یعنی مدار میکروفن میخاین؟نقل قول:
Printable View
یعنی مدار میکروفن میخاین؟نقل قول:
نقل قول:
بله مدار میکروفن را می خواهم
بله مدار میکروفن می خواهم
سلام. من میخوام خروجی یک رله رو به میکروکنترلر وصل کنم و با توجه به تعداد دفعات باز و بسته شدن رله یک کار مشخص انجام بدم مثلا اگر رله 3 بار باز و بسته شد عدد 3 رو در خروجی نشون بده و اگه 4 بار باز و بسته شد 4رو به خروجی ببره. چه طور انجامش بدم؟باید از وقفه استفاده کنم؟
میتونید از این استفاده کنید:نقل قول:
[PHP]
http://www.imagevimage.com/images/MIC1.jpg
[/PHP]
خروجی رو هم میشه مستقیم به بلندگو وصل کرد و میکروفن هم خازنیه.
هم با وقفه میشه هم بدون وقفه.نقل قول:
اگه بدون وقفه بخاین میتونید از 3 پایه خروجی رله، اونی که به دوتای دیگه وصل میشه رو به ولتاژ + وصل کنید و یکی از اونها روهم به پایه میکرو و پایه میکرو هم باید با مقاومت به منفی وصل بشه.بعد مثلا" با حلقه while اون پایه رو دائم بخونید و الی آخر...
آقایون مهندسا سلام علیکم
من یه مدار تثبیت ولتاژ میخوام با این شرایط که از ترانس سیم پیچ هم در اون استفاده نشده باشه
ورودی 220(AC) ولت-وات مصرفی 3-ولتاژ خروجی 3 الی 9 ولت(DC)
سپاسگذارم
سلام دوستان عزیز
من دنبال یه مدار مونتاژ شده فلزیاب پالسی با عمق 5متر که از جدول عمق استاندارد زیر پیروی کنه هستم شما چی پیشنهاد میدید واز کجا تهیه کنم؟ آیا قطعات نظامی صحت داره؟
فلزیابی میخوام که
1)پایدار باشه
2)حساس به آلودکی وذرات باردار زمین نباشه
3)نفوذش تو مناطق سنگی خوب باشه
4)نسبت به زمین خوب بالانس بشه
5) ابعاد مس به شرح زیر
100*100 | 50*50 | 25*25 | 10*10 |
45 | 1*1 | 45 | 1*1 | 45 | 1*1 | 45 | 1*1 |
145cm|115| 170| 220cm| 260| 380 | 350 | 570 |
و اینکه یک انگو طلا حداقل تو عمق 70سانتی بزنه لطفا راهنمایی کنید
ممنون
بازم سلام به دوستان عزیز
لطفا اگه کسی فلزیاب تصویری داره یا باهاش کار کرده آیا میشه روشون حساب کرد یا نه!!!
اینم ایمیل بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه شماتیک از IC LM339وموتورIC L298 را می خواستم برام بذارید باتشکر.