من بعد در خواستم با دستمال داخل چاپ گر رو تمیز کردم و کارتریج رو هم دوباره شارژکردم و یه دفعه دیدم که دیگه ارور نمیدهنقل قول:
بهرحال دستتون درد نکنه که کمکم کردین:10:
Printable View
من بعد در خواستم با دستمال داخل چاپ گر رو تمیز کردم و کارتریج رو هم دوباره شارژکردم و یه دفعه دیدم که دیگه ارور نمیدهنقل قول:
بهرحال دستتون درد نکنه که کمکم کردین:10:
دوستان من یک مشکلی دارم
من تازه کاتریجم رو شارژ کردم ولی الن که باهاش پرینت می گیرم کم رنگه
یکی میگفت به خاطر اینه که قبل از شارژ پودرهای سوخته رو خالی نکردی ولی من این کار را کردم
نمیدونم حالا مشکل از کجاست؟؟؟؟
شاید مدتیه که ازش استفاده نکردی ( پرینتر )نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم آیا پرینتر تک کاره جوهر افشان Brother هستش یا اصلا تولید نمیشه؟
و سوال دوم اینکه کارتریج پرینترهای HP Deskjet D5063 و Deskjet D4263 شارژ میشه یا نه؟
ممنون
سلام
من یه پرینتر لیزری رنگی می خوام که شارژ بشه و هزینه ی شارژ بسیار پایینی داشته باشه .
بودجم 200-300 هست. برای توی خونه . کیفیت تصویرش هم برام خیلی مهم نیست .
1600 و clp 300 و clp 315 کدوم بهتره .
خواهش می کنم سریعتر جواب بدید.
من چاپگرم 1280 hp هستش روشن نمیشه کابل برقشو میکشم دوباره میزنم یه لحظه چراغ سبز روشن میشه دوباره خاموش ویشه ممنون میشو راهنمایی کنید مرسی
سلامنقل قول:
خیر - تمام محصولات جوهر افشان برادر چندکاره هست از 3 تا 6 کاره برای اطلاعات بیشتر یه سری به سایت برادر بزن
باسلام و خسته نباشيد
من مي خوام يه پرينتر رنگي ليزري بخرم
منو راهنمايي كنيد
قيمتش بين 300تا500 باشه
من برای پرینتر 1010 خودم در ویندوز های 64 بیتی درایور پیدا نکردم
واقعا ظایع است که Hp با اون عضمت پرینتر ای به این معروفی رو فکری واسش نکرده (تو سایت Hp Forum) خیلی ها مشکل برای نصب Hp1010 روی ویستا داشته اند. من یکی که از Hp نا امید شدم.
البته من الان Hp1010 رو که ساختارا" با Hp1020 یکی است را روی ویستا 32 بیتی با بدیختی و میانبر زدن نصب کردم و صحیح پرینت میگیرم ولی ویستا 64 بیت به هیچ وجه با این درایور ها کار نمیکند و این هم معضلی بزرگ است ....
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله حق باشماست البته اچ پی یه یونیوسال رایور روی سایت خودش برای ویندوز های 64 بیت گذاشته ولی اون هم درست کار نمیکنه و اینقدر مشکلات کار برها زیاد بوده که اچ پی به فکر بهینه سازی ویستا و ویندوز افتاده خوب این از حماقت طراح سیستم عامل هست چرا که برای ویندوز های قدیمی تر مثل ایکس پی حتی قبل از ورودشون به بازار درایورش روی سایت بود واگر نه شرکتی که همیشه همکار ماکروسافت بوده پروژه بهینه سازی رو راه نمینداخت و حتی زمزمه ساخت سیستم عامل خود اچ پی (با بیس لینوکس) توی کارای خودش نمی گنجوند
موفق باشی