Google Account دیتای همه برنامه ها رو نگه میداره؟
Root با Factory Reset یا System Update از بین میره؟
Google Account دیتای همه برنامه ها رو نگه میداره؟
Root با Factory Reset یا System Update از بین میره؟
سلام
واسه من 4.1 نیومده هنوز! چجور میشه دستی زد؟
این پست رو بخونید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
خب دیروز یکی مشتری prada 3.0 شد منم که کرم دارم همیشه گوشی عوض باید کنم گفتم بدم نمیاد مدل دیگه ای رو تجربه کنم.البته سر فروشش مردد بودم.. اخه فوق العاده گوشی دلنشین و زیبایی بود..
به خصوص به 4.0.4 اپدیت کرده بودم دیگه واقعا از هر نظر کامل شده بود.
بلاخره ردش کردم و دیروز یکی galaxy Nexsus سفید گرفتم.. 850 تومن.. قیمتها وحشتناک افزایش پیدا کرده!..
با خودم گفتم این حالا حالاها ساپورت میشه..نکسوس اس هنوز داره ساپورت میشه. چه برسه به این که تازه 9 10 ماهه ریلیز شده..
به امید اینکه دیگه اینو عوض نکنیم..
وقتی خریدم اندروید 4.0.1 بود.. دیشب تا 4.0.4 اوردمش دیگه میگفت اپدیت نیست.
ولی الان مجددا چک کردم 160mb اپدیت داره که مطئئن هامون اندروید لوبیا ژله ای هست..
سوالی بود من در خدمتم
یه مقایسه با ایکس پریا اس که داشتی میکنی؟؟ در هر زمینه ای مثل دوربین.صدا.کیفیت صفحه نمایش..سرعت ..باطری.الخصوص دوربین تو فیلم برداری و عکسنقل قول:
سلام..نقل قول:
قبل از اینکه بخرمش زیاد باهاش کار کردم..چون چند ماه پیش برای دوستم خریده بودم زیاد باهاش کار کرده بودم...
به نظر من اکسپریا اس نسبت به این گوشی کاملتر هست.. به خصوص که قیمتشون یک رنج هست..
اکسپریا اس
باطری بهتر.
حافظه داخلی 2 برابربیشتر
سخت افزار قویتر
دوربین قویتر
صدای بهتر
نکسوس
نمایشگر بهتر( کمی بهتر.. مثل هم هستند تفاوتی ندارند بعضی حالت اکسپریا اس بهتره بعضی حالت نکسوس)
ساپورت رسمی بسیار قوی و مستقیم گوگل.
همینطور که گفتم به نظر من اکسپریا اس کاملتر و به صرفه تره..
این گوشی رو اول به خاطر ساپورت رسمی بسیار قوی که داره گرفتم.. گوگل گوشی های خودش رو خیلی ساپورت میکنه.
نکسوس اس هم دوره گالکسی اس هست.. گالکسی اس داخل اندروید 2.3.7 رسمی موند و پایان ساپورتش رسید ولی نکسوس اس الان 4.1.1 داره.. شاید خیلی از گوشی های تاپ بازار الان
4.1 رو نداشته باشند..
از طرفی ساپورت قوی Developer ها از این گوشی وجود کاستوم رامها و... مختلف..
دوما من این گوشی رو چندبار برای دوستام خریدم ولی خودم هیپچوقت نخردمش.. هروقت قصدشو میکردم مدل دیگه ای میگرفتم..
من الان از طریق گوشی و OTA به 4.1.1 اپدیت کردم.
حجم اپدیتش 160MB بود..
نسبت به قبل سریعتر و روانتر شده... واقعا سرعتش عالی شده و پیشرفت کرده..
یکسری از افکتهای جدید و زیبا هم اضافه شده که زیبا هستند..
اپشن های جدید هم در قسمت Developer Option اضافه شده.
اپشن دوربین هم تغیر کرده و کیفیت دوربین به نظر من بهتر شده.
لاک اسکرین هم یک افکت جدید بهش اضافه شده
و...
حتما اپدیت کنید.
دوستان من این نرم افزار franco kernel updater رو نصب کردم کرنل آپدیت شد گوشی دیگه روشن نمیشد! میرفت روی ریکاوری گیر میکرد و مینوشت بوت ایمیج وجود نداره! یعنی کلا OSش پریده بود!
حالا فایل 4.1.1 رو دوباره دانلود کردم و ریختم ولی اطلاعات، کانتکت ها و SMS های خیلی ضروری توش داشتم همه اش پرید! چیکار میتونم بکنم!!!؟ آیا راهی هست بازیابی بشن!؟
به هیچ کدوم از نرم افزارهای ریکاوری نمیشه حافظه داخلشو شناسوند...
2 تا نرم افزار هم نصب روی گوشی بود که اونا هم جواب ندادن برای ریکاوری!
حاضم 500 هزارتومن بدم ولی اینا برگردن...
موقع فلش زدن اطلاعات میپره کلن باید قبلش بک آپ میگرفتینقل قول:
اطلاعاتتو از دست دادی دوست عزیز...
عزیز من آپدیت کردم تنظیمات دوربینم کمتر شد انگار الان تنظیمات فکوس رو نمیدونم از کجا بیارم مثلان بزارمش رو ماکرو...نقل قول:
چک کن ببین شما داری این تنظیماتو اگر داری بگو از کجا بیارم
من الان رام 4.1.1 اورجینال دارم
روی تنظیمات کلیک میکنم توی دوربین اما پیداش نمیکنم...اون 3 تا نقطه هم میزنم بازم نیست