مردم يك فكر مشترك دارند و آن هم اندوختن مال است. (ولتر)
هر كجا زندگي باشد اميد هم هست. (سروانتس)
نهال دوستي واقعي آهسته رشد مي كند. (جورج واشنگتن)
Printable View
مردم يك فكر مشترك دارند و آن هم اندوختن مال است. (ولتر)
هر كجا زندگي باشد اميد هم هست. (سروانتس)
نهال دوستي واقعي آهسته رشد مي كند. (جورج واشنگتن)
به حال كسي اشك مي ريزم كه موجودي خنده هايش ته كشيده است.
«پرويز شاپور»
روح را اگر زيبا نكنيد زيبايي را نخواهيد ديد.
«فلوطين»
وقتي احساس مي كني بهتر است پاهايت را در آب جاري بگذاري تا خنك شوي في الفور اينكار را انجام بده چون ممكن است آن آبي كه قرار بوده به تو انرژي مثبت بدهد بيايد و برود. «شل سيلور استاين»
پرنده پرواز را بيشتر از گام برداشتن دوست دارد.
«پرويز شاپور»
قلب شما در سکوت و آرامش ، به اسرار روزها و شبها شناخت می یابد ولی گوشهایتان در حسرت و آرزویند که آوای چنین شناختی را که بر قلبهایتان فرود می آید ، بشنوند.
"جبران خلیل جبران"
اگر در اولین قدم، موفقیت نصیب ما میشد، سعی و عمل دیگر معنی نداشت.
◊ موریس مترلینگ ◊
بدترین و خطرناکترین کلمه این است : همه این جورند.
تولستوی
• زندگى مثل دوچرخهسوارى میمونه... واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشى.
آلبرت اينشتين
• اگر كسى را دوست دارى، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتى كه ناگفته میمانند، میشكنند.
جرج آلن
• ميان انسان و شرافت رشته باريکى وجود دارد و اسم آن قول است.
توماس براس
• شريفترين دلها دلى است که انديشه آزار کسان درآن نباشد.
زرتشت
• خوشبختى فاصله اين بدبختى است تا بدبختى ديگر.
چارلى چاپلين
• خداوند بینهايت است و لامكان و بیزمان اما به قدر فهم تو كوچك میشود و به قدر نياز تو فرود میآيد و به قدر آرزوى تو گسترده میشود و به قدر ايمان تو كارگشا میشود.
ملاصدرا
• آشفتگی من از اين نيست که تو به من دروغ گفتهای، از اين آشفتهام که ديگر نمیتوانم تو را باور کنم.
فريدريش نيچه
• هميشه به کسی فکر کن که تو رو دوست دارد، نه کسی که تو دوستش داری.
شکسپير
• عشق مثل آبه، میتونى تو دستات قايمش کنى ولى يه روز دستاتو باز ميکنى ميبينى همش چکیده و بی آن که بفهمی دستت پر از خاطرهست.
شکسپير
• دوست داشتن كسى كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است.
على شريعتى
• لحظهها را میگذرانديم تا به خوشبختى برسيم غافل از اينكه خوشبختى در آن لحظهها بود كه گذرانديم.
علی شريعتى
• اگر انسانها در طول زندگی ميزان كاركرد مغزشان يك ميليونيوم معدهشان بود اكنون كره زمين تعريف ديگرى داشت.
اينشتين
• اگر میخواهد دشمنان خود را تنبيه کنيد به دوستان خود محبت کنيد.
کورش کبير
• وقتى زندگى ١٠٠ دليل براى گريه كردن به تو نشان ميده تو ١٠٠٠ دليل براى خنديدن به اون نشون بده.
چارلى چاپلين
سرمایه ماورایی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارددکتر علی شریعتی
دوست واقعی شما کسی است که هیچ احتیاجی به شما ندارد اما باز دوست شماست.کین هوبارد
دو گوش داريم ويک زبان ، براي اينکه بيشتر بشنويم و کمتر بگوييمديوژن
اگه آدما همونقدر که در صحبت کردن توانا هستن.در سکوت کردن هم توانا بودن زندگی خیلی زیباتر از این میشددکتر علی شریعتی
اگر خاموش بنشيني تا ديگران به سخنت آورند، بهتر از آنست كه سخن بگويي وخاموشت كنند.سقراط
زندگی کمدی است برای کسی که فکر می کند و تراژدی است برای کسی که احساس می کندشکسپیر
خدایا به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.دکتر علی شریعتی
در دنیا جای کافی برای همه هست.پس به جای آنکه جای کسی را بگیری سعی کن جای خودت را پیدا کنی.چارلی چاپلین
سریع ترین راه دریافت عشق بخشیدن آن به دیگران است.آلبرت انیشتین
هیچ گاه به اندازه ی زمانی که به یاد دوستان خوبم می افتم شاد نمی شوم.
( ویلیام شکسپیر)
دوست خوب خوشبختی را دو برابر و بدبختی را نصف می کند .
(ویلیام شکسپیر)
دوست داشتن را با دوست داشتن پاداش دهید .
(گوته)
دوستی هایی که به تدریج شکل می گیرند پایدار ترند .
(ولتر)
احمقانه هست كسي موفقيت هايش را تمام و كمال محصول خودش بداند، همواره دستها، قلبها و افكار بسياري در موفقيت ما سهيم هستند. "والت ديزني"
شخصيت انسان انعكاسي است از استانداردهايي كه براي خود قرار داده است. "ري كراگ"
هر كسي مي تواند با كرمي كه شاهي را خورده است، ماهي صيد كند و ان ماهي را كه كرم را خورده است، بجود. "هملت-شكسپير"
بسیاری از مردم فکر میکنند در حال فکر کردن هستند در حالی که مشغول بازآرایی و تنظیم پیشداوریها و تعصباتشان هستند.
تنها یک دلیل برای شکست انسان وجود دارد و آن کمبود ایمان فرد به خودِ واقعیاش است.
ویلیام جیمز
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمینکننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست میشود.
آدم موثر و اثربخش کسی است که آیندهاش را میسازد نه این که آن را پیشبینی کند.
آلبرت بندورا
وقتی به دنیا نگاه میکنم، بدبینم ولی وقتی به مردم نگاه میکنم، خوشبینم.
تنها آدم فرهیخته کسی است که یادگرفته باشد چگونه یاد بگیرد و تغییر کند.
کارل راجرز
سوالی که هرگز بدان پاسخ داده نشده است و خود من نیز علیرغم سی سال تحقیق و مطالعه برای آن پاسخی نیافتهام این است که «خواسته زنان چیست؟»
زیگموند فروید
اگر واقعاً میخواهید چیزی را درک کنید، سعی کنید آن را تغییر دهید.
یک آدم موفق معمولاً هدف بعدیش را خیلی بالاتر از آخرین دستاوردش قرار نمیدهد.
کرت لوین