا دي ماه(قبل از شروع امتحانات)براي واريز وقت داريد.
نيمه ي دوم ترم هم از نيمه دوم ابان ماه شروع ميشه يعني هفته ي اينده.
امروز زنگ زدم گاج گفتن 135 تومان هست برای کارشناسی ..... به نظرتون این پکیج رو بگیرم خوب هست ..... فلش کارت ، نمونه سوال و .... هم داره ...نقل قول:
راستی تو یه منبع خوندم کسانی که بامعدل کمتر از 10 هست نمیتونن در این آزمون فراگیر شرکت کنن درسته :13:
من معماری میخونم،امروز داشتیم تو آتلیه آزاد کار میکردیم.افتضاح تر از این نمیشه که اومدن تو کلاس و گفتن خانوما برن تو یه کلاس آقایون تو یه کلاس باشن!!:18:نقل قول:
آخه موندم اینا که از آتلیه و کار گروهی رشتمون چیزی نمیدونن چرا ... میخورن این رشته رو میارن تو دانشگاه مزخرفشون!!
واقعا ازین که ایرانی ام احساس حماقت میکنم!!:2:
سلام یه راهنمایی میخواستم
من میخوام رشته مدیریت رو انتخاب کنم فراگیر کارشناسی پیام نور
ولی موندم کدوم بهتره مدیرت دولتی یا بازرگانی یا صنعتی ؟
راستی کارشناسی پیام نور ثبت نامش تا کی وقت داره ؟
بازم دفترچه فراگیر میاد امسال؟
اگه هم تو فراگیر و هم تو کنکور سراسری شرکت کنیم ایرادی که پیش نمیاد؟؟؟؟
ثبت نام فراگير كارشناسي تموم شده .نقل قول:
راستی کارشناسی پیام نور ثبت نامش تا کی وقت داره ؟
بله گويا امسال دوبار پذيرش فراگير داره.امتحاناشون جداست.فكر نمي كنم مشكل پيش بياد.نقل قول:
بازم دفترچه فراگیر میاد امسال؟
اگه هم تو فراگیر و هم تو کنکور سراسری شرکت کنیم ایرادی که پیش نمیاد؟؟؟؟
[PHP]بله گويا امسال دوبار پذيرش فراگير داره.امتحاناشون جداست.فكر نمي كنم مشكل پيش بياد. [/PHP]
[PHP]نه هیچ ایرادی نداره اما منظورتون کی هستش ؟
سال 91 ؟
دفترچه بعدی فراگیر همون آبان سال بعد میاد که آزمونش میشه همین دی که برا بهمن پذیرش دارن . دیگه فقط میشه نیمسال دوم .
با فراگیر هر دانشگاهی میتونی ثبت نام کنی . مشکلی نداره بری یا نری ......
[/PHP]
بالاخره میاد یا نه؟ دی یا بهمن؟
شرمنده من اشتباه گفتم.ثبت نام فراگير ابان ماه هست و ازمونش هم بهمن برگزار ميشه.نقل قول:
بالاخره میاد یا نه؟ دی یا بهمن؟
از محياي عزيز به خاطر راهنمايشون ممنون :دي
سلام دوستان
امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید
دوستان من یه سوال دارم
بدجوری اعصابم رو خرد کرده
بهم نخندینا ولی دوستان من ترم 5 هستم .
تا این ترم مشروط نشده بودم ولی ترم پیش (ترم 4) با اجازتون مشروط شدیم رفت!
میخوام ببینم در آینده چی میشه؟ یعنی تنها ضرری که آدم از مشروط شدن میبینه اینه که 12 واحد
بیشتر نمیشه گرفت؟
بعدا برای جایی که بخوام برم سر کار (رشته ام مدیریت صنعتیه)
مثلا , مثلا هااا بانک یا اداره یا شرکتی یا ... میپرسن تا حالا مشروط شدی یا نه؟ یا فقط به معدل
نگاه میکنن؟
تو رو خدا اگه در این مورد اطلاعی دارید بگید دارم دیوونه میشم.
نگران نباشيد. تنها ضررش همين هست كه ترم بعدش فقط مي تونيد حداكثر 12 واحد اخذ كنيد هميننقل قول:
سلام دوستان
امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید
دوستان من یه سوال دارم
بدجوری اعصابم رو خرد کرده
بهم نخندینا ولی دوستان من ترم 5 هستم .
تا این ترم مشروط نشده بودم ولی ترم پیش (ترم 4) با اجازتون مشروط شدیم رفت!
میخوام ببینم در آینده چی میشه؟ یعنی تنها ضرری که آدم از مشروط شدن میبینه اینه که 12 واحد
بیشتر نمیشه گرفت؟
بعدا برای جایی که بخوام برم سر کار (رشته ام مدیریت صنعتیه)
مثلا , مثلا هااا بانک یا اداره یا شرکتی یا ... میپرسن تا حالا مشروط شدی یا نه؟ یا فقط به معدل
نگاه میکنن؟
تو رو خدا اگه در این مورد اطلاعی دارید بگید دارم دیوونه میشم.
مهلت ثبتنام کنکور کارشناسی ارشد و کارشناسی ناپیوسته فراگیر تا ۱۳ آبان تمدید شد
http://pnuna.com/?p=10805
__________________________________________________ _______
وام شهریه برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد پیام نور تهران
http://pnuna.com/?p=10813
منابع و حذفیاتو از کجا میشه فهمید ؟
از اين ادرس استفاده كن:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://pnuna.com/1390/07/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%8A-91-90-%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1.html
ظاهرا کسی نیست که جواب ما رو بده ....:41:نقل قول:
نقل قول:
اگه اهل درس خوندن هستی برای آزمون فراگیر هیچ چیز اضافه ای لازم نداری ادبیات و زبان و بینش اسلامی رو یه بار از روش بخونی کافیه خیلی دیگه اگه میخوای محکم کاری کنی نمونه سوالشم بگیر حل کن
درسهای تخصصی رو هم بستگی داره اگه فرمول داره و مبهمه واست به نظر من کلاس شرکت کنی بیشتر از بسته های آموزشی جواب میگیری
اما اصلا نگران نباش آزمونش انقدرا هم که میگن سخت نیست
اگه معدل کل دیپلمت زیر 10 باشه نمیتونی شرکت کنی
احتمال تمدید مهلت ثبتنام دورههای فراگیر دانشگاه پیام نور
ریس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور درباره مشکلات پیشآمده برای داوطلبان متقاضی شرکت در دورههای فراگیر این دانشگاه گفت: به دنبال این هستیم که با سازمان سنجش برای تمدید مجدد مهلت ثبتنام رایزنی و هماهنگی کنیم.
به گزارش خبرنگار فارس، بر اساس اطلاعیهای که سازمان سنجش آموزش کشور صادر کرد؛ مهلت ثبتنام در آزمون دورههای فراگیر کارشناسی ناپیوسته (از دورهکاردانی به دوره کارشناسی ناپیوسته) و کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۰ دانشگاه پیام نور تا ساعت ۲۴ امروز (جمعه ۱۳ آبان) تمدید شد، و طبق اطلاعیه این سازمان، داوطلبان تهرانی میتوانند با مراجعه به یکی از مناطق پستی ۱۱، ۱۳، ۱۴، ۱۵، ۱۶، ۱۷، ۱۸ و ۱۹ نسبت به دریافت مدارک ثبت نام اقدام کنند.
این در حالی است که از عصر دیروز بسیاری از این مناطق دفترچه را در اختیار نداشتند، ضمن این که برخلاف اعلام قبلی مبنی بر باز بودن تا ساعت ۱۹، قبل از ساعت ۱۳ نسبت به تعطیلی مرکز پست اقدام کردند که همین امر موجب سردرگمی و نگرانی داوطلبان شده است.
«محمد هادی امین ناجی» رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور ضمن تأیید خبر بستهبودن مناطق منتخب پستی گفت: به دنبال این هستیم که با سازمان سنجش هماهنگ کنیم تا مجددا تاریخ ثبتنام دورههای فراگیر تمدید و مشکل را حل کنیم.
سلام
من برگه تاریخ امتحانات رو گم کردم چطوری باید وارد گلستان بشم؟
سلام .نقل قول:
با شماره دانشجويي و پسوردتون وارد سايت گلستان بشيد و از قسمت ثبت نام-->گزارش هاي ثبت نام -->ثبت نام--> گزارش 101 نتيجه ثبت نام دانشجو رو بزنيد تا تاريخ و ساعت امتحانتتون رو ببينيد.
برگزاری دهمین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه پیام نور کل کشور در ساری
http://pnuna.com/?p=10843
__________________________________________________ ______
دانشگاه پیام نور ، رتبه دوم ثبت پایان نامه در ایران
http://pnuna.com/?p=10851
.
پسورد همون کد ملیه؟نقل قول:
فكركنم شماره شناسنامه تون بایدباشهنقل قول: