استیکی کنید لطفا
Printable View
استیکی کنید لطفا
بچه ها یه چیزی بهتون بگم در مورد دفاع من وقتی ضربدر+r2 رو میگیرم سوپر استار اصلا نمیتونه شوت بزنه و سوسک میشه..
حتما امتحان کنید خیلی جواب میده هیچ چیز دیگه ای رو نزنید فقط r2+ضربدر رو بگیرید..
با سلام
من بازی رو گرفتم اما نسخه فرانسوی هستش اصلا انگلیسی نداره مال شما ها هم همینجوریه
مال من xbox هست
نه دادا من تو PC بازی میکنم با منوی اینگیلیسی .... تنها مشکلی که داره اینه که گزارشگر کلا لال مونی گرفته صداش درنمیاد :31::31:نقل قول:
بازی ریلیز شده یا فقط دمو اومده بیرون ؟
بازی نهایی کی میاد ذقیقا ؟
داداش کجای کاری ته دیگش هم خوردن :31: بازی 3-2 روز پیش ریلیز شد.....:46:نقل قول:
با شلام...من چندتا مشكل اساسي دارم
اول اينكه دفاع كردن تو اين بازي به نظر مياد عمرا انجام بشه...هر بازيكن توپ دستش بياد راحت دريبلم ميزن...كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟
دوم پچ FirePatch رو از همين سايت دريافت و نصب كردم...كسي يه راه بلد هست كه تيماي قديمي بدون خريدن باز بشن؟
سوم فايل OPTION.bin رو دانلود و سيو كردم...اما قشمت سوپراستار باز نشد...يعني بايد اونم بخرم
ممنون ميشم كمكم كنين
سلام بچه ها میشه لینک فایل رفع تاری بازی pes 2012 رو برام بزارید ؟
از pesbaz دانلود کردم ولی وقتی میریزم و میرم توی بازی ارور میده .
راسی چرا امسال اینطوری کردن چرا تصویر رو اینطوری کردن گذارش گر انگلیسی رو چرا برداشتن .
ممنون
یه بازیکن درست کردم با قدرت شوت 60 سرعت هم 60 قدرت بدنی هم 60
بطور کل آورالش هم 60 بود
امتحان کردم با کریس رونالدو خواستم دریبلش کنم روی درجه سوپراستار
آقا کریس رونالدو رو کشید و کشید و انداخت زمین بعد توپش رو گرفت !!
خیلی راحت ازش رد شدما اما کنه چسبیده ول نمی کنه
با مسی هم امتحان کردم همینطور بود
اخه یکی نبوده به کونامی احمق بگه گاومیش بازیکن اگه به اندازه اورال 60 باشه دیگه نمیتونه جلوی مسی و رونالدو رو بگیره
دریبل های کامپیوتر 100 درصد بدون استثنا انجام میشه و یه بار نمیتونید مستقیم توپ رو ازش بگیرید
در هر حالتی دریبل می کنه
کونامی میخواسته ضعیف بودن CPU در نسخه های قبلی رو جبران کنه از اون ور بوم افتاده
آخه تاریخ رلیز رسمیش 14 اکتبره.نقل قول:
چجوری 15 16 روز قبل هست؟
نسخه کاملشه؟