مازیار زارع هم یا میره سپاهان یا میره پرسپولیس
اگه بگیرندش هافبک هم تووووووووووووپ میشه :27:
مازیار زارع هم یا میره سپاهان یا میره پرسپولیس
اگه بگیرندش هافبک هم تووووووووووووپ میشه :27:
صفحه 4 روزنامه خبر ورزشی امروز:نقل قول:
کعبی: آمدم سایپا تا بازی های ملی ام زیاد تر شود:27:
بدون شرح!
مهم نیست.کعبی امسال مثلا چیکار کرد؟نقل قول:
هیچی فقط پول مفت گرفت.فقط کارت گرفت.اگه اشتباه و بچه بازی اون نبود اهواز ما 4 تا نمی خوردیم.
کعبی برای پرسپولیس یه بازی درست بازی کرد اونم بازی برگشت پارسال با استقلال بود که با شاهکار گوسفند(معدنچی) نتونستیم اون بازیرو ببریم.
آره برای هر بازی هم حدود 20-30 میلیون می گرفت. تازه همه بازیها هم نبود یه بازی محروم بود یه بازی مصدومنقل قول:
بره گورش رو گم کنه
فصل قبل مثلا چه غلطی کرد برای پرسپولیس که حالا ادعا داره بخوان نگهش دارن
خودمونیم حالا که رفته دارین اینا رو میگین :31:نقل قول:
ولی خیلی نمک به حروم و بیجنبه و ... هستی حسین کعبی !!
امسال بازی با سایپا رو دیدنی می کنیم.
وعده دیدار جایگاه 36.
اون روز کعبی می فهمه که چون بازیکن پرسپولیس بوده دوسش داشتیم وگرنه خودش پشیزی واسمون ارزش نداره.
كعبي فقط دو سال پول مفت از پرسپوليس گرفت و هيچ كار موثري هم انجام نداد.
دوست عزیز شما واقعا آدم بی انصافی هستین. حالا اگه رفته با سایپا قرارداد بسته، دلیل نمیشه هرچی میخوایم بهش بگیم. کعبی به خصوص فصل قبل توی تیم دنیزلی واسه ما یک ستاره تمام عیار بود.نقل قول:
نقدی بر خامی مدیران در بستن قرارداد طبق خواست و میل بازیکنان /کعبی چگونه سر از سایپا در آورد؟! تو گرسنه ماندی و ماهی لیز خورد...
یک اتفاق ساده برای دومین بار حادث شد و عوض آنکه امروز کسی به نوع و چگونگی وقوع آن بیندیشد بیشتر اذهان به سمت و سویی می رود که چون دایی سر مربی تیم ملی و یکی از اعضای هیات مدیره سایپای بدون مربی می باشد ،امثال کعبی ها روانه این تیم شده اند . غافل از اینکه ، نه...اشکال کار در جای دیگریست! همان لحظه ای که پرسپولیس و استقلال در زمان ماهیگیری از شدت خوشحالی آن را بقدری محکم و پر فشار در دست می گیرند که در طرفه العینی ماهی لیز می خورد. سرعت خروج او دقیقا رابطه مستقیمی با فشردگی دستان مدیران دارد، بالا رفتن قیمت بازیکنان و بستن نوع قرار داد طبق میل انها ... وقتی مدیران خام بازیکنان می شوند و قراردادشان را طبق میل آنها می بندند ، معلوم است که آنها در پایان فصل هرطور که بخواهند گربه رقصانی می کنند و سر تیمها را بی کلاه و جیب خود را پرپول می کنند!
او از پرسپولیس می رود بدون آنکه پشیزی به قهرمان لیگ برتر بماسد. حسین کعبی که در خوب بودنش شک کردن یعنی حماقت، اوضاع رو به راهی در لستر نداشت ، شاهزاده پارسی که با هیاهوی فراوانی به لیگ یک جزیره پیوست آنقدر روی سکو و صندلی میخکوب شد که بعد از ورودش به پرسپولیس با توپ غریبگی می کرد ، هوادارن پرسپولیس منتظر حسونی بودند که در زمان دنیزلی غوغاگر بود اما در عین ناباوری با بازیکن متوسطی رو به راه شدند که در بد اخلاقی با شیث نبرد شانه به شانه ای را داشت.(حسون نام اصلی حسین کعبی است.حسین در واقع نام کوچکترین برادر حسون کعبی است که وی از شناسنامه وی برای صغر سن استفاده کرده است)!
اخراج در اهواز و کرمان و دریافت کارت های زرد متعدد که محرومیت پشت محرومیت برای او به بار می آورد تنها ثمره بازگشت کوچک مرد بزرگی بود همه فکر می کردند او منجیست!
کعبی به اشتباه به لیگ قطر رفت و با پشیمانی آمد ،کعبی به اشتباه عازم امارات شد و باز هم مایوسانه البته با خورجینی لبریز از دلار برگشت ، کعبی باز هم اشتباه کرد و با آن جثه ریز روانه لیگی شد که زور در ان یعنی ویزای ورود.
...و باز هم حسون که از لحاظ مالی سیراب تر از هر زمان دیگری بود به پرسپولیس آمد، بهترین مأمن گاهی که وجود داشت .او به سایپای قعر نشین نرفت ،او به آبی ها جواب نه داد ، به سپاهان دست رد زد چون پرسپولیس قطبی همه چیز برای حسون در بر داشت .
با آنکه هیچگاه نتوانست آن ریز نقش زمان اقا مصطفی دنیزلی باشد اما پرسپولیس آن قدر قدرت داشت که کعبی را ذخیره غلام نژاد در تیم ملی نکند. اتفاقی در که در بازی رفت ایران و کویت حادث شد اما کعبی بدون انکه روزهای درخشان قبل را داشته باشد به ترکیب ثابت تیم ملی رسید.
حالا کعبی برای جستجوی آرزوهایش می رود به جمع نارنجی پوشان سایپا ، تیمی که یازدهم لیگ هفتم شد .
اما سوال روز ؛ رفتن از تیم قهرمان (که امروز کیسه پر پولی هم دارد) به چنین تیمی با کدام منطق سازگار است؟
نه...هرگز کسی گناه دایی را نمی شوید ...کعبی بازیکن آزاد است و قانون می گوید او مجاز به انتخاب تیم جدید، پس هیچ گله ای بر او وارد نیست . سایپا بهتر پول می دهد، سایپا مکان آرام تری هست و در نهایت سایپا ان قدر عزیز و زیباست که با چمباتمه زدن در رده یازدهم باز هم می تواند شش بازیکن به تیم ملی تقدیم کند! ... وهوش کعبی در این انتخاب قابل ستایش . اما ای کاش او همه حرف های ناگفته اش را در این انتخاب می زد تا فارغ از سوء استفاده سود جویان لا اقل اذهان پرسشگر از این پارادوکس خارج شوند ؛ چرا بازیکنی که پرسپولیس حاضر می شود برای شش ماه به او مبلغی بالای دویست میلیون بدهد حالا تیم قهرمان را ان هم به بهانه پول(!) ترک کرده و روانه نارنجی یازدهم می شود؟!
اما برسیم به پرسپولیس که قصد دارد هم قهرمان باشد و هم خرج خود را از سفره سازمان جدا .
آنها در این بین راه کار را در چه می بینند؟ در زمان مدیریت انصاری فرد که کعبی در امارات روزگار خوشی را نداشت باشگاه پرسپولیس حاضر شد با مبلغ بالا و فقط برای بازی های واپسین او را جذب کند که این معامله در نگاه اول کاملا سود آور به نظر می رسید. پرسپولیس با کعبی متحول شد اما هیچگاه به هیچ جامی نرسید و بعد از جام ملت های اسیا ، کعبی ذخیره نشین تیم قلعه نویی ، روانه لستر شد بدون انکه باشگاه پرسپولیس کوچکترین سهمی را ازاین انتقال ببرد چرا که قرارداد او کوتاه مدت بود.
پرسپولیس که زمانی به خاطر انتقال مهدوی کیا و اولادی توانسته بود بخش اعظمی از نیازهای مالی خود را مرتفع کند حال خودش را چنان وابسته به ستاره هایش کرده که آنها قرارداد ها را طبق میلشان می بندند و در هنگام خروج صناری به پرسپولیس نمی رسد.
همانگونه که معدنچی شبانه و بدون هیچ درنگی مفت و مجانی از دست پرسپولیس پرید، حسون هم با لستر به توافق رسید اما بر خلاف مهرزاد او بدترین انتخاب را کرده بود و سرمای جزیره امان بچه لشکر آباد اهواز را برید.
...و از بد ماجرا حبیب کاشانی همان اشتباهی را مرتکب شد که محمد حسن انصاری فرد ان را انجام داده بود. کعبی بازیکنی که برای بازگشت به تیم ملی و جایگاه از دست رفته محتاج بازی در لیگ ایران بود باز هم با یک قرارداد هنگفت اما کوتاه مدت به پرسپولیس برگشت و بعد از اتمام قرار داد حالا به همین سادگی از دست پرسپولیس لیز می خورد.
اگر روزی چتر حمایت سازمان تربیت بدنی از سر پرسپولیس برداشته شود آنها با چنین طرز فکری قادر به ادامه حیات هستند؟ فوتبال برزیل و آرژانتین که مهمترین صادر کننده بازیکن در جهان محسوب می شوند روی این اصل می چرخد اما در اینجا به سادگی مدیران ما خام بازیکنانی می شوند که در کمتر از یکسال دو قرار داد خوب می بندند و در این بین سر کسی بدون کلاه می ماند که همه چیز را کوتاه مدت و گذرا طلب دارد.
حسون باز هم رفت اما کعبی ها روزی باز می گردند که امیدواریم آن روز مدیران وقت ،نوع قرار داد و رابطه پول پرداختی با زمان را به درستی درک کنند.
آقا ما هنوز نتونستیم توی این نظرسنجی شرکت کنیم
به کی باید گفت؟؟؟؟
عجب گیری کردیما
باقري ها: از رقابت در پرسپولیس نمی ترسم
از رقابت در پرسپولیس نمی ترسم!!
مدافعه تیم پرسپولیس تهران با اشاره به تردد مدافعان در این تیم گفت: با اعتماد به نفس از شایستگی های خودم از رقابت با مدافعان پر آوازه در پرسپولیس نمی ترسم.
نبی الله باقری ها افزود : هر بازیکنی در پرسپولیس آرزوی حضور در ترکیب فیکس این تیم را دارد و من هم از این قاعد مستثنتی نیستم .
وی تصریح کرد که مطمنم با ابراز قابلیت هایم به کادر فنی مانند سال گذشته که در 17 بازی برای پرسپولیس به میدان رفتم امسال هم می توانم خودم را به ترکیب اصلی تحمیل کنم.
وی گفت: با صلاحدید کادر فنی برای رسیدن به قدرت بدنی بالا و هماهنگی مطلوب بین بازیکنان تمرینات بدنسازی و پا به توپ خود را در دو نوبت پیگیری می کنیم و با این رویه تیم ها باید منتظر مقابه با یک تیم طوفانی به نام پرسپولیس باشند.
باقری ها ارزش کار قطبی رابرای سرمربیگری پرسپولیس غیر قابل انکار دانست و افزود: قطبی درلیگ هفتم با پرسپولیس موفق به فتح جام قهرمانی پس از 6 سال شد و این قهرمانی در پرسپولیس با هدایت قطبی می تواند سرآغاز قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا باشد.
وی در خصوص عدم حضور استیلی در کادر فنی گفت: استیلی هم از جمله مربیان بزرگ و با دانش پرسپولیس در فصل قبل بود که باید وی را یکی از ارکان اصلی قهرمانی دانست و امیدوارم که علی رغم عدم حضورش در تیم همچنان حامی ما باشد.
وی اضافه کرد: البته امسال به مراتب کار سخت و دشوار تری نسب به گذشته در پیش داریم چرا که باید برای قهرمانی در سه جام لیگ برتر ، حذفی و جام باشگاه های آسیا بیش از 40 بازی برگزار کنیم .
مدافع تیم پرسپولیس به جدایی کعبی و آقایی اشاره کرد و گفت: به طور حتم کعبی و آقایی در تیم سایپا موقعیت بهتری را برای خود می دیدند که حاضر به جدایی شدند
كاش سايه را تحمل ميكردي
حميد استيلي مرد سايه بود؛ مرد سايه هست. تا خرداد 1387 بارها به ايستادن مقابل آفتاب فكر كرد اما ذاتا مرد سايه بود. به همين دليل مرداد 86 مثل آن شبي كه بازوبند تيم ملي را به دايي داد؛ سرمربيگري پرسپوليس را هم تقديم قطبي كرد
حميد استيلي يك نويسنده آزاد بود؛ نويسندهاي كه ميتوانست سردبير يك نشريه معتبر باشد اما ترجيح ميداد از مسئوليت فرار كند و آزادانه پيش برود.
براي همين بازوبند تيم ملي را در لبنان داد به علي دايي. براي همين همه مربيان با استيلي بر سر شوت نزدن مشكل داشتند. او بيشتر زماني كه حريف توپ داشت؛ ديده ميشد و بازياش به چشم ميآمد. حميد استيلي مرد سايه بود؛ مرد سايه هست. تا خرداد 1387 بارها به ايستادن مقابل آفتاب فكر كرد اما ذاتا مرد سايه بود. به همين دليل مرداد 86 مثل آن شبي كه بازوبند تيم ملي را به دايي داد؛ سرمربيگري پرسپوليس را هم تقديم قطبي كرد. در يك صبح بهاري از خرداد 87 اما مقابل آينه ايستاد و آنقدر با خودش كلنجار رفت كه به اين نتيجه رسيد بايد عوض شود. پس عوض شد. پس بدون اينكه صدايش بلرزد؛ همان روز به يك خبرنگار گفت: «ديگر از حقم نميگذرم. سرمربي پرسپوليس اين فصل منم.» آن روز مرد سايه عوض شده بود اما فشار بيروني دوباره عوضش كرد؛ عقب كشيد و گفت به خاطر هواداران يك فصل ديگر نفر دوم بودن را تحمل ميكنم.
پس استيلي عوض نشده بود. حتي آن صبح بهاري و آن مونولوگ طولاني هم از سايه بيرون نياورده بودش. او همان است كه بود؛ يك سايهنشين آفتابگريز. شايد امروز استيلي فهميده باشد كه رفتن كاشاني و بازگشت قطبي، به ضررش نبوده و اتفاقا بيش از همه سود كرده از اين تغييرات. او پريروز بغض كرد. به تمرين پرسپوليس رفت، با عابدزاده و پيرواني روبوسي كرد و تشويق شد و بغض كرد. شايد اگر چند دقيقه ديگر در كارگران ميماند؛ خاطرات چنان به مغزش هجوم ميآوردند كه اشكش رسانهاي ميشد. اين اشكها اما اشك پشيماني نيست. شايد خيليها فكر كنند اشك پشيماني است. حتي خود استيلي شايد گاهي پشيمان شود از نيشهايي كه به قطبي ميزد و از نبودش در اين پرسپوليس آسيايي. مرد سايه اما بايد حسرت چيز ديگري را بخورد.
اينجاست كه حميد استيلي بغض ميكند. شايد به خودش ميگويد: «تو كه با كت و شلوار مشكل داري؛ خب يك سال ديگر گرمكن را تحمل ميكردي تا ترست بريزد. يك سال ديگر لذت سايهنشيني را ميچشيدي تا مشكلت با آفتاب حل شود.» بالاخره چه شد؟ نتيجه چه شد؟ استيلي چرا بغض كرده بود؟ صبحها جلوي آينه به خودش چه ميگويد؟ تكليفش را با خودش روشن كرده؟ بين نيشزدن و نيشنزدن؟ بين دشمني و همزيستي مسالمتآميز؟ اگر تكليفش روشن بود كه اين مطلب هم تكليفش مشخص بود. اصلا وقتي بغض ميكني و بغضت نميتركد؛ يعني تكليفت روشن نيست. هم سايه لذتبخش است، هم آفتاب؛ اما وسطش گير ميكني
نيكبخت: دايي، راحت مرا كنار نگذاشت
نيكبخت: دايي، راحت مرا كنار نگذاشت
اگر منظورتان خط خوردن از تيمملي است بايد بگويم كه من از تيمملي خط نخوردم. بهدليل آنكه فعلا قادر به تمرين نيستم با سرمربي تيمملي صحبت كردم و ايشان نيز قبول كردند من همراه تيمملي نباشم، فقط همين!
زدن گل حياتي او مقابل اردن براي تيمملي چند سال قبل، هنوز از خاطر فوتبالدوستان ايراني خارج نشده است البته گلزني برابر اردن تنها برگبرنده عليرضا نيكبخت محسوب نميشود. حضور موفق چند ساله او در تيمملي اجازه نميداد كه هر مربي بهراحتي او را از تيمش كنار بگذارد اما اتفاقات اخير تيمملي بهنوعي پيش ميرود كه بهنظر نيكبخت در حال فراموششدن از تيمملي است. ستاره جنجالي پرسپوليس در گفتوگو ئی تمام تصورات اخير در مورد خداحافظي اجبارياش از تيمملي را به كلي رد ميكند و اصرار دارد كه او بازيكني است كه بهزودي فراموش نخواهد شد
pnnc: چرا از تيمملي خط خوردي؟
من از تيمملي خط نخوردم.
pnnc: پس دليل نرفتن تو با اعضاي تيمملي به اسپانيا چيست؟
مثل اينكه فراموش كرديد من چندي قبل عمل آپانديس داشتم خب قطعا معلوم است كه بههمين دليل فعلا نبايد به لحاظ تمريني، فشار زيادي به منم وارد شود.
pnnc: بالاخره حذف شدي يا قادر به همراهي تيمملي نبودي؟
اگر منظورتان خط خوردن از تيمملي است بايد بگويم كه من از تيمملي خط نخوردم. بهدليل آنكه فعلا قادر به تمرين نيستم با سرمربي تيمملي صحبت كردم و ايشان نيز قبول كردند من همراه تيمملي نباشم، فقط همين!
pnnc: علي دايي بهراحتي با درخواست تو موافقت كرد؟
نه اصلا، مسلما هيچ مربياي خيلي دوست ندارد راحت بازيكنش را از دست بدهد و همانطور كه براي خودم سخت بود كه همراه تيمملي در اسپانيا نباشم قطعا براي دايي هم خيلي راحت نبود كه با درخواست من موافقت كند اما ايشان بهخاطر آنكه زودتر برگردم موافقت كردند كه در اين سفر همراه تيمملي نباشم.
pnnc: قبول داري كه مانند چند سال قبل ديگر مهره كليدي براي تيمملي نيستي؟
نه اصلا، قبول ندارم شايد هر بازيكني در مقطعي از فرم اصلي دور شود، اما اين دليل نميشود بگوييد من محو شدهام. مسلما بار ديگر مرا در تركيب ثابت تيمملي خواهيد ديد من هنوز هم فراموش نشدهام و فعلا هم تمام نشدهام.
pnnc: اما با بازيكناني كه در تيمملي هستند واقعا قبول اين موضوع كه تو برگردي سخت است.
گفتم كه برميگردم. نيكبخت به توانايي خودش ايمان دارد و هيچ زماني بدون آنكه از توانايياش مطمئن باشد حرفي را با اطمينان نميزند.البته قبول دارم اين كار سخت است اما من ياد گرفتهام كه هميشه سخت به هدفم برسم.
pnnc: يكي از مسئولان استقلال گفته كه تو ذاتا يك استقلالي هستي و هر وقت بخواهند تو را جذب خواهند كرد؟
در اين مورد حرفي نميزنم. از شما هم ميخواهم خيلي به اين موضوع نپردازيد
خليلي : پرسپوليس ملك شخصي نيست
مهاجم تيم ملي فوتبال گفت: با توجه به شرايط حساس تيم، با حضور در اسپانيا بهترين تدارك را خواهيم داشت.
محسن خليلي اظهار داشت: آماده بودم تا در تمرين پرسپوليس شركت كنم؛ اما به علت اينكه در تماسي، فدراسيون به من اعلام كرد كه برخي مداركم براي سفر به اسپانيا دچار مشكل شده، موفق به حضور نشدم.
وي افزود: هيچ دليلي ندارد كه بخواهم در اين خصوص بهانه گيري كنم چون با مسئولان باشگاه و كادر فني كاملا هماهنگ هستم.
خليلي در خصوص اعلام عدم حضور خود در صورت بودن علي نيكبخت، گفت: واقعا از شايعات تكراري خسته شدهام. با هيچ يك از بازيكنان پرسپوليس مشكلي ندارم؛ حتي در هنگام عقد قراردادم هم براي هيچكس شرطي نگذاشتم.
وي افزود: هنوز هم معتقدم كه پرسپوليس ملك شخصي يك نفر نيست. بازيكنان بايد دست به دست هم دهند تا جواب گوي محبتهاي مردمي كه تيم را دوست دارند، باشند.
خليلي در خصوص حضور تيم ملي در اسپانيا عنوان كرد: با توجه به شرايط حساس تيم ملي، با حضور در اسپانيا ميتوانيم بهترين تدارك را براي حضور در مرحله دوم دوره مقدماتي جام جهاني داشته باشيم
من که هر کاری کردم نتونستم رای بدم
این security code که میاد هر چی میزنم قبول نمیکنه
دهنم........شد
کاملا تایید میشهنقل قول:
معلوم نیست مدیران این سایت چه کار می کنند
اصلا رسیدگی نمی کنن
من روزی 3 یا 4 بار رای می دادم به قول مصطفوی این کار خرد جمعی میخوادنقل قول:
آسیا
Al-Nasr 323711
Perspolis 72509
21 جهان
2 آسیا
1 ایران
من قبلا شرکت کرده بودم
بازم شرکت میکنم
خوب به جناب بابک یه پ.خ برنید بیاد درسته کنه دیگه
زیاد از این کارا کردن ولی کسی جواب نمیده :41:نقل قول:
تا حالا چه کسانی برای نظر سنجی به بابک پیغام خصوصی دادن؟ اینجا اعلام کنن.
چرا يه تاپيك جديد واسه پرسپوليس 87-88 نسازيم؟
اين تاپيك 475 صفحه شده !!!!
نه به نظرم همین تاپیک رو داشته باشیم بهتره .. :46:
من پیگیری میکنم تا این نظرسنجی درست شه .. :46:
یا حق
:40:
نقل قول:
سلام
داستانش اینه :
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2616979&postcount=4494
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2620112&postcount=4524
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2620687&postcount=4541
اما به زودی درست میشه .. :46:
یا حق
:40:
من نظر سنجی رو تجدید کردم . اما ظاهرا در ورژن جدید وی بی دسترسی کافی ندارم برای تجدید رای گیری ها . دادمش به ادمین هانقل قول:
خيلي دوست دارم بدونم چه كسي نظرسنجي جديد رو راه انداخته و درستش نميكنه...
خيلي خيلي مشتاقم بدونم.
خب حالا دونستین . در خدمتم
این نظر سنجی قبلی . کامل و با نمایش رای ها . ظاهرا هم فصل عوض شده و نیازی بهش نباید باشه . پس مشکل شما چیه دقیقا ؟:5:نقل قول:
بعد هم شما که میدونید کی نظر سنجی رو عوض کرده چرا دوست داشتید بدونید کی بوده ؟ :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطف کنن ببینن میتونن رای بدن یا نه ؟
نه . نوشته شما قبلا در این رای گیری شرکت نموده اید .نقل قول:
ممنون . پی ام کردم برای ادمین ها که میشه رفرش کرد یا نه . دسترسی ارشد خارجه
موفق باشید
حالا تکراری بود درست.
ولی چرا میزنی؟!
نقشه تاکیدی داشت.
پاک شود پلیز!
آقا این رای گیرییه چی شد
باز که تغییر کرد؟؟
ديدار مربي با بازيكنان در اسپانيا
sافشين قطبي، سرمربي پرسپوليس با سفر به اسپانيا به اردوي تداركاتي اين تيم ملحق ميشود. قرار است كاروان پرسپوليس هفته آينده براي برپايي اردوي تداركاتي 15 روزه عازم اسپانيا شود. طبق توافقات انجام شده افشين قطبي به تهران سفر نخواهد كرد و براي پيوستن به سرخپوشان، از دوبي راهي اسپانيا ميشود. سرمربي پرسپوليس اين تيم را در بازگشت به تهران همراهي خواهد كرد.
شايعه اى براى تحريك مسؤولان پرسپوليس
نيكبخت در دفتر فتح ا... زاده داخلى بست
ايران ورزشى- نيكبخت با استقلال داخلى بست، نيكبخت چهارشنبه ظهر با امير قلعه نويى تلفنى حرف زد، پنجشنبه ظهر به دفتر فتح ا... زاده رفت و تا ساعت ۱۹:30 آنجا بود، نيكبخت ظهر پنجشنبه با فتح ا... زاده ناهار خورد! اينها شايعاتى است كه عده اى از دوستان نيكبخت راه انداخته اند تا مسؤولان باشگاه پرسپوليس را براى جذبش تحريك كنند. استقلالى ها هم كه اين وسط بدشان نمى آيد تن پرسپوليسى ها را با اين اخبار بلرزانند پى خبر را مى گيرند تا فضا به سمتى برود كه همگان تصور كنند نيكبخت با استقلال تمام كرده است. حرف هاى هفته گذشته نظرى جويبارى هم كه گفته بود يك جاى خالى براى شيطنت پرسپوليسى ها كنار گذاشته ايم! كافى است تا اذهان منحرف شود اما خبر شايعه اى بيش نبود. همه استقلالى ها اين خبر را تكذيب كردند، حتى فتح ا... زاده و نظرى جويبارى ... احتمالاً همين امروز- فردا نيكبخت هم با پرسپوليس ثبت خواهد كرد. مصطفوى گفته است كه او و قطبى را با هم مى خواهد. خب، ديگر چه مشكلى وجود دارد آيا لازم است دوستان نيكبخت اين شايعه را همه جا پر كنند
در رد شايعه مذاكره با رقيب پرسپوليس
نيكبخت: من كيش بودم نه باشگاه استقلال!
ايران ورزشى- اين روزها عليرضا واحدى نيكبخت معادله مجهول پرسپوليس است. بعد از پايان فصل گذشته گفته مى شد او به پيشنهادهاى بهتر از پرسپوليس جواب مى دهد و بعيد نيست دوباره راهى ليگ امارات شود اما اين اتفاقات نيفتاد. بحث انتقال به استيل آذين هم با عدم صعود اين تيم به ليگ برتر منتفى شد تا از ساير تيم هاى متمول ليگ برترى به عنوان تيم آينده او نام برده شود البته با وجود تغيير و تحولات مديريتى پرسپوليس او در جمع سرخ ها ماندنى شد و حتى با مصطفوى به توافق رسيد تا ۲ سال ديگر در جمع سرخ ها باقى بماند. بعد از آن وقتى بحث بازگشت افشين قطبى پيش آمد
آينده نيكبخت نيز به خطر افتاد و حالا به رغم توافق اوليه شماره ۱۰ سرخ ها هنوز قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت نكرده است. او سپاهان برو نيست و اين را رسما اعلام كرده، مى ماند استقلال كه در اين دو سال همواره از بمب عمل نكرده فتح ا…زاده نام برده مى شده است. با اين حال گفته مى شود نيكبخت تمايلى به حضور در استقلال ندارد و البته آبى ها نيز او را نمى خواهند اما خبرى كه روز پنج شنبه دهان به دهان چرخيد اين بود: «نيكبخت در باشگاه استقلال حاضر شده و در حال مذاكره با مسوولان اين باشگاه است.» اما پاسخ واحدى نيكبخت به اين شايعه جالب است: «نخير، اين طور نيست، من همين ديشب (پنج شنبه) از سفر جزيره كيش برگشتم و اصلا اين شايعات درست نيست.» اما آينده او در پرسپوليس چه مى شود. نيكى كه هنوز معلوم نيست مسافر اسپانيا باشد يا خير مى گويد: «كى قرار است پرسپوليس به اسپانيا برود » وقتى در جواب مى شنود هفته آينده، پاسخ مى دهد: «مشكلى نيست، به احتمال خيلى زياد همراه شان مى روم.»
۳ بازى دوستانه براى پرسپوليس
ايران ورزشى - افشين قطبى اين روزها در اروپا به سر مى برد و در حال مهيا كردن شرايط براى برگزارى اردوى پرسپوليس در اسپانيا است. قطبى در نظر دارد در طول اين مدت ۳ بازى دوستانه با تيم هاى باشگاهى اسپانيا برگزار كند. رايزنى ها در اين خصوص در حال انجام شدن است و به احتمال فراوان تا زمان سفر پرسپوليس به اسپانيا نام حريفان اين تيم مشخص خواهد شد.
اين قضيه نيكبخت معلوم نيست به كجا برسه.
خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيش از سفر به اسپانيا، براي تداوم همكاري با مسئولان باشگاه مذاكره كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس پيش از سفر تيم ملي فوتبال به اسپانيا از محمد نصرتي دعوت كردند براي انجام مذاكره در باشگاه حاضر شود.
گفته مي شود دو طرف براي تداوم همكاري به توافق اوليه دست يافته اند.
مبلغ پيشنهادي نصرتي مورد تاييد مسئولان باشگاه قرار گرفته و قرار است پس از بازگشت ملي پوشان از اسپانيا، و تاييد نهايي افشين قطبي، قرارداد نصرتي تمديد شود.
داستان قهرماني سرخپوشان تهران فيلم شد
مستند "مردان پرسپوليس" مجوز وزارت ارشاد را گرفت
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
فيلم مستند "مردان پرسپوليس" اوايل مرداد سال جاري وارد شبكه توزيع عمومي كشور ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين مستند كه به تهيه كنندگي فريدالدين عطار و كارگرداني "مهدي زريباف" تهيه شده، شامل حواشي و اتفاقات پيرامون تيم فوتبال پرسپوليس در هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر است كه با كسب مجوز از وزارت ارشاد اوايل مرداد در يك ميليون نسخه وارد شبكه توزيع عمومي كشور خواهد شد.
گروه كارگرداني و تصويربرداري فيلم مستند "مردان پرسپوليس" در تمام طول فصل گذشته كه پس از شش سال منجر به قهرماني پرسپوليس شد، از نزديك در كنار اين تيم حضور داشت و به ثبت و ضبط تمامي حواشي موجود ميپرداختند.
صحنههايي جالب از قهرماني پرسپوليس، جشن قهرماني، حواشي زيبا از سفرهاي تيم در طول فصل، صحنههاي جذابي را در اين فيلم به نمايش درآورده است.
ديگر عوامل فيلم "مردان پرسپوليس" اميد نيك (مدير توليد)، مسعود صنم و رسول عبدي (تدوين) و موسي حسيني راوندي (مشاور كارگردان) هستند.
مستند "مردان پرسپوليس" كاري از دفتر تبليغات نقش اول است.
مازیار زارع به تیم پرسپولیس پیوست
خبرگزاری پرسپولیس : فوری / مازيار زارع به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس ایران از باشگاه پرسپولیس مازيار زارع مدافع فصل پيش تيم فوتبال ملوان بندر انزلي با عقد قرارداد يكساله به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
زارع پس از چندين جلسه بحث و بررسي با مسوولان تيم فوتبال پرسپوليس سرانجام با اين باشگاه به توافق نهايي رسيد و قرارداد داخلي خود را امضا كرد.
قرارداد مازيار زارع فردا (يكشنبه) در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد شد.
گفتني است باشگاه سپاهان اصفهان نيز به شدت خواهان اين مدافع گيلاني بود.
مازیار زارع:از حضور در پرسپوليس هم خوشحالم هم ناراحت
خبرگزاری پرسپولیس : «مازيار زارع» هافبک فصل قبل تيم فوتبال ملوان بندر انزلي با قراردادي يک ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست. زارع در خصوص باشگاه ملوان و مردم انزلي گفت: خيلي خوشحالم که به پرسپوليس آمدهام اما خيلي ناراحت هستم از اينکه از تيم محبوبم و هواداران خوب انزلي جدا شدهام و از آنها ميخواهم مرا مورد بخشش خود قرار دهند. از مربي خوب تيم ملوان، محمد احمدزاده تشکر ميکنم که براي من زحمات زيادي را متحمل شده است.
مازيار زارع در مورد حضور در پرسپوليس افزود: تيم قرمزپوشان پايتخت را خيلي دوست دارم و اميدوارم بتوانم براي اين تيم مثمرثمر باشم. همچنين از هواداران خوب پرسپوليس ميخواهم با حضور خود در ورزشگاهها تيم پرسپوليس را براي کسب هر 3 جام مورد تشويق قرار دهند. زارع از باشگاههايي که خواهان پيوستنش بودند نيز عذرخواهي کرد