16:9 نداره...بعضی رزولوشن ها 16:9 میشن که بازم همونطوره...مانیتورم هم 22اینچ اچ دینقل قول:
تو تنظیمات جز رزولوشن و لول گرافیک چیزی دیگه ای نیست
Printable View
16:9 نداره...بعضی رزولوشن ها 16:9 میشن که بازم همونطوره...مانیتورم هم 22اینچ اچ دینقل قول:
تو تنظیمات جز رزولوشن و لول گرافیک چیزی دیگه ای نیست
خیلی شبیه 2014......
مخصوصا استارت ها....
افتضاحه استارتاش.
قد خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییلی مهم شده برا ضربه سر.
بعضی از پاسای تو عمقی هوایی مخصوصا انگار یهویی مدافع حریف 3-5 قدم یهو شیفت میکنه عقب افتضاحه یعنی.
خیلی شبیه 2014 هه....
اینم از شانس ما.....
نمیدونم والا دیگه ! دوستان دیگه اگر کمک کنند به ایشون ممنون میشیم .نقل قول:
:n04: کلا اونایی که قرمز کردم رو یه توضیح بده !. حرفهای عجیب غریب میزنی :n02:نقل قول:
1 - خستگی طبیعیه . کلا دنیای فوتبال اینطوریه نیمه دوم از نیمه اول خسته ترن . این پوئن مثبته نه منفینقل قول:
2 - تکل درست بزنی لذتش بیشتره .
3 - شما باید با نحوه بازی و تاکتیک سرعت رو از حریف بگیری .
4 - شوت ها به نظر من یکی از نقاط مثبته این سری هست . دقت کنی بازیکنان خاص ( مثل رونالدو و مسی ) خیلی کم شوت ها رو به بیرون میزنن . حتی جهت هم نگیری ضربه دقیقه . ولی بازیکنان دیگه باید با جهت تنظیم کنی .
5 - این مورد رو من توی 10-12 بازی که انجام دادم تا الان بهش بر نخوردم .
البته هنوز هم دیر نیست میتونی پاک کنی و منتظر فیفا بشی :n08:
فکر کنم یکی از دشمنای PES پیدا شد برای جو سازی ! :n24:نقل قول:
با این حرفا یا بازیت ضعیفه یا نقد بلد نیستی و یا میخوای PES رو خراب کنی . چون FIFA کرک نشده هنوز همه دارن میرن سمت PES و الحمدالله خوششونم میاد !! :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این پچ نسخه 2 اونی هستش (درست شدن نام ها . لوگوی باشگاه ها . نام بعضی مربیان ) که یکی از دوستان چند صفحه قبل گداشته یود. نسخه یک اون لیگهای دسته دو رو نداشت اما این همه رو داره .
Premier League (100%)
SkyBet Championship (100%)
Serie A (100%)
Serie B (fatam alguns emblemas)
Eredivisie (100%)
Ligue 1 (100%)
Ligue 2 (100%)
Liga BBVA (100%)
Liga Adelante (100%)
Premier League Portugal (100%)
Brasileirão with many improvements
How To Install:
محتوای مخفی:
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fix : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بوندسلیگا آلمان نداره یا من پیدا نکردم
گرافیکت آپدیته؟نقل قول:
___
من هنوز این بازی رو نگرفتم الان نمیدونم این نسخه های کرک شده رو بگیرم یا بازی رو از استیم بگیرم؟
کسی رو استیم بازی کرده؟ برای استیم هم همین پچ ها میاد؟
بعد از چند دست بازی کردن یعنی فقط یک کلمه میشه گفت : Woow
واقعا تیم سازنده کونامی طی امسال مشخصه تلاش زیادی کرده که دل هوادارای قدیمی خودش رو دوباره به دست بیاره و تو این راه موفقیتش فوق العاده بود.
گیم پلی همون 2014 هست با رفع تمامی ایرادات و نرم شدن بیشتر حرکات بازیکنا.
در مورد گل خوردن از کناره هم که چند نفر این مشکل رو داشتن من بشخصه اصلا مشکلی نداشتم.
چندین صحنه خفن هم طی بازیها برام پیش اومد که وسط بازی فکم افتاده بود.
یکی صحنه گل چهارم رونی به چلسی بود که بعد گل بازیکنا گروهی با تماشاگرا جشن می گرفتن و اولین بار بود تو یه بازی فوتبال همچین صحنه ای رو می دیدم(اولین بازی بود و تنظیمات بازی رو Regular بود.یه وقت تعجب نکنید چرا اینقدر گل زدم):n02:
یک صحنه هم تو همین بازی تک به تک شوت کردم و دروازه بان برگشت داد و خورد به یکی از مدافعین چلسی به صورت چیپ داشت می رفت تو گل که ایوانوویچ با قیچی برگردون توپ رو از روی خط کشید بیرون.یعنی اون صحنه فکم افتاده بود و شده بودم این.:n04::n19:
بازی فوق العاده خوب شده و من بیصبرانه منتظر اولین پچ درست و حسابیم که جام های مختلف مخصوصا مستر و Bal رو شروع کنم.
بعد از نزدیک به 1 سال و خرده ای دوباره میتونم یه فوتبال درست و حسابی بازی کنم و ازش لذت ببرم.کونامی ممنون.:n16:
نقل قول:
هم دم شما گرم ، هم دم تریلر فا
آنلاین بازی هم فوق العادس ، یکه یک ، باورم نمیشه دارم آنلاین بازی میکنم ، واقعا ممنون .
فقط یه سوال از اساتید این که آنلاین بازی کردن چقد حجم میخوره تقریبا واسه هر بازی و اینا ، قسمت مای کلاب چقد حجم استفاده میکنه ؟ بنظرم خیلی کم تره