آره ... خیلی بهتر ... من باOriginal FS2004 فیلم گرفتم نه با FSX .نقل قول:
Printable View
آره ... خیلی بهتر ... من باOriginal FS2004 فیلم گرفتم نه با FSX .نقل قول:
آره اونم هستنقل قول:
راه ساده ترش استفاده از این نرم افزارهاست :نقل قول:
کد:http://www.markazdl.com/1388/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2/
در ضمن من کرک767 کاپیتان سیم رو لازم دارم . جایی نتونستم پیداش کنم . خوشحال میشم اگه کسی بتونه برام آپلود کنهکد:http://www.----------.com/1388/06/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-power-screen-capture-7-1/
این نرم افزارها با چه حجمی ضبط میکنن ؟ آخه حتما باید حجمش کم باشه ... من با snagit که قبلا داشتم فیلم گرفتم حجمش شد 150 مگ ... کیفیتش خوبه ولی با این حجم ، ارزش آپلود و دانلود ندارهنقل قول:
راه ساده ترش استفاده از این نرم افزارهاست :
این FSX Original و Acceleration Pack ش رو از کجا میتونم بخرم ؟
فروشگاه اینترنتی ! لطفا اگه کسی میدونه یه راهنمایی بکنه .
ضمنا کسی پایه نبود برای مسابقه ؟!
ابی جون... این نرم افزار که کار نمیکنه...!!نقل قول:
نوشته شده توسط ebicross;2202596
[LEFT
یعنی پیغام میده و میگه: the application was failed to start because the side by side configuration is incorrect
من رو حساب همین نرم افزار رفتم ویندوزم رو عوض کردم و حالا FSX اجرا نمیشه...!! چیکار کنم..؟؟:41:
اگر ویندوزت هفته توی پروپرتیز فایل به سربرگ دوم برو و ویندوز XP رو انتخاب کن.نقل قول:
ابی جون... این نرم افزار که کار نمیکنه...!!
یعنی پیغام میده و میگه: the application was failed to start because the side by side configuration is incorrect
من رو حساب همین نرم افزار رفتم ویندوزم رو عوض کردم و حالا FSX اجرا نمیشه...!! چیکار کنم..؟؟:41:
ببین درست میشه؟
نه نشد... آخرش هم مجبور شدم از اول نصب کنم... ایکاش نرم افزار ها رو قبل از آپلود یکبار چک میکردید...!!نقل قول:
من اینو چک کردم. هر بار هم که ویندوز نصب میکنم از همین استفاده میکنم.نقل قول:
نه نشد... آخرش هم مجبور شدم از اول نصب کنم... ایکاش نرم افزار ها رو قبل از آپلود یکبار چک میکردید...!!
نمیدونم مشکلش الان چیه!
شما ویندوز هفت داری...؟؟نقل قول:
یا ایکس پی ...؟؟
عزیز این مشکل منم بود متاسفانه این نرم افزار واسه منم کار نکرد من ویندوزم ویستا هست.تاحالا دو بار ویندوز عوض کردم دو بارش مجبور شدم از اول نصب کنم توام دوباره نصب کن زیاد که طول نمیکشهنقل قول:
حالا که حرفش شده بگم, منم نتونستم:41::41::41: ویندوز xp:20:نقل قول:
سلام من می خواهم بخشی که امروز تو هوانوری بحث کردیم در سه درس درست کنم که این سه درس را تا پنج شنبه هفته آینده درست می کنم فعلا درس یک را در زیر مشاهده کنید
درس1
فرض کنید در یک پرواز کور هستیم خب از کجا بفهمیم یک هواپیما به سمتمان می آید یا دور می شود از این می توانیم بفهمیم فکر کنم تصویر به صورت واضح توضیح دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوریه این؟
این عکسه چیو میگه؟
سبز و قرمز و سفید معنیش چیه؟
یعنی اگه دیدی اون دور یه هواپیما هست ، اگه طرف راستش نور سبز بود و طرف چپش نور قرمز ، یعنی داره ازت دور میشه .
اگه عکسش بود یعنی داره طرفت میاد !
آهان الان فهمیدم
دوستان یه سوال
موقع لندینگ وقتی من فلپ ها رو تا ته باز میکنم یه صدای بیبی میاد برای چیه؟
وقتی که چرخ ها رو باز میکنم اینجوری میشه و وقتی فلپ ها رو کم میکنم صدا قطع میکنه
یه دفعه هم باز نمیکنم یواش یواش باز میکنم تو زمانهای مختلف
سرعت هم مناسبه ارتفاع هم همینطور
ضمنا نمیدونم چرا چند وقته هی وقتی میشیتنم بدون دلیل هی چرخ های عقب هواپیمام میترکه و اف اس پی امتیاز منفی میده
همه کار هاشم درست انجام دادم
به نظرم مشکل از همین فلپها باشه
اگه میشه یکی از دوستان یه توضیحی بدن
باتشکر
نقل قول:دقیقا منظورم این بود فکر کردم واضحهنقل قول:
من 7نقل قول:
شما ویندوز هفت داری...؟؟
یا ایکس پی ...؟؟
چشم الان چک میکنم و نتیجشو میگم.
توجه کنید این برای نوین پندار کار نمیکنه. نوین پندار و یا هر FSX دیگه ای که دستکاری شده باشه.
اگر بازم کار نکرد برنامه رو Run as administrator کنید.
به خدا من بی تقصیرم... :41:
درس 2
در عکس کاربرد و اسم چراغ های مختلف در هواپیما را می بینید .
کسی بلد نیست؟نقل قول:
اینقدر سخته؟
درباره 1:نقل قول:
نه عزیز... شما سرعتت مناسب نیست...!! قطعا مناسب نیست... چون اگر اینطور بود صدای بوق از کابین نمیشنیدی...!!
برای هواپیمایی مثل 737 فلاپها باید تو زیر 160 نات بطور کامل باز بشن... چرخها هم باید زیر 220 نات باز بشن...
2- برای این میترکه که شما با vertical speed بالائی سطح باند رو touch میکنید... نباید اینکار رو بکنید... چون در واقعیت هم چرخا میترکه هم مسافرین بدلیل کاهش سریع ارتفاع دچار ترس شدید و حمله قلبی میشن و هم کلی صدمات دیگه اتفاق میفته...!!
اصفهانی عزیز !!
هواپیما (( چه سسنا ملخی و چه 747 )) موقع فرود باید روی سطح باند سر بخوره و چرخهایش بصورت ساییده شدن (( و نه کوبیده شدن )) باند رو لمس بکنه...
شما اگر با اتوپایلوت فرود میایید قلقی رو که من پیدا کردم رو اجرا کنید:
ارتفاع فرودگاه رو پیدا کنید و واردش کنید به AP و ورتیکال اسپید رو بذارید روی صفر...
بمحض حرکت مشاهده حرکت لوکالایزر باید ورتیکال اسپید رو آنقدر کم کنید که وقتی کامپیوتر پرواز ارتفاع رو one hundred اعلام کرد دقیقا ابتدای باند باشید... اینجاست که ورتیکال اسپید رو هرگز نباید بیشتر از 300 تا بذارید... دور موتور رو کم کنید تا هواپیما فلیر بکنه و دماغه اش بیاد بالا و به نرمی و مثل یک تکه پر روی پنبه فرود بیاد...!!
پیشنهاد میکنم حتما از سایت یوتیوب چند تا ویدیو چه از فرود واقعی و چه از فرود در FSX رو ببینید.
نقل قول:
خیلی ممنون از کمکتان
من مطمئنم سرعتم درسته روی 150-160نات اول فلپ ها رو تقریبا یواش یواش 60-70درجه باز میکنم
بعد بیشتر میکنم تا تقریبا 80-90درصد
بعد که نزدیک فرودگاه میرم چرخ ها رو باز میکنم(در این مواقع سرعت اغلب روی 150-160هست)به محظ باز کردن یه صدای بوق میاد من فلپ رو کم میکنم بوق قطع میشه
نزدیک باند که شدم ارتفاع رو میارم روی تقریبا 500پا و بعد هم 400بعد قسمت ارتفاع رو از روی اتوپایلوت خارج میکنم(بقیش یعنی هدینک + سرعت دست خوده اتو پایلوته)
بعد یواش یواش میارمش پایین
تا نزدیک باند رسید سرشو میدم بالا بعد میشینه و لاستیکاش میترکه
در ضمن در این مواقع سرعتم بین 120-150هست
فیلم بدرد بخوری از یوتیوب پیدا نکردم
چند تا دیدم ولی بدردم نخورد
ممنون میشم اگه کمک کنین
منتظرم
باتشکر
نگفتید با چه تایپی میپرید...؟؟؟نقل قول:
با 737 میپرمنقل قول:
737 اربیت هم هست
اگه میشه کمک کنید
منتظرم
باتشکر
دوستان این بازی برای ما کاربران معمولی خوبه یا نه ؟ هیجان داره ؟ شما از کجا یاد گرفتید ؟
اولین پست تاپیک رو بخونیدنقل قول:
دوتاعکس برات میذارم ببین:نقل قول:
من اینجوری فرود میام و هیچ مشکلی ندارم... اگر شما هم اینجوری فرود میاید و مشکل دارید فکر کنم تنها گزینه غیر فعال کردن detect crashes در setting این نرم افزار باشه...کد:http://www.2shared.com/fadmin/16897288/83c11461/123456.rar.html
این فایله پاک شده متاسفانهنقل قول:
یه جای دیگه آپ کن لطفا
امتحان کردم.... درست بود:46:نقل قول:
دکمه دانلودش اون پایینه...
ای بابا
هر کاری میکنم نمیشه
جای بهتر نبود آپلود کنی؟
این همه سایت
شما نشستی زحمت کشیدی من نمیتونم دان کنم
اگه میشه تو رپیدشیری 4شیریدی جای بهتری آپلود کن
زدم اون قسمت رو اسم فایلتم میاد ولی دانلود نمیکنه
یه لندینگ فوق العاده حرفه ای :
توصیه میکنم به هیچ وجه از دستش ندید
این کجاش حرفه ای بود ؟ زد خواهر و مادر هواپیما رو صیغه کرد اعصابم خرد شد . . . .:2:نقل قول:
آره 1چیزایی تو همین مایه ها بود " این لندینگ توسط یک student انجام شده!نقل قول:
یکی بیاد و اونو درست کنهنقل قول:
روبرت جان کجایییییییییییییییییییییی ییی؟
نقل قول:
فقط من موندم اینا با چه عقلی 737 به این نازی ( اگه اشتباه میکنم اساتید لطفا تصحیح بفرمایند ) رو دادن دست student که این بلا رو سرش دربیاره !
here you goنقل قول:
کد:http://www.speedyshare.com/files/24966648/1234.rar
خیلی ممنون روبرت جاننقل قول:
واقعا ممنون
من خودم به همین شکل شما فرود میام دقیقا به همین شکل با تفاوت اینکه برای شما خودکاره ولی من با دسته کار میکنم
ولی سرعت من دقیقا مثل شماست+زاویه فلر کردن و....
پس دلیلش چیه که برا من چرخ هاش منفجر میشه؟
راستی شما تو این عکس هواپیمات چند درجه فلپ داره؟ فوله؟
ممنون میشم پاسخ بدید تا مشکلم برطرف شده
منتظرم
باتشکر
شما فقط با 737 این مشکل رو داری یا با سایر پرنده ها هم همین بدبختی پیش میاد...؟؟نقل قول:
به اون عکس کابین دقت کن... در قسمت اتوپایلوت نرخ نزول ارتفاع من 100 پا بر دقیقه هست... شما هم همینجوری فرود میایید...؟؟
فلاپها موقع فرود fully extended هستند...
نقل قول:
من فقط با 737 میپرم چون دیگه هواپیمایی تو کمپانیم ندارم
من اونو دقت نکردم چون با دسته فرود میام
مگه اونم تاثیر داره؟
من وقتی تو حالت فول میزارم یه صدای بیپ میده برای شما هم همینجوریه؟
یه کمکی بده تو رو خدا
منظورت از " دسته " همون یوک هواپیما است یا با دسته ای که به کیس کامپیوتر وصل میکنی کار میکنی...؟؟نقل قول:
ورتیکال اسپید یا همون نرخ نزول بالای 400 تا باشه لاستیک میترکه و مسافرها هم به صندلی کوبیده میشن..!!:31:
ای بابا سوالایی می پرسی روبرت جان!!!!!!!!!!نقل قول:
آخه یوک هواپیما رو من از کجا بیارم؟
همون دسته رو میگم دیگه
فکر کنم مشکل از همون باشه همون ورتیکال اسپید
ببینم اگه من بخوام از ارتفاع 1500پایی لندینگ کنم و همش رو بزارم رو خلبان خودکار خودش اتوماتیک میشونه و خودشم فلر میکنه؟
کلا اگه بخوام به روش شما لندینگ کنم چی باید کنم؟
در ضمن بفرمایید کی باید فلپ ها رو باز کنم؟ در چه ارتفاعاتی و درچه سرعتهایی
ممنون میشم کمک کنید
باتشکر
ساده است...نقل قول:
مگر در FSP موقع فرود خود کامپیوتر هواپیما فاصله هواپیما از زمین رو اعلام نمیکنه...؟؟ مثلا میگه twenty five hundred که معدل فاصله 2500 پایی با زمین هست...
خب... شما وقتی فرکانس ils رو وارد کنی و آماده فرود شدی و هواپیما فرکانس رو گرفت و رفت به سمت باند باید ارتفاع فرودگاه رو از map پیدا کنی و تو قسمت Altitude hold switch وارد کنی... و ورتیکال اسپید رو بذاری روی صفر....
حالا به محض تغییر localizer شروع به کم کردن vertical speed میکنی... یعنی یه چیزی بین 800- تا 2000- رو وارد میکنی تا ارتفاع کم بشه... تو این لحظه شما حداقل باید 15 درجه فلاپ داده باشی و سرعت اصلا نباید از 180 نات بالاتر بره...
با کمتر شدن ارتفاع سرعت رو میاری روی 165 نات و فلاپ هم 25 درجه
وقتی که کامپیوتر موجود در کابین خلبان گفت one thousand شما فلاپها رو میذاری روی 30 درجه و وقتی گفت five hundred شما باید فلاپ رو بذاری رو full و سرعتت هرگز نباید بالاتر از 150 بره... همین کاهش سرعت هست که باعث میشه دماغه هواپیما بالا بره و هواپیما با چرخهای عقب فرود بیاد...
پس بهتره از این به بعد با اتوپالوت فرود بیایی و ارتفاع رو هم از طریق همین اتوپایلوت تنظیم کنی ...در ضمن اینم بگم وقتی کامپیوتر گفت one hundred شما باید حدود صد متر با باند فاصله داشته باشی... پس ورتیکال اسپید رو طوری تعیین کن که یه خورده زیر glide slope بیفتی و تو one hundred بین صد تا دویست متری باند باشی... وقتی میگه Fifty --- fourty دیگه هرگز نباید ورتیکال اسپید از 200- منفی تر بشه... وگرنه بازهم لاستیک میترکونی .... پروازت موقع فرود هم بهتره زیر مسیر دقیق ILS باشه... یعنی localizer یه خورده بالاتر باشه... اینجوری بهتر رو فرود کنترل داری و نیازی با نزول سریع هم نداری...