دوستان من خودم از کومودو استفاده میکنم الان توی یکی از تاپیک ها دیدم لینک مربوط به تست برنامه ها گذاشتن و کومودو یکی از بدترین نتایج رو داشته نظرتون چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من خودم از کومودو استفاده میکنم الان توی یکی از تاپیک ها دیدم لینک مربوط به تست برنامه ها گذاشتن و کومودو یکی از بدترین نتایج رو داشته نظرتون چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب، اگر استفاده میکنید که خودتون بهتر میتونید تصمیم بگیرید، محصول زیر دستتونه، خوب بود ادامه بدید و اگر نه عوضش کنید.نقل قول:
خب، کسی نمیخواد از من بپرسه این کومودو که اینقدر ضعیفه چرا ازش استفاده میکنی؟؟؟:n01:
خب دلیلشو بگو،ببینم میتونی منو قانع کنی واسه انتخاب COMODO!نقل قول:
کمودو اصلا ضعیف نیست. رایگان هم که هست. و کلی امکانات هم داره.:n02:نقل قول:
خودت هم که فارسیش کردی. حالا چرا دلت میخواست ما ازت این سوال رو بکنیم؟:n24:
بهتره به تستها توجه نکنیم. نه فقط آنتی ویروس یا فایروال ، کلا اگه بخواهیم نرم افزاری را نصب کنیم باید نرم افزاری باشه که کارمونو راه بندازه . البته این کار با تجربه بدست میاد. من یه زمانی آویرا داشتم (همون سال آویرا بهترین آنتی ویروس شد در سایت Av-comparatives). اما امسال Bit defnder شده بهترین . پس حالا چون امسال آویرا بهترین نیست باید پاکش کنم ؟ حدود 6 سال پیش من یه بار آویرا نصب کردم و ویروس سیستممو از بین برد (اون زمان کسی آویرا رو نمیشناخت) میگفتن به درد نمیخوره. اما چون کار منو راه انداخت سالها باهاش کار کردم. حتی به خیلی از دوستان گقتم نصب کنن.
دوست عزیز شما رو نباید کسی قانع کنه برای انتخاب آنتی ویروس. بلکه خودتون پی ببرید که چه محصولی مناسب سیستم و استفاده شماست.نقل قول:
این هم که دوستان و علی آقا ممکنه دلایل استفاده شون رو بگن صرفا نظر شخصی هست و تا وقتی به قدرت واقعی کومودو پی نبرید هزار Review و تست و نظر و پیشنهاد هم بخونین فایده ای نداره چون برای شما یک خاطر جمعی اغلب کاذب بوجود میاره که محصول x محصول خیلی خوبی هست و نیازی به تحقیق بیشتر در مورد نحوه عملکرد این محصول نیست و امنیت خوبی خواهم داشت که این فکر اشتباهی هست.
مخلصیم رفیق!نقل قول:
چون خواستم این فضا باز بشه تا یه کم صحبت بکنم در مورد کومودو=> هنوز منو نشناختی!!!:n06:
امروز میخواهم یک نکته دیگری بگم:
ببینید همین شمایی که گرفتار اون مخرب شدید، اون لحظه فقط کسپر اونو میشناخته، ولاغیر.
اینجا باید ببینی بقیه انتی ها در برابر این نمونه/نمونه ها، چیکار میکنند. فلان آنتی که بهترینه، اینجا چی داره واسه حفاظت شما؟؟ و اون ماژلش چقدر قدرت داره تا در برابر این مخرب ایستادگی کنه؟؟
فرض اگر آنتی Y تشخیص خیلی خوبی هم داشته باشه=> اما اینجا تشخیصش به درد من نخورده..... اگر هم چیزی برای این مرحله به بعد نداشته باشه من میندازمش توی سطل اشغال:n02:
اگر شناخت که شانس آوردیم، اگر نشناخت میره کنار وامیسه!!=> بهش میگن سیستم=>Default Allow
اما یه سیستم دیگری هم هست که اگر تشخیص صورت نگرفت، به این راحتیها وا نمیده، بهش میگن سیستم=> Default Deny
سیستم دفاعی کومودو بر مبنای Default deny هست، و من جزو طرفداران این سیستم هستم. من بهش میگم سیستم حفاظت در برابر سیستم تشخیص؛ حفاظت پیشرفته!!
توجه: البته این گوشه ای از نظر من بود و قصد اقناع کسی را ندارم و نخواهم داشت. گفتم دورهمیم یه حرفی در مورد "حفاظت" زده باشم.
:n16:
حرف شما درسته اگه هر انتی ویروسی جای کمودو در سیستم من بود من باز ویروسی میشدم چون اون ویروس رو نمیشناختن . ولی چرا کمودو باید انقدر دیر عمل بکنه؟ بعد از اینکه 15 انتی شناختن بشناسهنقل قول:
جالب اینجا بود که هیچ کدام از امکانات کمودو بدرد نخورند از hips بگیر تا سند باکس و هوش مصنوعی
من عاشق کمودو شدم و بعد از اینکه نورتون لانسیش تمام شد دوباره کمودو نصب میکنم
ولی هیچی کاسپر نمیشه من فقط چون نمیخوام از کرک و یا هروز دنبال سریال بگردم از کاسپر استفاده نمیکنم
کار هایی رو انجام داده ویروس هایی رو از تو کامپیوتر من از بین برده که من بگم شاید شاخ در بیارید دی:
راستی اینو بگم همون موقع که کاسپر میشناخت npe نورتون هم این ویروس رو میشناخت
من خیلی ساله دارم از کومودو استفاده میکنم و مشکلی هم ندارممن این تست ها رو دنبال نمیکنم هر چند وقت یکبار اتفاقی ببینم یه نگاهی میندازم و با توجه به اینکه کومودو خیلی تو اینجور تست ها شرکت نمیکنه میخواستم نظر دوستان رو بدونم
پدرام عزیز سلام...منم یه نظر کوچولو بدم که شایدم درست نباشه..:n02:نقل قول:
نورتون پاور ایریزر فالس بسیار بالایی داره و کامل نمیشه به شناساییهاش تکیه کرد...کلا محصولاتی که از روی دیتابیس یا هوش اکتشافی صرفا شناسایی میکنن هر چقدر ضریب امنیت و سختگیریشونو بیشتر کنیم درصد فالسشون به همون نسبت بشدت بالا میره و صرف شناسایی دلیل کارامدی نیست...
کما اینکه خودتون میگین الان خیلیها میشناسن اما قادر به کنترل یا پاکسازی نیستند...
کومودو اگه شناسایی نکرده هم اخطار داده و هم پیشگیری کرده از آلودگی و حداقلش اینه که سیستمتون آلوده نشده و توی اون زمان شاید اگه محصول دیگه ای بود وضعیت خیلی متفاوت میشد...
================================================== =
بعد از مدتهای مدید چشممون به جمال مصطفی و دیگر دوستان ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متاسفانه اسمتون رو نمیدونم )روشن شد...:n16:
علی آقا از سوال شما هم خوشمان آمــــــــــــــــــــد:n02 ::n16: