حالا دوستان ما کنسولو خریدیم تضمینی واسه اینکه مدلهای جدیدش 3 چراغه نشه هست؟؟؟
ببخشید اطلاعاتم کمه باید همه چیزو بپرسم
ببخشید اطلاعاتم کمه باید همه چیزو بپرسم
يه سوال روي 60 گيگ هارد چند بازي ميشه نصب كرد؟
مال منم همینتره اصلن داغ نمیشه حتی با 5.6 ساعتم که بازی میکنم داغ نمیشه البته من فقط فوتبال بازی میکنمنقل قول:
اين ديسك ها مال مالزي هستند كه كيفيت خوبي هم ندارن !!!نقل قول:
بعضی میگن بازی های playbox به لنز دستگاه صدمه وارد میکنه.بازیهای playbox چه فرقی دارن و این حرف درسته؟؟؟
نهايتا 5% امكان داره 3چراغ شه!!! كنسولت رو جاي مناسب بزار همين !!!نقل قول:
بستگي داره !!! مثلا gears 2 حدود 6GB فضا ميخواست !!!نقل قول:
يه سوال روي 60 گيگ هارد چند بازي ميشه نصب كرد؟
ولي naruto حدودا 3.5GB !!!
يعني نهايت حجمي كه ميگيره همين 6 گيگ هست يا بيشترنقل قول:
نه ممكنه بيشتر هم بگيره !!!نقل قول:
مثلا بازي هايي مثل Mass Effect يا FallOut يا The Las Remnant !!!
نهايتش چقدره(چند گيگ جا ميگيره)نقل قول:
نمي دونم والا !!!نقل قول:
روي هر dvd فكر كنم يه چيزي حدود 8.5gb فضا باشه ...
بستگی به بازی داره. از 5.4 تا 8 هم دیده شده است. نمی شه یک قاعده کلی گفت ولی تا حالا بازی که 9 گیگ جا بگیره تولید نشده و به نظر من تولید نخواهد شد.
دوستان من اصلا چیزی از xbox360 نمیدونم و میخوام یکی بگیرم وسوالاتم از دوستان
1.اخرین قیمت آن؟
2.ایا memory card میخورره؟
3.دسته ها رو باید شارژ کرد یا باطری میخوره؟
4.من با کنسول ها زیاد بازی میکنم مثلا روزی6 ساعت به نظرتون سه چراغه نمیشه ؟
سه تا مدل داره xbox 360 که هیچ فرقی از لحاظ کیفیت و سخت افزار نداره.. و فقط وسایل جانبیشون مثل هارد، کابل و ... با هم فرق میکنه..نقل قول:
1.اخرین قیمت آن؟
2.این نصب بازی دیگه چیزه؟ مگه نباید فقط بازی رو در دستگاه قرار بدی و بعد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.ایا memory card میخورره؟
4.دسته ها رو باید شارژ کرد یا باطری میخوره؟
این سه مدل هم قیمتاشون متفاوته..
آرکد 260 تا 280 تومن ، پریمیوم 350 تا 400 تومن ،الیت 440 تا 480 تومن..
به صرفه ترین هم مدل پریمیوم 60 گیگ هست.. و بعد هم مدل الیت..
2- جدیدن یک اپدیتی برای دستگاه اومده که قابلیت نصب بازی رو رویه هارد دستگاه اضافه کرده..
3- فقط مدل آرکد که هارد نداره مموری داره.. مدل های دیگه چون هارد دارن پس احتیاجیم به مموری ندارن..
4- باتری میخوره.. البته ماکروسافت راه کار های دیگه هم ارائه کرده..
چه گیری دادی به این هارد.. مطمئن باش نیازتو بر طرف میکنه.. حداقل 6 بازی تو هارد 60 گیگ جا میشه..نقل قول:
نهايتش چقدره(چند گيگ جا ميگيره)
1-روش نصب سینک واسه falcon های جدید لازمه یا نه؟؟؟:worried:
2-یکی هم اینکه x-clamp یعنی چی؟میگن falcon خودش x-clamp شدس اون یعنی چی؟؟؟:question:
3-اگرم بشه نحوه 12 ولتی کردنشو بگین ممنون میشم
4-قضیه داشبورد رو هم اگه میشه توضیح بدین تا بدونیم چی هستش:blush::blush:
اگر هم دوستی از تبریز اینجاس حتما به من کمک کنه چون باهاش کار مهمی دارم
نقل قول:
بچه ها میگن انشالا چون من قیمت دقیق ندارمنقل قول:
1.اخرین قیمت آن؟
آره میخوره دو نوع داره 256 و 512 mنقل قول:
2.ایا memory card میخورره؟
باطری میخوره . میتونی باطری شارژی بگیری و شارژ کنی. یک وسیله ای هم هست که اسمش kit sharj است میتونی اون رو بگیری و وصل کنی به دستت تا دیگه مجبور نشی هی باطری ها رو در بیاری و شارژ کنی چون خودش شارژشون میکنه.نقل قول:
3.دسته ها رو باید شارژ کرد یا باطری میخوره؟
خیالت راحت .هیچی نمیشه. 3 چراغ دیگه مرد . من خودم رزی 7 ساعت بیشتر بازی میکنم هیچی نمیشه.نقل قول:
4.من با کنسول ها زیاد بازی میکنم مثلا روزی6 ساعت به نظرتون سه چراغه نمیشه ؟
من علاقه ی زیادی به خرید xbox360 دارم چند تا سوال دارم:
مدل جاسپر چنده و هاردش چه قدر است؟
کدوم مدل دارای هارد 20 گیگ هستش اسمش و قیمتش چنده.
ممنونم از کسی که جواب بده.
1.آخرين قيمت كدام مدل دوست عزيز !!!نقل قول:
Arcade 260000
Permium 380000
Elite 450000
در مدل جزئياتشون هم قبلا توضيح داده شده !!!
2.هم مموري كارد ميخوره هم هارد !!!
3.دسته ها باتري ميخوره !!!
هم ميتوني باتري شارژي بگيري شارژ مني هم با Play & Charge Kit !!!
4.من خودم روزي 8 ساعت بازي ميكنم !!!
سلام به همه دوستان عزيز.
راستش من تا همين دو هفته پيش در مورد ايكس باكس اطلاع نداشتم و همچنين علاقه اي هم به اين كنسول نداشتم. تا اين كه يكي از دوستانم به من يه عدد از اينا رو داد به من، چون خودش 2 تا داشت و اين دوميه كه به من داده كار نمي كنه و فكر كنم مادر بردش سوخته و من مايلم تعميرش كنم و ازش استفاده كنم.
به همين دليل و اين كه مدام بازي هاي جديد و جالب و حتي بازي هاي انحصاري براي اون مياد بسيار علاقمند شدم تا يكي از اين كنسول ها رو داشته باشم. البته به شرطي كه با راهنمايي شما بتونم اين دستگاه رو تعمير كنم و اطلاعات مفيدي در رابطه با اون كسب كنم.
بگذريم.
چند تا سوال دارم:
1. مدل اين دستگاه رو نمي دونم چيه، اما مال يكي 2 سال قبله. كلاً دستگاهي كه 3 چراغه شده تعمير مي شه و آيا اشكال از همون مادر برد هست؟ مادر برد بايد عوض بشه ؟ حدوداً خرجش چقدره؟
2. مدل لايو فرقي با اين سه مدلي كه گفتيد داره يا جزو هميناست؟
3. لوازم جانبي x360 رو كجا مي شه ديد كه شامل چي هست ؟(منظورم اضافات و چيزايي مثل دسته هاي خاص و باتري و اين جور چيزاست)
4. آيا از هارد x360 فقط براي نصب بازي استفاده ميشه؟ مدلي كه هارد نداره چه فرقي با بقيه داره؟
5. فرق اين مدل ها فقط و فقط در هارد و لوازم جانبي اوناست؟ يعني از نظر گرافيك، سرعت رندر بازي و ... هرسه يكي اند؟
ببخشيد كه پر حرفي كردم مي خواستم همه حرفامو تو يه پست بگم كه خيلي خيلي طولاني شد !!!
با تشكر :40: :11::31:
دوستان اگه کسی میدونه جواب بده ممنون:40:نقل قول:
دوستان من میخوام یک مدل Arcade بگیرم +یک دسته بی سیم+memory card به نظرتون این با صرفه تره یا پریمیوم؟
لازم به ذکر من مشکلات مالی هم دارم:31::31::31:
core؟ :18: مگه گیر میاد؟ فکرشم نکن که بخوای بگیری.نقل قول:
دوستان من میخوام یک مدل Core بگیرم +یک دسته بی سیم+memory card به نظرتون این با صرفه تره یا پریمیوم؟
لازم به ذکر من مشکلات مالی هم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریمیوم بگیر .
اخخخ ببخشید حواسم نبود مدل Arcadeنقل قول:
حالا شد.:31:نقل قول:
اخخخ ببخشید حواسم نبود مدل Arcade
ولی بازم بهت پیشنهاد میکنم پریمیوم بگیر چون من خودم arcade گرفتم اما وقتی وصل شدم به live فهمیدم بدون هارد xbox معنی نداره. برای همین رفتم تمام وصایل جانبی رو خریدم الان در حد elite .:20:
من اصلا زیاد به وصل شدن به live علاقه ای ندارم فقط میخوام بازی کنم و بس:31::31::31:نقل قول:
راستی در مدل arcade دسته ها سیم دار (usb) هستش؟ و قیمت memory card رو هم خواستم.
با تشکر از دوستان مخصوصا iranian_ boy:40::11:
1- نه لازم نیست..نقل قول:
1-روش نصب سینک واسه falcon های جدید لازمه یا نه؟؟؟:worried:
2-یکی هم اینکه x-clamp یعنی چی؟میگن falcon خودش x-clamp شدس اون یعنی چی؟؟؟:question:
3-اگرم بشه نحوه 12 ولتی کردنشو بگین ممنون میشم
4-قضیه داشبورد رو هم اگه میشه توضیح بدین تا بدونیم چی هستش:blush::blush:
اگر هم دوستی از تبریز اینجاس حتما به من کمک کنه چون باهاش کار مهمی دارم
2- x-clamp معمولا وقتی کنسول خراب میشه و مشکل سه چراغ براش پیش میاد از این روش برای بازگرداندن یا بهبود وضع کنسول استفاده میکنند..
3- 12 ولت کردن زیاد احتیاج نیست.. با اومدن داشبورد جدید که قابلیت نصب بازی ها رو بر رویه هارد فراهم میکنه.. کمتر پیش میاد که کنسول داغ کنه..
12 ولت هم کردن هم دردسر های خودشو داره.. اول باید طریقه باز کردن کنسول رو بدونید.. که کار سختی هست.. و بعدم یک سری کار های لحیم کاری داره که اگر به این کار وارد نباشید احتمال اینکه به دستگاه آسیب برسونید هست..
هزینه 12 ولت کردن فکر نکنم از 10 تومن بیشتر باشه و شما میتونید.. این کارو به فروشنده های وارد بسپارید..
4- داشبورد همون منوی دستگاه هست که قسمتهای زیادی از جمله تنظیمات دستگاه و امتیازات شما وغیره... رو نمایش میده.. که خیلی کارای داره..
1- جاسپر فقط مادربرد هست.. یعنی همین مدل ها موجود.. فقط مادربردش از فالکون به جاسپر تغییر پیدا کرده.. جاسپر هم فعلا تو بازار نیست..نقل قول:
من علاقه ی زیادی به خرید xbox360 دارم چند تا سوال دارم:
مدل جاسپر چنده و هاردش چه قدر است؟
کدوم مدل دارای هارد 20 گیگ هستش اسمش و قیمتش چنده.
ممنونم از کسی که جواب بده.
2- مدل پریمیوم که 20 گیگ هارد داره دیگه تولید نمیشه و به جای اون مدل 60 گیگ تولید میشه.. قیمت این دو هم فرقی با هم ندارن (قیمت جهانی)(60 گیگ خیلی بهتر هست)
1- شما کافیه قسمت پشت کنسول (سمت درایو) رو نگاه کنید اونجا شماره سریال و تاریخ ساخت کنسول هست..نقل قول:
سلام به همه دوستان عزيز.
راستش من تا همين دو هفته پيش در مورد ايكس باكس اطلاع نداشتم و همچنين علاقه اي هم به اين كنسول نداشتم. تا اين كه يكي از دوستانم به من يه عدد از اينا رو داد به من، چون خودش 2 تا داشت و اين دوميه كه به من داده كار نمي كنه و فكر كنم مادر بردش سوخته و من مايلم تعميرش كنم و ازش استفاده كنم.
به همين دليل و اين كه مدام بازي هاي جديد و جالب و حتي بازي هاي انحصاري براي اون مياد بسيار علاقمند شدم تا يكي از اين كنسول ها رو داشته باشم. البته به شرطي كه با راهنمايي شما بتونم اين دستگاه رو تعمير كنم و اطلاعات مفيدي در رابطه با اون كسب كنم.
بگذريم.
چند تا سوال دارم:
1. مدل اين دستگاه رو نمي دونم چيه، اما مال يكي 2 سال قبله. كلاً دستگاهي كه 3 چراغه شده تعمير مي شه و آيا اشكال از همون مادر برد هست؟ مادر برد بايد عوض بشه ؟ حدوداً خرجش چقدره؟
2. مدل لايو فرقي با اين سه مدلي كه گفتيد داره يا جزو هميناست؟
3. لوازم جانبي x360 رو كجا مي شه ديد كه شامل چي هست ؟(منظورم اضافات و چيزايي مثل دسته هاي خاص و باتري و اين جور چيزاست)
4. آيا از هارد x360 فقط براي نصب بازي استفاده ميشه؟ مدلي كه هارد نداره چه فرقي با بقيه داره؟
5. فرق اين مدل ها فقط و فقط در هارد و لوازم جانبي اوناست؟ يعني از نظر گرافيك، سرعت رندر بازي و ... هرسه يكي اند؟
ببخشيد كه پر حرفي كردم مي خواستم همه حرفامو تو يه پست بگم كه خيلي خيلي طولاني شد !!!
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه سه چراغ تعمیر میشه.. البته بستگی به نوع کد سه چراغ دستگاه داره.. شما با فروشگاه نکست جن تماس بگیر در مورد تعمیرش شما رو راهنمای میکنه.. nextgen.ir
2- لایو یک قابلیت هست که در تمام مدل های xbox وجود داره.. و شما از این طریقه میتونید با دیگر دارنده های xbox 60 در جهان ارتباط بر قرار کنید.. (لایو مدل نیست .. فقط یک قابلیته که همه مدل ها اون رو دارن)
3- وسایل جانبی xbox خیلی زیاد هست.. ونمیشه جای مشخصی رو نام برد.. ولی از سایت xbox میتونی استفاده کنی..
xbox .com
4- فقط برای نصب بازی که نه.. شما میتوند سیو های بازی به همراه موزیک و همچنین موارد گسترده که در لایو وجود داره رو بر رویه هارد بریزید و استفاده کنی..
5- دقیقاً
تو خود مدل های آرکد ممور 256 هست.. شما اگر یک هارد 20 گیگ دسته دوم بخری کارتو خیلی راه میندازه..نقل قول:
دوستان من میخوام یک مدل Arcade بگیرم +یک دسته بی سیم+memory card به نظرتون این با صرفه تره یا پریمیوم؟
لازم به ذکر من مشکلات مالی هم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی همونطور که مهزیار گفت مدل پریمیوم 60 گیگ خیلی بهتر و به صرفه تره..
با سلام به همه دوستان
1- برای رایت DVD های 360 باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟
2- تو شهر ما فقط T- GATE گیر میاد جنسش چه طوریه.
3- در ضمن بنده روی pc فقط یه دویدی رایتر دارم یعنی اول میا ایمیج بگیره و بعد رایت کنه مشکلی داره یا نه ؟
اگه زحمتی نیست توضیح کامل بدید. با تشکر
سلام.من رفتم مدل 60 گیگ رو قیمت کردم با دسته اضافه میده 470
خوبه؟
1- هم با نرو هم با کلون سی دی..نقل قول:
با سلام به همه دوستان
1- برای رایت DVD های 360 باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟
2- تو شهر ما فقط T- GATE گیر میاد جنسش چه طوریه.
3- در ضمن بنده روی pc فقط یه دویدی رایتر دارم یعنی اول میا ایمیج بگیره و بعد رایت کنه مشکلی داره یا نه ؟
اگه زحمتی نیست توضیح کامل بدید. با تشکر
2- خوبه مشکلی نداره.. ماهم از همین استفاده می کنیم..
3- نه مشکلی نداره.. فقط باید بر رویه dvd9 رایت کنی..
دسته اضافی که حداکثر 50 تومن هست.. یعنی دستگاه رو داره به شما 420 تومن میده که یکمی زیاده..نقل قول:
سلام.من رفتم مدل 60 گیگ رو قیمت کردم با دسته اضافه میده 470
خوبه؟
380 تومن بدون دسته بگیری خوبه..
بهترین نوع کنسول Xbox چیه و قیمتش چنده؟
ممنون از دوستان مخصوصا Terova
کم کم دیگه دارم اماده میشم واسه خرید
قط یه چند تا سوال هم میخواستم بپرسم :
1-بعضی ها میگن منتظر باش تا مدل جاسپر بیاد به نظر شما ارزششو داره یا نه؟؟؟؟
2-سایت konj داره با گارانتی میده 480 یعنی گارانتیش ارزش داره ؟؟؟(عجب سوالی:hmm: )
3-بهترین مدل درایو واسه xbox 360 کدومه ؟؟؟hitachi یا benq
4-بعضی ها هم میگن کنسولت فوق فوقش عمر کنه 2 ساله:18: و حتما یه جاییش به تباهی میره .این صحت داره ؟؟؟؟(بعد این حرف رفتم تو تیپ افسردگی:45::37:)
5-یکی هم این اپدیتی که گفتین باهاش بازی از هارد اجرا میشه باید از اینترنت بزنم و دستگاه اون رو بخوونه؟؟؟
زیاد شد ببخشید منتظر جواب عزیزان هستم:40::40::11:
Elite 450000 !!!نقل قول:
خود مایکروسافت شهریور امسال قیمت xbox360 Arcade رو 199 دلار اعلام کرد
1:قیمت xbox360 Arcade الان تو تهران چنده ؟
2:یکی از آشناهامون میخواد بره مالزی نمیدونید اونورا قیمت چنده بگم بیاره؟
3:راستی یکی مدل permium رو با این شرایط میفروشه 240 تومن ارزش داره؟
xbox 360 permium j asia کاملا سالم با لوازم جانبی کنترل دستگاه 20 گیگ هارد دسته بدون سیم آدپتور و 22 تا بازی
ببينم نميخواد به عنوان اشانتيون يه ps3 هم بهت بده ؟؟؟!!!!:27:نقل قول:
1. الان 260 تومن هستش !!!
3.خيلي خوب داره ميده !!!
فقط ببين بردش falcon هست يا نه !!!
salammm be arzea pozeshhh kaybord man farsi niastt.majboram english benvisam.man az canada hastamm.man ya
moshkeli darammmm.man xbox ham az iran kharidam region ntsc-j
man alan ya bazi pal geraftammmm.dastgah error midehh.chi akr konam bazi play bashe.asabam khoard kardehhh.akhe game az net geraftamm.chi kar mishe kardd ?xbox man modelash 2006/11 mar30 mamnon
bye
بچه ها من یک سری فیلم divix گرفتم میخام بدونم چطوری باید رو xbox ببینمشون؟؟؟ البته live وصل نمیشم یه راه دیگه برای این کار بهم پیشنهاد کنید اگه با کامپیوتر میشه دانلود کرد لینکشم بگذارید با تشکر از همگی
سه چهار سوال دیگه داشتم البته ببخشید:blush:
1- بعضی ها میگن منتظر بردای جاسپر باشم میخواستم بدونم ارزششو داره؟
2-بهترین درایو کنسول کدوم مارکه؟؟؟؟hitachi یا benq
3- بعضی ها هم میگن کنسول xbox 360 اگه بخری فوق فوقش 2سال واست کار میکنه:18::blink::18:و اگه 3چراغ هم نده کم کم بالاخره به تباهی میره . تو رو خدا بگین این حرفا درسته یا نه چون من تا 3 4 روز دیگه میخوام خرید کنم
(بعد اینکه این حرفو شنیدم کلی دپرس شدم:45::45::37::37:)
ممنون میشم اگه دوستان با جوابشون جوانی رو از نگرانی نجات بدن.:40::40:
دوست عزیز طبق قوانین از این به بعد سعی کنید فارسی بنویسید وگرنه بر خورد میشهنقل قول:
دستگاه شما همون طور که گفتید j هست
و باید بازی های مربوط به همون region رو بزنید و بازی های pal رو اجرا نمیکنه
هیچ راهی ندارهنقل قول:
تنها راهش وصل شدن به live و دانلود codec اون به حجم 5 مگ هست
میتونی یک بار با dial up هم شده وصل بشی و دانلود کنی که حدودا 20 دقیقه طول میکشه
سلام
من که تو بازی بودم چند بار دستگیره خاموش شد ، من دوباره روشنش میکردم
حالا علت چیه؟
1:دسته سیمی xbox تو بازار هست ؟ قیمتش چنده؟
2:از دسته سیمی کامپیوتر میشه در xbox هم استفاده کرد؟
1 - اگه این برد رو بگیری بهتره ولی دلیلی بر این نیست که با خرید Falcon ضرر میکنینقل قول:
jasper هنوز وارد ایران نشده و درست حسابی هم امتحانش رو پس نداده
بهترین برد که الان موجوده و دمه دسته falcon هست
که من و خیلی از کسایی که میشناسم داریمش و داریم راحت و بدون هیچ مشکل و دغدغه ای بازی میکنیم حتی تا روزی 8 ساعت
2 - بهترین و قدیمی ترین درایو hitachi هست اما شما الان benq هم پیدا نمیکنید چه برسه hitachi مگر دسته دوم که خیلی کم پیش میاد سالم باشه
درایو benq هم درایو فوق العاده ای هست
گرچه الان دیگه lite-on به جای اون رو 360 ها قرار میگیره که اونم درایو خوبی هست
و از خیلی جهات شبیه به benq
3 - من از همه معذرت میخوام . ولی خطاب به اون بعضی ها باید بگم
شبیه به جمله ای که پیمان جان تو امضاشون داشتن که گفته بودن :
نقل قول:
یک سری کوته فکر راجع به بازی های کامپیوتری نظر میدن
باید بگم این امر در مورد console هم صدق میکنه و میشه در این جمله خلاصه کرد:
بودند دوستانی که همین دیروز 4 امین سال تولد کنسولشون رو جشن گرفتننقل قول:
که این جماعت زر مفت میزنن
یعنی کنسولی با برد launch با روزی 6 ساعت بازی 4 ساله شد
چه برسه به falcon و حتی jasper
از نظر بازار هم به همین جمله مدیر epic games سازنده بازی geow بسنده کنم که گفتن :
شما با خیال راحت کنسول رو بخرنقل قول:
سخت افزار این کنسول تا 2014 جواب گوی تمام نیاز های صنعت بازی سازی هست
و به جمع بیست و .... میلیون نفر دارندگان leader صنعت بازی jump in کن و لذت ببر
اگه منظورتون از دستگیره دسته کنسوله باید بگم به علت تمام شدن باتری هستنقل قول:
که هر وقت باتری رو به تمام شدن میره چراغ ها شروع به چشمک زدن میکنن
و بعد از مدتی خاموش میشه دسته
نکته جالب در مورد دسته های 360 اینه که وقتی خاموش میشه میتونی دوباره روشن کنی
و هر بار روشن کردن حدودا 45 دقیقه کار میکنه که مجموعا با 6 بار استفاده از این 45 دقیقه ها یعنی در حدود 5 ساعت بازی بیشتر باتری به طور کامل تخلیه میشه و دیگه روشن نمیشه و باید باتری رو تعویض کنی
1 - دسته سیمی هست ولی کم پیدا میشهنقل قول:
ولی قیمتش فکر کنم دوروبره 35 تومان باشه اگه اشتباه نکنم .
2 - نه نمیشه . اما از دسته wirless کنسول میشه با استفاده از قطعه جانبی wirless تو pc استفاده کرد
سلام
برای رایت میخوام از Xbox Backup Creator استفاده کنم حالا برای burn Engine نمیدونم از ImgBurn یا Nero استفاده کنم لطفا کمک کنید.