سلام بالا چپ. یه دستمال هم روش اضافه بشه عالیه.
Printable View
سلام بالا چپ. یه دستمال هم روش اضافه بشه عالیه.
من امروز با lenspen لنز چشمی رو تمیز کردم . ظاهرا این خش که میگم از داخل باید باشه و از قسمت بیرونی لنز نیست . آیا احتمال داره شرکت اینقدر بی توجه باشه ؟ و داخل چشمی خش داشته باشه؟چکار باید کرد؟آیا راهی داره دقیقا معلوم شه خش از بیرونه یا داخل؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
به راه نمایی نیاز دارم. یعنی انتخاب بین 2 مدل دو چشمی برام سخت شده
من عکاس طبیعت هستم و به این خاطر به 1 دو چشمی معمولی نیاز دارم در آخر رسیدم به 1 مدل صا ایران 50*30-10 و vanguard 16*50 . اولی 90 تومن و دومی 88 تومن میخواستم ببینم کدومش مناسب تره و چرا این مدل ونگارد اینقدر قیمتش نسبت به بقیه مدلاش پایین تره؟؟ و آیا بین ونگارد 16*50 به درد من میخوره یا 20*50. من بیشتر صا ایران رو به خاطر زوم متغیرش جالب دیدم. لطفا راهنماییم کنید.
سلام دوستان
من توی کار طبیعتم و بین دو دوربین دوچشمی صاایران 50*30-10 و ونگارد 50*16 موندم اولی 90 تومن و دومی 88 تومن. کسی میدونه چرا قیمت ایم مدل ونگارد چرا اینقدر پایینه؟؟
شما لطفآ بودجه خودتون رو مشخص كنيد تا راهنمايي براي انتخابتون بهتر باشهنقل قول:
به علاوه اگه لينكي از مدلهايي كه فرموديد داريد بزاريد تا بررسي كنم
من اين مدلها رو پيدا نكردم
دليل پايين بودن برخي مدلهاي ونگارد عدم پرشدن دوربين با گاز نيتروژن و قابليتهاي مختلف دوربين ه
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
يك انتخاب خوب در بازه 80000 تومان براي طبيعت گردي
Night Sky
بيشتر ببينيدکد:http://telescope.ir/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88-%DA%86%D8%B4%D9%85%DB%8C/item/288-%D9%A1%D9%A0x%D9%A2%D9%A5-Night-Sky-WP
کد:http://telescope.ir/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88-%DA%86%D8%B4%D9%85%DB%8C?start=30
سلام خدمت دوستان عزیز بنده امروز یک تلسکوپ derisco برای دادشم خریداری کردم به قیمت ۲۶۵ هزار تومان با توجه به اطلاعات خوانده شد در سایت فکر میکنم خوب باشه برای کار آماتور . تلسکوپ رو سر هم کردم اما با قرار دادن لنز چشمی چیزی قابل مشاهده نیست از دوستان عزیز درخواست راهنمایی دارم .و چگونگی کار را دارم
با تشکر
اینم اطلاعات مدلی که خریداری کزدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل صا ایران هست
و این هم 2 مدل ونگارد ولی از سایت اصلیش. من یه مغازه میشناسم که این مدل رو داره و میده 88 تومن
بودجه ای که میخوان واسش بزارم اگه مدلش واقعا خوب باشه تا 150 تومن ولی اگر قراره یه برند معمولی بگیرم ترجیح میدم حدود 100 تومن باشه.
چون هم پرنده نگری می کنم هم پستانداران اون زوم متغیر خوب به نظرم رسید. با زوم 10 برای پرنده و 20 تا 30 برای پستانداران دور تر. شما چی فکر می کنید؟؟
[QUOTE=shabe.saket;6845315]شما لطفآ بودجه خودتون رو مشخص كنيد تا راهنمايي براي انتخابتون بهتر باشه
به علاوه اگه لينكي از مدلهايي كه فرموديد داريد بزاريد تا بررسي كنم
من اين مدلها رو پيدا نكردم
دليل پايين بودن برخي مدلهاي ونگارد عدم پرشدن دوربين با گاز نيتروژن و قابليتهاي مختلف دوربين ه
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
این هم لینک اون مغازه
البته قیمت هاشو همون طور که گفتم بالا برده و 50*20 شده 88 تومن
راستی مدلی با دور و بر 100 تومن تو ایران با زوم متغیر هست؟؟
سلام . همچنان تا دیده نشه نمیشه گفت. امکان اینکه توی چند دستگاه یکیش ایراد داشته باشه ممکنه. البته خش لنز رو اون هم از داخل خیلی کم احتمال میدم. اشکال بدنه فرضا زیاده. گفتید منحنیه. مطمئن میتونید بشید که بازتاب نور لنز های داخلی نیست.نقل قول:
یه سوال آیا مشکلی در دیدتون دارید ؟ چون در واقع حتی اگر خشی هم باشه تاثیری در تصویر شما نداره .
دوست عزیزی که دوربین زوم دار مد نظرتونه:
دوربین های دو چشمی زوم دار اسباب بازی هستن.
برای طبیعت گردی دوربین مناسب حداکثر 10 برابر بزرگنمایی باید داشته باشه. ایده آل 8 برابره .
مهمتر از بزرگنمایی میدان دید دوربینه. که هر چقدر بالاتر بهتر. به این مفهوم که دوربین شما در یک بزرگنمایی یکسان محدوده بیشتری رو بتونه به شما نشون بده.
اگر زوم مد نظرتونه فقط باید سمت تک چشمی ها برید که اونها هم حتما باید روی سه پایه استفاده بشن.