با نفت تهران داریمنقل قول:
فقط یه سوال : بچه ها هفته ی 25 م ما بازی نداریم ؟ تو ورزش 3 چیزی نزده
Printable View
با نفت تهران داریمنقل قول:
فقط یه سوال : بچه ها هفته ی 25 م ما بازی نداریم ؟ تو ورزش 3 چیزی نزده
سايت گل- سازمان لیگ برتر برنامه هفتههای بیست و چهارم تا بیست و هفتم دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر را اعلام کرد که محل برگزاری و زمان دیدار پیکان با استقلال در هفته بیست و چهارم و نفت تهران با پرسپولیس در هفته بیست و پنجم اعلام نشده است.
همچنین دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و سپاهان اصفهان در هفته بیست و ششم این رقابتها روز 29 بهمنماه يعني 4 روز بعد از بازي عقبافتاده پرسپوليس مقابل گهر دورود در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
هفته بیست و چهارم
چهارشنبه - 11/11/91
* پرسپولیس ـ فولاد خوزستان، ساعت 16:50، ورزشگاه آزادی تهران
هفته بیست و پنجم:
شنبه - 21/11/91
* نفت تهران ـ پرسپولیس ساعت 17:00
هفته بیست و ششم:
یکشنبه - ۲۹/۱۱/۹۱
* پرسپولیس ـ سپاهان اصفهان، ساعت 17:15، ورزشگاه آزادی تهران
هفته بیست و هفتم:
جمعه - 04/12/91
* آلومینیوم هرمزگان ـ پرسپولیس، ساعت 15:30، ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
همچنین سازمان لیگ زمان دیدارهای معوقه از هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:
چهارشنبه 25/11/91
* پرسپولیس ـ گهر دورود، ساعت 17:10، ورزشگاه آزادی تهران
دوتا عکس قشششنگ از بازی
بدشانسی ما و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای جانم دریبل:
اون یکی خارجی که پارسال اون کار رو کرد باهاشون این یکی هم زد تو نخ دریبل
5 کارشناسی مطرح داوری فوتبال ایران تایید کردند/ حداقل یک پنالتی به سود پرسپولیس در دربی 76 اعلام نشد
خبرگزاری پرسپولیس : 5 تن از کارشناسان داوری فوتبال ایران می گویند حداقل یک خطای پنالتی در جریان دربی هفتاد و ششم به سود پرسپولیس گرفته نشد.
پرویز سیار، رضا غیاثی، غلامعلی همیراد، سید حسن نوشه ور و نوذر رود نیل از کارشناسان داوری مطرح فوتبال ایران هستند که می گویند محسن قهرمانی پرسپولیس را از پیروزی در دربی محروم کرده است.
در این بین، غیاثی، سیار ، نوشه ور و رود نیل روی خطای پنالتی که در آخرین دقیقه نیمه نخست از سوی جواد نکونام روی رضا حقیقی انجام شد اتفاق نظر دارند و همیراد می گوید صحنه خطا روی محمد نوری پنالتی بوده است.
نوذر رود نیل با اشاره به اینکه هر 2 صحنه باید به سود پرسپولیس اعلام خطای پنالتی می شد، گفت: 5 خطای مشابه این 2 صحنه در بیرون از محوطه جریمه اتفاق افتاد که داور اعلام خطا کرد.
در این بین مسعود مرادی که خود در جریان بازی دربی که قضاوت آن را بر عهده داشت با مردود اعلام کردن گل صحیح محمد نوری خبرساز شده بود، می گوید قضاوت محسن قهرمانی در بازی دیروز بدون نقص بوده است!(یادش رفته بگه مسعود مردای معلوم الحال...)
----------
دزفولی: قهرمانی شهامت گرفتن پنالتی را نداشت
خبرگزاری پرسپولیس : کارشناس داوری در خصوص قضاوت قهرمانی دربی 76 گفت: قهرمانی داور با تجربه ای است وی به خاطر اینکه نخستین بار بود که دربی را سوت می زد یک مقدار استرس داشت.
هادی دزفولی کارشناس داوری افزود: قهرمانی حداقل در یکی از صحنه های مشکوک در محوطه جریمه استقلال می توانست پنالتی بگیرد که اینکار را انجام نداد.
دزفولی در ادامه اظهار داشت: برخی از از مواقع داوران شهامت گرفتن پنالتی را ندارند به نظرم قهرمانی هم دچار خطای دید شده بود که صحنه مشکوک را به پنالتی تشخیص نداد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در مجموع به جز دو صحنه مشکوک که قهرمانی سوت نزد در مابقی صحنه ها وی خوب قضاوت کرد و توانست نمره خوبیار دربی دریافت کند.
------------------------
ویدئو کامل و خلاصه مسابقه تیم های پرسپولیس و استقلال
کد:http://pnnc.ir/media/video/esteghlal-perspolis-fullmatch.flv
کد:http://pnnc.ir/media/video/esteghlal-perspolis-kholaseh%5Bpnnc.ir%5D.mp4
حقیقی: شماره یک تیم را میخواهم
بانکیا: دروازهبان تیم فوتبال روبینکازان روسیه گفت: با پتانسیل و فرصتهایی که پرسپولیس در نیمه دوم داشت میتوانست در دربی برنده باشد.
به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) از فارس، علیرضا حقیقی در خصوص دربی 76 اظهار داشت: پس از اینکه به ایران آمدم موفق شدم این بازی را از خانه ببینم. فکر کنم با پتانسیل و فرصتهایی که پرسپولیس در نیمه دوم داشت میتوانست در دربی برنده باشد.
وی افزود: دلم برای خانه خودم، پرسپولیس تنگ شده اما چه کار کنم که با روبین کازان قرارداد دارم.
وی در خصوص خداحافظی رحمتی از تیم ملی نیز گفت: این یک تصمیم شخصی است.
دروازهبان روبین کازان در مورد دعوت دانیال داوری به تیم ملی نیز خاطرنشان کرد: حتما یک چیزی داشته که به تیم ملی دعوت شده است.
وی افزود: من دنبال شماره یک تیم ملی هستم. استارتش را هم از خیلی وقت پیش زدهام و منتظر اعتماد کادر فنی تیم ملی هستم.
حقیقی ادامه داد: میدانم که کادر فنی تیم ملی از من شناخت دارند و سعی میکنم هرچه سریعتر به شماره یک برسم.
حقیقی در خصوص شرایط خودش نیز گفت: 2 یا 3 روز است که ایرانم. اردوی ما در ترکیه تعطیل شد و 3 روز دیگر به اسپانیا خواهم رفت چون به دلیل سرمای هوا 2 ماهی لیگ روسیه تعطیل است.
وی افزود: خودم را آماده میکنم تا با روبین کازان در یوفاکاپ به دیدار اتلتیکومادرید برویم تا انشاءالله بتوانیم به مرحله بعدی یوفاکاپ صعود کنیم.
.............................................
حضور امیر تتلو در بین هوادارن پرسپولیس در دربی 76
...............................
وی در خصوص کیفیت بازی گفت: کیفیت بازی خوب نبود اما خدا وکیلی پرسپولیس در نیمه دوم عالی کار کرد. غلامرضا رضایی خیلی خوب دوید و نوری و حقیقی هم خوب وسط را جمع کردند. از طرف دیگر مدافعان پرسپولیس نیز دست استقلالیها را خوب خوانده بودند و به تک تک بچهها چه در زمین و چه روی نیمکت خسته نباشید و خدا قوت میگویم.
فارس: رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: بچهها باید در همان نیمه دوم ضربه نهایی را میزدند.
علی پروین در خصوص دربی 76 اظهار داشت: همانطور که از قبل گفته بودم 99 درصد این بازی مساوی میشود همان اتفاق افتاد. دلیلش هم این بود که خیلی به این بازی دامن زده بودند و هر دو تیم میخواستند بازنده نباشند.
وی افزود: در کل نکته شاهکاری اتفاق افتاد و هرگز نباید به راحتی از آن گذشت. برنده واقعی دربی 76 صد و بیست هزار هوادار عاشق بودند و آنطور که من اخبار را دنبال میکردم 10 تا 20 ساعت قبل از بازی به ورزشگاه آمده بودند تا دربی را تماشا کنند.
محتوای مخفی: ادامه
...............................
حسینی: دربی اصلا سرد نبود
بانکیا: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همان دیشب دربی را فراموش کردیم چون چند بازی حساس پیش رو داریم.
به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) از فارس، سیدجلال حسینی اظهار داشت: همانطور که از قبل پیشبینی میکردیم مقابل استقلال یک بازی خوب و منطقی را به نمایش گذاشتیم فقط حیف شد که به 3 امتیاز بازی نرسیدیم.
وی افزود: باید قبول کنیم استقلال صدرنشین جدول لیگ برتر است و در بیشتر خطوط زمین بازیکنان بزرگی داشت اما ما هم برای 3 امتیاز به میدان رفته بودیم که متاسفانه به هدفمان نرسیدیم.
این بازیکن سرخپوش گفت: از تمام هواداران تشکر میکنم که سنگ تمام گذاشتند. امیدوارم در بازیهای حساس آینده مخصوصا در جام حذفی که کارمان چند برابر سخت است ما را حمایت کنند. الان پرسپولیس فقط حمایت میخواهد و بس.
حسینی در خصوص حضور فرهاد مجیدی در زمین در دقیقه 75 بازی نیز ادامه داد: برای ما فرقی نمیکرد که چه بازیکنی میخواهد به زمین بیاید. ما از مهاجمان استقلال شناخت خوبی داشتیم و به خوبی مقابل آنها ظاهر شدیم. اگر در چند صحنه دیدید که با آنها مشکل کوچکی داشتم فقط به خاطر شرایط بازی بود نه مسئله دیگر.
وی خاطرنشان کرد: پس از اینکه یک روز خوب را مخصوصا در نیمه دوم مقابل استقلال داشتیم همان شب گذشته دربی را فراموش کردیم و حالا باید فقط به بازی حساس فولاد و سپس ذوب آهن فکر کنیم. چون کار ما برای قهرمانی در جام حذفی خیلی سخت است و امیدوارم که بتوانیم جواب زحمات هواداران را بدهیم. در خصوص داوری نیز دیگر نمیخواهم صحبت کنم چون همه چیز مشخص بود و کارشناسان باید نظر بدهند.
حسینی تاکید کرد: به نظر من بازی اصلا سرد نبود و این طبیعی است که در دربی تیمها کمی محتاط بازی کنند. علیرغم اینکه ما در نیمه دوم فرصتهای خیلی خوبی داشتیم اما فقط به گل نرسیدیم.
...................................
صحبتهاي يحيي گلمحمدي پس از پايان بازي سوژهاي بود كه نميشد به راحتي از آن گذشت. پس از پايان سوت داربي گلمحمدي و قلعهنويي از سوي دستاندركاران برنامه تلويزيوني فوتبال برتر به كنار زمين دعوت شدند تا در مورد داربي و اتفاقهاي آن صحبت كنند.
در حالي كه هواداران پرسپوليس منتظر بودند تا يحيي از پنالتيهاي سوخته تيمش دفاع كند، او از شرايط داوري و محسن قهرماني تشكر كرد و در كمال ناباوري صحبتي از پنالتيهاي سوخته پرسپوليس و صحنههاي مشكوك بازي نكرد. در حالي كه اين قضيه به سوژه سرخها تبديل شده بود، نزديكان پرسپوليس و بازيكنان اين تيم پس از ورود يحيي به رختكن، او را در جريان اظهارنظر كارشناسان قرار دادند و از همان جا بود كه گلمحمدي خيلي زود پي به اشتباهش برد و در كنفرانس خبري از خجالت تيم داوري درآمد.
به نوشته روزنامه گل : هرچند كه تصور ميشد استيلي و بارهسي هم پس از پايان بازي در رختكن پرسپوليس حاضر شوند ولي اين دو 10دقيقه قبل از پايان بازي استاديوم را ترك كردند تا اسير ترافيك و ازدحام پس از بازي نشوند. جدا از اين قرار بود كه استيلي و بارهسي در يك برنامه تلويزيوني حاضر شوند و شايد به همين دليل بود كه مديران آكادمي پرسپوليس و آ.ث ميلان زودتر استاديوم آزادي را ترك كردند.
..........................................
مهدویکیا: استقلال به نباختن راضی بود/ دنبال رکورد نیستم/ کسی نمیتواند ۳ گل زاید را فراموش کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیگ برتر - رکورد نباختنهای مهدی مهدویکیا در دربی حفظ شد.
مهدیه جباری / كاپیتان پرسپولیس كه در دربی 76، ششمین حضور خود در این مسابقه را تجربه میكرد، حالا 4 برد و دو تساوی دربی در كارنامهاش دارد. او البته میتوانست پنجمین برد را هم تجربه كند كه از دست رفتن موقعیتهای خوبی پرسپولیس باعث شد این مسابقه با نتیجه مساوی تمام شود. شاید اگر داور در آن دو صحنه مشكوك محوطه جریمه استقلال تصمیم دیگری میگرفت الان پرسپولیسیها دربی را با كسب سه امتیاز پشت سر گذاشته بودند. مهدویكیا حاضر نیست حرف خاصی در مورد آن صحنهها و تصمیمی كه داور گرفت بزند و سعی كرد مصاحبه را بدون جنجال به پایان برساند.
*دربی هم كه مساوی شد. مسابقه چطور بود؟
بازی بدی نبود. ما برای سه امتیاز بازی كردیم و تا لحظه آخر فشار آوردیم روی دروازه حریف، ولی موقعیتهایمان گل نشد.
*این مسابقه بار فنی نداشت.
به هر حال بازی طوری كه انتظار میرفت نبود. ولی تیم ما خوب بود و بهتر بازی كرد. بازی گل نداشت. میتوانست قشنگتر بشود. ولی خب فكر میكنم كه ما بازی خوبی انجام دادیم. چون استقلال فقط یك موقعیت گل داشت، این بازی آنطور كه فكر میكردیم جذاب از آب درنیامد. اگر موقعیتهای ما گل میشدند نظرات تغییر میكرد. به هر حال استقلال دنبال این بود كه صدرنشینی را حفظ كند. به كسب یك امتیاز و نباختن راضی بود ولی ما به دنبال سه امتیاز بودیم و تا دقیقه 93 هم فشار آوردیم كه به گل برسیم اما موفق نشدیم دروازه حریف را باز كنیم.
*داوری چطور بود؟ دو صحنه مشكوك به پنالتی در محوطه جریمه استقلال وجود داشت كه داور پنالتی نگرفت.
نمیدانم. دو صحنه مشكوك روی دروازه استقلال اتفاق افتاد كه كارشناسان در این مورد نظر میدهند. من هنوز صحنه آهسته را ندیدهام ولی بعضی از كارشناسان گفتهاند پنالتی بوده.
.................................................
مربی سابق تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه دربی 76 بار فنی نداشت، گفت: زمان سرمربیگری مظلومی بازیهای استقلال با پرسپولیس بار فنی بیشتری داشت و در آن همه چیز دیده میشد.
بهتاش فریبا در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص ارزیابیاش از دربی 76 با بیان مطلب فوق اظهار داشت: پیش از بازی هم قابل پیش بینی بود که این مسابقه فیزیکی و به نوعی جنگ هافبکهاست. در این میان دو هافبک دفاعی یعنی جواد نکونام و رضا حقیقی نقش کلیدی داشتند و موفق شدند وظایف خود را خوب انجام دهند.
وی ادامه داد: با این حال حقیقی کاملتر از نکونام بود. او هم در فاز دفاعی خوب عمل کرد، هم پاسهای عمقی میداد و هم شوت میزد. حقیقی یکی از سه بازیکن برتر پرسپولیس در دربی بود.
..................................................
شاهرودی : استقلالی ها بپذیرند که ضعیف بودند
تهران - بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: استقلالی ها باید بپذیرند که در شهرآورد 76 ضعیف تر از پرسپولیس بودند و تیم ما شایسته کسب سه امتیاز بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رضاشاهرودی روزشنبه درگفت و گو با ایرنا، افزود: شهرآورد پایتخت به هیچ عنوان بازی زیبایی نبود و فکر می کنم برخلاف انتظارها بسیار کسل کننده بود.
وی ادامه داد: استقلال در این بازی برای مساوی آمده بود وتیم پرسپولیس درمجموع عملکرد بسیار بهتری نسبت به استقلال داشت.استقلال در این بازی تنها به ضد حملات فکر می کرد و این باعث خسته کننده شدن این بازی شد.
بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس وتیم ملی، گفت: پرسپولیس بابازی خوبی که روز گذشته از خود به نمایش گذاشت نشان داد روند رو به رشدی را طی می کند.
وی درخصوص اظهارنظربعضی بازیکنان استقلال در مورد اینکه تیم 12 جدول از این مساوی باید خوشحال باشد، تصریح کرد: بالاخره بعد از بازی این حرف ها پیش می آید اما استقلالی ها باید بپذیرند بد بازی کردند.
...................................
توضیحات سرپرست پرسپولیس درباره سوابق ورزشی
سرپرست تیم پرسپولیس در واکنش به انتقادها از نداشتن سابقه ورزشی گفت: من ۱۶ سال پیش از رییس سازمان تربیت بدنی تقدیرنامه گرفته ام.
شیرینی درباره سوابق ورزشی خود توضیح داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سعید شیرینی از روزی که رویانیان او را به پرسپولیس آورد و به عنوان سرپرست تیم منصوبش کرد با انتقاداتی از جانب پیشکسوتان پرسپولیس مواجه بوده و در روزهای اخیر نیز پس از مصاحبه علیه قلعه نوعی، با انتقادهای استقلالی ها روبروه شده است.
شیرینی امروز درباره صحبتهای امیر عرب معاون باشگاه استقلال که اعلام کرده بود سرپرست پرسپولیس عقبه اش بازی کردن منچ و مار و پله بازی کردن است، گفت: آقای عرب گفته 20 سال پیش در یک تیم سرپرست بوده است. مگر این عقبه محسوب می شود؟ مگر او فوتبالیست بوده است؟ اگر اینطور باشد من هم 20 سال دیگر می گویم عقبه ام این است که 20 سال پیش سرپرست پرسپولیس بودم.
سرپرست پرسپولیس افزود: سال 75 از رییس سازمان تربیت بدنی وقت که الان هم فعالیت دارد تقدیرنامه گرفتم. عقبه من این است. 16 سال پیش آنقدر خوب کار کرده ام که تقدیرنامه گرفتم.
................................................
نكته از داربي؛ فرصتي كه قهرماني از دست داد
روند كسالتبار بازي ايجاب ميكرد تا داور در صحنهاي كه ميتوانست پنالتي باشد، به نفع زيباتر شدن بازي 50درصد اول يعني اعلام پنالتي را انتخاب كند
سايت گل- وقتي داربي تهران -بازي بزرگ سال- در پيلهاي از ترس و احتياط پيش ميرود، يخ بازي را فقط يك گل ميتواند باز كند، يك اتفاق... ديروز فرصت خلق اين اتفاق فراهم شد اما يك نفر با فرصتسوزي آشكار خود اين موقعيت را از دست داد تا بازي همچنان به روال كسالتبار خودش ادامه بدهد. از قضا كسي كه در داربي 76 بهترين فرصت بازي را از دست داد كسي نبود جز محسن قهرماني. مردي كه ميتوانست با اعلام پنالتي و تغيير احتمالي نتيجه، تيم استقلال را از پيله احتياط خارج كرده و روند بازي را عوض كند.
پرسپوليسيها بعد از داربي خودشان را زخمخورده داوري ميدانند و معتقدند لااقل يك پنالتي صد درصد به سودشان اعلام نشده است. تعداد زيادي از كارشناسان داوري هم پنالتي بودن صحنه دوم را تاييد كردهاند. حتي اگر به هيچ كدام از اين نظرات استناد نكنيم باز هم نميتوان يك نكته را رد كرد؛ اينكه صحنه دوم و برخورد نكونام با حقيقي 50-50 بود. از آن صحنههايي كه اگر داور اعلام پنالتي هم ميكرد كسي نميتوانست به تصميمش ايراد بگيرد.
داوران معمولا در تصميمگيري روي صحنههاي 50-50 موارد خاصي را لحاظ ميكنند. شرايط بازي، شرايط ورزشگاه، تصميمها و سوتهاي قبلي مواردي است كه به داوران در سوت زدن اين صحنهها كمك ميكند. خيلي از داوران هم صحنههاي 50-50 را هر بار به سود يك تيم سوت ميزنند تا عدالت رعايت شده باشد. در داربي 76 روند كسالتبار بازي ايجاب ميكرد تا داور در صحنهاي كه ميتوانست پنالتي باشد، به نفع زيباتر شدن بازي 50درصد اول يعني اعلام پنالتي را انتخاب كند.
به اين نكته توجه كنيد؛ اين نوشته به داوران توصيه نميكند پنالتي ناعادلانه بگيرند تا بازيها زيباتر شود! داريم درباره صحنههاي 50-50 حرف ميزنيم. صحنههايي كه حتي اگر پنالتي نگرفتن در آنها درست بوده باشد، پنالتي گرفتن هم به همان ميزان صحيح بوده است. باور كنيد اگر قهرماني برخورد دقيقه 46 را پنالتي اعلام ميكرد امروز پنالتي گرفتن او در ميان كارشناسان داوري منتقدان كمتري داشت تا پنالتي نگرفتنش.
................................................
میثم بائو: تیر دروازه استقلال را نجات داد/ پرسپولیس با این بازی باید ۵ امتیاز بالاتر از همه تیمها باشد/ تپش قلبم روی ۱۸۰ بود
لیگ برتر - میثم بائو که در لیست 18 نفره استقلال حضور نداشت، دربی 76 را از تلویزیون تماشا کرد.
میثم بهرامی / بائو كه سابقه 4 بار حضور در دربی تهران را دارد، بازی در هر دو تیم استقلال و پرسپولیس را تجربه كرده است. او دیروز اصلا در لیست 18 نفره استقلال هم نبود و مجبور شد به خانه برگردد و مسابقه را از پای تلویزیون تماشا كند. بائو اسیر خط هافبك استقلال شده است؛ خط هافبكی كه بیش از 10 بازیكن درجه یك و درجه دو در آن حضور دارند و همه هم مدعی فیكس بودن هستند. به همین دلیل است كه خیلی وقتها به بائو و برخی هافبكهای دیگر استقلال بازی نمیرسد. میثم بائو در گفتوگو با خبرآنلاین از دربی 76 و دلیل غیبتش در این مسابقه حرف میزند.
*این هم از دربی 76. یك دربی كسلكننده دیگر هم به پایان رسید.
بازی خوبی بود. فكر میكنم در نیمه اول بازی متعادل بود. اما در نیمه دوم پرسپولیسیها فشار آوردند. بچههای ما زحمت كشیدند و توانستند از دروازه محافظت كنند. این یك امتیاز به نفع ما شد. ما در كورس قهرمانی هستیم و با این یك امتیاز به صدر جدول برگشتیم. پرسپولیس چیزی نداشت از دست بدهد و به خاطر همین در نیمه دوم حمله میكرد.
*نیمه دوم شانس آوردید گل نخوردید.
پرسپولیس چند موقعیت گل داشت كه آقای رحمتی و آقای تیر، استقلال را نجات دادند.
*اگر قرار بود یكی از دو تیم برنده شود، فكر میكنی حق كدامیك برد بود؟
نیمه دوم حق پرسپولیس بود كه ببرد چون موقعیتهای بیشتری داشت اما بچههای ما تلاش كردند. ما توی فشار كورس قهرمانی هستیم. پرسپولیس بهتر بازی كرد ولی ما به چیزی كه میخواستیم رسیدیم و دوباره رفتیم صدر جدول. ما با همین یك امتیاز صدرنشین شدیم و این خیلی مهم است. یك امتیازی كه گرفتیم واقعا ارزش داشت.
*به نظر میرسید قلعهنویی به بازیكنان گفته بود بازی را مساوی كنند. استقلال خیلی محتاط بازی میكرد.
قلعهنویی اتفاقا تاكید میكرد كه باید این بازی را ببریم. میگفت باید از جلو پرس كنیم و برد میخواهیم.
*پس چرا استقلال كه تیم به این خوبی دارد اصلا بازی خوبی انجام نداد؟
بالاخره شرایط مسابقه اینطوری میشود و بعضی مواقع بازی گره میخورد.
*اگر علی كریمی بود استقلال میتوانست همین یك امتیاز را بگیرد؟
كریمی بازیكن بزرگی است و شكی در آن نیست. اگر او در زمین بود خیلی بیشتر كمك میكرد به پرسپولیس. ولی بازیكنانی كه جایگزین او بازی كردند خیلی خوب بودند. مهدویكیا تا زمانی كه داخل زمین بود خوب كار كرد. نوروزی هم خوب بود. كلا تیم پرسپولیس اگر از اول فصل این طوری بازی میكرد الان حداقل 4-5 امتیاز بالاتر از همه تیمها بود.
عجب عکس توپیه !!!نقل قول:
سرِ رحمتی کو ؟ :n08:
من استقلالیم و تا اونجایی که میدونم عرف هست که استقلالیها و پرسپولیسیها توی تاپیک رقیب پست نزنن ولی آقا شما هم چه حرفایی میزنید هاااانقل قول:
شرط می بندم پسره بهش گفته با این ژست عکس بگیر اونم عمرأ اگه بدونه این علامت یعنی چی :n02: اصلأ تا قبل از اینکه رئیس بشه نمیدونست فوتبال رو چند به چند بازی میکنن
پرسپولیس دو بار استقلال رو شش تایی کرده اینم مدرک:
نقل قول:
راست میگی کلی خندیدم با این اشاره ای که کردی.بعید نیست به این بابا بگن پرسپولیس چه رنگی بگه آبی
دقیقا از اون زمانی که داورهای ایرانی داربی سوت زدن به صورت کاملا خودجوش همه قضاوت ها به نفع تیم حریف بوده
از شاهکار کمک داور و نگرفتن گل نوری تا پنالتی های نگرفته ترکی و البته شاهکار قهرمانی
تنها موردی که داوری به نفعمون بود زمانی بود که فغانی به اشتباه اولادی اخراج کرد و تیم برگشت و خب نتیجش هم نگیم بهتره :n02:
یادتون هست بازی که مظفری زاده داور بود و پرسپولیس با گل کریم بازی برد ... همین تیم حریف و تماشاگراش به خطاهای وسط زمین و اینا اعتراض داشتن !!!!!!!!!!
موندم که اگه یه پنالتی براشون گرفته نشه یا یه گل سالمشون آفساید گرفته بشه اینا چی کار میکنن
البته با این تفکرات خاص و فوتبال نوین و ... که مربیشون ارائه میده و همواره دم از اینا میزنه بعید میدونم کار به اونجاها بکشه
چون ایشون نشون دادن طرح و برنامه خاصی همیشه برای 0-0 داربی دارن !!!!!!!!!!!!
در رابطه با موضع کارشناسا ... مسعود مرادی که از کارشناسیش تو 90 مشخصه کارشون فقط تعریف و تمجید از همکاراشون هست
هوشنگ نصیر زاده هم علاقه خاصی به تیم حریف دارن و این همیشه ثابت کردن
بقیه کارشناسا حداقل یک پنالتی برای پرسپولیس تائید کردن .... البته اینا همش به خاطر دشمنی موفق ترین فدراسیون آسیا و قوی تری کمیته داورانه احتمالا !!!!!!!!!!
در رابطه با جو رسانه ها و مواضع روزنامه ها و ... هم حرف نزنیم بهتره
چند سالی هست که موفقیت های خودشون که همه میدونن چجوری بدست میاد و حتی یه سری از دوستان سابق و بزرگ ترهای خودشون هم اشاره کردن
بعد برای کوچک ترین موفقیت ( حتی داشتن یه روند مناسب تو یه مدت کوتاه ) تیمی که این همه جفا تو این چند ساله در حقش شده زمین و زمان و... به هم میبافن
دوستان به نظرم اصلا اون صحنه ها نياز به كارشناسي نداره مردم ديگه اونقدر فوتبال ديدن كه خودشون يه پا كارشناس شدن.
خطاها كاملا واضح و روشن بود در صحنه اول اگه خطا نميشد محمد نوري ميتونست با دروازه بان تك به تك بشه خطاي دوم هم كه به نظرم كاملا مشخص بود. درد يه چيز ديگس...
دو ستان تو سايت پرسپوليس يه بخشي هست به نام (ارتباط مستقيم با مدير عامل باشگاه) من يك بار در رابطه بازيكن هاي خارجي كه پرسپوليس تا به حال گرفته وكيفيتهاشون اونجا نظر دادم و توصيه هايي كردم. ديروز هم درباره داور داربي نظرمو در اون بخش نوشتم شما دوستان هم كه به اين فضاي مجازي دسترسي داريد ميتونيد حرفا و نظرات خودتونو اونجابه گوش مدير ومسئولان پرسپوليس برسونيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .