دوستانی که به بهشت رسیدن بیان یه توضیحی بدن ببینم جهنم نشده که :n02:
Printable View
دوستانی که به بهشت رسیدن بیان یه توضیحی بدن ببینم جهنم نشده که :n02:
ماشالا اجب رشد این تاپیک سریعه.... همینجوری پیش بره هفته دیگه به پیج 500 میرسه:n02::n02::n02:نقل قول:
دوستان نسخه ای که من گرفتم گفت یکیش برنر مکس نیست، به مشکل خواهم خورد ؟ میتونم خودم برنر مکسش کنم ؟
این ارور میده چه کارکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفت دیسک 1 یا 2؟نقل قول:
دوستان نسخه ای که من گرفتم گفت یکیش برنر مکس نیست، به مشکل خواهم خورد ؟ میتونم خودم برنر مکسش کنم ؟
اگه اشتباه نکن دیسک 1 (دیسکی که فقط برای نصب هست) بازم نیست برنر مکس باشه،ولی مطمئن نیستم.......
سلام من یه هارد 20 گیگ خود اکس باکسو دارم میتونم 2 دی وی دی رو روش نصب کنم؟؟
بله مشکلی پیش نمیادنقل قول:
خب دوستان بازی به دستم رسید همون طور که همه میدونیم دیسک 1 رو نصب میکنیم بعد با دیسک 2 بازی میکنیم حجم دیسک 1 دقیقا 7876MB هست.چند مورد به نظرم به صورت تیتر وار مینویسم
شروع بازی دقیقا همون مرحله برفیه هست که 9 سال پیش رو روایت میکنه و طی درگیری با پلیسا مایکل و دوستش تیر میخورن و ترور فرار میکنه و بقیش که خودتون برید ...:n06:
اینو هم بگم : بازی رو با فرانکلین شروع میکنید در واقع اول صحنه روی مایکله بعد فرانکلین با دوستش طی برخوردی برای بار اول با مایکل آشنا میشه.
تکسچر ها در حد خیلی خوبیه باگ انچنانی ندیدم. ولی در حد خیلی کوچیک داره مثلا وقتی خشاب عوض میکنه ته اسلحه میره تو شونه اش و اینکه تکسچر ها یه کم دیر لود میشن:n15:
سرعت کارکتر بالا رفته و کنترل پلایر خیلی خیلی خوب شده.دیگه مثل IV نیست. تیر اندازی و تیر خوردن به مردم و پلیسا دقیقا مثل مکس پین . مو نمیزنه. کنترل ماشینا عالیه
تخریب پذیری بازی در حد خیلی خوبیه ماشین ها و اشیا بازخورد خیلی خوبی در برابر نیرو و ضربه دارند جزئیات واقعا بالاست! مثلا به تانکر آب شلیک کردم انتظار نداشتم اتفاقی بیفته ولی سوراخ شد و آب داخلش ریخت . یا وقتی به زمین یخ زده شلیک کردم یخ ها ترک خورد.
در کل بازی یه شاهکاره اگه متاش بالاتر از IV نشه کمتر نمیشه به نظرم
+
دوستان از هر قسمت بازی عکس یا فیلم ( در حد کوتاه) خواستید میذارم:n02:
کنسول رو خاموش کن یک دقیقه دیگه روشن کن درست میشه نشد دوباره سعی کن باز نشد دیسک ایراد داره ببر تعویض کن .نقل قول:
اقا تورو خدا یکی روش برنر مکس نشون بده به من تو رو خدا قسم دادم! تو یوتیوب هم باشه مشکلی ندارم!