سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله سیستم شما برای نصب کسپر و بیتدیفندر مناسبه میتونید استفاده کنید :20:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله سیستم شما برای نصب کسپر و بیتدیفندر مناسبه میتونید استفاده کنید :20:
شما با این سیستمتون میتونین کسپراسکای رو راحت استفاده کنیننقل قول:
براتون کسپراسکای توصیه میشه
امنیت بهتر از سرعت:-)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
عزیزم شما چرا تو فروم مباهات میگی باید این طور باشه باید اون طور باشه .نقل قول:
نظرتونا بدین ولی چیزی را ساتفاده نکرده نگید شسبک باشه مهم نیست . خود شما اول برای این که رو سیستمتون یه آنتی ویروس بزارید نگا میکنید چقدر سبک کار میکنه و یه نواخت .
ما هم نه گفتیم خوبه نه گفتیم بده . گفتیم این هست . حالا شما چیز بهتری سراغ دارید از همون استفاده کنید . چرا ناراحت میشید.
بابا هم کسپر خوبه هم اگه میخواهید رایگان و اورجینال آپدیت بشه و هزینه نکنید . امنیتش هم قابل قبول باشه و راحت هم بشه باهاش کار کرد من microsoft esensial را پیشنهاد میکنم . برا فایروال هم میتویند از zonealarm استفاده کنید البته پیشنهاد میشه در کنارشون trendmicro web protection هم نصب بشه تا از صفحات وبتون هم محافظت بشه.نقل قول:
سلام
برای خریدن یه اینترنت سیکوریتی کدوم را پیشنهاد میکنین که در ظول یک سال مشکلی باهاش نداشته باشم
کسپر یا بیت دیفندر؟
و دیگه اینکه باید از کجا بخرم ؟ وب سایت نمایندگی های این دو شرکت را می خواستم
تو نت که سزچ کردم چنذ تا سایت پیدا مردم منتها نمیدونم کدومش مطمئن هستن
ممنون
خوب سایتهای نمایندگیشون تو وب سایت اصلیشون هست ولی فکر کنم شما یه آنتی ویروس سبک ارزان و کارا میخواهید. به جز موارد بالا چند آنتی ویروس دیگه مثل ترند میکرو و نورتون هم هست که نمایندگی داره تو ایران و کیفیت فوقالعاده بالایی هم دارند.نقل قول:
سلام دوستان.
من تا حالا از nod32 استفاده ميكردم كه اونم جديدا همه سايت ديگه user و pass آپديتشو قرار نميدن... حالا ميخوام از kaspersky استفاده كنم .ميخوام بدونم ميشه بدون غيرفعال كردن nod از اينم استفاده كنم؟ يعني همزمان ازجفتش؟
سلامنقل قول:
اصلا نیازی به بودن هر دو نیست
کسپر اینقدر قوی هست که بتونه به تنهایی از پس امنیت بر بیاد و اصلا نیازی به Nod32 نیست
ضمنا فک کنم نود اجازه نصب کسپر را بهتون نده
موفق باشید
من تو سایت کسپر اینو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی تو ساین بیت خبری لز ایران نبود
من یه انتی ویروس قوی میخام . نورتون و ... نمیخوام . بین کسپر و بیت دیفندر کدوم بهتر؟
هر دو قوی هستند شما ورژن 30 روزه و آزمایشی این دو را نصب کنید ببینید با کدوم راحت تر هستین و مشکلی ندارین و بعد خرید کنید .مطمئنا از نظر قدرت در بالاترین سطح هستندنقل قول:
نمایندگی بیت دیفندر هم سایت زیر است که تخفیفات خوبی هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]