دوستان این link2sd رو نصب کردم کار باهاش رو بلد نیستم
ظاهرا روت میخواد . یعنی برای انتقال برنامه ها روت میخواد ؟!!!!
بعد این چی رو انتقال میده دقیقا کل نرم افزار ها با دیتاش رو یا فقط دیتاش رو ؟
همچنین app2sd
Printable View
دوستان این link2sd رو نصب کردم کار باهاش رو بلد نیستم
ظاهرا روت میخواد . یعنی برای انتقال برنامه ها روت میخواد ؟!!!!
بعد این چی رو انتقال میده دقیقا کل نرم افزار ها با دیتاش رو یا فقط دیتاش رو ؟
همچنین app2sd
اصلا نیازی به این کارا نیستنقل قول:
برنامه moborobo رو دانلود کن(یه نوع پی سی سوئیت هست) نصب کن گوشی رو وصل کن به پی سی و وقتی شناخت تو سربرگ apps قسمت User Apps گزینه Installation path رو بذار روی SD Card بعد بروی App Updater کلیک کن و برنامه هات رو تک تک یه یک جا Drag & Drop کن تو فضای خالی وسط برنامه و صبر کن تا نصبشون تموم شه من با این روش رو وایلد فایر اس کلی بازی ریختم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی این رو s3 جواب میده؟نقل قول:
اخه s3 کلا جایی هم نداره که بتونه برنامه های رو مموری خارجی رو نشون بده.تست کردی؟
پ.ن :
تو تاپیک نوت هم سوال کردم .شما اگه بین s3 و نوت 1 میخاستید یه کدوم رو نگه دارید چیکار میکردید؟
از یه طرف ال سی دی بزرگ نوت رو نمیتونم ول کنم.از یه طرف s3 خیلی جیگره با لب و لوچه آدم بازی میکنه :/
به نظر من s3 رو نگه دارین.نقل قول:
مهدی این رو s3 جواب میده؟
اخه s3 کلا جایی هم نداره که بتونه برنامه های رو مموری خارجی رو نشون بده.تست کردی؟
پ.ن :
تو تاپیک نوت هم سوال کردم .شما اگه بین s3 و نوت 1 میخاستید یه کدوم رو نگه دارید چیکار میکردید؟
از یه طرف ال سی دی بزرگ نوت رو نمیتونم ول کنم.از یه طرف s3 خیلی جیگره با لب و لوچه آدم بازی میکنه :/
چون سخت افزارش از نوت قوی تره و نوت 2 هم که اومده دیگه نوت 1 به حساب نمی یاد.
راست من تو اس 3 یه چیزی کشف کردم:
وقتب از شارژ باطری مقدار کمی مونده مثلا 6 درصد اگه از گوشی استفاده نشه و بزاری شب تا صبح بمونه شارژش 1 درصد هم کم نمی شه.
ولی اگه شارژش زیاد باشه و همین کار رو باش بکنی صبح چند درصد ازش کم شده.
فرزین جان این برنامه یه نوع پی سی سوئیته رو همه گوشیها جواب میده یعنی باید جواب بده تستش ضرر ندارهنقل قول:
من که اس3 هم داشتم ولی با نوت خیلی حال می کنم اصلا یه چیز دیگست فقط یه خرده خیلی کم باطریش رو اعصابه که اونم خیالی نیست کیفیت ساختش هم خیلی بهتر از اس3 هست من قاب اس3 رو دو بار در آوردم جا زدم رنگ دورش رفت بیست بار قاب نوت رو در آوردم آخ نگفته با اینکه خیلی هم سفته و بد جا میره
خرید نوت 2 با این قیمت فضایی اصلا به صرفه نیست هر چند همه گوشیها همینن الان نوت 1550 شده 32 گیگش که اصلا نیست به زور 1900 گیر بیارید ولی برای کسی که نوت داره خرید نوت2 معقول نیستنقل قول:
سخت افزار هم نیازی به قدرتش نمی بینم تو اجرای بازیهای سنگین اصلا تاثیر چشم گیری نداره
ممنوننقل قول:
اصلا نیازی به این کارا نیست
برنامه moborobo رو دانلود کن(یه نوع پی سی سوئیت هست) نصب کن گوشی رو وصل کن به پی سی و وقتی شناخت تو سربرگ apps قسمت User Apps گزینه Installation path رو بذار روی SD Card بعد بروی App Updater کلیک کن و برنامه هات رو تک تک یه یک جا Drag & Drop کن تو فضای خالی وسط برنامه و صبر کن تا نصبشون تموم شه من با این روش رو وایلد فایر اس کلی بازی ریختم
عجب برنامه بدرد بخوریه
فقط یه مشکل من برنامه ها رو از گوگل پلی گرفتم باید export کنم از تو خود برنامه ( برنامه ها خراب نمیشن ؟ ) بعد drop??
الان امتحان کردم نشد کلا میره رو device memory در هر حالت !
فک کنم برا اینم باید روتیده بشه !
سلام
من آخرین رام راچندوقت پیش دریافت کردم بازچندروزبعدهم دوباره یه بروزرسانی داشتم که دریافت کردم بعدازدریافت متوجه شدم رام مخصوص امارات است چنددقیقه پیش دوباریه بروزرسانی دریافت کردم حدود288MBبعدازدریافت متوجه شدم رام گوشی
شده 4.1.1 امارات Android 4.1.1 l9300XXDLID United Arab Emirates برای دوستان که رام مخصوص ایران روی گوشی آنهاهست بروزرسانی به 4.1.1آمده
تو برنامه mobo تو گوشی رفتم دیدن هیچ فرقی بیین internal memory با sdcard نیست
باید رو exsdcard نصب کنم که نمیشناسه
روت نیازی نیست رضا جان وایلدفایری که روش برنامه ریختم روت نبودنقل قول:
یعنی اس3 رو وصل می کنی اون گزینه ای که اسکرین شات گذاشتم نمیاد؟ installation path رو می گم
چرا میاد ولی رو هر دو میزارم میره رو دیوایس مموری . یعنی SdCardتو s3 همون device memory