حالا گابریل جان شما یکم وایسا تا من بزارم
این کیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
حالا گابریل جان شما یکم وایسا تا من بزارم
این کیه؟
ضایع
خوب معلومه مهناز افشاره دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهناز افشار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارين به حساب من لطفا . اين شير دل از من پرسيد بعد نوشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخي كردم
بابا من بدبخت عکس ایرانی خیلی کم روی سیستم دارم واسه همین نمیدونم چی بزارم البته یه چندتایی هم هستند که خودم اسمشون رو نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
اگه میشد عکس خارجی بزاریم خیلی خوب میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
منم با عکسای خارجی موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
الان چند وقته تاپیک خوابیده ، خوب اگه عکس خارجی باشه که خوب تر میشه ، بازم این نظر من بود تا بقیه چی بگن
متنی را که خواندید نوشته شده بود توسط : شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بخاطر اینکه دوباره اینجا یکم رونق بگیره یه عکس میزارم تا ببینیم ، کی چیکارس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید
بعلت قاط زدن پی سی دو بار شد :happy:
گلشيفته فراهاني :happy:
ا حالا که اینجوریه : اینو کی میتونه حدس بزنه :نقل قول:
نوشته شده توسط RooS
تازه میکسش هم نکردم ، چون همین جوریش هم کسی نمیتونه حدس بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]