اگه ميخواي زير 100 تومن بشه يا infinity1250 بگير يا mtx 4512 از الپاين هم swe 1242 از ساند استريم هم ميتوني بردارينقل قول:
اگه ميخواي زير 100 تومن بشه يا infinity1250 بگير يا mtx 4512 از الپاين هم swe 1242 از ساند استريم هم ميتوني بردارينقل قول:
من درباره اون ساب هیچی نمیدونمنقل قول:
اما ی چیز میخوام بگم ساب 300 واتی بعید میدونم قدرتش خیلی زیاد باشه پس فکر کنم اگه به فکر ساب کیفیتی باشی بهتره من و اقا سامان و اقا سعید هر 3 تامون ساب 1250 اینفینیتی خریدیم(البته من هنوز سیستممو نبستم) چند وقت پیشم من به سرم زد که عوضش کنم با تایپ اس الپاین من صدای هر دوتا سابو نشنیدم حتی 1250 رو هم به خاطر تعریفایی که ازش شنیده بودم خریدم
ولی باور کن وقتی این 2تا سابو توی خیلی از پارامتراشون باهم مقایسه میکنی1250 اگه از الپاین سر نباشه چیزیم از الپاین کم نداره البته اگه میتونی بودجتو افزایش بدی و تاپ ار بخری که معرکس البته باید امپ مونوی خوبم باش بخری
خلاصه کلام اینکه اگه 1250 بخری مطمئنن ضرر نمیکنی به قیمتش واقعا عالیه 60.70 تومن(خواستی بخری به اقا سامان saman1367 پ.خ بده تا شماره مغازه ای که ازش 1250 خریده رو بت بده,البته شاید اقا حمیدم بتونه واست جورش کنه)
درباره باکس باید بت بگم که اگه خودت استین بالا بزنی هم از ساختنش لذت میبری هم از کیفیتش مطمئنی
درباره باکس حتما میدونی که طراحیش کار هرکسی نیست ولی به لطف اقا حمید اگه از ایشون بخوای واست طراحی میکنن فعلا شما سابو بخر تا بعد بری سراغ باکسش:46:
مرسسسسسینقل قول:
کاتالوگش رو دانلود کردم . خودش ابعاد سیلد . ونتد و حتی بندپس رو هم گفته ... به هر حال ممنون .
نظرت واسه آمپش هم همون کنووده دیگه؟؟؟
اگه مونو استفاده بشه یا دو کانال بریج شده , چه تفاوتی توی قدرت و کیفیت صدا داره؟
زنگ زدم به يكي از نمايندگي هاي ساند پك گيج 4 گفت tops audio داره 17 تومن
بچه ها كسي با اين مارك اشنايي داره ؟
مارک معروفی نیست به قول اقا حمید این کاره نیستنقل قول:
من امار پک گیج 4 استریت وایرزو 50 تومن و همین پکی که اقا حمید بهم معرفی کرد(استینگر)و 55 تومن دارم
راستی توی پک برق 1 دونه rca هست شما باید 1 جفت rca جدا بخریدنقل قول:
این باکسا فکر نکم خیلی مناسب باشه به قول اقا حمید اینا عمومی هستند
شما سابو بخر اصلا به فکر باکسش نباش چون هم من هم سامان دنبال باکس خوب هستیم (البته سعیدم هست)
البته اقا حمید گلم یکی واسم طراحی کرده(پورتد)
امپ کنوود امپ خوبیه حتی اگه بعدا بخوای بفروشیش خیلی روش ضرر نمیکنی(در صورتی که بخوای ارتقا بدی
و ساب قوی تر بخری)
یکی از دوستانو میشناسم که این سابو با همین امپ درایو کرده(البته رفیق علی اقا هست:31:)
اره هيچ كدوم روده راست ندارند:13:نقل قول:
كلا بايد قيد 718 ها رو زد.....
سلام دوستان
من ميدونم هميشه سوالاتي كه ميپرسم عجيب هست ولي ادمه ديگه كنجكاوه......
ساب اسپيكر كامپيوترم تركيد(از اين سه تيكه ها هست)...من موندم چيكار كنم!!! رفتم يه باند پاناسونيك قديمي داشتم به جاي ساب وصل كردم....خدا رو شكر خيلي بهتر شده حداقل صداي طبل رو ميشنوي و كافيمه.....
حالا پخش ماشين من خروجي ساب داره .... چطور ميتونم به باند وصلش كنم؟؟؟ اخه 2 فيش مشكي واسه سابش هست... هر طوري باند رو بهش وصل ميكنم صدا نميده چيكار بايد كنم؟؟؟
ممنون
آخه دوست من اینجا که جاش نیست!نقل قول:
اما این اتفاق برای منم افتاد . ترانس ابتدای مدار تغذیه آمپ که در قوطی ساب هست به دلیل حرارت زیاد و بودن توی یه فضای محصور ( انکلوژر ساب) گرم میشه و آب میشه. ممکنه مدار آمپ هم که همون تو هست به دلیل حرارت ذوب شده باشه. چارش تعویض اوناست که 10-12 ت خرج داره و البته نوی اسپیکرهات شاید 20ت هم نشه. پس بیخیال شو!!!
اونکاری هم که گفتی نکن! اون خروجی ولتاژ پایین واسه تغذیه یه آمپ طراحی شده... نه برق دادن به کویل یه ساب ووفر
عکس آواتار ماشین خودمه ... همین امروز صبح!
سلام،شب پس از باريدن اولين برف زمستانيتون كه ميدونم همگي منتظرش بوديم بخير باشه:31:
ميخواستم نكته اي رو در مورد ساب آلپاين Type S خدمتتون عرض كنم.همونطور كه دوستان هم اشاره كردن اين ساب هم سابي كيفيتي خوبي هست.صداش رو تو پورتد 66 ليتري تو هاچ بك شنيدم بسيار خوب بود.فقط بايد حواستون باشه توان زياد نبايد بهش وارد بشه چون Voice Coil هاش مستعد سوختن هستن.در مقابل Type R كه واقعا خدا بركتش بده انگوي:27:راحت راحت تا 2 و حتي2.5 برابر توان ناميش رو ميتونه تحمل كنه.:8::8::8:
اما اين اتفاقي كه واسه شما افتاده واسه من نيفتاده.....نقل قول:
اون ساب اسپيكر پاره شده بود....واسه پي سي
.
پس اگه اون 2تا فيش مشكي برق نداره پس ساب بايد از كجا برق بگيره؟؟؟واسه ماشين:11:
من گفتم برق نداره؟؟؟؟ کجای جمله من همچین چیزی میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه بار دیگه بخون تا متوجه شینقل قول:
منظورم برق كافي بود..........واسه راه اندازي ساب
از آمپلیفایر . خروجی هدیونیت به آمپ وصل میشه و خروجی آمپ به سابنقل قول:
---------- Post added at 06:32 AM ---------- Previous post was at 06:30 AM ----------
راستی اولین برف نبود حمید خان! قبلاً هم اومده بود ولی نه به این شدت :20:نقل قول:
كسي ضبط خوب با قيمت مناسب سراغ داره؟؟؟ واسه يه بنده خدايي ميخوام...
طرف فقط ميخواد حتما ضبطش ورودي aux داشته باشه....usb و رم خور نميخواد...كيفيت صدا واسش مهمه
ممنون
اینم از همون سوالاتته ها!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نه میگی چه قیمتی میخوای ؟ نه میگی نو یا دست دوم ! نه میگی واسه چه سیستمی...
قيمتش ؟؟؟ حالا شما چند تا مدل معرفي كنيد......ببينم در چه سطحي هستنقل قول:
طرف فقط يه جفت باند ميخواد روش وصل كنه....سيستم نميخواد ببنده
يه چيز با كيفيت صداي خوب و بيس خوب ميخواد.... طرف زياد صدا بلند نميكنه كه امپ و ... ببنده
هدیونیت از30.000 تومن هست تا 1.300.000 تومن . لا اقل 300 نوع مختلف هم وجود داره . ما برای شما چی بگیم؟؟؟؟نقل قول:
باندش چی هست؟ ماشین چی هست؟
خداییش یه مقدار فکر کن ببین چی داری میپرسی
مثل اینه که من بگم یه ماشین میخوام بخرم شما بگو من چی بخرم؟!!! میخوام فقط با زن و بچم توش سوار شیم .
خدایی شما میتونی به این سوال جواب بدی؟؟؟
دوست عزیز حداقل و حداکثر بودجت رو معلوم کن . نوع استفاده و لوازم موجودت رو توضیح بده تا اساتید اینجا بهترین راهنمایی ها رو بفرمایند
اخه قربونت برم:11:نقل قول:
ضبطي كه usb و ram نخوره.....فقط aux داشته باشه.....
اون هم واسه يه جفت باند......
كه 1300000 نيست!!!!
يه چيزي در حد 80تا 140 تومنه ........
حالا ميخوام واسه اين بنده خدا ببينم چي پيدا ميشه...
باندش هم كنوود
718ex
پرايد
اتفاقاً با حدود 95.000 ت میتونی کنوود Mp443 بخری . jvc هم زير 100 ت با aux گير مياد . تازه كنوود هم usb داره هم خروجي آمپنقل قول:
اما شما اينو در نظر بگير ، كه باند 718 سه اهميه و تا جايي كه من ميدونم اگه اين امپدانس رو به خروجي هديونيت (كه حداقل براي 4 اهم طراحي شده) وصل كني دچار مشكل ميشي ....... اساتيد ايده من رو در صورت اشتباه اصلاح كنند.
در اين صورت يا باند رو عوض كن يا يه آمپ دو كانال ساده براشون انتخاب كن . با 70 ت ميتوني .
خواستی من دارم هدیونیتم و يه آمپ دو كانال رو دارم میفروشم و 7016 کنوود و آمپ 4 كانال دارم ميخرم
این طرف خودش یه ضبط سونی 24بیت داره با من خریده....
اون هم اصلا از بیسش راضی نیست سر همین میخواد ردش کنه یکی دیگه بخره.....
حالا به نظر شما امپ بخره بهتره از ضبط عوض کردن هست؟
ببين نيما جان از قديم گفتن هرچي پول بدي آش ميخورينقل قول:
ولي به نظر من از هيچ پخشي به صورت مستقيم ( بدون آمپ) اونم با اسپيكر ( با باند) نميتوني صداي بيس بگيري .
اگه پخشش خروجي آمپ نداره اونم عوض كن.
ايولنقل قول:
دمت گرم
پخشش خروجي 2جفت rca واسه جلو عقب و يه جفت واسه ساب داره.....
پس بايد امپ رو خريد حتما.....
اول از همه خواهش . ما هم هرچي بلديم از اساتيد اين فروم و اساتيد ديگه ياد گرفتيم.نقل قول:
براي استفاده ساده اين دوست عزيزت كه نميخواد زياد سر و صدا راه بندازه هم يه آمپ دو كانال كافيه . سعي كن چيزي رو پيدا كني كه حداقل 2x80 rms داشته باشه . به توان max و از اين جور اراجيف هم توجه نكن . يه آمپ 70-80 ت كارتون رو به نحو احسن راه ميندازه.
ضمناً نياز به سيمكشي و دستمزد نصب داري كه حدود 25ت پاتون در مياد.
دوستان تا 130 تومن چه بلندگویی رو پیشنهاد میکنید که از نظر کیفیت صدا و بیس بهترین باشه؟؟!!(البته به جز 6975 و718ex)
سلام دوست عزيز.اگه ميتوني بودجتو افزايش بدي اين كيس بسيار عالي هست. بالاي 250 فروخته ميشه.:نقل قول:
كيفيت ساخت رو ملاحضه بفرمائيد.كراس اوور با شيب 12dB/Octave قدرت كافي و...خلاصه چيزي كم نداره.:46:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5764358&posted=1#post5764358
میتونید به 693 Infinity هم فکر کنید.. خودم صداشو نشنیدم..ولی میگن صدای گرم و دلنشینی داره..و از لحاظ کیفیتی سرتر از 6975 با 718EX هست ...قیمت120-140تنقل قول:
من می خوام روی ماشین یک باند بزارم که هم کاره ساب رو انجام بده هم باند نمی دونم اسمشون چیه ولی شنیدم همچین چیزی هست و کیفیتشم خوبه آیا آمپلی هم لازم هست... راهنمایی کنید ممنون.. ؟
نه دوست عزيز اي 2تا كارشو متفاوته اسپيكر يه رج فركانسي خاص رو اجرا ميكنه ساب هم يه رنج فركانسي ديگه كه با هم اگه استفاده بشن تقريبا تمام فركانس هارو اجرا ميكنن و كامل كننده همن :20:نقل قول:
شما اگه ميخواي از صدا لذت ببري بايد از هر دو استفاده كني كه حتما امپ هم لازم دارن
بوجتونو مشخص كنيد تا بهتر بشه راهنمايتون كرد
سلامنقل قول:
بله..برای رسیدن به چنین چیزی همون طور که آقا سعید گفتند 100% آمپلی لازمه..
البته بیس باند قابل مقایسه با ساب تو باکس نیست...ولی بعضی از باندا هستند که بیس کوبشی قابل قبولی دارند.. کمی در حد ساب رو تاقچه..ارزونترینش مثل 718EX که خودم این مدل رو فعلا" دارم.. وقتی بهش ولوم میدم با هر بیسی که میزنه لرزش ماشین(پراید) کاملا" از تو آینها مشخصه..
این 2مدل بیسای قوی تری دارند:قیمت بالایی هم دارند..
JBL T595 Limited که ثاپورت کردنش دردسره..ولی قدرت خیلی خوبی داره..
DLS Reference 1073 که باند فوق العاده ابه
شما بودجه ای که میخواید اختصاص بدید, رو اعلام بفرمایید تا دوستان بهتر بتونند راهنماییتون کنند..
سامان جان اين كارم يه جورايي اشتباهه ... اگه بخواي از ليميتد صدا بگيري لا اقل يه باند 4 كانال بايد براش در نظر بگيري .... تازه خود 595 رو قيمتهاي غير واقعي و نجومي حتي تا 200 ت هم روش ميزارن!!!!
كه ميشه با همون پول از همون آمپ 4 كانال 2 تا كواكسيال ساده 70-80 واتي و يه ساب 60-70 تومني گرفت كه هم تفكيك صدا بهتره هم بيس بالاتره.
من به شخصه jbl 953 دارم و چند هفته اي ميشه دنبال ساب هستم چون واقعاً فركانس زير 100 هرتز كار كواكسيال نيست .
خلاصه از قديم ميگن " باند رو طاقچه و ساب توي باكس ....... هر دو ميكوبند اما اين كجا و آن كجا " :31::31::31:
اما اگه دوستمون اصرار دارند برن سراغ Daytona از كدنس!!! اصل امريكا ... قيمتش 340 ت !!! من كه ميگم اصلاً نمي ارزه
با سلام خدمت تمامي دوستان
:10:
امروز يكي از نزديك ترين رفقا زنگ زد و گفت ماشين خريده و با حداقل بودجه سيستم ميخواد! البته قبل از هرچيز گفت هديونيت من رو ميخواد .... منم مجبور شدم به استخاره پايان بدم و عصر براي خريد ميرم :20::20::20:
تا جايي كه بشه هديونيت x7016 و يه آمپ 4 كانال سوني gtr4a جهت باندهاي عقب و جلو ميخرم و همونجا هم درايوش ميكنم. البته ميدونم اكسپلود كيفيت دندون گيري نداره اما فقط چون 2x125 +2x60 وات rms داره دقيقاً مطابق نياز منه . با يه پك گيج 6 هم ميبندمش . مشخصاً به يه rca اضافي و مقداري سيم جهت بانداي جلو هم نيازه. :8:
ضمناً اگه گيرم اومد ساب infinity 1250w رو هم ميگيرم و بعداً سر فرصت باكسش رو ميسازم. . اگه هم گيرم نيومد mtx 4512 و اگه نشد ميرم سراغ آلپاين تايپ S و اگه اونم جور نشد شايد كدنس ud124 .آمپش هم كه آماده است و سيم كشيش هم انجام شده 350 وات هم rms روي بريج ميده . اگر هم جور نشد فعلاً سيم برقش رو قطع ميكنم تا سر فرصت ( احتمالاً دو هفته ديگه ) سابش رو بخرم . شايد خدا پول رسوند يه تايپ R نصيبمون شد... :40::40::40::40:
خلاصه از راهنمايي هاي تمام دوستان توي اين مدت ممنونم. خيلي چيزا ازتون ياد گرفتيم . :10::10::10:
بزودي تجربم رو در اختيار بقيه قرار ميدم.
. بريم ببينيم چي پيش مياد
ما که آخرش اسمتون رو نفهمیدیم!نقل قول:
ولی همین الان دارم بهت میگم سیم رو گیج 4 بگیر.بعدا گیج 6 اذیت میکنه@
آمپلی سونی هم تا حالا کسی رو پشیمون نکرده که شما پشیمون بشی.
سلام
من امپ 7500 pioneer دارم چه سابی بندازم دوتا میخام
پس اگه اینجوری چیز خوبی نیست یک ساب با کیفیت معرفی کنید اگه سایتی هم داره بگید تا عکسش رو ببینم ....نقل قول:
آمپلی اگه لازمه بگید ... راستی ساب از 1000 وات بیشتر نباشه برای پراید می خوام روی تاقچه بزارم 2 تا 500 واتم خوب میشه ...
سلام بچه ها
من یه جفت باند میخوام تا 80 تومن.بیشتر کیفیت مهمه تا بیس ولی اگه دوتاش با هم باشه خیلی بهتره
خواستم ببینم چی پیشنهاد میدید؟
مرسی
سلام !
بین JVC CS-V6936 و PIONEER 6963S کدوم رو پیشنهاد میکنید !؟
سلامنقل قول:
برای کجا میخواین؟
آمپ ندارین؟
قصد استفاده از آمپ هم که ندارین؟
سلام امیر خاننقل قول:
باید صدای هردو رو بشنوی ببینی از کدومشون خوشت میاد :46:
توی این انتخاب ها کنوود 718 معمولی رو هم اضافه کن
بخوای کامپ هم بگیری 702 یا 703 کنوود هم هست که حول و حوش 80 هستن
مرسی امیر جون !نقل قول:
سلام امیر خان
باید صدای هردو رو بشنوی ببینی از کدومشون خوشت میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این انتخاب ها کنوود 718 معمولی رو هم اضافه کن
بخوای کامپ هم بگیری 702 یا 703 کنوود هم هست که حول و حوش 80 هستن
ولی 718 نمتونم ! گرونه ! راستش 50.000 بودجه بیشتر ندارم ! نهایتا 55.000 ! اونم زنگ زدم عباسی گفتن 10.000 پول نصبه ! پس نهایت بمونه 40.000 یا 45.000 ! نمیخوام خفن باشه ! برای پخش فابریک تندر میخوام ! آخه عقبش باند نداره !
مرسی !
قبلا یه جا خوندم که تقلبی های این مارکی که معرفی زیاد شده راسته یا نه؟ تو بازار راحت میشه گیر اورد؟نقل قول:
از دوستان کسی تا حالا صدای 6902 و 718ex رو با هم شنیده که بگه کدوم یکی از چه لحاظ بهترند؟؟؟
6902 یه بانده کیفیتیه.نقل قول:
718 صداش به جز کل کل اصلا به درد نمیخوره.