بيچاره شديم رفتتتتتتتتت
از چاله در اومديم رفتيم تو چااااه
Printable View
بيچاره شديم رفتتتتتتتتت
از چاله در اومديم رفتيم تو چااااه
ولی من هم موافقم که میشه خوشبین بود هنوز !
چون به هر حال پروین و پنجعلی کسایی نیستن که بد پرسپولیس رو بخوان، و خب هیأت مدیره هم نمیذاره مدیر عامل اشتباهی مرتکب بشه ...
از طرفی تغییرات کادر فنی مستقیماً در هیأت مدیره مطرح میشه و نظرات اونا صائب هست ...
و اینکه مدیر فوتبالی خوب که در حال حاضر با سیستم اینا جور در بیاد نداریم ... دادکان به گروه خونیشون نمیخوره، عابدینی داماش رو داره، انصاریفرد هم نمیتونه راهآهن رو ول کنه ...
رویانیان از فوتبال چیزی سرش نمیشه مسلماً، اما بودجه خوب میتونه بیاره تو تیم این جور که میگن ... پشتش گرمه ...
تو خرید بازیکن و ... هم که کمیته فنی نظر میده و مدیرعامل میخره ...
فراهم کردن امکانات اولیه و نیازهای تیم هم که خب بیشتر به پول ربط داره و برنامهریزی خوب که رویانیان از پسش بر میاد ...
مسلماً هر تصمیم فوتبالیای هم بخواد بگیره از پروین و پنجعلی مشورت میگیره ...
خوشحالم از اینکه کاشانی رفت، و خوشحالم از اینکه هیأت مدیره داریم و مدیرعامل همه کاره نیست !
فعلاً نظر پروین و پنجعلی موندن استیلیه ... من هم عقیده دارم رفتنش به ضرر تیمه ... ممکنه با رفتن کاشانی یه اتفاقایی بیفته تو تیم ... شما دربی رو اگه بذارید کنار، روند پرسپولیس تو دو بازی قبلش خوب و رو به جلو بود ... بازی بعدی میشه فهمید مشکل کار کجاست ...
با این حال، همچنان از نظر روانی استیلی رو شدیداً ضعیف میدونم ... روحیهی همه رو خراب میکنه، اصلاً نمیتونه خودش رو کنترل کنه ... انگار همیشه از پیش بازنده است ...
به امید پرسپولیسی بهتر ...
اگه همینطور که آقا کوروش میگه بشه و رویانیان تصمیمات فوتبالی رو با مشورت بگیره و انجام بده و با توجه به باز بودن دستش برای منابع مالی میتونه کمک خوبی باشه.
هر چند احتمال زیاد خود رونانیان هم از اهرم پرقدرت و محبوبی مثل پروین بهترین استفاده رو میکنه تا بتونه تیم رو به یه جایی برسونه و محبوب هوادارها بشه برای همین میشه امیدوار بود که خوب برای تیم خرج کنه و تصمیمات الکی و اعصاب خرد کن برای تیم نگیره.
هر چند طبق معمول باید اجازه بدیم گذشت زمان همه چیز رو مشخص کنه.
از ماست که بر ماست.من خیلی شرمنده ام این چند وقته.نمی گم چرا!!! :31:نقل قول:
شما فکر می کنید علی پروین و پنجعلی می تونن مقابل زبون آقای رویانیان بر بیان؟این دو نفر رو هم الکی گذاشتن کنار بقیه وگرنه چرا پروین نشد مدیر عامل؟بقیه سیاسیون کمکش می کردن
منتظر اعمال قانون شدن بازیکنان وکادر فنی پرسپولیس.
:16:
خب اون آدم سياسي رفت و اين آدم نظامي اومد
البته فعلا جز اين هم انتظاري نميشه داشت ساختار کشور و ورزش ما فعلا همينه
خوبيش اينه که حداقل يه هيئت مديره هست که دو تا پيشکسوت پرسپوليسي درونش هستن
تحولات اخير و نکات منفي و نااميد کننده
1- باز هم يک فرد سياسي نفر اول پرسپوليس شد
2- به احتمال بسيار زياد باز هم ساختار پرسپوليس و روابط ، سر و شکلي سياسي خواهند داشت چون اصول کار آدمهاي سياسي مشخصه
3- مدير عاملمون تا جايي که من ميدونم اصلا شناختي از فوتبال نداره و قطعا اين پرسپوليس رو آزار خواهد داد البته اگر خود راي باشه و مشورت فوتباليها رو نپذيره
4-اين ليست از هيئت مديره از همين حالا نشون ميده که ثباتي درونش نيست و با تغيير رئيس جمهور و وزير ورزش احتمالا بايد فراموشش کرد
5-کسي که بتونه بودجه رو به اين تيم تزريق کنه در ليست هيئت مديره نيست شايدم من نميبينم پس بايد خريد يکي دو تا دفاع و يه مهاجم رو فراموش کرد يا سطح توقعات رو پايينتر اورد
6- نوع انتخاب مدير عامل و سرعت اين انتخاب نشوندهنده اينه که اين مديرعامل توسط وزير انتخاب شده نه انتخاب هيئت مديره و همين در ادامه مشکلاتي رو پيش خواهد اورد که خواهيم ديد
بديهاي ديگه اي هم اين هيئت مديره داره که فعلا وقتش نيست
اما براي اينکه شرط انصاف و عدالت رو هم کرده باشيم سعي ميکنم خوبيها و نکات مثبت رو هم بگم
1- کاشانی رفت
2- بازگشت علی پروین اونم در پست دلخواه هوادارا که کمتر دخالتی در کارای فنی داره بسیار نکته خوبیه و قطعا اثرات خودش رو روی روحیه بازیکنا و کادر فنی خواهد گذاشت درسته که داشته های فنی پروین به روز نیست اما اگر ده درصد از شجاعت و جسارت ذاتی خودش رو به تیم تزریق کنه پرسپولیس این تیم فعلی نخواهد بود
3- بعد از اومدن کاشانی و دوره کوتاهی که هدایتی اومد متاسفانه لیدرسالاری پرسپولیس رو همیشه اذیت کرده
وقتی این مدیر میرفت لیدرهای مدیر قبلی حسابی تیم رو به حاشیه میبردن و این تضاد در لیدرها همیشه تیم رو به حاشیه برده
اما مدیر عامل جدید با خصوصیات روحی و کاریزمایی که داره اگر بخواد به راحتی میتونه این داستان رو همینجا تموم کنه مگر اینکه واقعا این ساختار لیدرها اساسا برای ضربه زدن به پرسپولیس و از رده های بالاتر حمایت شده باشن که من بعید میدونم
4- گفتم که مدیر عامل جدید از فوتبال چیز چندانی نمیدونه اما همین موضوع ممکنه باعث بشه در کارهای فنی از پروین و پنجعلی کمک بگیره و در نهایت در کار کادر فنی دخالت نکنه
در ضمن ما میتونیم به راحتی برای ماشینای بازیکنا و کادر فنی بنزین رایگان بگیریم که توی این گرونی کلی توی روحیه بازیکنا تاثیر داره:31:
در کل همه بایدحواسمون رو جمع کنیم مدیر جدید مسلحه:31:
موافقم !نقل قول:
البته فعلا جز اين هم انتظاري نميشه داشت ساختار کشور و ورزش ما فعلا همينه
حرف اون دوستمون که گفت پروین رو بذاریم مدیرعامل، در کمال احترام، واسه من یکی کمی خندهدار بود ! :10:
اتفاقاً نکتهای که میخواستم تو پست قبلیم اشاره کنم همین بود ! خوبه که یه مدیر کاربلد داشته باشیم، حتی اگه ورزشی نباشه ! این خیلی بهتر از یه ورزشی در رأس اموره که هیچی از مدیریت نمیدونه ! واقعاً تو خیلی موارد ورزشی بودن صرف مهم نیست، مدیر بودن مهمه !
مثلاً عابدینی کجاش ورزشی بود ؟! یا صفایی فراهانی ؟! :20:
آره، این نکته به صورت تلویحی از این بخش از گفتههای پنجعلی قابل استنباطه :نقل قول:
نوع انتخاب مدير عامل و سرعت اين انتخاب نشوندهنده اينه که اين مديرعامل توسط وزير انتخاب شده نه انتخاب هيئت مديره و همين در ادامه مشکلاتي رو پيش خواهد اورد که خواهيم ديد
میدونم که منظورش از جملهی آخر قبول کردن مدیریته ! اما اینکه کسی انتخاب کنه مدیرعامل باشه یه کم شبهه ایجاد میکنه !!نقل قول:
وی در پاسخ به این سوال که شنیده میشد رویانیان استقلالی است گفت: اصلا این گونه نیست. اتفاقا ما در جلسه امشب رنگ ایشان را دقیقا فهمیدیم. ایشان خودش انتخاب کرده که مدیرعامل پرسپولیس باشد.
این جوری که پنجعلی میگه، رویانیان خودش خوب بودجه میاره :نقل قول:
5-کسي که بتونه بودجه رو به اين تيم تزريق کنه در ليست هيئت مديره نيست شايدم من نميبينم پس بايد خريد يکي دو تا دفاع و يه مهاجم رو فراموش کرد يا سطح توقعات رو پايينتر اورد
امیدوارم همین طور بشه ...نقل قول:
رویانیان در مدیریت فردی قوی است و میتواند کمک مالی خوبی به پرسپولیس کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته از خوبیای مدیر عامل جدید اینه که فتح الله زاده نمیتونه باهاش کری بخونه چون بلافاصله هم ماشینش جریمه میشه هم بهش بنزین نمیرسه
نکته دیگه ای که ممکنه به پرسپولیس کمک کنه اینه که بازیکنا توی ترافیک نمیمونن و به موقع سر تمرینات حاضر میشن
مزایای استفاده از تردد در طرح ترافیک رو هم به این موضوع اضافه کنید
در ضمن ما میتونیم به راحتی برای ماشینای بازیکنا و کادر فنی بنزین رایگان بگیریم که توی این گرونی کلی توی روحیه بازیکنا تاثیر داره
در کل همه بایدحواسمون رو جمع کنیم مدیر جدید مسلحه
كوروش جان من بعد از اینکه پستم رو دادم پست شما رو خوندم و این رو نمیدونستم واقعا امیدوارم اینجوری باشه و ما بتونیم چنتا بازیکن جدید بخریم به ویژه در دفاعنقل قول:
این جوری که پنجعلی میگه، رویانیان خودش خوب بودجه میاره :
رویانیان در مدیریت فردی قوی است و میتواند کمک مالی خوبی به پرسپولیس کند.
خوشحالم که میخندینقل قول:
گفتم فضای تراژیکِ این تاپیک رو بعد از باخت به استقلال عوض کنم و البته با این تحولات خوب به خود تغییر کرد و باز البته بعید نیست همینجوریم بشه خداییش کشور گل و بلبله و هر چیزی درونش امکان داره
مثلا کریمی زنگ میزنه به مدیر عامل میگه:
سردار میشه یه چنتا کارت سوخت برام بفرستی سردار هم میگه توی بازی بعد هر دریبلی که زدی یه کارت سوخت مجانی بهت میدم:31:
در کل جدای از شوخی حال و هوای طرفدارای پرسپولیس در این روزها تلخ بوده و سخت سپری شده و امیدوارم واقعا پرسپولیس با این تغییرات یا با هر وسیله دیگه ای دوباره به اوج برگرده و مثل تراکتور مثل استقلال مثل صبا و مثل سپاهان و ذوب آهن توی رتبه های نخست جدول باشه و حداقل قشنگ بازی کنه
بعلاوه اینکه نگرانی بازیکنا برای بنزین هم میتونه برطرف کنه.
الان که شوک مدیریتی به تیم وارد شده فکر میکنم که بهترین موقعیته که اگه قراره کادر فنی هم تغییر کنه
این کار انجام بشه, نه اینکه بعد از یه مدت تیم رو بخاطر کادر فنی دوباره ببرن تو حاشیه.
به شخصه فکر میکنم استیلی هم دیگه فرصتش رو از دست داد. خیلی دوست داشتم که نتیجه بگیره ولی نشد.
اشتباهات زیادی کرده مخصوصا تو دربی که ثابت کرد واقعا الان آمادگی مربیگری پرسپولیس رو نداره (البته نظر منه)
فقط آرزو دارم شرایط اسف بار حال حاضر تیم رو به بهبودی بره
واقعا گریم میگیره تیم حال حاضرمونو میبینم و خار و ذلیل عام و خاص شده
و در مورده مدیر عامله جدیدم هیچ نظری ندارم
قط وجود بزرگانی مانند پجعلی و پروین در هیئت مدیره خوشحالم کرد