20065 نبود که فکر کنم 2007 یا 2008 بود 2005 هنوز هیچکدوم از این بازیکنا توی رئال و بارسا نبودن به جز رائول.نقل قول:
Printable View
20065 نبود که فکر کنم 2007 یا 2008 بود 2005 هنوز هیچکدوم از این بازیکنا توی رئال و بارسا نبودن به جز رائول.نقل قول:
بله ۲۰۰۸ بود. ممنون.نقل قول:
البته همونجوری که توی عکسی که آوردم هم مشخص بود برای رئال به جز کاسیاس، راموس، پپه و مارسلو و برای بارسا به جز پویول و والدز که البته الان کنار رفتن، مسی فیکس بازی می کرد و اگه اشتباه نکنم ژاوی و اینیستا نیمکت نشین بودن. یه جورایی بخوایم بازنگری داشته باشیم، شاید بر خلاف تصور رئال نسبت به بارسا چهره های قدیمی بیشتری رو حفظ کرده. به خصوص که بارسا با اومدن گواردیولا در پایان اون فصل، یه پوست اندازی اساسی رو داشت.نقل قول:
+
کاور مارکا در اون زمان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید منظور Dolfin بازی با والنسیا بعد از فینال کوپا سال 2011 هست.
کارلو آنچلوتی: از اتفاقاتی که برای بارسلونا رخ می دهد خوشحال نمی شوم؛ بیل خودخواه نیست
طرفداری- کارلو آنچلوتی قبل از دیدار رفت کوپا دل ری مقابل اتلتیکو مادرید در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و به گفتگو با خبرنگاران پرداخت.
شرایط رختکن تیم چگونه است؟ "ما روی دیداری که سخت خواهد بود تمرکز کرده ایم. می خواهیم مثل همیشه با همان زحمت و اشتیاق به کار خود ادامه دهیم."
دروازه بان برای کوپا دل ری: "کیلور ناواس در جام حذفی بازی خواهد کرد و او درست تا پایان تورنمنت درون دروازه حضور خواهد داشت."
ترکیب 11 نفره ابتدایی: "ممکن است برخی تغییرات داشته باشم. بازیکنانی هستند که هنوز ریکاوری نکرده اند. اما من با بهترین ترکیب ممکن وارد میدان خواهم شد."
تورس: "بدون بازی کردن، تورس در حال حاضر هیجان را به میان هواداران آورده است. او محبت هواداران را دریافت کرده است. تورس آرامش و تجربه دارد و در این محیط با انگیزه تر هم خواهد بود و میل زیادی دارد تا خوب کار کند."
لوئیز انریکه ستاره های خود را روی نیمکت قرار داد: "(می خندد) من رختکن بارسلونا را نمی شناسم، و نمی توانم اظهار نظر کنم. هرکس با توجه به رختکن خود تصمیم می گیرد. لوئیز انریکه بهترین جایگاه برای تصمیم گیری در این موارد دارد، و به نظر می رسد عادلانه باشد."
گرت بیل و خودخواهی: "من بازی را دیده ام و پاس دادن در آن صحنه آسان نبود، این بسیار موقعیت پیچیده ای بود. او هیچ فضایی نداشت و سعی کرد شوت بزند. هیچ نیازی نیست که در مورد بیل صحبت کنیم. او خیلی خوب می داند که چه موقع باید پاس بدهد اما در آن صحنه تصمیم درستی گرفت."
بی ثباتی یک باشگاه: "من هرگز باشگاهی نداشته ام مشکل ثبات داشته باشد. تیم هایی هستند که چنین مشکی دارند. من باید آماده باشم. آنچه که برای بارسا اتفاق افتاده است می تواند در مقطعی از فصل برای هر تیمی رخ دهد."
آیا بیل به خاطر قیمت بالایی که دارد، تحت فشار است؟ "فکر نمی کنم بیل خودخواهد باشد. اگر او فشاری احساس می کند، این مثبت است چون در فینال هایی که به میدان رفته موفق به گلزنی شده است. فردا او بازی خواهد کرد."
اتلتیکو در ویسنته کالدرون: "ما آنها را خیلی خوب می شناسیم. ما بارها مقابل آنها بازی کرده ایم و چندین بار در همین فصل بوده است. آنها تیم سرسختی هستند چون کار را برای شما سخت می کنند و سازمان دهی خوبی دارند. ما همیشه بیشترین تلاش خود را برای پیروزی به کار می گیریم. آنها یکی از بهترین تیم های اروپا هستند."
آیا شما از اتفاقی که برای بارسلونا رخ می دهد خوشحال هستید؟ "من خوشحال نیستم، چون من چیزهایی برای حل کردن دارم. من به تیم خودم نگاه می کنم، نه به اتفاقاتی که در بارسلونا رخ می دهد. بیایید بگوییم که تیم ها در طول فصل دچار مشکلاتی می شوند."
آیا شما تیم خسته ای دارید؟ "در این لحظه تیم خسته نیست چون آنها 7 روز تعطیلات داشته اند. آنها خوب هستند و این را در دقایق پایانی دیدار مقابل والنسیا نشان دادیم، جایی که با جدیت زیادی بازی کردیم. در پایان فصل نمی دانیم که چه اتفاقی رخ خواهد داد. فکر نمی کنم در پایان فصل خسته شویم."
آیا کمی از جدیت و شدت بازی تیم کاسته شده است؟ "فکر نمی کنم مشکلی با جدیت و شدت بازی داشته باشیم. ما تلاش کردیم تا نسبت به حریف خود جدیت بیشتری داشته باشیم. مسئله فقدان جدیت نبود، بلکه فقدان گل بود."
اتلتیکو می تواند برای دیداری سخت آماده شود: "روش ما این است که همیشه با هویت، فلسفه و خصوصیات خود بازی کنیم. هرکس ایده مخصوص خود را از فوتبال دارد. فکر نمی کنم هیچ خبری در این مورد وجود داشته باشد. اتلتیکو با جدیت برای این دیدار آماده خواهد شد و ما هم همینطور."
قرعه کشی جام حذفی: "این دیداری مقابل دو تیم همسان خواهد بود. فکر نمی کنم این سال را تغییر دهد."
یه سوال
مگه نق و انتقالات زمستانی شروع شده که تورس اومد اتلتیکو و پودولسکی رفت اینتر؟
آره دیگه توی ژانویه ایم و از اول این ماه شروع شدهنقل قول:
یه سوال
مگه نق و انتقالات زمستانی شروع شده که تورس اومد اتلتیکو و پودولسکی رفت اینتر؟
تا 2 فوریه هم ادامه داره...
پاگشاي فرناندو تورس در کوپا دل ري
پيش بازي اتلتيکو مادريد- رئال مادريد
امشب دو همشهري مادريدي در ديدار رفت مرحله يک هشتم نهايي رقابت هاي کوپا دل ري، در ورزشگاه ويسنته کالدرون مقابل هم قرار خواهند گرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، فرناندو تورس، مهاجم جدید اتلتیکو مادرید، امشب می تواند برای اولین باردر بازگشت به این تیم، به میدان برود و این موضوع بر جذابیت های این دیدار خواهد افزود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتلتیکو
تورس که چند روز قبل به طور قرضی از میلان به اتلتیکو پیوست، همچنان از محبوبیت بسیار بالایی در بین هواداران این تیم برخوردار است؛ به طوری که در مراسم معارفه اش، 45 هزار نفر حضور پیدا کردند. به همین دلیل، انتظار می رود که با حضور او، جو به مراتب دشوارتری برای رئالی ها ایجاد شود. او در 244 دیداری که در مقطع اول حضورش در وینسته کالدرون انجام داد، 91 گل به ثمر رساند و اگر بتواند این آمار را بهبود ببخشد، جایگاه به مراتب بهتری در بین هواداران پیدا خواهد کرد.
دیگو سیمئونه روز گذشته اعلام کرد که تورس مطمئنا در دیدار امشب در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت اما مشخص نیست حضور او، باعث نیمکت نشینی چه کسی خواهد شد. البته اتلتیکو برای پیروزی در دیدار امشب تنها روی تورس حساب نخواهد کرد. آنها آنتوان گریژمان را هم دارند که در دو دیدار گذشته، 5 گل به ثمر رسانده است و این درخشش، جایگاه او در ترکیب اصلی را تا اندازه ای تضمین می کند. این به آن معناست که احتمال نیمکت نشینی ماریو مانژوکیچ برای حضور تورس در ترکیب اصلی، بیشتر است.
اتلتیکو بعد از شکست سنگین 4-1 مقابل رئال در فینال چمپیونزلیگ، هم در مجموع دو دیدار سوپرکاپ اسپانیا و هم در دیدار رفت رقابت های این فصل لالیگا، رقیب همشهری را شکست داد. تنها غایب مهم تیم سیمئونه در دیدار امشب، میراندا، مدافع برزیلی، تیم است که به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ، شرایط بازی کردن را ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئال
شاگردان آنچلوتی فصل گذشته هم در راه فتح کوپا دل ری، اتلتیکو را از پیش رو برداشته بودند و اکنون باید این ماموریت را به انجام برسانند. رئالی ها بعد از 22 پیروزی پیاپی در دیدارهای رسمی، این هفته در لالیگا مقابل والنسیا شکست خوردند تا فاصله شان در جدول با رقیب همشهری به یک امتیاز کاهش پیدا کند. البته آنها خوش شانس بودند که بارسا هم باخت تا صدر جدول را از دست ندهند.
رئال در 10 دیدار اخیرش در کوپا دل ری به پیروزی رسیده و امیدوارند که این روند در مقابل رقیب همشهری هم ادامه پیدا کند. آنچلوتی برای دیدار امشب تقریبا همه ستاره هایش را در اختیار دارد و می تواند امیدوار باشد که تیمش به مسیر پیروزی برگردد.
همونطور که دوستان گفتنن ، به نظر منم باخت بازی قبل بهترین موقع برای شکست خوردن بود ولی حیف که رکورد از دست رفت ( البته زیاد مهم هم نبود )
بازی خیلی خیلی سختی امشب داریم ، روش بازی اتلتیک جوری هست ( خشن بازی کردن ) که رئال باهاش مشکل داره ، یه جورایی تمومه برنامه های رئال رو خراب میکنه
والنسیا هم مثل اتلتیک بازی کرد و نتیجشو گرفت ، بهترین کار برای رئال اینه که بتونه همون اول دوتا گل بزنه ، چون اتلتیک زود گل بخوره کل تیم تمرکزشون رو از دست میدن و خیلی راحت میشه پیروز شد
فقط امیدوارم رئال مثل بازی با والنسیا یه گل نزنه و بعد عقب نکشه و هم چنین بازیکنا یه کم از خود گذشتگی داشته باشن
چون دلیل باخت به والنسیا همین بود ، اگه تو چندتا موقعیت ، مخصوصا بیل ، به هم پاس میدادن راحت میتونستیم امتیاز بگیریم
متاسفانه تو چند بازی اخیر با اتلتیک تا جایی که من یادمه گل اول رو خوردیم ، اگه اول گل بخوریم خیلی سخت میشه به اتلتیک تو زمینش گل زد
به امید یه بازی خوب ، همراه با برد
چون بازی رفت و برگشت هست، حتی باخت ۲-۱ (نتیجه جلوی والنسیا) هم برای ما نوعی برد هست.
با اینکه بازی تو زمین اتلتیکو هست، بنگاه های شرط بندی شانس برد، مساوی، باخت رو کاملاً برابر میبینن (۳۳.۳ درصد!).
دو بار آخری که کوپا رو بردیم (۲۰۱۱ و ۲۰۱۴) برای فتحش اتلتیکو رو خودمون حذف کردیم. کریس هم با ۵ گل، آقای گلمون تو این دربی هست.
اومدن تورس یه وزنه روحی برای اونا هست، اما افت محسوسش برکسی پوشیده نیست پس ترسی ازش نداریم.