قیمتش که 30 - 40 هزار دلاره!نقل قول:
به صورت گذر موقت تو ایران دارن چرخ میزنن!
قیمتش که 30 - 40 هزار دلاره!نقل قول:
به صورت گذر موقت تو ایران دارن چرخ میزنن!
داداشی من ماشین GOL رو گفتم نه L90 رو :31:نقل قول:
راستی دیگه تصویب شد که L90 بگیرم چون از نظر کیفیت باز از سمند و پرشیا بالاتره .206 هم به خاطر اینکه تو فامیل دقیقا 4 نفر SD
دارن دیگه ما خز ترش نکردیم :31:
راستی دادا این کلاژ Automatic تو سمند های جدید و L90 چیه !!؟؟ بازدش نسبت به کلاژ معمولی بهتره یا کمتره !؟
یه INFO بدی ممنون میشم.
فرشاد جان این رفیقم یه دونه GT ایش رو داره عجب ماشینیه !!!نقل قول:
سلام دوستان من یه glx داشتم که فروختمش حالا بی ماشین موندم میخواستم بدونم با 9 میلیون چه ماشینی میشه خرید
و یه سوال دیگه داشتم بین این دو ماشین کدوم بهتره 111 یا نسیم
من این ماشینی که میخوام بخرم برای اسپرت کردن میخوام ممنون
111 ترمز abs و فرمون هيدروليك داره اسپرتش هم قشنگتر ميشه.نقل قول:
ولي من اگر جاي تو بودم يك 206 مدل 84 تميز ميخريدم
نقل قول:
ولی من شنیدم که 206 کارکرده زیاد خرج داره
وقتي تميز باشه كه خرج نداره.ماشيني كه مثلا مدل 84 باشه و 60 هزار تا كار كرده باشه(گير مياد) با مدل 87 فرقي نداره.من خودم يك سمند خريدم در حد تيم ملي تميز بود مدل 83 ولي 80 تا كار كرده بود به قيمت 7.300.خوب 80 تا يعني 3 سال كار كرد.درسته كه 6 سال از عمرش ميگذره ولي 3 سال بيشتر كار نكرده.شما هم بايد بگردي يك همچين موجودي پيدا كني.نقل قول:
خرید ماشین دست دوم 2 دسته ی اون توصیه نمیشه!نقل قول:
- یکی ماشینی که استهلاکش زیاد باشه مثل سمند
- دومی مثل 206 که هزینه نگهداریش زیاد باشه!
برای سمند چه 10 سال کار کنه و په 2 سال 80 هزار تا رو من بار زیاد میدونم! با اون کیفیت مونتاژی که داره تو 80 هزار تا دیگه میریزه!
206 هم که خطر ناک تر از حتی لکسوسه!
405 کارکرده رو به اینا ترجیح میدم یا ریو!
اقا فرشاد شما چی پیشنهاد میکنینقل قول:
خودم بیشتر دوست دارم نو بخرم یا یه کارکرده سالم
هنوزم هاچبک تولید میشه
اگه انتظارات خودتون رو کامل بگید میشه شما رو بهتر راهنمایی کرد.نقل قول:
نقل قول:
یه ماشینی میخوام که یشه خوب اسپرتش کرد راحت باشه هم از نظره رانندگی و هم از نظره راحتی و خیلی چیزای دیگه چون خیلی با ماشین بیرون میرم دوست دارم مصرف سوختش پایین باشه چون قبلا 405 داشتم مصرفش بالا بود دیگه همین
سلام ودرود
خودرو ریو دست دوم ارزش خرید رو به نسبت قیمت دست دومش داره ؟
آره ریو خوبه مدل 86 بگیری تمیز خوبه
111 چون abs داره و هیدرولیک هست توصیه میشه(abs برای پراید خیلی واجبه)نقل قول:
در ضمن برای اسپرت کردنش میتونی یک کار تک در بیاری .چهره ش جدیده.با خرج کم هم میشه اسپرتش کرد
ولی خوب زیرپاش پراید هست دیگه!به پای 206 نمیرسه
اگر برای تو شهر میخوای پراید بگیر اگر میری مسافرت 206 به شرطی که تمیزش را بگردی پیدا کنی
برای 111 حواست باشه تریم داشبرد و صندلیهاش جدید باشند
سیلو هم میتونه خوب باشه!نقل قول:
ماشینی میخوام که یشه خوب اسپرتش کرد راحت باشه هم از نظره رانندگی و هم از نظره راحتی و خیلی چیزای دیگه چون خیلی با ماشین بیرون میرم دوست دارم مصرف سوختش پایین باشه چون قبلا 405 داشتم مصرفش بالا بود دیگه همین
راحت و نرم - کم مصرف -پر شتاب
اگه منظورتون اینه که دست دوم اون ارزش خرید داره نسبت به صفرش ، بله همین طوره....نقل قول:
سلام ودرود
خودرو ریو دست دوم ارزش خرید رو به نسبت قیمت دست دومش داره ؟
ولی خوب زیرپاش پراید هست دیگه!به پای 206 نمیرسه
اگر برای تو شهر میخوای پراید بگیر اگر میری مسافرت 206 به شرطی که تمیزش را بگردی پیدا کنی
برای 111 حواست باشه تریم داشبرد و صندلیهاش جدید باشند
حال نمیکنم! و به همین خاطر کمتر پیشنهاد میکنم!
ممنوننقل قول:
سیلو ماشین خوبیه ولی دوست دارم هاچبک بخرم
واینکه از شکل 111 خوشم نمیاد و خوب چاره ای نیست قیمتش چنده
راستی امروز داشتم تو اینترنت میچرخیدم یه چیزی دیدم یه 206 تیپ 6 رنگ نوک مدادی:46: رو یه کی میداد 12 میلیون:18: بنظره شما چطوریه بنظره شما بخرمش
مدل 206 چند بود؟
206 دست دو راحت نیست خریدنش خیلی دقت میخواد چون بعضی ها واقعا ازش بد جوری استفاده کردن و ماشین افتاده تو خرج .
سیلو هم هاچبک داره که واقعا زیبا هستش من خودم به شخصه خیلی از این مورد خوشم اومده البته به هاچبک بودنش نباید نگاه کنی چون جای بارش اندازه یه صندوقدار مثل 405 هستش (سیلو صندوقدار صندوق واقعا بزرگی داره حتی بزرگتر از تندر و سمند فقط کمی ارتفاع صندوق کم هستش)
اگه دنبال اسپرت کردنش هستی به اصطلاح من نسیم رو بیشتر توصیه میکنم تا 111 مروارید
مدل 84 بودنقل قول:
بنظرتون 206 تیپ 5 چطوریه ماشین خوبیه چون خودم 206 خیلی دوست دارم
تیپ 5 که واقعا ماشین خوبی هستش ! اگه تمیزشو بتونین گیر بیارین خیلی خوبه !
85 ترو تمیز الان 14 تومن باید باشه اینی که میگی 12 تومن میگه صد در صد یه موردی داره
تیپ 5 تمیزش رو گیر بیاری خیلی مورد خوبی هستش
میشه منو درمورد تیپ 5 راهنمایی بکنید که به چه چیزاش توجه کنم ممنوننقل قول:
تیپ 5 که فوق العادس اما خب الان تمیزش خیلی سخت پیدا میشه و یکی از مشکلاتش اینه که مدل دست دوم اون کمی سخت تر فروش میره!نقل قول:
مدل 84 بود
بنظرتون 206 تیپ 5 چطوریه ماشین خوبیه چون خودم 206 خیلی دوست دارم
در ضمن هزینه نگهداریش نسبت به تیپ 2 و تیپ 3 خیلی بیشتره!
رامین چه خبره؟!نقل قول:
85 ترو تمیز الان 14 تومن باید باشه اینی که میگی 12 تومن میگه صد در صد یه موردی داره
تیپ 5 تمیزش رو گیر بیاری خیلی مورد خوبی هستش.
همین با 12 تومن میشه تمیز ترین مدل 85 رو پیدا کرد!
کلا خرید 206 دست دو خطرناکه!نقل قول:
میشه منو درمورد تیپ 5 راهنمایی بکنید که به چه چیزاش توجه کنم ممنون
من تا 1 ماه پیش به سرم زده بود بخرم! اما همین 2 هفته پیش پشیمون شدم و معامله رو بهم زدم!
حالا جدا از انین که تیپ 5 رو از تهران بخری خیلی سخت میشه سالمشو پیدا کرد!
چون پدر ماشین برو مثل تیپ 5 رو تو شهری مثل تهران در میارن!
فرشاد گاهی جمعه ها یه سر برو هفته بازار ماشین میفهمی 12 تومن رو روی چه ماشینهای میذارن .نقل قول:
رامین چه خبره؟!
همین با 12 تومن میشه تمیز ترین مدل 85 رو پیدا کرد!
هفته بازار ماشین دیگه کجاست؟ چجوریه؟
آقا یکی به ما کمک کنه . دیگه نمیدونم چی بخرم!! 206 دوگانه سوز وی 2 و سمند ای اف 7 که دیگه اصلا نیست! ظاهرا ایران خودرو میخواد گرونش کنه! الان ماشین دوگانه سوز که راحت گیر میاد فقط 405 ! پرشیا هم که 18ونیمه! شما تا 16 تومن ماشین دوگانه سوز چیزی سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید ماشین دوگانه سوز تا 16 تومن
نقل قول:
میشه منو درمورد 206 تیپ 5 کارکرده راهنمایی کنید چون میخوام یکی بگیرم و بنظره شما کدوم رنگش بهتر از همس
بلعکس تو هفته بازار خیلی هم قیمت ها ارزونه! و انونقدر هم ارزونه که ادم به شک میوفته!نقل قول:
فرشاد گاهی جمعه ها یه سر برو هفته بازار ماشین میفهمی 12 تومن رو روی چه ماشینهای میذارن .
البته تازگیا اونا هم زرنگ شدن و قیمت هارو زیاد میگن اما من کاری با هفته بازار و غیر... ندارم!
الان با 12 تومن تمیز ترین مدل تیپ 5 سال 85 رو میشه پیدا کرد!
یا دست دوم بخر یا اینقدر که برای ماشین دوگانه پافشاری میکنی یه 1 ماهی صبر کن!نقل قول:
آقا یکی به ما کمک کنه . دیگه نمیدونم چی بخرم!! 206 دوگانه سوز وی 2 و سمند ای اف 7 که دیگه اصلا نیست! ظاهرا ایران خودرو میخواد گرونش کنه! الان ماشین دوگانه سوز که راحت گیر میاد فقط 405 ! پرشیا هم که 18ونیمه! شما تا 16 تومن ماشین دوگانه سوز چیزی سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید ماشین دوگانه سوز تا 16 تومن
رنگ که بستگی به خودتون داره اما من بیشتر با نقره ای موافقم!نقل قول:
میشه منو درمورد 206 تیپ 5 کارکرده راهنمایی کنید چون میخوام یکی بگیرم و بنظره شما کدوم رنگش بهتر از همس
206 تیپ 5 بدونه مشکل یه 85 فوق تمیز گیرت میاد
چون دیگه تو بورس نیست افتش از مدله صندوقدارش بیشتره
در مورد اون م که دنباله 206 دوگانست 1 ماهه دیگه صبر کن ببینیم دنیا دست کیه
سلام دوستان
یکی از دوستای من 206 تیپ 6 داره یکی دیگه هم تیپ 5 داره میخوان بفروشن اولی مدل 85 دومی هم مدل 84 بنظرتون کدوم رو بخرم
قیمت هم بگید خوبه!نقل قول:
این دو هیچ فرقی با هم ندارن به جز اینکه تیپ 6 اتوماتیک هستش.
تیپ 5 رو میده 10,500,000
تیپ 6 رومیده 13,500,000
به نظر من تيپ 5 رو بخريد چون تيپ 6 هم فروشش سخت تره هم اينكه اگر گيربكسش خراب بشه ديگه درست بشو نيست و از طرفي گيربكس اتومات رو 206 خيلي جالب نيست به نظر من و از شتاب ماشين كم ميكنه.نقل قول:
در ضمن اگر ماشينش بدون رنگ باشه قيمتش خيلي خوبه من 2 ماه پيش يك تيپ 5 84 با كاپوت و يك گلگير رنگ فروختم 10.500
سلام دوستان
لطفاً منو راهنمایی کنید
یه ماشین میخوام بگیرم تا8تومان
بیشتر خانومم استفاده خواهد کرد
دو نفریم فقط منظور این که صندوق هم برام مهم نیست
بنظر شما 206 تیپ2 مدل چند تمیز گیرم میاد؟82زیاد تو روزنامه دیدم 7.5تا8
حالا تیپ2 206 مثلاً مدل82 بگیرم بهتره یا پراید صفر؟
اگه پراید،هاچ بک یا صبا یا 141؟
یا اصلاً چون ماشین اولمه برم پراید دست دوم بخرم؟
خیلی گیج شدم،از قاطی پاتی بودن سؤالام هم معذرت میخوام
ممنون
سلام
یکم در مورد مخارج تیپ 5 206 می خواستم راهنماییم کنین
در صورت خرید یه مدل 85 کارکرد کم به نسبت سالش مثلا 70.000 حدودا مخارجش چجوریه ؟
به نسبت یه V8 صفر میگم
ممنون
ببخشید با وجود اساتید تو این تاپیک من جواب میدم. :46:نقل قول:
به نظرم 206 مدل 82 خیلی ریسکه. هر لحظه ممکنه تو خرج بیفته و وقتی تو خرج افتاد واویلا ....
من پراید کارکرده رو پیشنهاد میکنم.
خیلی خیلی تمیزش رو میتونید پیدا کنید با این قیمت. :11:
پراید های صفر هم تازگی ها کیفیتش افت زیادی پیدا کرده.
نقل قول:
بنظر من یه گل بخر
یه سری هم به این سایت بزن [HTML]bama.ir[/HTML]
وای خداااااااااااااااا من چیکار کنم! عجب بازار خرابی داره ایران. لعنت به ایران خودرو
پس خیلی گرون فروختی!نقل قول:
در ضمن اگر ماشينش بدون رنگ باشه قيمتش خيلي خوبه من 2 ماه پيش يك تيپ 5 84 با كاپوت و يك گلگير رنگ فروختم 10.500
چون همین دو هفته پیش یکی دستم بود بدون رنگ! 10.800
با 7.5 - 8 تومن اصلا دنبال 206 نرو! به حرف نمایشگاه دار و غیره گوش نده! درسته که با 7 تومن 206 سوار میشی اما اگه بیوفته تو خرج باید خرج زانتیا رو بدی!نقل قول:
سلام دوستان
لطفاً منو راهنمایی کنید
یه ماشین میخوام بگیرم تا8تومان
بیشتر خانومم استفاده خواهد کرد
دو نفریم فقط منظور این که صندوق هم برام مهم نیست
بنظر شما 206 تیپ2 مدل چند تمیز گیرم میاد؟82زیاد تو روزنامه دیدم 7.5تا8
حالا تیپ2 206 مثلاً مدل82 بگیرم بهتره یا پراید صفر؟
اگه پراید،هاچ بک یا صبا یا 141؟
یا اصلاً چون ماشین اولمه برم پراید دست دوم بخرم؟
خیلی گیج شدم،از قاطی پاتی بودن سؤالام هم معذرت میخوام
ممنون
پراید اگه بتونی دست دو بگیری که خیلی خوبه! مثلا مدل های 85 - 86 تمیزشو پیدا کنی خوبه
در ضمن صبا و هاچبک (نسیم) خوبن هم قیافشون عامه پسنده و هم دست دومش خوب فروش میره.
تیپ 5 و v8 یکی هستن هیچ فرقی به جز صندوق عقب ندارن!نقل قول:
سلام
یکم در مورد مخارج تیپ 5 206 می خواستم راهنماییم کنین
در صورت خرید یه مدل 85 کارکرد کم به نسبت سالش مثلا 70.000 حدودا مخارجش چجوریه ؟
به نسبت یه V8 صفر میگم
ممنون
از لحاز خرج هم که 206 خرجش خیلی بالاست در مورد خرید خیلی دقت کن تا سرت کلاه نره!
اگه 70 هزار تا خوب باهاشس رانندگی بشه خوبه و هیچ مشکلی نداره.
مگه چی شده؟؟نقل قول:
وای خداااااااااااااااا من چیکار کنم! عجب بازار خرابی داره ایران. لعنت به ایران خودرو
ممنون دوستان.تصمیم گرفتم هاچ بک۸۴ ۸۵ بخرم.موافقین؟زیر۶گیر میاد؟
به هیچ عنوان گیر نمیاد! مگر تصادفی باشه با اینکه یه موردی داشته باشه!نقل قول:
از 6.400 کمتر اونم مدل 84 پیدا نمیشه.