سلام
کسی می تونه راهنماییم کنه از کجا می تونم پک های الحاقی بازی sims3 رو بگیرم که معتبر هم باشه؟:23:
Printable View
سلام
کسی می تونه راهنماییم کنه از کجا می تونم پک های الحاقی بازی sims3 رو بگیرم که معتبر هم باشه؟:23:
من نبودم :31:نقل قول:
مرسی از هر دوتاتون !نقل قول:
ولی تو دیسکش اصلا کرک نیست !( وگرنه من کپی میکردم قبلا )
برم دنبال کرکش !
بهرحال ممنون
تشکررررررررررررنقل قول:
بعد اون پک وسالیل چیا توشه؟ چند مگ ارزش دنلود داره؟
((میخواستم در اصل تشکر کنم خط دوم به بعد رو زدم کله سبز گیرنده))
پک وسایل وسیله توشه دیگه ! 2 و 3 تا که نیست! 100 تا مثلا وسیله جدید اضافه میشه ، کلی رنگ دیوار و از این چیز میزا اضافه شده. ولی کلا high end loft stuff یک پک وسایل کاملا چرت و پرت بود ، چون world adventure که پک وسایل نیست از اون وسیله های بهتر و قشنگ تری داشت! حتی بیشتر هم بود!
اين پك ها چه قدره حجمشون؟
استاف هاش 1.5 گیگ هستن پک الحاقی هاش 2 گیگ هست تا 4 گیگ.
من از یه سایت دی وی دی 1000 خریدم. هرچی میگردم پیدا نمی کنم. یه سرچی کن پیدا می کنی. بزن :نقل قول:
sims 3 ambition خرید 1000
همه پکاشم داشت.
یادش بخیر سیمز 2 مون 10 گیگ بود:دی
عجب روزگاری داشتیم با سیمز 2...
خواهش:)نقل قول:
تشکرررررررررررر
بعد اون پک وسالیل چیا توشه؟ چند مگ ارزش دنلود داره؟
((میخواستم در اصل تشکر کنم خط دوم به بعد رو زدم کله سبز گیرنده))
خوب ببین من خودم با مبین جان موافقم چون الکی حجم میگیره این high end loft این وسایل فقط در مجموع میتونه خونه ی مدرنی رو برا شما به ارمغان بیاره!
خوب از نظر خیلی ها قشنگه
ولی از نظر من که یه عمر از سیمز 1 و 2 سنتی کار کردم مدرن معنی نمیده:دی
:دی
راست میگی!مدرن واسه بچه سوسولاست! ما رو قالیچه می شینیم ، رو زمین می خوابیم ، توی حموم کیسه می کشیم ، سنگ پا می کشیم ، دیوارامونم رنگ نداره. این چیزایی که تو سیمزداره لوس بازیه! :دی باید یه سیمز بدن بیرون با فرهنگ ما جور دربیاد :دی سیمز ایران ، زناشونم روسری داشته باشن اینقدر گناه نکنیم وسط بازی :دی روزه هم داشته باشه ، و از همه مهمتر ، پایگاه بسیج در مسجد محله :دی
@ محمد
این امضات واسه کدوم بازیه؟
من وقتی یه لباس رو خودم درست میکنم و رنگش میکنم میخوام فقط مال خودم باشه و دیگران نتونن بپوشنش .
راهی هست ؟؟؟
مثل لوزم آرایش ها که قفل میشن اما لباس ها نمیشن ؟؟؟
شما یه کوچولو واضح تر بگو:دینقل قول:
من وقتی یه لباس رو خودم درست میکنم و رنگش میکنم میخوام فقط مال خودم باشه و دیگران نتونن بپوشنش .
راهی هست ؟؟؟
مثل لوزم آرایش ها که قفل میشن اما لباس ها نمیشن ؟؟؟
ولی وقتی که لباسی رو درست میکنی و رنگ میکنی نمیتونن دیگران استفاده کنن رنگی که تو داریو
روسری که من دیدم قبلا توی این سایت modthesims اون اولا یکی یه سیم ساخته بود روسری داشت:دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی!مدرن واسه بچه سوسولاست! ما رو قالیچه می شینیم ، رو زمین می خوابیم ، توی حموم کیسه می کشیم ، سنگ پا می کشیم ، دیوارامونم رنگ نداره. این چیزایی که تو سیمزداره لوس بازیه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید یه سیمز بدن بیرون با فرهنگ ما جور دربیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیمز ایران ، زناشونم روسری داشته باشن اینقدر گناه نکنیم وسط بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روزه هم داشته باشه ، و از همه مهمتر ، پایگاه بسیج در مسجد محله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ محمد
این امضات واسه کدوم بازیه؟
این برای world of warcraft هست
خب باید بری داخل جایی که لباس انتخاب میکنیننقل قول:
بعد یک لباس رو با طرحی متفاوت بسازی و از جایی که داری به لباس طرح میدی بییان بیرون
و پایین محل انتخاب لباس ها سه تا گزینه گرد هست
(از سمت راست)1 این برای سیو کردن لباس 2 نمیدونم:31: 3 برای از بین بردن سیو لباساتونه
البته شما فقط اولی رو بزنید:46:
این سیو برای لوازم ارایشی لباس و خوده سیمستونم هست:31:
خب اگر خود کارخونه سیمز بیاد یک سیمز با روسری بسازهنقل قول:
اون سیمز رو کی میخره ؟؟!!!
مگر برای تنوع :31:
انتخاب میکنن برای تنوع هم
البته اگه فکر نکنن هر کی روسری داره عربه هر کی هم تا 1000 کیلومتری عراق و عربستان هست عربه!!
یه فایل مدل مو گرفتم عوض پسوند .package پسوند .sim داره باید پسوندشو عوض کنم تا بشناسدش فایلو؟
پک های سیمز 3 رو می تونید بگید کدومشون بهتره
من تاحالا این بازیو آپدیت نکردم.ورژنم 017 1.14.11.007 هست.حالا باید چی نصب کنم و چطوری؟فایل های اپدیتو باید از کجا بگیرم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5283706&postcount=4343
با سلام خدمت همه اساتید محترم
میشه ساختن شهر رو با برنامه The Sims™ 3 Create a World Tool آموزش بدید؟
خیلی ممنون.
از همشون بهتر ambition هست که طرفداراه زیادی رو داره!!نقل قول:
یکی دیگه world adventures و high end loft هست که خیلی مثل ambition طرفدار نداره:13:
ولی fast lane و late night که بعدا میاد از همین الان طرفدارای زیادی رو پیدا کرده!!
بله late night معلومه جزو پر طرفدار ها میشه
مخصوصا نسخه ی جدای medivial
که اون دیگه میترکونه
نه باید توی جایی که بازیو ریختی پوشه ای به نام Mods به وجود بیاری و اونجا کپی کنینقل قول:
یه فایل مدل مو گرفتم عوض پسوند .package پسوند .sim داره باید پسوندشو عوض کنم تا بشناسدش فایلو؟
میشه تاریخ انتشار این هارو بگید؟نقل قول:
ولی fast lane و late night که بعدا میاد از همین الان طرفدارای زیادی رو پیدا کرده!!
تاریخ دقیق ریلیزشونو پیدا نکردم ولی کوارتر آخر سال نوشته شده. یعنی حدود 2 ماه دیگه ، هردوتاشنقل قول:
توی صفحه 436 zende تاریخ همه سیمز ها رو گفتن!نقل قول:
روش آپدیت بازی به پست اول تاپیک منتقل شد :
فقط در صورتی که مشکلی توی آپدیت کردنش داشتید سوال کنید وگرنه پستتون پاک میشه ;)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2137406&postcount=1
من امروز بازی The sims 3 ambitions رو گرفتم وقتی نصب رو تموم می کنم و میخوام بازی رو اجرا کنم با این ارور مواجه میشم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید باید چی کار کنم؟
من این مشکل رو داشتم ، کرک خود امبیشن رو ریختم درست شد.
اما واسه من نمیشه !! من کرک امبیشن رو هم می ریزم اما بازم همین پیام رو میده. شایدم کرک خراب باشه اگر ممکنه کرک رو آپلود کنید و بهم بدین. ضمنا به نظر شما علت این نیست که آبدیت نکردم؟؟ باید آبدیت کنم؟ ولی اینو بگم من دیروز رفتم سیمز 3 امبیشن رو خریدم که 3 تا دی وی دی هست دو دی وی دی واسه نصب سیمز 3 و یک دی وی دی هم امبیشن است.نقل قول:
ضمنا لینک آبدیت اول صفحه خراب شده و کار نمی کنه همونی که راپیدبازش رو گذاشتید لطفا بررسی شود
سلام. می شه بگید که چجوری می شه تو این بازی دیوار های ساخته شده را خراب کرد؟ من اصلا چنین گزینه ای ندیدم
آپدیت کن شاید درست بشه ، آخه سیمز خیلی مشکل داره کلا! از اون بازیایی هست که خیلی با کرک مبارزه م کنن!
برو توی قسمت ساخت دیوار ، کنترل رو بچسب و روی دیوار بکش:نقل قول:
ctrl + left mouse click
نقل قول:
آپدیت کن شاید درست بشه ، آخه سیمز خیلی مشکل داره کلا! از اون بازیایی هست که خیلی با کرک مبارزه م کنن!
فایل آبدیت خرابه لطفا اصلاحش کنید تا دانلود کنم. ضمنا یه نفر کرک پک ambitionرو بذاره ممنونم
من تاریخ ها رو اشتباه نوشته بودم لطفا به صفحه 436 نگاهی بیندازید
دوستان موقتا به جای لینک صفحه اول از این لینک استفاده کنند تا مرضیه جان لینک رو تصحیح کنند :
کد:http://free-user.dl.rapidbaz.com/jH5K/Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107.rar
اگه Expansion نصب بشه یعنی پچ بازی نصب بودهنقل قول:
اما واسه من نمیشه !! من کرک امبیشن رو هم می ریزم اما بازم همین پیام رو میده. شایدم کرک خراب باشه اگر ممکنه کرک رو آپلود کنید و بهم بدین. ضمنا به نظر شما علت این نیست که آبدیت نکردم؟؟ باید آبدیت کنم؟ ولی اینو بگم من دیروز رفتم سیمز 3 امبیشن رو خریدم که 3 تا دی وی دی هست دو دی وی دی واسه نصب سیمز 3 و یک دی وی دی هم امبیشن است.
ضمنا لینک آبدیت اول صفحه خراب شده و کار نمی کنه همونی که راپیدبازش رو گذاشتید لطفا بررسی شود
ممنون چیزی که نوشتم اشتباه بود رو درست کردی:10:نقل قول:
نقل قول:
کسی نبود بگه این مشکل رو چطوری بر طرف کنم؟20 باره نصب میکنم و پاک میکنم بازم همین ارور رو میده
شما کرک رو میریزید؟نقل قول:
+
ممکنه مشکل از لانچر باشه ، بدون لانچر هم بازی اجرا نمیشه؟ (برید محل نصب بازی و فایل TS3EP02 رو اجرا کنید)
لینک درست :
http://free-user.dl.rapidbaz.com/jH5K/Sims3_1.0.631.00002_from_1.0.615.00107.rar
آره کرک رو می ریزم اما بازم همینطورهنقل قول:
شما کرک رو میریزید؟
+
ممکنه مشکل از لانچر باشه ، بدون لانچر هم بازی اجرا نمیشه؟ (برید محل نصب بازی و فایل TS3EP02 رو اجرا کنید)
شاید کرکم خراب باشه میشه کرک سالم رو بهم بدید
ضمنا از TS3EP02 هم اجرا نمیشه و ارور میده
اینم از کرک :نقل قول:
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_3_ambitions.shtml
دوستان یکی اون فایل اصلی TS3.exe قبل از کرک شدن رو نداره؟ اگه دارید 28 مگه لطفا آپ کنید خیلی لنگشم!! :11:
سلام
بازی The Sims 3 Ambition شامل چند تا DVD هست؟
یک دی وی دی
سلامنقل قول:
کلا همه پک های سیمز3 یکdvd هست
چه الان اومده چه بعدا میاد
البته بغیر از سیمز3