دوستان من که گفته بودم 512 سرعت دانلودش از 20 بیشتر نمیشه از وقتی باIDMدانلود میکنم سرعت دانلود حدود60هستش:20:
Printable View
دوستان من که گفته بودم 512 سرعت دانلودش از 20 بیشتر نمیشه از وقتی باIDMدانلود میکنم سرعت دانلود حدود60هستش:20:
کسی اینجا از عصر تله کام که تازه اومده مشهد سرویس داره ؟
چجوریه ؟ خوبه ؟
میگن تهران خیلی خوب بوده
روي چه بيت ريتي راحت ميتونيد شبكه هاي تلويزيون داخلي رو تماشا كنيد؟
کد:http://live.irib.ir
سلام کسی
Default Gateway
مخابرات مشهد رو داره؟
سلام
دوستان کسی تو باز کردن سایتها و دانلود با خود مرورگرها مشکل سرعت نداره ؟
من مرکز فداییان اسلام مشهد هستم . من پارسم و یکی هم صبا نت . هر دومون تو این منطقه افت سرعت زیادی داشتیم.
192.168.1.1نقل قول:
عزیز این گیت وی مودمته.نقل قول:
نقل قول:
کسی dns هارو نداره
dns کجارو ؟نقل قول:
برای من عکسای IMDB رو باز نمیکنه حدود یک هفته ایی هست تو مرورگر فایر فاکس و کروم
می خواستم بدونم قضیه چیه؟
با فیلشکن باز میشن.حتما فیل شدن..
سرعت دانلود Art 3 و Art 4 شاتل چنده حدودا؟؟؟؟؟(منطقه ی فرامرز عباسی)
سلام دوستان.
یه سوال داشتم،الان در مشهد (منطقه کوه سنگی و اینا) با کدوم ISP میشه با مثلا اروپا بهترین پینگ رو داشت؟من فقط و فقط و فقط برام پینگ مهمه،نه هیچ چیز دیگه...الان شاتل دارم،قبلا پینگش خوب بود...الان خیلی بد شده....کلا میخوام عوض کنمش....
سرویس شما نا محدوده؟؟؟
بله نامحدودهنقل قول:
کدوم منطقه هستی؟نقل قول:
هنوز با سرعت 1 مگ دان میکنی؟
کسی نمیدونه سرعت دانلود Art 3 و Art 4 شاتل چنده؟؟؟؟
لطفا
این عکسی که شما گذاشتی سرعت دانلودش 1042 KB/S هست دوست من در حالی که بیشترین سرعتی که در مشهد من دیدم. 240 بوده . شما چه سرویسی دارید از کجا ؟نقل قول:
این سرعتی که میبینید سرعت اینترنت م ا ه و ا ر ه ا ی هستنقل قول:
منظور شما از اینترنت م ا ه وا ره ای اینترنت آفلاین (دانلود افلاین بوسیله کارت دی وی بی) با دی ش هست یا شما اینترنت آنلاین ما هوا ره ای با قابلیت ارسال و باز کردن صفحات وب گرفتی؟ چقدر هزینه آیونمان آن است؟نقل قول:
من از اینترنت آنلاین با قابلیت باز کردن صفحات وب استفاده میکنم ماهی 300 هزار تومننقل قول:
مخابرات دیروز رکورد قطعی رو شکست
قبلا هم یک رکورد یک هفته ای ازش سراغ داریم ، فرق این بار این بو که از دیروز که قطع شده ، تلفن پشتیبانی مداوم اشغال بود (در واقع این یکمورد رو فکر کنم خودشون اشغال کرده بودن)نقل قول:
مملکته داریم؟!:41:
من شخودم هم ناراضیم ولی با این طرز استفاده ای که ما داریم همین هم از سرمون زیادهنقل قول:
همه دنبال دانلود رایگان هستیم که آهنگ و فیلم مجانی دانلود کنیم
خارج دانلود رایگان دارند ولی برای فیلم و آهنگ و نرم افزارشون پول میدن
سلام افرادی که از مخابرات ای دی اس ال دارن برای اونا هم این طوری شده که از سرعت اینترنتشون کم شده باشه
مثلا من 2 مگ دارم که باید سرعت دانلودم بشه 250 اما از 200 بالاتر نمیره
زنگ زدم 723000 گفت شیوه جدیده که قبلا 1/8 بود الان شده 1/10
برو خدا رو روزي 100 مرتبه شكر كن كه از اين مخابرات زالو صفت و دزد تونستي دانلود 200 بگيري. به خدا بعيد نيست فردا دانلودت رو بكنن 100 و بگن همينه كه هست، نميخواي به سلامت.نقل قول:
مرکز انقلاب
کسی هست
که این چند
روز
مشکل
داشته
باشه؟
جاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااان !!!! ار مخابرات 2مگ دارید؟نقل قول:
بابا ایول!
آره سرعت ها مدتی است که کمتر شده ، مثلا 512 ما که قبلا 64 بود و بیشتر هم می شد ، جدیده دیگه معمولا 50 تا 55 میره!
البته من فکر می کردم که مشکل زمانی باشه و رفع بشه ! ولی جالبه مخابرات خودش استاندارد تدوین کرده !:18: گفته قبلا 1/8 بوده شده 1/10 یکی نیست بگه آخه ...... اون 1/8 استاندارد بوده نه دلبخواه شما که تغییرش دادید.
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
حالا بی خیال مشکلاتی که داره ، آخه این پشتیبانی چکارست؟؟؟؟ یه مدت پسورد من مشکل داشت می گفت به ما مربوط نیست و باید بری امور مشترکین ، وقتی هم که خرابه که اونها هم اشغالن تازه اگر هم آزاد باشننقل قول:
می گی آقا یا خانم محترم کانکت نمیشه ،
شماره رو می گیره و می فرمایند ، آره مشکل داره ، رفع میشه .
میگی تا کی مشکل داره ؟
می فرمایند : مشخص نیست ، در دست اقدامه
نمی دونم برای چی حقوق می گیرن اینا؟؟؟:41:
بیچاره امور مشترکین مخابرات
برا منم کم شده واقعا دزدی به این شیوه ندیده بودیم که دیدیمنقل قول:
ولی اینم از بدبختی ماست که جای بهتر پیدا نمیکنیم من که میخوام تمدید کنم از سر ناچاری
یکی نیست براشون بایت و بیت و کیلو بایت و کیلوبیت را تعریف کنه که اینا بدونن علت اینکه سرعت 1/8 است چیه
که نیان تغییرش بدن
بعید نیست از فردا بگن یک کیلو هم معادل 800 گرمه
وضعیت پینگ چطوره؟
عکس بزارین
با ذکر مرکز
خیلی جالبه این مخابرات.از خر تو خر هم یک چیزی انورتره
امروز خواستم کانکت شم با ایدی خودم دیدیم وصل نمیشه زنگ زدم پشتیبانی میگه مال شما از تاریخ 11 یعنی امروز قطع شده. گفتم برای من از 16 وصل شده ولی گفت از روی تاریخ قرار داد نوشته 10.یکی نیست بگه اخه خانم محترم خ*** **** تا 13 عید که نبودین بعدشم 16 وصل کردین .کلا یک شرکت معتبر اینترنت که دزد نباشه تو ایران نداریم
من که 512 دارم
خودشون میگن
سرعت دان 20 کیلو شده
میگم درست کنین
میگن همینی که هست
برو گرون تر از یجای دیگه بگیر
شرکت خصوصی هست توی مشهد که روی فیبر نوری بده؟؟؟(به جز مخابرات کوفتی که نزدیکه 6 ماه مارو الاف کرده!)
NO0o0oo0o0o
آره به قرآن !نقل قول:
ای بابا داغ دل ما رو تازه نکن ! تازه جدیدا اگر تموم بشه ، سریعا خط رو تخلیه می کنن!نقل قول:
برا من شب تموم شده بود ، گفتم باشه میرم تمدید کنم ، دیدم فرداش خط رو تخلیه نمودن !
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
فکر می کنم اینم جزو طرح های جدید مخابرات خراسان باشه ! آخه سرعت این سرویس های محدودشون خیلی بهتره ، فکر می کنم می خوان کاری کنن که ملت خودشون برن محدود بگیرن و بیخیال نامحدود بشن.نقل قول:
دوستان ولی 512 من سرعت دانلودش بین 56 تا70 هست فقط یکی دو روز تو این یک ماهه سرعت کم شده نمیدونم چرا برای شما چرا اینطوریه!
کسایی که مشهد شاتل دارن مثل من پینگشون بالاست ؟
من اغلب ساعات روز 600-700 شده پینگم
مشکل سراسریه ؟
اکو 128 فرشچی
البه من اصلا مشکل سرعت دانلود ندارم و همون بالای 200 هست
شما کدوم منطقه هستی؟؟نقل قول: