مستر ریسیت کردم و بعدش آپ دیت بازهم نشد
Printable View
مستر ریسیت کردم و بعدش آپ دیت بازهم نشد
دوست عزيز شايد اصلا" برنامه Update service مشكل داره . شما كه گفتين به اينترنت پر سرعت هم دسترسي دارين . پس واستون كاري نداره . اين برنامه رو يه بار ديگه نصب كنين . اگه نشد . يه بار ديگه از يه جاي ديگه دانلودش كنين . البته اون آموزشي كه در اين مورد داده بودن خيلي كاري تره ،حالا نمي دونم از اونجا دانلود كردين يا نه . به هر حال اگه از اونجا دانلود كردين پس بايد يه جاي ديگر رو هم امتحان كنيد . يه جستجو تو گوگل بكني راحت پيداش مي كني . موفق باشين .نقل قول:
فکر کنم مشکل از سیستمت باشه با یه کامپیوتر دیگه آپدیت کن .نقل قول:
شاید به نظر مسخره بیاد ولی منم با لپ تاپ بابام هر کاری کردم نتونستم گوشیم رو آپدیت کنم.
بابا اینو که من گذاشته بودم تو امضام...:19::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
صفحه کلید مجازی با خاصیت فینگر تاچ برای UIQ3
کد:
کد:http://vahidonlineum.freeforums.org/viewtopic.php?p=202#202
دیگه دارم از دست شماها دیوونه میشم.:9::9::9:چرا نمیذارین من به خود کفایی برسم. دچار خود کم بینی شدم.:45:(شوخی کردم.:31:)
حالا چيزي شد ما هم گذاشتيم . ديدم خيلي باحاله گفتم يه بار ديگه هم ما بذاريم . البته ناگفته نمونه من اطلاعي نداشتيم شما گذاشتيم و گرنه .....نقل قول:
دیگر هیچ راهی بجز فلش نمونده:41:.
لطفا آموزشش را بگذارید:19:
بازم نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41::41 ::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
آقا من که هیچی پیدا نکردم.لطف میکنی لینک بدی..:8:.نقل قول:
دقیقا بگو مشکلت چیه شاید بطونم کمکت کنم:5:نقل قول:
دوستان سلام
دوستان راهی هست که بشه آپدیت گوشی رو از اینترنت بگیری بعد بدون اینترنت آپ کنی
آموزش فلش كردن گوشي مي خواي؟نقل قول:
دیگر هیچ راهی بجز فلش نمونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
لطفا آموزشش را بگذارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نمیشه.:41:نقل قول:
این برنامه نقاشی برنام خیلی جالبیه. فقط چجوری میشه نقاشی رو سیو ( ذخیره) کرد ؟
:10::10::10:منظورت گدوم برنامست؟ مال خود گوشی؟ مالگوشی که معلومه روی اون بالاش کلیک میکنی سیو داره.نقل قول:
اگر برنامه جانبیه لینگشو واسه ما هم بذار :10::10::10::10::10::10:
لینک :نقل قول:بر گرفته از سایت vahidonlineeum که اونا هم از موبایلستان گرفتن.کد:http://new.iranupload.net/file.php?file=82c724053cacdcf031a8c385f5690c0a
برنامش مثل paint میمونه.
مرسی . دنبال همچین برنامه ای میگشتم.نقل قول:
بهتره تو بخش uiq3 هم معرفیش کنی:46:
دوست عزیز منظورم اينه که مثلاً یه فاصله مشخص بهش بدیم و خودش روی اون فاصله فوکوس کنه. واسه من تو حالت autofocus اگه بخوام از یه ساختمون عکس بگیرم و یه درخت جلوش باشه عکسی که ميگیرم چندان واضح از آب در نمی ياد.نقل قول:
عزیز
سونی اینقدر زور زده تا فوکوس اتوماتیک درست کرده . حالا میخوای دستی تنظیم کنی .
البته با جاو یا عقب بردن میتونی درستش کنی . از توی option برو auto focus رو خاموش کن .
دوست من vahidonlineum بود كه يه e اضافه نوشتي . خواستم فقط گفته باشم .نقل قول:
راستي شما اين پيام خصوصي تون رو تو همين آدرسي كه گفتين خوندين . اگه نه ،كه يه سري بزنين . خدايش ديگه نتونيتم هيچ راهي واسه گفتنش پيدا كنم .
برو به صفحه 326 ، پست 3251 .نقل قول:
اگر لطف کنیدنقل قول:
آقاي vahid_civil مشكلي نيست ،راستش من هم همين رو مي خواستم . فقط قسمتش رو خودتون انتخاب كنيد بهتره . البته فكر كنم دارين خمدتون رو دست كم مي گيرين ، من كه خوشحال مي شم از اطلاعاتتون استفاده كنم . راستي من هم خوشوقتم .
مچچچکرم. در حال تستم. حالا چجوری سیو میکنه؟:27::10:نقل قول:
مموری استیکت را فرمت کن من هم بعد از اپدیت مشکل تو را داشتم که با فرمت کردن مموری استیک الحمد لالله برطرف شد:10:نقل قول:
سلام به همه اساتید.
من با برنامه advaned device lock که روی بعضی از برنامه ها قفل میذارم دیگه اجرا نمیشن و گوشی هنگ میکنه.:41:
مثلا برنامه های cellphone anti theft و بازی sudoku
میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه.
ممنون.:11:
سيو نميكنه ولي خيلي برنامه باحاليه. كلي سرگرممان كرد.:46:نقل قول:
من اين مشكل رو ندارم عزيزم.اصلا تو گوشيت رو اپديت كردي؟نقل قول:
به نظر من میشه یه کاریش کرد و اینکه اول نقاشیو بکشیم بعدشم با برنامه ای که از صفحه گوشی عکس میگیره از روی نقاشیمون عکس بگیریم .نقل قول:
بله.:19:نقل قول:
دست شما درد نکنه دیگه! یعنی ما اینقدر گیجیم؟:13:
حالا درسته که IQ ام در حد صفره ولی هنوز مونده تا کاملا صفر بشه.:31::46:
اين جوري كه حال نميده .اصل كار همون انيميشني كه مي سازيه.اگه ميشد انيميشن رو ذخيره كرد توي فايل GIF خيلي عالي مي شد.نقل قول:
راستي اين عكس تو امضات فيكه ها!
بابا تو همه چي رو به منظور ميگيري چرا.:18:خوب گفتم شايد وقت نكردي يا امكاناتش نبوده كه آپديت كنينقل قول:
سلام دوستان من در شرف فروختن p990 ام بودم که یهو دکمه وسطی(enter) گار نمی گنه :41: کسی میتونه گمگم کنه ؟خیلی ضروریه
سلام
امروز من برای خرید p990 به علادین رفتم با ذهنیت اینکه قیمت این گوشی دوروبر 280 هزار تومن هستش ولی با کمال تعجب دیدم که قیمتش شده 340 هزار تا .
قضیه چیه؟
سلام.ببخشيد من يه مشكلي داشتم.جديدا وقتي ميخوام اس ام اس بفرستم وسطش گوشيم هنگ ميكنه
بايد چي كار كنم؟
بعضيا ميگن آپديت كن.ولي من اينترنتم پرسرعت نيست كه بتونم فايل آپديت رو دانلود كنم.اگه
ميشه راهنماييم كنيد.ممنون
تا چند وقت پیش همین حول و هوش بود ( البته یه کم بیشتر در حدود 290 تومن ) ولی مثل اینکه طرفدارای این گوشی زیاد شده و از طرف دیگه فکر کنم تولید این گوشی هم خیلی کم شده و لااقل دیگه مثل سابق نیست.نقل قول:
من هم در حدود همین قیمتی که الان بهش برخوردی خریدم.به نظرم ارزش 340 تومن رو هم داره.در کل اگه بخوای تو این مایه ها یه چیز دیگه بخری(مثل m600 , m608 , p1 , w950 . w960 , ...) باید از این هم بیشتر پیاده بشی.
خوب عزیز کافی نت رو برای همین مواقع ساختن.میری تو یه کافی نت با اینترنت پر سرعت میگی یه 1 ساعتی کار دارم.همین.نقل قول:
از سرويس منو برو تست كن ببين دكمه كار ميكنه يانهنقل قول:
مرسي دوست عزيز.حالا اين فايل آپديت رو از كجا بايد بيارم؟رفتم سايت سوني اريكسون ولي نتونستم پيداش كنم.اگه ميشه لينكشو بزاريد.ممنوننقل قول:
این سیو نمیکنه ولی توی سایت موبایلستان یک نمونه دیدم سیو میکردنقل قول:
نقل قول:آموزش آپدیت کردن رو هم اگه نداری از امضای ramin2020 یا hamed1987 میتونی دانلود کنی.کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/p990i?cc=ae&lc=en
جدیدا پست نزدن ولی تو همین تاپیک یه سرچ بکنی پیداش میکنی.
موفق باشی.
لينكش رو ميدي؟نقل قول: