مشکل دیده بان هستنقل قول:
خدا رو شکر من ماهیانه گرفتم بعد این تخلیه میکنم واقعا کیفیتش بده
شکایت هم میکنم
Printable View
مشکل دیده بان هستنقل قول:
خدا رو شکر من ماهیانه گرفتم بعد این تخلیه میکنم واقعا کیفیتش بده
شکایت هم میکنم
فک کنم یکم بهتر شد درسته ؟ الان با چیز پی ان وصلم یوتیوبو خوب باز می کنه تا حدودی ، تایید یا رد ؟
برا من که خرابه همین دو دقیقه پیش دوباره قطع شد نمیدونم باقیه شرکتا هم به همین افتضاحی سرویس میدن!؟! مخابرات داشتم اصلا اینطوری نبود
من فک کنم قضیه سر به موقع ندادن پول به زیرساخت باشه چون اصلا چنین چیزی من تاحالا ندیدم قبلا، این اصلا بحث کیفیت و سرعت و ،،، نیست بحث نود و پنج درصد قطعی نته اصلا انگار نت شرکت از زیرساخت قطع شده تا پول بدن اینجوری من حدس میزنم وگرنه اختلال رخ میده نه دیگه در این حد کندی وحشتناک و شبه قطع
منم تایم اوت دارم ولی سرعت دانلود خارجی کمی بهتر شده برای من ، با 500 کیلو دانلود می کنه ولی به خاطر تایم اوت صفحه خیلی بدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من که از 4 مگ اومده رو 800 کیلو تایم اوت و قطعی هم که داره
8مگ که روی 10 بسته شده ، خوب شد تستی 1ماه گرفتمنقل قول:
سلام دوستان دیده بان نتی عزیز !
طی آخرین چتی که با پشتیبانیشون کردم و انواع و اقسام فشار و تهدید و خفت بارشون کردم نهایت این جمله ازشون در اومد که :
نقل قول:
ما پیگیر هستیم و حق هم کاملابا شماست و همکاران هم 24 ساعته در حال رفع مشکل هستن و احتمالا این مشکل تا شنبه و یا نهایتا یکشنبه کامل رفع میشه
طی دیروز و امروز شدت دعوایی که با این ها توی چت کردم توی این سالهایی که اینترنت داشتم و فقط یک بار زمان آسیباتک به یک مشکل سراسری چند روزه برخورد کردم، این حجم از خفت هایی که بار اینها کردم رکورد زده.
البته من از وقتی وارد شرکت شدم از حدود یک ماه قبل هیچ وقت نتم خوب و راضی کننده نبود به نسبت زمانی که شاتل بودم .
حتی زمانی که این مشکل به وجود نیومده بود، افت شدید سرعت دانلود موقع استفاده از vpn و افت شدید سرعت پیج باز کردن همزمان با دانلود رو داشتم و اون زمان هم تلفنی دو سه بار شدیدا از خجالتشون در اومدم.
متاسفانه ریسک کردم و سرویس 6 ماهه گرفتم ولی اگر وضع درست نشه به هرترتیب ممکن جدا میشم.
به من هر روز میگن امروز یا فردا... شنبه یا کشنبه یعنی نمیدونیم مشکل کجاست و ر*دیم. من 1 ماه تستی گرفتم ، تنها چیز خوبی که داشت حجم بود. پینگش که داغونه ، کانتر سرور دوبی همه رفیقام 50 هستن من 110 :|نقل قول: