کالدرون : اتوو نه ؛ منتظر رونالدو هستيم .
سایت هواداران رئال : رامون کالدرون رئیس رئال مادرید خواستن ساموئل اتوو را رد کرد و همچنین از هواداران خواست که نگران رونالدو نباشند چون خبرهای خوبی در راه است .
وی در مورد اتوو گفت : هیچ قصدی برای اتوو نداریم و نمی دانم که اینها از کجا می آیند چون که طبیعی است که بارسلونا نمی خواهد که بازکنش را به رئال مادرید بفروشد . ما ترکیب قدرتمندی داریم که لیگ را برده است . اگر بخواهیم خرید بازیکن داشته باشیم به تعداد اندک خواهد بود و بهترین ها را خواهیم گرفت .
او در مورد رونالدو گفت : ما چیزی برای گفتن نداریم . ما فقط تماشاگریم . یک ناظر مطیع در باره ی این موضوع .
مال بد بیخ ریشه صاحبش !
گابریل هاینزه:ما با تمام تلاشمان در هر بازی میجنگیم
دوستان من چند تا مصاحبه براتون ترجمه کردم...امیدوارم لذت ببرید.............
ابتدا مصاحبه کوتاه گابریل هاینزه...
ما با تمام تلاشمان در هر بازی میجنگیم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دومین فصل حضور هاینزه مدافع آرژانتینی در رئال است.وی در یک مصاحبه رادیویی شرکت کرد و بیان کرد که هر کاری که بتوانند میکنند تا در مسابقاتی که در آن شرکت میکنند برنده باشند...
-پیش فصل...
ما یک تجربه عالی در آلگاروه داشتیم.زیبا بود.به همه ما خوش گذشت.من مطمئن هستم همه میخواهند بازهم چنین تجربه ای داشته باشند.ما باید این گروه را حفظ کرده و سخت کار کنیم.
-همبازیهای آینده...
ما نباید به این فکر کنیم که چه بازیکنی به ما میپیوندد.این به مربی مربوط است.ولی ما باید تلاش کنیم.
هدفهای این فصل...
فصل قبل برای الان ما بی فایده است.ما نمیتوانیم با گذشته زندگی کینم.هر سال با سال دیگر فرق دارد.ما مجبوریم تا در پیش فصل تمرین کنیم تا برای آینده اماده باشیم.ما هنوز درباره اهداف این فصلمان صحبت نکردیم.ما نباید مسئله را سخت کنیم و در هر جامی که میتوانیم باید تلاش کنیم تا پیروز شویم و قهرمان چون تمام جام ها مهم هستند.من هرگز به اینکه تیم های دیگر چه میکنند نگاه نمیکنم.من فقط به هم تیمی هایم نگاه میکنم چون انها کسانی هستند که میتوانند مرا خوشحال کنند...
آرین روبن:من میخواهم ارزشم را ثابت کنم
آرین روبن هافبک تهاجمی هلندی تیم رئال در مصاحبه ای با روزنامه مارکا مهمترین هدف سال بعدش را ثابت کردن ارزشهای خودش به تیم عنوان کرد...
-آیا شما نسبت به سال قبل تغییری کردید؟
امیدوارم.من میخواهم در این فصل بازیهای بیشتری را انجام دهم.این هدف اصلی من در این فصل است.من میخواهم به تیم کمک کنم نه اینکه مصدوم باشم.وقتیکه من در وضع خوبی باشم میتوانم بازیکن قوی و مطمئنی باشم.این دومین سال بازی من در رئال است.من در چند بازی که یه میدان رفتم ثابت کردم که بازیکن مستعدی هستم اما امسال میخواهم بیشتر بازی کنم.
-شما چطوری میتوانید این چنین باشید؟
من احتیاج دارم بازی کنم.دو فصل آخر من در رئال و چلسی با مصدومیت آغاز شد و این باعث شد تا کار من سخت شود که با تیم خودم را هماهنگ کنم.
-آیا الان بهترید؟
فکر میکنم.اما اینطور بودن همیشه سخت است.من میتوانم بگویم که شما الان مرا خیلی سالم و اماده میتوانید فرض کنید اما امکان دارد فردا هر اتفاقی بیوفتد که همه چیز را تغییر دهد.من هر کاری میکنم تا مصدوم نشوم.من با فیزیوتراپ خودم کار میکنم و احساس خوبی دارم.
-آیا بازی شما در رئال با زمان بازی در چلسی تفاوت پیدا کرده؟
نه زیاد.اما همیشه وقتی شما تیمتان را عوض میکنید وضع تفاوت پیدا میکند و شما چیزهای جدیدی را میفهمید و بطور جرئی با وضعی متفاوت کار میکنید.تا الان همه چیز خوب بوده است.
-مصدومیت اصلی شما چیشت؟
ماهیچه هایم.مردم همیشه دنبال چیزهای عجیب میگردند و مصدومیت های عجیبی را درباره خودم میفهمم و میخندم.
-ایا بعضی وقتها بهتر نیست که بجای کاربر روی بدنتان به فکر ذهنتان هم باشید؟
فکر نمیکنم.مصدومیت من فیزیکی است نه روحی.من از مصدومیتم نمیترسم.خیلی چیزهای مهمتری در فکر من هستند و این مسئله ای نیست که ذهنم را معطوف آن کنم و یا بخواهم روی ذهن و فکرم کار کنم.
-شما یک سال در اینجا بودید و خودتان را با تیم وفق دادید.آیا این به شما کمک میکند؟
-من فکر نمیکنم که این باعث شود من مصدوم نشوم.ولی من اینجا خوشحال هستم و با هم تیمی هایم مشکلی ندارم و دوست هستم.من علاقه دارم تا در مادرید زندگی کنم.اینجا همه چیز بزرگ است.من فقط میخواهم بیشتر بازی کنم و خودم را در تیمی ثابت کنم که بزرگترین باشگاه جهان است.من به همه طرفداران رئال نشان میدهم که من یک بازیکن بزرگ فوتبال هستم.این تمام مسئله است.
-رئال مادرید امسال میخواهد چه کار کند؟
اهداف ما همیشه مشخص است.لالیگا و چمپیونز لیگ...
-آیا این تیم میتواند بهتر باشد؟
ما نمیدانیم که چه تغییراتی دارد صورت میگیرد.اما مهم اینست که خیلی تیم تغییر نکند.ما یک گروه جوان هستیم که میتوانیم بهتر هم باشیم.
-ایا شما به اندازه بازیهای آخر فصل قبل ،امسال نیز تلاش میکنید؟
بله.آن زمان خوب ولی میتوانم خیلی بهتر باشم.من فکر میکنم بهترین بازی من درمقابل بارسلونا بود.
په په:ما مجبور هستیم تا برای بازیهای ابتدایی ومهم خود سخت تلاش کنیم
په په مدافع جوان پرتغالی مهمان یک برنامه رادیویی بود و مهمترین هدف فصل بعد را پیروزی در هر مسابقه ای عنوان کرد.وی درباره پیش فصل مسابقات گفت:ما خیلی سخت تلاش میکنیم.این سخترین قسمت تعطیلات و تمرین هایمان است که ما با آن درگیریم.
وی درباره تیم گفت:ما فکرمان راحت است.چون تیم باکیفیتی داریم و نشان دادیم که میتوانیم خیلی خوب بازی کنیم.په په افزود:ما باید در هر بازی بجنگیم و تلاش کنیم تا در هر بازی پیروز شویم.ما خیلی سخت تلاش میکنیم تا برای بازیهای مهم آماده باشیم.
وی درباره مصدومیتش گفت:من هر کاری میکنم تا مصدوم نشوم اما من یک انسان هستم و همیشه اتفاق های بد می افتد.من امیدوارم امسال بیشتر بازی کنم.
په په درباره روبینهو گفت:او خوب و خوشحال است.البته این احساس من است.او برای بازیهای امسال انگیزه ی زیادی دارد.
په په در مورد آمدن رونالدو نیز گفت:من با او صحبت کردم.او دوست دارد تا به رئال بیاید.اگر او به رئال بیاید بازیکن مفیدی برای تیم خواهد بود.اوه هیچ مشکلی برای آمدن ندارد.او به مادرید علاقه دارد و از بزرگی باشگاه هم اطلاع کامل دارد.
وی درباره تیم رئال نیز گفت.رئال یک تیم تاریخی است.هر بازیکنی میخواهد تا در این تیم بازی کند.من امسال باشگاه را خیلی بهتر شناختم.
وی در پایان در مورد یورو 2008 نیز گفت:اشپانیا تیم بسیار خوبی داشت ولی ما فقط کمی جوان بودیم.
گوتی:ما یک تیم بزرگ داریم...
خوزه مایا گوتیرز هافبک تهاجمی و محبوب تیم رئال مادرید در یک مصاحبه مطبوعاتی مفصل شرکت کرد که ترجمه اون از طرف من تقدیم به شما...
-آیا رئال مادرید به کرستیانو رونالدو احتیاج دارد؟
رئال مادرید به بازیکنان خوب احتیاج دارد و در حال حاضر من فکر می کنم ما یک تیم بزرگ داریم.من فکر میکنم کریستیانو بهترین بازیکنیست که میتواند به رئال بیاید.ما طبیعتا خوشحال خواهیم بود اگر او به رئال بیاید.
-ایا این خسته کننده نشده که مدام میگویند او قرارداد بسته یا نبسته؟
مطبوعات دوست دارند تا همه چیز را پیچیده کنند.انها میخواهند درباره یک بازیکن بزرگ صحبت کنند.
-آیا تیم درباره رونالدو صحبت میکند؟
نه.ما درباره هر مسئله راحت و آسوده ایم.ما یک تیم با بازیکنان جوان و خوب داریم.تازه امسال عده ای از بازیکنانمان که به تیمهای دیگر رفتند بازهم برگشتند.ما منتظریم تا ببینیم چه بازیکنی در آینده به جمع ما می آید.اما اگر بازیکنی را هم نخریم بازهم مشکلی نداریم و باقدرت کار خود را انجام میدهیم.
-یک روزنامه امروز نوشت که برند شوستر به ساموئل اتوئو علاقه دارد...شما درباره آن چه فکر میکنید؟
ما دوستان خیلی خوبی هستیم.او یک انسان بزرگ و یک بازیکن شگفت انگیز است.من فکر میکنم او بدرد مادرید میخورد.او هر جا که بوده خوب کار کرده است.او یک بازیکن بزرگ است و رئال مادرید باید با بازیکنان بزرگ و خوب همیشه قرارداد ببندد!
-ایا فکر میکنید با آمدن دلبوسکه فرصتهای بزرگتر و بهتری برای بازی شما در رئال بوجود می آید؟
من قبلا فرصت هایی قبلا داشتم.الان فکر میکنم کمتر چیزی عوض شود.به هر حال تیم فعلی تیم جوانیست که قهرمان یورو شده و فکر میکنم که دلبوسکه با همین تیم کارش را ادامه دهد.
-آیا شما فکر میکنید رفتن بازیکنانی چون رونادینهو و اتوئو به ضرر لیگ و ضعیف شدن ان است؟
فکر نمیکنم.هر وقت بازیکنانی میروند بازیکنان جدید دیگری به تیم می آید.بارسلونا دارد با بازیکنان خوبی قرارداد میبندد.لالیگا همیشه بازیکنان بزرگی را در خود دیده است.هر وقت بازیکن بزرگی رفته،بازیکن بزرگ دیگری جایگزینش شده.من مطمئن هستم رقابتها کماکان خوب و جذاب باقی خواهند ماند.
-اهداف شخصی شما برای چهاردهمین فصل حضورتان در تیم؟
من میخواهم در اینجا از بازیها لذت ببرم.به تیم کمک کنم و عنوانها را بدست بیاورم.من فکر میکنم که بزرگترین مبارزه هر بازیکن رئال کسب عنوان ها و جام های مختلف با این تیم است.
-وضعیت روبینهو چگونه است؟آیا او درباره رفتن یا ماندنش با شما صحبت کرده؟
من فکر میکنک او خیلی خوشحال است.او هر روز ساعت 8 بیدار میشود و آهنگ گوش میدهد و میرقصد!من فکر نمیکنم او مشکلی داشته باشد.او چیزی به ما نگفته است اما فکر میکنم در تیم ما باقی خواهد ماند.
-این یکی از معدود سالهایی است که تیم به فکر ساختن تیم جدیدی نیست.آیا این برای شما عجیب نیست؟
برای این من باید خیلی پیر پاشم.کاملا عجیبه(با خنده)
-آیا قهرمانی در اروپا مهمترین هدف این فصل شماست؟
بدن دهمین قهرمانی در اروپا کار سختی است.اما ما تلاشمان را مکنیم.ما میخواهیم امسال حداقل جز سه تیم برتر اروپا باشیم.
-آیا فکر میکنید این تیم بدون خرید بازیکن جدید میتواند قهرمان اروپا شود؟
من فکر کنم ما بتوانیم اگر اینقدر مصدومیت نداشته باشیم.ما در فصل قبل خیلی از بازیکنهای ما مصدوم شدند.خیلی از انها از مهمترین بازیکنان تیم بودند.ولی من فکر میکنم ما به چند بازیکن جدید احتیاج داریم تا به مشکل بر نخوریم هر چند که ما تیم خوبی داریم.داشتن چند بازیکن جدید به ما فرصت بیشتری میدهد تا بتوانیم هم قهرمان لالیگا شویم و هم قهرمان اروپا.
-به نظرتان در کدام پست به بازیکنان جانشین احتیاج دارید؟
من فکر میکنم درحمله به بازکنان بزرگی احتیاج داریم.
-رائول گفته که به رونالدو اعتقاد دارد و از امدن وی نمیترسد.شما چه فکری میکنید؟
من هم همین فکر را میکنیم.من با کسانی که رونالدو را میشناسند صحبت کردم و آنها میگویند که یک آدم بزرگ است ویک بازیکن عالی.من فکر میکنم هر بازیکنی سخت تلاش میکند تا بتواند جامهای زیادی را ببرد.
-آیا رونالدو برای بردن جامی کافی است؟
خیر او به تنهایی نمیتواند کاری کند اما بازیکنی است که میتواند برای تحقق این امر به ما کمک کند.بازیکنانی هستند که بودنشان باعث میشود شانس بیشتری برای قهرمانی داشته باشید.
-شما 14 سال است که در این تیم هستید.چه چیزی باعث ایجاد انگیزه در شما برای شروع این مسابقات میشود؟
همین لباسی را که میپوشم خودش به اندازه ی کافی برای من انگیزه ایجاد میکند.برای بازی در چنین تیمی هر بازیکنی تلاش میکند.من خیلی امیدوار هستم تا بازی کنم و برای تیم مهم باشم.
-ایا شما میتوانید یک فصل را تصور کنید که تماشاگران از شما ناراحت باشند و به ورزشگاه نیایند؟
(با خنده)این غیر ممکنه!خیر،من فقط دارم شوخی میکنم.من از طرفدارانمان خوشحالم وممنون.
چلسی هنوز روبينيو را می خواهد !
سایت هواداران رئال : گویا هنوز بحث پیوستن روبینیو به چلسی ادامه دارد و چلسی قصد ندارد که از این ستاره دست بکشد .
در حال حاضر تناقض اخبار در مورد این ستاره زیاد است . یک روز گفته می شود که او پنج ساله با رئال تمدید کرده و روز دیگر گفته می شود که او درخواست تمدید را رد کرده است . یک روز گفته می شود که او گفته در رئال می ماند و روز دیگر گفته می شود که او گفته است که می خواهد به چلسی برود !
مدیر ورزشی چلسی پتر کنیون پس از بازی دوستانه این تیم با قهرمان چین گفت : در حال حاضر پرونده ی هر ترانسفری در چلسی باز است . ما گفته ایم که روبینیو را می خواهیم و مکالماتی با باشگاه رئال داشته ایم . اگر بتوانیم بگیریمش خواهیم گرفت اما اگر نتوانیم فاجعه ای رخ نداده است .
لوئیز فلیپ اسکولاری سرمربی چلسی نیز گفت : روبینیو بازیکنی فوق العاده است . او برای یکی از بهترین تیم های جهان و برزیل بازی می کند . اما در حال انتقال او در حد حرف بوده است . اکنون وقت شایعات است وقت وکیل ها که نمایش بازی کنند .
هر دم از این باغ بری می رسد !
دیگه هر خبری شنیدین توجه نکنین چون فرداش 180 درجه برعکسش یه خبر می آد.
کی دوره این کالدرون ... تموم میشه ؟
سالگادو هم مخالف رونالدو : بدون او هم زندگی جاريست .
سایت هواداران رئال : میشل سالگادو بازیکن خوب سالهای دور رئال به مسئولان رئال مادرید هشدار داد که نباید برای خرید رونالدو عقلشان را از دست بدهند .
به نظر می رسد که پیوستن رونالدو به رئال مادرید با عقاید مختلفی از سوی بازیکنان روبرو شده است .
تا کنون وسلی اشنایدر ؛ فرناندو گاگو و فرناندو کاناوارو مخالفان این انتقال و رائول ؛ په په ؛ هیگواین ؛ گوتی و سرجیو راموس موافقان آن بوده اند و حالا باید به جمع مخالفان راموس میشل سالگادو را نیز بیافزاییم .
او اعتقاد دارد که هر چند که حضور رونالدو در رئال می تواند به بار تاکتیکی تیم بیافزاید اما لزومی به پیوستن او به مادرید نیست .
وی در اتریش به مارکا گفت : مطمئنا فقط بازیکنان معدودی قدرت پیروزی از نبردهای رو در رو را دارند . هرگز اعتقاد ندارم که ما باید برای بدست آوردن او عقلمان را از دست بدهیم . اگر بیاید به او خوشامد می گوییم اگر نه ؛ این زندگی است و ما می توانیم هنوز راحت بگذرانیم . چه با رونالدو چه بدون او ما جام دهم را می خواهیم (چمپیونز لیگ) اما اگر بیاید می تواند کمک تکنیکی به ما بکند .
وی افزود : آشکار است که باشگاه می خواهد که او را به خدمت بگیرد به هر قیمتی . اگر بیاید کیفیت ما را بالا خواهد برد . اگر نه ؛ ما باز هم برای بردن قهرمانی ها می جنگیم . تنها ترس من این تست که ما آن قدر به دهیم قهرمانی مان در چمپیونزلیگ توجه کنیم که لالیگا را از دست بدهیم .
تناقض گويي مديران رئال مادريد
ابهام در قرارداد روبينيو
خبرگزاري فارس: مسئولان رئال مادريد اخبار متناقضي را در مورد قرارداد جديد روبينيو تاييد يا تكذيب ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، چند روز قبل هيئت مديره اين باشگاه اسپانيايي رسما از تمديد قرارداد روبينيو خبر دادند؛ اما رامون كالدرون مديرعامل در گفت و گو با شبكه تلويزيوني TVE از برخي مشكلات جزيي و وجود موانعي در راه تمديد قرار داد روبينيو خبر داده است.
واگنر ريبرو، وكيل روبينيو از اظهار نظر قطعي در مورد تمديد قرارداد وي با رئال مادريد خودداري ميكند.
به نظر ميرسد قرارداد داخلي او قطعي شده است؛ اما با پيشنهاد 4 ميليون يورويي در سال موافق نيست