آقا دوستان میگن افت فریم داره من نگران شدم
واقعا افت فریم داره؟
Printable View
آقا دوستان میگن افت فریم داره من نگران شدم
واقعا افت فریم داره؟
تجربه نشان داده هیچ فرقی ندارند.نقل قول:
تازه روی PS3 افت فریم داره وای به حال PC.نقل قول:
تجربه نشون داده یک حرف صد بار بزنی حال همه بهم میخورهنقل قول:
دیگه بیشتر از این خودت نشون نده اولاش حالا یکی دو نفر فکر میکردن حرفات از رو عقده و تعصب نسبت به بازی دیگه نیست همون یکی دو نفرم شکشون برطرف شده
این اقا کلا تو این 110 صفحه منتظره هر 50 صفحه یک مخالفی یه حرفی بزنه بیاد سریع نقل قول کنه تاییدش کنه :n08:که اعتبار اون پست مثلا بیشتر شه
جالبه حالا دمو رو هم بازی نکرده ولی از کسایی که دمو رو ظاهرا بازی کردن هم اطلاعات بیشتری رو عرضه میکنه به عموم
نقل قول:
تو فروم های خارجی و کسایی که دموی اولیه رو بازی کردن همچین چیزی گزارش نشده
The PES Community Manager, Adam Bhatti, confirmed that EA bought all La Liga exclusive stadium licenses. Here’s his statement
“EA have been extremely aggressive with signing deals with clubs and leagues this year, and it has meant we can’t implement major European stadiums, including NO Spanish stadiums. People were getting worried when they announced exclusive deals with Spanish teams. Well it turned out it meant we couldn’t implement their stadium, amongst others.”
Adam Bhatti صحت خرید لیسانس لالیگا توسط ea رو تایید کرده ...
دوست گرامی اگه منظور شما خرید لیگ اسپانیا هستش که نه لیگ اسپانیا در pes 2014 به طور کامل هستش و لی EA تمامی استادیوم های اسپانیا رو به صورت احصاری در اختیار گرفته .............نقل قول:
نه منظور ورزشگاه ها هستنقل قول:
تو خود متن انگلیسی هم گفته که یک سری فکر کردن کلا لالیگا نیست تو pes در صورتی که اینطور نیست و فقط ورزشگاه ها اسپانیا نیست
هر چند اهمیتی نداره و چارش یه patch هست ولی لعنت به ea :n05:
من از pes2011 به بعد نمیتونم با L1 پا عوض کنم! میشه بگید چطوریه؟؟!:n30:
شما بچه ها من این همه پست رو که در صفحه های قبل درباره بازی گذاشتم نخوندین من فعلا درباره بازی هیچ نظری نمیدم تا نسخه اصلی دمو چند روز دیگه بیاد و بعدش میام نظرم رو میدم . برای بار هزارم دارم میگم این کد 60 درصدی نمایشگاه E3 بوده که نسخه دموش لیک شده برای پلی استیشن 3 . این مشکلات در این کد 60 درصد هستش و در کد 75 درصدی نمایشگاه گیمز کام بیشتر این مشکلات حل شده . در ضمن کونامی اول میخواست دو دمو مثل سال های قبل عرضه کنه ولی به دلیل مشکلات زیاد باگ در کد 60 درصدی از دادن کد اولیه 60 درصد خود داری کرد تا جایی که نسخه های کد 60 درصد رو هم برای مایکرو وسونی فرستاده بود و لی پلی استیشن دارا خوش شانس بودن و با اشتباهی که در شبکه psn اتفاق افتاد کد 60 درصد چند ساعتی در شبکه بود ولی بعد پاکش کردن که البته دیگه فایده ای نداشت وقتی یه نفر دانلود کنه میتونه برای بقیه شیر کنه و بقیه بازی کنن که همین اتفاق هم افتاد ............... دوستان مشکل فرم ریت در صحنه های کات سن در کد 60 دردصدی بوده ولی این مشکل در کد 75 درصدی برطرف شده در ضمن در مراحل ساخت بازی آخرین قسمتی که بهش رسیدگی میشه قسمت فرم ریت بازی هستش و همیشه در مرحله آخر ساخت بازی به این قسمت رسیدگی میکنن به همین خاطر خیلی از نسخه های دموی بازی های مختلفی که میاد مشکل افت فرم دیده میشه .