اتفاقا میخوام همشو بیارم بذارم!
بعدشم خداییش لازم میشه که بدونین آخر حقوقش چقدره یا مهارت آخرش چی میخواد. (البته منظورم اونایی که کاملا، نیس : دی)
Printable View
اتفاقا میخوام همشو بیارم بذارم!
بعدشم خداییش لازم میشه که بدونین آخر حقوقش چقدره یا مهارت آخرش چی میخواد. (البته منظورم اونایی که کاملا، نیس : دی)
همین امشب سیمز 3 رو سفارش دادم که بیاد. من که بعد چند سال دوباره آمدم سمت سیمز تو پوست خودم نمیگنجم. ببینم میشه با چند تا دختر دوست شد همشونو آورد تو 1 خونه بعد با همشون رابطه رمانتیک برقرار کرد؟ به اونای دیگه بر نمیخوره اگه با هیچ کدوم نامزد نباشی؟
بچه ها من یه مشکل دارم. امروز با یکی ازین دخترهای همسایه رفتم تو جکوزی بعد خواستم بهش نزدیک شم که جفت آدمها هنگ کردن و بعد انرژی شون تموم شد و مردن . این یه باگه ؟ آخه دیروزم یکی از دخترا تو خونه من داشت شنا میکرد که دختره یهو هنگ کرد و نصفا شبشم مرد و یه سنگ قبر اومد جاش . چیجوریاست؟
چه رویی خوب انیشتن کلن بازی سیمس شبیه سازی شده ی واقعیته ها اینم جزئی از واقعیته تازی خبر نداری بدون که سیمس 3 مثل سیمس2 نیست که 5 دقیقه با یارو حرف بزنی بعد try to have a baby کنی!پوست کلت کندست که فقط یه گرل فریند خالی پیدا کنی حالا می خوای دو تا پیدا کنی که اونی که با سختی به دست اووردی در بره؟! یکیم می زنه تو گوشت بالا سرشم یه جرقه روشن می شه مثل رعدوبرق که نشون می ده عصبانی بعدشم بای بای!:دینقل قول:
نقل قول:
هر چی باگ دیده بودیم این جوریشو دیگه ندیده بودیم ببینم دستگاهت باگ جمع کنه؟!:31:
بيشترين حقوق يه شغل هست كه نميدونم اسمش چيه!(يادم رفته)
اين 12000 پول سيمز بهت ميده 1 روز در هفته هست از ساعت 12 تا 9 فردا:10:
فکر کنم ناتورال سکاینتس بود
نمیدونم والا . شاید مربوط به خونه های میشه که خودم وارد بازی کردم. یا اینکه اگه کد تقلب استفاده کنی این مشکلو پیدا میکنه؟ طرف تو استخر خونه مرد بعد روحش نصف شب میومد گلاب بروتون جیش میکرد روم و میترسوندم. :5:نقل قول:
من زنمو خواب میکنم بعد با دوست دخترم میرم تو جکوزی و.... :27: راستی ببینم اگه همه پک ها رو دانلود کنم باید به ترتیب نصب کنم؟(فقط واسه آگاهی . چون سیمز 3 که بیاد در خونه اونو شروع میکنم).
میشه 2 تا زن گرفت؟ :10:
حتما سعی کن یادت بیاد که به من بگی. جایزتم اینه که عکستو میدی من چهرتو میسازم میدم بهت که خودتو وارد بازی کنی :46:نقل قول:
نقل قول:
به خاطر یک رمز این باگ پیدا نمی شه ممکنه مشکل از اون خونه ها باشه و درست سازندش درست نکرده!
بی غیرت بی فرهنگ بی ادب بی .... زنو می گیری برا بچه فقط؟!!!!(شوخی بودا:27:)
نه فرقی نمی کنه مو ضوع اینه که فقط بعد از نصب با مکمل آبدیت شه بازی کنی
فکر نمی کنم چیزی در این بازی نخوندم اما مطمئن باش تو همون اولیش گیر می کنی مخصوصا این که هنوز بازی چیت نداده بیرون و گرفتن یک زن یا دوست دختر بسیار بســـــــــــــــــــــــ ــــــار کار سختی است!چرا که باید هر چی داریو نداری بزاری تو این کار با خانوم بری بیرون:دی! گفتم که مثل سیمس 2 نیست 5 دقیقه ای یارو غریبست بتونه تری تو هوه ا بیبی کنه!(یعنی این که گاومون 10 قلو زاییده!:21:)
من بچم 2 سله بود که با زنم ازدواج کردم یه زنی آوردم تو بازی که اصلا دلم نمیاد ولش کنم .
راستی آیشواریا رای و آنجلینا جولی و هیلاری داف هم آوردم تو بازی هرز گاهی یه حالی بشون میدم. اگه خواستید بگید تا فایلاشو بزارم اینجا.
سلام به همه من عاشق سیمزم
من یه مشکل دارم میشه منو کمک کنید
من سیمز 2 رو رو کامپیوتر دارم 4 ماله شرکت HRB هستش
sims2 night life رو دارم اونم ماله شرکت HRB هستش
اما وقتی می خوام نصبش کنم تا سی دی 2 که نصب میشه میگه باید از سی دی 4 اپ دیت کنی بازیرو که نمیکنه
من پک BON VOYAGE رو سیمس 2 نصب کردم اون کار میکنه
حالا می خهوام بدونم اگه من من اگه سیمز نایت لیصف جدا نصب کنم میشه یا حتما باید رو سیمز 2 نصب کنم
حتما برات پيدا ميكنم.نقل قول:
اين هم از پر درامد ترين شغل ها:
natural scientist 10.500$ 12:00 to 9:00 tomorrow 1 day in week
show business 5.022$ ساعتش رو يادم رفته! 3 روز در هفته
paranomal 4.725$ 18:00 to 3:00 2 day in week
oceanography 3.970$ 8:00 to 15:00 3 day in week
artist 4.549$ 13:00 to 18:00 3 day in week
intelligence 3.750$ 11:00 to 18:00 4 day in week
athletic 3.033$ 11:00 to 17:00 3 day in week
البته بايد بگم اين ها اخرين درجه هاي شغل يعني اگر ميخوايد همين حقوق و همين روز ها و ..... رو بگيريد بايد به درجه ي 10 (درجه ي اخر) شغل برسيد اميدوارم به دردتون بخوره.:10::46:
داخل سیمز نایت لایفتون یک سیدی هست که ازش استفاده نکردید ( باید باشه) اونو به جای سیدی 4 بزاریدنقل قول:
البته اگر bon voyage رو نصب کردید ، دیگه نباید برای نصبش این ارور رو بده
+
هیچ وقت نمیتونید یک پک رو جدا نصب کنید ، همگی روی سیمز 2 نصب میشن :46:
سلام مگی جون ممنون که جواب دادی من اینم امتحان کردم اما نشد
اگه سیمس 2 رو از اول نصب کنم و دوباره این نایت لایف میشه ؟؟؟
البته مگی خانوم یادشون رفت بگن که پک هایی که به سیمس2 وابسته هستند مثل:night life+ پک های دیگر)14(
ولی پک های ستوریس که به سیمس2 وابسته نیستند نیازی به سیمس2 ندارند مثل:life stories-pet stories-castaway storie
(اینا برا این بود که سوال بعدیشونم اتو جواب داده بشه یا بقیه ی دوستان)
((اونایی که گفته شد پک هم نیستند بلکه سری سیمس هستند))
زنده جون بحثو عوض کن :5: ببینم به نظرتون با اومدن سیمز 3 این تاپیک همچنان فعال میمونه ؟ یا اینکه همه میرن تاپیک سیمز 3 ؟
عزیزم:نقل قول:
البته مگی خانوم یادشون رفت بگن که پک هایی که به سیمس2 وابسته هستند مثل:night life+ پک های دیگر)14(
ولی پک های ستوریس که به سیمس2 وابسته نیستند نیازی به سیمس2 ندارند مثل:life stories-pet stories-castaway storie
(اینا برا این بود که سوال بعدیشونم اتو جواب داده بشه یا بقیه ی دوستان)
1-به اونا پک نمیگن.
2-قبلا هر کدوم یک تاپیک داشت ولی حدود 9 ماه پیش همه رو به این تاپیک منتقل کردن.
3-بازم میگم اونا که شما گفتی پک نیست.اونا یک سری بازی The sims جداست که داستانش,وسایلش و خیلی چیزهای دیگش متفاوته.
فقط یک مورد:
بعضی از دوستان اشتباه میکنند و فکر میکنن که The Sims 2 Deluxe نیز مانند The Sims Castaway stories و Life stories یا pet stories هست.که این اشتباه هست.در deluxe و,The sims2 رو نصب میکنه+Night life+و یک سری چیز دیگه که یادم نیست.
نقل قول:
ناقلا زمان کار که اومد دررفتی:31:!با اینکه خیلی به این تاپیک ربطی نداره ولی جواب:اگه کسایی که اینجان بازی سیمس 3 رو بخرن اینجا میشه مثل تاپیک سیمس 1 که الان تار عنکبوت روش کشیده شده و یک تاپیک زده می شه که توش بشه سیمس 1 سیمس2 سیمس 3 رو توش بحث کرد مثل اینجا که الان سیمس 1 و 2 هست(البته ممکنه همون تاپیک اینطوری بشه:دی)((خوبه ما اسمم داریما:دی))
البته تا مدتي هنوز اينجا پر رفت و امد ميمونه ولي فكر نكنم اين وضع 1 ماه بيشتر دووم بياره!:46:نقل قول:
نه اینجا رو قطع نکنید
سیستم من سیمز 3 رو ساپورت نمی کنه
داداش فکر مارو هم بکنید....
deluxe فقط زندگی شبانه و خود سیمز هست ;)نقل قول:
نه بابا!یه سری آیتم دیگه هم اضافه میکردش آخه!!نقل قول:
deluxe فقط زندگی شبانه و خود سیمز هست ;)
به هر حال گاهی هم میشه اینجا سک سک کرد . من که هم سیمز 2 و هم 3 رو سفارش دادم با هم ( به خدا اسکیزوفرنی ندارما) کلا دوست دارم آرشیوم کامل باشه . ضمنا مگی جان هم شهری هستیم . ببینم سیمز به نظرتون در بعضی از صحنه هاش واسه یه دختر 15 ساله بد آموزی داره یا نه؟ چون میخوام اگه به نظرتون مشکلی نیست واسه دختر خالم هم نصب کنم. اسمت چیه زنده ؟
خب من منظورم پکیج ها بود آیتم ها رو نگفتم که :46:نقل قول:
نه! البته بستگی به آدمش داره ، خودتون میتونید تشخیص بدیدنقل قول:
من خودم از 14 سالگی بازی میکردم! :31:
نقل قول:
پایین امضام نوشتم محمد حسنم شما محمد صدا کن
فکر نمی کنم سیمس 2 رو سفارش باید می دادی چون اینقدر دنیای سیمس 3 بزرگ هست که دیگه هیچیرو نخوای
فکر نمی کنم چیز بدی اضافه شده باشه همون قبلیاست پس نیاز نیست نگران باشی می تونی براش نصب کنی(همچین گفت صحنه بده که ما فکر کردیم برای یه دختر 5 ساله می خواد بریزه این خانومی که می گید مامان بزرگه منه!:31:)
براي يه دختر 10 الي 12 ساله شايد ولي فكر نكنم براي 15 ساله!نقل قول:
به نظر من مشكلي نداره.:10:
جالبه این Deluxe خیلی هفت خط تشریف داره!من چند تا تریلر از بازی تو چند کانال مختلف دیدم که اصلا از اون موقع هوایی شدم که برم deluxe رو بخرم.نقل قول:
خب من منظورم پکیج ها بود آیتم ها رو نگفتم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که یادم میاد 2 تا کرک هم داشت.یکی مال خودش و یکی ماله the sims2 بود.ولی به نظر من که هیچ کدوم از پک ها به زندگی آپارتمانی نمیرسید.
در the sims3 میشه تو آپارتمان به نظرتون زندگی کرد؟
به زودي اكثرا از جمله خود من هم ميرم تو تاپيك سيمز 3 !نقل قول:
بهتر شما هم سوالاتتون رو اونجا مطرح كنيد ولي فكر نميكنم بشه اپارتماني زندگي كرد شايد در پك هايي كه براش ميزنن بشه !:10:
سلام دوستان . من برای گرگینه شدن همه کار کردم اما نتیجه نگرفتم می شه لطفا به فریادم برسین ؟ هرچی با گرگها هستم بدتر باهام دوست می شن تا اینکه گازم بگیرن دیگه نمی دونم باید چیکار کنم کمکم کنین .کممممممممممممممممممک :41:
دوست عزيز خيلي طول داره و شما بايد با رييس اون ها كه سياه هست و چشم هاي زرد و نوراني داره خيلي دوست بشي تا گازت بگيره:46:نقل قول:
منم از دوم راهنمایی بازی میکردم!نقل قول:
تو این بازی هرکی با هر نوع اخلاقی که داره یه جور بازیو میگردونه. به قول مگی بستگی به آدمش داره.
نقل قول:
من قبلا خودمو کشتم و نتونستم گرگینه کنم!نقل قول:
این یارو رئیسشون رو چطوری باید پیدا کرد؟
میاد در خونت خودش!: د ی!!!!!!نقل قول:
من قبلا خودمو کشتم و نتونستم گرگینه کنم!
این یارو رئیسشون رو چطوری باید پیدا کرد؟
البته واسه من که میومد در خونم!
رييسشون سياهه و چشم هاي نوراني هم داره كه معمولا هم خودش مياد بايد حواستون بهش باشه كه اگر اومد سريع بريد و باهاش دوست بشيد:10:نقل قول:
سلام دوستان من با گرگها دوست شدم حتی عصبانیشون کردم اما اصلا نتیجه نگرفتم می شه واضحتر راهنماییم کنید ممنونم
من 1 ساله دارم این بازی رو انجام می دم خون آشام و فضایی و ... خیلی راحت شدم ولی هنوز نتونستم گرگینه بشم به نظر شما باید بیشتر از این صبر کنم؟ چندوقت پیش یکی از دوستان گفتند که خیلی سریع و بدون مشکل می تونند تبدیل به گرگینه بشن دوست دارم اگر امکانش هست بدونم چطوری .
یه سوال دیگم دارم اونم اینه که وقتی از دانشگاه فارق التحصیل می شیم کاری که پیدا می کنیم مثل نقاشی و... که بابتش حتما باید بری دانشگاه وقتی به درجه بالا می رسم اون وسیله ای که بهم می دن کار نمی کنه در حالی که شغلهای دیگه ام کار می کنه می خواهم بدونم برای همه همینطوره یا بازی من مشکل داره.
به غیر از سیمزهای فصلها ، بیزینس ، NIGHT LIFE , FAMILY FUN STUFF, GLAMOUR LIFE STUFF, UNIVERSITY سیمزهای دیگری هم هست اگر هست می شه اسامی اش رو برام بنویسین تا بخرم ممنونم
در مورد گرگينه شدن بستگي به شانستون داره شايد 1 سساعت طول بكشه شايد 1 هفته و در ضمن نبايد دعواشون كنيد بايد سعي كنيد بيشتر دوست بشيد.نقل قول:
سيمز هاي ديگه هم bon voaj ، free time ، pet ، H&M fasion ، open for business ، Seasons و apartmen life اصلي ترين هاش هستي و تغريبا 10 تا ديگه هم از stuff هاي سيمز هست.:10:
پادشاه سیمز می شه بگی چیکار می کنی که احتیاجی به کشاورزی و.... نداری /
1:منم تقریبا مشکل شمارو دارم اما بدتر آیتم ها کلن نمیاد که باید از کرکی که مگی خانوم گذاشتن استفاده کنی
آخرین اکس پک:Appartementlife
آخرین استاف:Mansion&Garden stuff
2:یعنی چی احتاج به کشاورزی؟
لطفا پشت سرهم اینقدر پست ندید
من که تا حالا ندیدمش. کار خاصی باید بکنیم تا بیاد؟نقل قول:
واسه امتحان نهایی ها هم سیمز رو پاک کردم. :31:
باید کار کنه. یعنی چطوری کار نمیکنه؟ میاد توی خونتون و میشه جاش داد اما روش نمیشه کلیک کرد؟ یا اینکه به جای شکلش ضربدر میاد؟نقل قول:
دوستان عزيز سلام
فكر كنم تا الان تونستم تقريباّ كل تاپيك رو بخونم! :31:
من عاشق سيمزم... با راهنمايياتون سيمز آپارتمان رو گرفتم...با 1سري ديگه...
از همين جا گرفتم... اما مسافرتي رو ميخوام كه ندارن...سيمز 3 ام كه به اين كامپيوتر نفتي ما نميخوره!:41:
حالا بگذريم... توي كدوم سيمز ميشه گرگينه شد؟ و اينكه توي آپارتماني،چجوري ميشه جادوگر شد؟
زامبي چطور؟ روبات چي؟
ممنون ميشم اگه بگيد...
راستي مگي جان... منم عاشق آنجلينام...:46:
خب شما چرا singles 2 رو بازي نميكنيد؟ جذابيت سيمز رو نداره اما خب براي بالاي 18 ساله... :31:نقل قول:
ميتوني 1مرد با 3،4 تا زن انتخاب كني... اصلاّ هم به هيچ كدوم بر نميخوره... فقط ممكنه 1كم حسودي كنن،اگه به ميزان مساوي به هر كدوم توجه نكني...
جالبيش اينه كه همه چيش مشخصه...ديگه بيشتر از اين توضيح نميدم... چون بچه ها مبخونن بده! :27::46:
در كل جالبه اما واسه 1مدت... اما سيمز خوبيش اينه كه خستت نميكنه...هميشه تازگي داره
چه طوری می شه با دیگران صحبت کرد
توي sims pet ميشه گرگينه شد.نقل قول:
براي جادوگر شدن هم يه گم بايد بيرون از خونه وقت بزاري و بيرون از خونه بموني و بعد يه مدت كم يه جادوگر پيدا ميشه اگر بتوني خ.ب باهاش دوست بشي يه گزينه مياد كه اگر بزني اون تو رو جادوگر ميكنه.
روبات هم كه من تو عمرم توي سيمز نديدم.:13::10: