پرادو vx چهار در مدل vx 2010 قیمت چنده کم کارکرد ؟ میشه یه عکس بزارین ازش ؟ مدل 2013 چنده ؟ از لحاظ ظاهر فرق میکنن 2013 و 2010 ؟
پرادو vx چهار در مدل vx 2010 قیمت چنده کم کارکرد ؟ میشه یه عکس بزارین ازش ؟ مدل 2013 چنده ؟ از لحاظ ظاهر فرق میکنن 2013 و 2010 ؟
سلام دوستان
بین پرادو و لندکروزر کدام رو پیشنهاد میدید ؟ . دلیل هم ذکر کنید
پیشرانه هر دوخودرو در مدل V6 یکی هست اما لندکروز جادارتر و بزرگتر از پرادو است و از ابهت ویژه ایی برخوردار میباشد .نقل قول:
ظاهر هم که سلیقه ایست .
با سلام...
دوستان ماشین های دهههای 80 و 90 رو نمیشه وارد کرد درسته؟ کلا نمیشه وارد کرد یا صرفا به مناطق ازاد نمیشه وارد کرد؟ یا مثلا بند و تبصره داره یا چی؟؟
چون دیدم افرادی مثلا ماشین مدل دههی 80 رو وارد کردن و اوردن و حالش رو هم دارن میبرن... پلاک هم شدن...
مرسدس های مدل 140 یا 126 مد نظر بنده هستش که برای دهههای 80-90 میباشن...
سلام
دوستان پرادو دو درب GX اتاق جدید از چه سالی وارد شد؟بیشتر ۲۰۱۲ هست !۲۰۱۰ نیست اصلا ؟ اگه باشه چند قیمیته؟
سلام دوستان.
بیشتر مد نظرم رو اختلاف های مزدا 323 تیپ 5 و مزدا3 تیپ 3 هستش....
فقط میخواستم صرف نظر از اختلاف قیمتاشون راجع به اختلاف در هزینه نگهداریشون مثل سرویس ادواری و مدت زمان کارکرد قطعات هزینه های گیربکس اتومات و ... ؟
مصرف سوخت هاشون (راستی مزدا 3 کارت سوخت هم داره؟ :n01: ) ؟
موقع خرید دست دو ، به چه نکاتی باید توجه کنم؟ (بیشتر تمرکزم رو تست سلامت گیربکس اتومات هست ...)
هر چی مدل قدیمترشون رو بخرم بهتره یا جدیدتر؟(بخاطر نوع و جنس قطعات استفاده شده در خودرو و همینطور مونتاژ یا غیر مونتاژ بودن عرض کردم)
به طور کلی با توجه به موارد مد نظرم، به صرفه هست که اختلاف قیمت تقریباً 20 میلیونی رو بین این دو مدل متقبل بشم؟؟؟
از دوستان ممنون میشم که اطلاعاتشون رو به اشتراک بزارن. :n11:
درود .مزدا 3 نمونه کاملا متفاوت و تکامل یافته ی مزدا 323 است که از هر نظر برتری کاملا محسوس به برادر کهنه کارش را دارد .نقل قول:
مزدا یکی از کم اصطهلاک ترین خودروهای دنیاست و در ایران هم به نسبت سایر برندها قطعاتش ارزان به حساب میاد ، مخصوصا قطعات مصرفی که تقریبا با خودروهای داخلی مثل 206 و ال 90 برابر است .
مزدا 3 دارای کارت سوخت میباشد . باک 55 لیتری این خودرو به طور متوسط 700 کیلومتر شمارا همراهی میکند اما در خارج از شهر این میزان بیشتر هم میشود .
یعنی به ازای هر 100 کیلومتر مصرف میانگین 7.5 تا 7.8 است .
فنی ماشین و بدنه مهم هستند ، باید ماشین رو به مرکز تخصصی مزدا ببرید تا وضعیت موتور و گیرباکس کاملا بررسی بشن .
وضعیت بدنه هم بهتره ماشین رو به یک استادکار ماهر رنگ و نقاشی نشون بدید تا از سالم بودن آن اطمینان پیدا کنید .
مشخصا هرچی جدیدتر ، بهتر .
کیفیت پایین منتاژ و ... در خودروهای ایرانی شایع است و نه در خاجی ها ، اتقافا اونها روز به روز بالاتر میرن و با کیفیت تر میشن . میتونید آزرا 2008 رو با 2013 مقایسه کنید تا متوجه بشید .
شک نکنید که مزدا 3 ارزش بیشتری به 323 دارد ، اصلا رخ ماشین به تنهایی 20 تومن بیشتر ارزش دارد ، بقیه که بماند .
موفق باشید .
ممنون.نقل قول:
دوست خوبم من شنیده بودم که مصرف مزدا3 بالاتره. در مقایسه به مصرفی که شما برای مزدا3 معمولی فرمودید، من در حدود با یک باک تا 400 کیلومتر ، شنیدم. که مزدا 3 جدید هم تغییرات زیادی در کاهش مصرف سوخت بدلیل افزایش ضریب آئرودینامیکی طراحی جدید بدنه، داشته.
که صد البته اینا همش رو کاغذه و تا تو جاده های ایران تست نشه معلوم نیست چقدر با واقعیت همخوانی داشته باشه. به خاطر همین هم هست که از شما دوستان که تجربه زیاد رانندگی با مزدا 3 معمولی چه در داخل شهر و چه تو جاده رو داشتین، دارم میپرسم.
راستی یه چیز دیگه. مزدا برای خودرو خانواده خوبه دیگه. ؟ ! آخه ما قبلاً 206 داشتیم و مشکل ما با 206 جای بسیار کم برای سر نشینان بود. بطوری که برای اینکه کی صندلی عقب بشینه باید قرعه کشی میکردیم. :n08:
ولی نمیدونم فضای کلی داخلی اتاق مزدا3 ، بخصوص عقبش چجوریه؟ مخصوصاً تو مسافرتهای طولانی....
پس اگر امکانش باشه در مورد مصرف سوخت و همینطور فضای داخلی اتاق بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
این نوع پرادو از سال 2012 اومدنقل قول:
مدل 2010 رو من ندیدم و فکر نمیکنم باشه
دوست من ، خودم مزدا 3 نیو داشتم و مصرفش در سخت ترین حالت از 8 لیتر در 100 کیلومتر تجاوز نکرد ، در اتوبان با سرعت 100 کیلومتر ثابت چیزی حدود 5.7 لیتر میسوزوند ( خداوند رحمتش کند ) ، اگر باک رو کامل پر کنید و مصرف 10 لیتر هم باشد حداقل 550 کیلومتر شمارا همراهی میکند .نقل قول:
تاجایی که اطلاع دارم موتور مزدا 3 با نیو تفاوتی نداشته و فقط تفاوت در گیرباکس این دوخودرو است که 10 درصد کاهش مصرف سوخت را به همراه داشته است .
در مورد جاداری مزدا 3 باید بگم دست کمی از 206 نداره و سرنشینان عقب فقط کمی راحت تر هستند ( به نسبت 206 ) اما در مزدا نیو وضعیت کاملا متفاوت است . مزدا 323 هم از این نظر به مزدا 3 نزدیک است .