اون مصاحبه کاملا دروغه
من متن انگلیسیشو خوندم اما همچین چیزی ندیدم
فقط میتونم بگم ایشالا نویسندش شفا پیدا کنه:n21:
Printable View
اون مصاحبه کاملا دروغه
من متن انگلیسیشو خوندم اما همچین چیزی ندیدم
فقط میتونم بگم ایشالا نویسندش شفا پیدا کنه:n21:
متن اصلی خبر ایسنانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام سایتهای اصلی ورزشی مثل گل و اسکای و سان و از همه مهمتر سایت اصلی باشگاه اشتباه مینویسن اونوقت ایسنا درست میگه ؟
نمیدونم این خبر قضیش چیه ولی من از یکی دونفر از بچه ها که مصاحبه رو دیدن پرسیدم
اونا گفتن همچین چیزی ندیدن:n13:
كوروش جان منبعي كه دادي حداقل كامنتاشو ميخوندي ! خيلي واضحه كه متن طنزه !
مورینیو اسنایدر را می خواهد: ژوزه مورینیو سرمربی جدید چلسی قصد دارد وسلی اسنایدر هافبک تیم گالاتاسارای را به خدمت گیرد.منبع: Ntvspor
در هر صورت مشکل از ایسنا و خبر آنلاین نبوده :دینقل قول:
اونا ترجمه شون رو کردن :دی
ولی متن خیلی جالبی بود... کلی فیض بردیم و خندیدیم.. گفتم از آدم جنتلمنی مثل مورینیو بعیده... اون صحبتایی که درباره فرگوسن کرده بود از اونجا فهمیدم دیگه کاملا کذب.... مورینیو واسه هر کی احترام قائل نشه واسه الکس فرگوسن احترام ویژه ای قائله...نقل قول:
این تیکشو خیلی قبول دارم..... :n08:
خطاب به گواردیولا گفت: با پپ گواردیولا درفینال سوپرجام اروپا روبرو خواهم شد. او کسی است که یک سال پیش قبل از این که به بایرن مونیخ بپیوندد از من فرار کرد. هی پیتزا پپرونی راه فراری نداری. در سوپرجام اروپا تو را میبینم
نقل قول:
والله این عکس هم هست و گفته میشه مورینیو این بازیکن ها رو هم میخواد!
مورینیو: رونالدو فکر میکند همه چیز را بلد است! به پهپه میگفتند جنایتکار
مربی چلسی به بازیکن سابق خود در رئال مادرید تاخته است.
سایت گل – ژوزه مورینیو به کریستیانو رونالدو حمله کرده و گفته او بلد نیست چگونه با انتقادات کنار بیاید.
این ملیپوش پرتغالی پس از بازی جام حذفی با والنسیا با مربی تیمش دعوا کرد. مورینیو در گفتگو با پونتو پلوتا گفته این مهاجم خوب با حرفهای او کنار نمیآمده: «رونالدو سه فصل رویایی را با من داشت. ما سیستمی تاکتیکی را پیدا کرده بودیم که در آن بهترین عملکرد را از او میگرفتیم و او گلهای بسیاری هم زد. اما یک مشکل با او داشتم.
هنگامی که از او از دیدگاه تاکتیکی انتقاد میکردم او حرفهایم را نمیپذیرفت اما من حس میکردم او میتواند باز هم بهتر شود.
این شاید به این دلیل بود که او فکر میکند همه چیز را بلد است و مربی نمیتواند به رشد او هیچ کمکی بکند.»
مورینیو همچنین با پهپه هم در اواخر دوران حضور در مادرید به مشکل برخورد. او میگوید: «نمیدانم پهپه به من خیانت کرد یا نه. اما زمانی که همه در مادرید میخواستند پهپه برود من او را نگاه داشتم.
اما او مصدوم شد و رافائل واران در غیابش عالی کار کرد. او شایسته بازی بود و پهپه نتوانست با اوضاع جدید کنار بیاید.
همه آنهایی که قبل از آن میگفتند او جنایتکار است حالا از او حمایت میکردند. خوشحالم که او چنین حمایتی را میبیند. این برای او عالی است و مادرید به بازیکنانی مانند او نیاز دارد.»
Mourinho: Ronaldo can't handle criticism
گوليت: کار مورينيو دشوار است
رود گوليت، مربي سابق چلسي بر اين باور است که ژوزه مورينيو نميتواند انتظارات طرفداران چلسي را برآورده سازد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي خاص چلسي را دو بار پياپي فاتح ليگ برتر کرد، و دو جام حذفي و دو ليگکاپ را با اين تيم در سالهاي 2004 تا 2007 به دست آورد. او اخيرا با قراردادي چهارساله به غرب لندن بازگشته.
گوليت که در سالهاي 1996 تا 1998 مربي چلسي بود در پاسخ به اين پرسش که آيا برگشتن او ايده خوبي بود يا نه ميگويد: «نميدانم. اما او و طرفداران همان رابطه گيراي سابق را دارند. با اين حال مربياني که از آنها کمتر انتظار ميرود کاري انجام دهند ممکن است همه چيز را فتح کنند و به عناوين بزرگ برسند. پس اوضاع براي او دشوار شده است.
او يکي از بهترين مربيان فعلي دنياست، اما بايد بيبنيم واقعا ميتواند موفقيتهاي سابق را تکرار کند يا نه.
بايد ديد آيا او با دوران مادريد تفاوتي خواهد داشت؟ او البته در اسپانيا به اندازه انگليس دوست داشته نميشد.
اما چيزي که برايم شگفتيساز بود اين بود که بزرگترين دارايي مورينيو کار رواني او با بازيکنان است. او کاري ميکند آنها برايش افتخار بيافرينند اما اين کار را نتوانست با مادريد انجام دهد. اين عجيب است چون اين قويترين مهارت اوست.»
Goal