الان ساعت 3.30 سرعت بين 8 تا 11
نا سلامتي 512 دارم:31:
Printable View
الان ساعت 3.30 سرعت بين 8 تا 11
نا سلامتي 512 دارم:31:
امروز سومین روزیه که وضع سرعت افتضاحه معلوم نیست چیکار دارن میکنن خط یک مگ عین دایال آپ صفحه باز میکنه تازه شاید دایال آپ سریعتر باشه!
سرعت من روزا خوبه شبا ميشه در حد gprs شايدم كمتر از اوننقل قول:
باز خدا رو شکر سرعت شما روز خوبه برای ما روزش هم افتضاحه.نقل قول:
سرعت من روزا خوبه شبا ميشه در حد gprs شايدم كمتر از اون
همه تاپيك هارو گشتم از اول ماه رمضان همه شركتا سرعتشون افتضاح شده بنظر من بعد رمضان درست ميشه ميسوزيم و ميسازيم
سرعت متوسط اینترنت 2 مگابایت باید چقدر باشه ؟
روز و شب 210 تا 230نقل قول:
آره شبا سرعتش بده من 60دانلود میکنم
اما روزا خوبه 110 میگیرم در ضمن اینترنت من 128 هست شاید تعجب کنید که چرا اینطوری هست چون شهر ما کم کاربر آسیا تک داره حداکثر 50تا کاربر داره
:20:
درست شد شبانه یا نه؟
شارژ کنم یا نه؟
تا آخر ماه رمضون همین بساطهنقل قول:
سرعت شبانه 60-70 بیشتر نمیره
سرعت من 128 هست ولی به 130 هم میرسه روزا کمتر از 90 نمیشه
و شبا هم حدود 40-50 شاید تعجب کنید
دلیلش اینه که تو شهر ما کاربرای آسیا تک کمه حدودا 50 تا
خوش بحال تو كه 60-70 داري مال من شبا 25 بزور ميرسه امروز هم سرعت 17 شده لااقل روزانه خوب بود كه اونم افتضاح شد:41:نقل قول:
سرعت تا كي اينطور ميمونه؟
اين هديه رو ديدين ؟ هر شب از 20 تا 21 ترافيك رايگانه ، چرا همش يه ذره آخه ! باز همين يه مو از خرس كندن هم قنيمته.
اره واسه منم همین الان اس ام اس زد
20 تا 21 مجانی
امتحان کنم امشب ببینیم چی میشه حجم کم می کنه یا نچ
من از مخابرات شهر خودمون دارم که طرف قراردادش آسیاتک هست و 2 مگ گرفتم که روزا تا 480 میره و شبا خیلی کم میشه میاد 70-80.
منم الان ديدم ! يه موقعي گذاشتن كه همه ميرن افطار ! عجــب :21:
تو سايت اسياتك هم نوشته شده چه فايده 1 مگ سرعت دانلودش شده 60 مال شماهم اينطوريه
سرویس من 2 مگ هست که شبانش اینقد افتضاحهنقل قول:
روزا من مشکلی ندارم سرعتم بین 220 تا 230 هست
فکر کنم تا آخر ماه رمضون همینجور باشه
برای منم الان اس اومد.همین یه ساعت هم غنیمته....خدا کنه سرعتشون مثل شبا که رایگان هست نشه.....برای من الان روی 120 هست.شبا میره 80......خدا کنه این یه ساعت 120 باشه سرعتم.......
سلام
شبا آخه همه خوابیدن رو دانلود سرعت میاد پایین.
کی گفته 20 تا 21 رایگانه ؟؟؟ همون n بعد از نام کاربری باید زد ؟؟؟
تو سايت اسياتك هم نوشته شدهنقل قول:
بله درسته ، حجم كم نميشه !
سرویس 2 مگ اسیا تک ساعت رایگان افطار سرعت دانلود 40 کیلو بایت اونقدر وضع سرویس افتضاحه که speed test رو هم باز نمیکنه . آخه مجبورید وقتی توانائی ندارید سرویس بدید .
1 مگ 37 شده سرعت:19:
برای من حجم کم نمیشه با سرعت 230 . ولی یه ساعت کمه:31:
کلا استراتژی خوبیه که ضعفاشون رو بپوشونن زنگ هم بزنی میگه خوب ساعت رایگانه همه دارن دانلود میکنن .
خوب به ضرب و زور تونستم 270 مگ دانلود کنم .
آقا من الان رفتم دیدم 500 مگ ازم کم شده!!!چرا پس؟؟
من 163 مگ دانلود كردم:31:
کانکشنو عوض کردی؟؟کجا نوشته باید این کارو کنی؟؟
واسه من که حجم حساب شد
مال من اول كم شد بعد يه ديسكانكت بعد كانكت زدم درست شد:31:نقل قول:
سرعتم شد 40 ساعت 9 برگشت 240 کاملا قابل حدث بود
با سلام. اینجا شیراز هست رادیو پی سی ورد برای ما که این هدیه را ندادن!:41:
سلام دوستان شیرازی من این ایمیلو فرستادم به آقای ریاضی شما هم بفرستید اگه زیاد بشه احتمال اینکه تغییرات بدن زیاده
<info@eramnet.ir>
نقل قول:
سلام آقای ریاضی
آسیاتک تهران ساعت 20 تا 21 را رایگان کرده برای ماه رمضان شما این برنامه را برای شیراز ندارید!؟
در ضمن طرحی برای سرعت دانلود شبانه ندارید که همه سرویسها سرعتشون 60 کیلو بایت نباشه شهرهای دیگه اسیاتک اینطور نیستند!
ساعت شبانه هم اگر حداقل 1 تا 7 میگردید خوب بود خودش یک عامل مهم در رقابت هست با شاتل دزد که 1تا 8 هست ترافیک رایگان و ما هم از تون پشتیبانی میکنیم در تاپیکهای اینترنت شیراز در انجمنهای پی سی ورلد و پرشین تولز و غیره..
باسپاس از طرف جمعی از کاربران ارم نت در انجمنهای پی سی ورلد و پرشین تولز
نامردا 20 مگ داشتم همونو ازم ساعت 8:30 دزدیدن الان هیچی ندارم
خطم 2 مگه ولی سرعت شبانم پایینه زنگ میزنم شرکت هی میگن اینترنت دانلود منیجر رو با خود اینترنت دانلود منیجر از سایت اینترنت دانلود منیجر دانلود کن، سرعتش حتما خوبه
میگم بابا نمی خواد، من دارم از رپیدشیر با اکانت دانلود می کنم. سرور از رپیدشیر قوی ترم مگه داریم؟؟ میگه نـــــــــــه اینترنت دانلود منیجر رو دانلود کن
سریع دانلودش می کنم میگم بفرما اینم که همونه سرعتش؟؟؟ میگه مشکل از ما نیست کامپیوترت رو ری استارت کن
والا دیگه هر بچه 12 ساله ای می دونه که فلکه سرعت اینترنت که زیر دست شماست و هراز چندگاهی حال می کنین چپ و راست بچرخونینش ربطی به وضعیت کامپیوتر ما نداره :41::41:
امار دانلود دو شب گذشته . سرویس 2 مگ ترافیک 5 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جورائی میشه دور زد مجدودیت دانلودی رو که گذاشتن .
شرمنده که به طور مستقیم اشاره نمیکنم ولی اگه توی صفحات قبلی بگردید راه جل استفاده از تمام پهنای باند رو دوستان اشاره کردن .
من فرستادم به دوستان هم اطلاع دادم لطفا اونایی که شیراز هستن این کارو بکنننقل قول:
ممنون
.حذف.
........
سلام.
SMS دادن که شبهای ماه رمضان از ساعت 20 تا 21 دانلود رایگان است.