سلام
آرش جان این آنتن ها ۳۰dbi Grid Antenna به چه چیز دیگه ای واسه نصب در حالت استیشن نیاز دارن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود آنتن 200 تومانه
وسیله ی دیگه ای هم باید تهیه کرد؟
Printable View
سلام
آرش جان این آنتن ها ۳۰dbi Grid Antenna به چه چیز دیگه ای واسه نصب در حالت استیشن نیاز دارن ؟
خود آنتن 200 تومانه
وسیله ی دیگه ای هم باید تهیه کرد؟
نامحدود های برنزی رو سرعت واقغی میبندن ولی نامحدود های سیلور رو دو برابر , یعنی 512 نامحدود سیلور ماهی 100 تومن رو سرعت دانلود 120-130 میده. پینگش هم یه زمانی خوب بود واسه من , الان سیگنالم خوب نیست از رفاتک نمیتونم بگم کلاً خوبه یا بد.نقل قول:
پینگش که داغونه .راستی من که الان از راصد 128 نامحدود دارم اگه بخوام 512 نامحدود بخرم میشه بهش بگم اول یه تست ازش بهم بده یا نمیده ؟نقل قول:
خیر ظاهرا نمیشهنقل قول:
واسه من انجام ندادن
شما باهاشون تماس بگیر ببین بهت چی میگن
گذاشتن distance روی کم یا زیاد یا اتوماتیک چه کاری انجام میده ؟ اصلا روی سیگنال و ccq تاثیری داره یا برای یه کار دیگس ؟
بلهنقل قول:
این کار سیگنالتون رو بهینه میکنه و کیفیت لینک رو تا حدودی بالاتر میبره
معمولا روی اتوماتیک باشه بهتره
وقتی روی اتوماتیک باشه مسافت تا دکل رو تشخیص میده و طبق اون مسافت سیگنال رو بهینه تر میکنه
چرا فارا وقتی حجمت یا زمان سرویست تموم میشه توی cmd پینگ 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 رو زیر 10 میلی ثانیه نشون میده ؟ کلا از خارج پینگش همین میشه ؟ ولی وقتی شارژ کردی میره بالای 100 یا 200 ؟
احتمالا چون دسترسی رو یه سرور خودشون فعال میکنن نه به هیچ سرور دیگه ای پینگ رو بسیار پایین نشون میده چون شارژتون تمام میشه توی این حالت و عملا به اینترنت متصل نیستیدنقل قول:
اکانت تست سرویس 1 مگ سیلور رفاتک
قیمت سرویس 33.000 تومان 1گیگ در ماه
ساعت رایگان سرویس 12 شب تا 8 صبح
سرعت سرویس : 250-260 ثابت
مسافت لینک : 4.5 کیلومتر (لشکر تا گلستان)
خونه ویلایی
ارتفاع آنتن از زمین : حدودا 7.5 تا 8 متر
نوع رادیو : nanobeam M5 400
آپارتمان پسیار زیاد در مسیر وجود داره و عملا هیچ دکلی در این جهت دیده نمیشه
توضیح : نانو بیم روی جهت راصد تنظیمه و اصلا برای دکل رفاتک تنظیمش نکردم اما با این حال میگیره
با این شرایط میشه شبی 7.5 گیگ دانلود کرد
سرعت با تورنت هم 250 است
عکس 1 :
عکس2 :
امروز رفتم رادیو رو در منزل جدید نصب کردم انشالله طی یکی دو روز اینده میتونم ازش استفاده کنم .ایمان جان میشه با سیگنال -89 هم کانکت شد ؟