سلام دوستان
فایل های آپدیت آفلاین نود 32 رو گرفتم،اما ورژن 6 رو دستگام نصبه
هرچی گشتم تو تنظیماتش جایی پیدا نکردم که آدرس فایل های رو هارد بهش بدم !
چجوریه ؟؟
مسیرش کحاس ؟
Printable View
سلام دوستان
فایل های آپدیت آفلاین نود 32 رو گرفتم،اما ورژن 6 رو دستگام نصبه
هرچی گشتم تو تنظیماتش جایی پیدا نکردم که آدرس فایل های رو هارد بهش بدم !
چجوریه ؟؟
مسیرش کحاس ؟
سلام . این نسخه یه مقدار متفاوتهنقل قول:
آموزش خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز اینو امتحان کردم نشد
رفتم دوباره ورژن 5 ریختم1
مقدار feature package رو هم تو رجیستری از 2 به 1 تغییر دادم،الان بخش آپدیت آفلاین فعاله،اما وقتی آدرس رو بهش میدم هنگام آپدیت کردن Update failed میده !
چه کنیم باهاش :( ؟
دوستان برای آپدیت آفلاین این کارها لازم نیست ، فایل های با پسوند dat مثل em000_32.dat که تعدادشون 19 تا هست رو از آدرس زیر کپی کنید در یک درایو دیگه و بعد از نصب ویندوز جدید یا روی یک سیستم دیگر وارد safe mode شده و فایل ها رو جایگزین فایل های قدیمی کنید.
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security
من چند روز پیش روی یک سیستم دیگه امتحان کردم.
سلاااااام " آقا دیشب برا ی بنده خدا نصب کردم ، از داخل رجیستری باید مقدار پکیج .... رو از 22 ب 1 تغییر بدی تا آفلاین ظاهر و فعال بشه. 100% کارکرد. :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز الان این کار رو هم کردم،بازم نشدنقل قول:
عزیز مقدار رو تغییر دادم،الان آپدیت آفلاین هم اومده،اما مشکل همونطور که گفتم اینه که من آدرس فولدر رو دادم ولی موقعی که میخواد از روش آپدیت کنه failed میشه (نارنجی مینویسه)نقل قول:
نقل قول:
کسی بلد نیست ؟ :n15:
سلامنقل قول:
ادرسی فولدری که به عنوان سرور به ناد32 معرفی میکنید نباید طولانی باشه فولدر اپدیت رو در ریشه درایو قرار بدید بعد به عنوان سرور برای انتی ویروس تعریف کنید.
دقیقا درسته علی آقا و این رو هم بنده جسارتا اضافه کنم که معمولا نباید از فولدری که با زبان فارسی (راستچین ) نامگذاری شده برای آدرس دهی سرور آپدیت آفلاین استفاده کرد...نقل قول:
ادرسی فولدری که به عنوان سرور به ناد32 معرفی میکنید نباید طولانی باشه فولدر اپدیت رو در ریشه درایو قرار بدید بعد به عنوان سرور برای انتی ویروس تعریف کنید.
:n02: و بنده هم با کسب رخصت : تاریخ سیستمتون هم دقیق دقیق باشه دیگه. اگه نارنجی شده : آپدیتا یا قدیمی هستند یا تاریخ سیستمتون...نقل قول: