سلام
کسی اینجا آرت 4 داره؟ پهنای باند آرت 4 رو روی چند میبدن؟ برای من با آرت 3 هیچ تفاوتی نکرده
downstream: 1150
upstream: 760
Printable View
سلام
کسی اینجا آرت 4 داره؟ پهنای باند آرت 4 رو روی چند میبدن؟ برای من با آرت 3 هیچ تفاوتی نکرده
downstream: 1150
upstream: 760
هر منطقه فرق داره عزیز.ماه پیش آرت ۴ داشتم روی ۲۴۰۰ بسته بودن(تهران-سلمان فارسی)نقل قول:
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما شاتل از این نظر مناسب هست ؟
دوست عزیز من ART4 دارم ولی همین طور که دوستان میگن بستگی به میزان پهنای باند آزاد منطقه شما داره.نقل قول:
برای من Downstream : 2460 و Upstream: 760 بسته شده.
واسه منم آرت 3 و 1 فرقش نداشت.نقل قول:
فقط اینکه این ماه 100 گیگ دانلود کردم که اصلا نمی ارزید! چون کلا در روز 3 ساعت بیشتر نمیشد بازی کرد با این نت مجبور بودم دیگه چرت و پرت دانلود کنم :|
آرت 1 و 2 و3 معمولا فرقی ندارن ولی اینکه آرت 4 هم همینطور باشه دیگه آخر کلاهبرداریه . طبق اون چیزی که تو سایت زده همشون باید سرعت هاشون تفاوت داشته باشهنقل قول:
اكو 2048 ساعت 8:15 شب :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد چند ماه پیش از این شاتل کلاهبردار اومدم بیرون؛ تازگیا مثه اینکه همه چیش ترکیده...نقل قول:
نه خدایی واسه من خوبه تو این 17 روزی که گرفتم سرویس 8 مگ رو 100 گیگ دانلود کردم :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نکته پایینش که نوشته چیه ؟ تو سایتنقل قول:
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند. ?