N550 رو الان دو روزه دارم و هیچ چیزی نبوده که بزنه تو ذوقم .
واقعا ازش راضیم .
من دوران بازی کردنم تموم شده و خیلی کمتر بازی میکنم . با این حال Tomb Raider , NFS Most Wanted 2 , Resident Evil 6 , Crysis 3 رو نصب کردم ببینم چطوریه و از عملکردش راضی بودم (رو نسبت ذهنیتی که نسبت به این کارت گرافیک داشتم)
resident Evil که همه چی رو تا آخر بردم بالا و مشکلی نداشت فقط یک وقتایی یهو تیک میزد که اومدم V-Sync رو خاموش کردم و Anti-Aliasing رو یک مرحله کم کردم و دیگه اینجوری نشد ... کلا خیلی عالی بود .
NFS Most Wanted روی تنظیمات بالا قرار دادم فقط چند تا از چیزایی که کمتر مهم هستن رو اوردم پایین مثله سایه و بازتاب نور ، ولی دیتیل و تکسچر آخرین حد بود ، خیلی روون کار میکرد ، اگر رزولوشن روی 1600x900 باشه که فریم بالا 60 میده . ولی روی FHD خیلی روون بود و مشکلی نداشت
Crysis تنظیمات روی متوسط رو به پایین رو خوب اجرا میکنه ، باید هی دستکاری کرد دید چیا برات مهم نیست . ولی برای همچین بازی فکر کنم عملکرد بدی نباشه . به هر حال رزولوشن FHD خیلی تاثیرگذاره و فشار زیادی به کارت گرافیک میاد ...
Tomb Raider هم گرافیکش اینجوری بود : Low - Medium - High - Ultra - Ultimate که شما اگر تنظیماتتون بین High و Ultra باشه و دستکاریش کنید به نتیجه خیلی عالی میرسید ، من که خیلی شگفت زده شدم ... روی Ultimate حدودا 10-15 فریم میداد .
تو هر کدوم از اینا اگر رزولوشن رو بیارید پایین بازی خیلی روون میشه حتی با تنظیمات بالا
در کل ایسوس و لنوو تک کارت گرافیک برای بازی کردن نیستن ... 2 روزه لپتاپ فرسوده میشه . یا لنوو 2 کارت گرافیک یا مدل بالاتر رو برای بازی بگیرید ... ولی اگر هر از گاهی ممکنه یک بازی بزنید و شرمنده سنتون هستید ایسوس بسیار گزینه عالی هست . کیفیت صفحه بسیار عالی داره ، صفحه لمسیش خیلی عالی هست حساسیت بسیار خوبی داره ، صدا هم که هم اسپیکرهاش فوق العادس و هم صدای داخل هدفونش خیلی بالاس من رو موبایل همیشه 100 درصد میگذارم ولی رو این لپتاپ بالا 40-50 درصد میبرم احساس میکنم گوشم داره کنده میشه :n02:
اگر سوالی داشتید بیایید تو کلوپ n550 جواب میدیم.