-
دویس به همراه دامینو در سال دو هزار و هقت یک تگ تیم دو نفره ی خوب تشکیل داده بودن که کم کم بین این دو نفر درگیری پیش اومد و بعد از یک هفته دویس به راء درفت شد و دامینو هم دو روز پیش از سوی کمپانی اخراج شد . در حالی که بیش از دو هفته از درفت میگذره اما دویس هنوز در راء حضور پیدا نکرده و مسابقه نداده .
امروز خبری از دویس بدستم رسید که به این ترتیب هست : " دویس ، سوپراستار جدید راء قصد داره بعد از یکی دو هفته استراحت با یک تیپ و کرکتر جدید در راء حضور پیدا کنه . این سوپراستار از ناحیه ی بازو هم کمی دچار مصدومیت شده اما بدلیل سبک بودن بازی هاش به هیج وجه اذیتش نمیکنه . دویس در راء این هفته یا هفته ی بعد برای اولین بار در این برند به عنوان سوپراستار فعالیتش رو آغاز میکنه . "
-
گرگوری هلمز ، سوپراستار قدیمی و نام آشنای دابلیو دابلیو ای که بدلیل آسیب دیدگی از ناحیه ی گردن ماه ها از مسابقات دور بود ؛ قصد داره بزودی به رینگ دابلیو دابلیو ای برگرده .
هلمز بهترین و طولانی ترین قهرمان سبک وزن دابلیو دابلیو ای هست که این یکی از مهم ترین افتخاراتش از سال ۲۰۰۱ که وارد دابلیو دابلیو ای شده تا الان بوده .
به هر حال برای بازگشت او حداقل باید یک ماه صبر کنیم چون تا الان بدلیل آسیب دیدگی از ناحیه ی حساس گردن ، تمرینی نداشته و برای برگشتن به حالت عادی خیلی تلاش و تمرین نیاز داره .
-
نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۷ جولای سال ۲۰۰۸
محل انجام : نیو اورلنز
اینتروی همیشگی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
مایکل کول و جری لالر وارد میشن و میرن تو قسمت گزارشگرا میشینن .
مایکل کول بعد از خوش آمد گویی به بینندگان اعلام میکنه که استفانی مک من امشب در راء حضور داره .
هایلایت هایی از چگونگی قهرمانی سی ام پانک پخش شد .
تلویزیون ورزشگاه چهره ی استفانی رو پخش میکنه که او درباره ی همکاری برای دوباره راه انداختن راء مثل قبل صحبت میکنه و میگه که این حرف درواقع حرف شین مک من بوده .
ویکی گئررو در رینگ هست و از تماشاگرا میخواد که بهش احترام بذارن و اجازه بدن صحبت کنه . ویکی ابتدا سعی میکنه سر و صدای داخل ورزشگاه رو کمتر کنه . حالا او میتونه صحبت کنه . ویکی میگه به قهرمانی سی ام پانک اعتراض داره و تا وقتی که سی ام پانک تسلیم نشه و قهرمانیش رو تقدیم نکنه از رینگ بیرون نمیره . همه ویکی رو هوو میکنن . آهنگ سی ان پانک زده میشه و او در میان تشویق تماشاگران وارد رینگ میشه . ویکی روی ویلچیر نشسته و داره سی ام پانک رو نگاه میکنه . پانک داره میره گوشه ی رینگ و با طرفداراش جشن میگیره . ویکی گئررو بعد از اینکه پانک آماده شد شروع میکنه به حرف زدن . ویکی میگه پانک از تنها موقعیتی که داشت استفاده کرد و کمربند رو از اج گرفت . ویکی امیگه اصلا از کاری که پانک کرد خوشش نیومد . پانک به ویکی میگه که در رسل مینیا تونسته مانی این د بنک رو ببره و این حقش بود که از این فرصت استفاده کنه . ویکی به پانک میگه که او زندگیش به اج رو به هم زد و ازدواجشون هم کنسل شد . و مقصر همه ی این اتفاقات رو پانک میدونه . پانک به ویکی میگه ولی هنوز تو موقعیت ازدواج داری. من الان دارم تو رو با گریت کالی در کنار هم تصور میکنم . ویکی از ویلچر پا میشه و به پانک سیلی میزنه . پانک قصد داره ویکی رو بزنه و او رو گوشه ی رینگ میندازه . اما در همون لحظه آهنگ جی بی ال زده میشه و او از لیموزینش پیاده میشه و به طرف رینگ میره . جی بی ال به پانک میگه که کمربندش رو بزودی از دست خواهد داد . جی بی ال یک تاتل شات میخواد و قصد داره پانک رو برای کمربند سنگین وزن چلنج کنه . جی بی ال میگه اگه وینس مک من بود قبول میکرد . پانک میگه متاسفانه وینس اینجا نیست و تو نمیتونی من رو چلنج کنی . جی بی ال میخواد به حرفش ادامه بده اما آهنگ سینا زده میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جان سینا میکروفون رو میگیره و به جی بی ال میگه : " بهتره خفه شی و اون دهنت رو ببندی و گوش بدی ببینی قهرمان سنگین وزن سی ام پانک چی میگه . " سینا و پانک با هم دست میدن و سینا به پانک تبریک میگه . سینا در ادامه میگه : " هیچ کدوم از مک من ها الان حضور ندارن . " سینا میگه : " نظرتون چیه ؟ امشب ، جی بی ال برابر جان سینا و برنده در گریت امریکن بش برابر سی ام پانک قرار میگیره . " تماشاگرا سینا رو تشویق میکنن . همون لحظه آهنگ باتیستا زده میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره . باتیستا هم یک میکروفون میگیره و میگه که : " اول خواستم بیام تا به دوست خوبم در اسمک دان ویکی گئررو سلام بگم و دوما به پانک تبریک بگم که تونست با استفاده از مانی این د بنک قهرمان جدید سنگین وزن جهان بشه . " باتیستا در ادامه میگه : " سومین دلیلی که باعث شد من اینجا باشم این هست که دلیل اصلی قهرمانی پانک من هستم چون همه ی کار ها رو من انجام دادم . " جی بی ال میخواد صحبت کنه ولی سینا اجازه نمیده . سینا میگه : " اصلا چرا یک مسابقه ی سه نفره بین باتیستا و جی بی ال و سینا برای تایتل شات سنگین وزن انجام نشه ؟ " جی بی ال ایتدا قبول نمیکنه اما مجبور میشه . جی بی ال میخواد حرف بزنه که یهو صدای انفجار میاد . بله ، آهنگ کین زده میشه و او وارد رینگ میشه . کین هم همون حرف های سوپراستر های دیگه رو میزنه و او هم میخواد مسابقه بده . مسابقه تغییر میکنه و امشب یک مسابقه ی چهار نفره بین کین ، باتیستا ، جان سینا و جی بی ال انجام میشه . سپس آهنگ پانک زده میشه و او برای همه آرزوی موفقیت میکنه و رینگ رو ترک میکنه .
-
اعلام میشه که رخ داد بعدی ، اولین مسابقه ی ری میستریو در راء خواهد بود .
مسابقه 1 :: ری میستریو .vs سانتینو مارلا
ری میستریو در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و بعد از او هم سانتینو مارلا میاد . هر دو آماده میشن . زنگ زده میشه . سانتینو مارلا چند تا فیگور واسه ری میگیره و بعد سعی میکنه ری رو در گوشه ی رینگ میزنه اما ری میستریو برمیگرده و چند مشت با دست راست به او میزنه . ری همچنان بر بازی مسلط هست و مارلا رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . مارلا ری رو میزنه و صورت او رو به پله میکوبه . حالا ری رو میندازه تو رینگ و میره برای کاور اما موفق نمیشه . سانتینو مارلا در وسط رینگ داره ری رو میزنه و حالا میره برای قفل کمل کلاچ . ری سانتینو رو پرت میکنه طرف طناب ها و میخواد سیکس وان ناین بزنه اما موفق نمیشه . ری رو زمین افتاده و سانتینو مارلا میره برای کاور اما باز هم ری نمیذاره . سانتینو مارلا بلند میشه و ری رو هم بلند میکنه . حالا ری میستریو موفق میشه مارلا رو بندازه رو طناب ها و فن سیکس وان ناین رو اجرا کنه . حالا ری میستریو کاور میکنه و موفق میشه سانتینو مارلا رو شکست بده .
-
اعلام میشه که امشب شان مایکلز در راء حضور خواهد داشت و میخواد جواب چلنج جریکو رو بده .
بر میگردیم و همچنان ری میستریو داره با طرفداراش جشن پیروزی میگیره .
در بک استیج هستیم و تد گریشام قصد داره مصاحبه ای رو به سی ام پانک ترتیب بده . گریشام میپرسه که به نظر پانک کدوم یکی از این سوپراستار ها برنده میشن . پانک همین که میخواد جواب بده دوربین میفته و اسنیتسکی میاد و بشدت پانک رو میزنه .
اعلام میشه که در امشب یک مسابقه بین پانک و اسنیتسکی انجام خواهد شد .
بعد از یک کامرشال برمیگردیم .
جان سینا داره با میکی جیمز صحبت میکنه و میکی هم داره برای مسابقه ی امشبش آماده میشه . میکی جیمز ، کلی کلی رو به سینا معرفی میکنه .
مسابقه 2 :: لیلا و جیلیان .vs کلی کلی و قهرمان زنان میکی جیمز
جیلیان و لیلا داخل رینگ هستن و جیلیان دوباره میخواد شعر بخونه . تماشاگرا سر درد گرفتن و حالا آهنگ کلی کلی زده میشه . بعد از او هم میکی جیمز وارد میشه . میکی و جیلیان بازی رو آغاز میکنن و میکی سریعا قصد داره یک کاور انجام بده اما فایده نداره . بعد از چند تا مشت و لگد معمولی ، کلی کلی وارد میشه و فن هاریکنرانا رو روی جیلیان اجراء میکنه . کلی میره برای کاور اما جیلیان قطع میکنه . جیلیان با کمک لیلا موفق میشه کلی کلی رو بزنه . جیلیان موی کلی رو میکشه و میندازه رو زمین . حالا میره برای کاور اما بی فایده هست . کلی کلی گوشه ی رینگ افتاد و جیلیان حواسش به کلی نیست . کلی با زدن فن ویکتوری رود موفق میشه جیلیان رو پین کنه و به این ترتیب تیم میکی جیمز و کلی کلی پیروز میشن .
-
در حالی که دیواس هنوز تو رینگ هستن آهنگ جی بی ال زده میشه و او وارد میشه . لیموزین هنوز در قسمت ورودی هست . اما یهو سروکله ی جان سینا پیدا میشه و او در حالی که یک جک در دست داره شروع میکنه به خورد کردن شیشه های ماشین . حالا کرایم تایم هم اضافه میشن و اون ها هم با لوله به ماشین میزنن و لیموزین جی بی ال رو داغون میکنن .
سینا درباره ی کاری که انجام دادن به جی بی ال میگه : " دیگه با ماشینی که نه راننده داره ، نه شیشه ، نه آینه بغل و نه هیچ کدوم از وسایل داخلش کار نمیکنن نمیتونی جایی بری . " سینا میگه : " اگه نگران رنگ ماشینت هستی ناراحت نباش چون کرایم تایم کمی از رنگ کردن سرشون میشه . " سپس کرایم تایم روی ماشین جی بی ال با رینگ مشکلی نوشتن سی تی سی . آهنگ کرایم تایم زده شد و سینا هم با اسپری رنگ مشکی نوشت سی تی سی و بعد رفت .
مایکل کول و جری لالر دارن درباره ی مسابقه ی چهار نفره ی امشب صحبت میکنن .
مسابقه 3 :: قهرمان سنگین وزن سی ام پانک .vs اسنیتسکی
سی ام پانک درون رینگ هست و منتظره اسنیتسکی وارد بشه . بالاخره آهنگ اسنیتسکی زده میشه و او وارد میشه . این دو با هم درگیر میشن و اسنیتسکی موفق میشه پانک رو بندازه گوشه ی رینگ . پانک یک بیگ بوت به اسنیتسکی میزنه و میره بالای رینگ . اما اسنیتسکی پانک رو میگیره و یک اسلم به او میزنه . یک اسلم دیگه از اسنیتسکی در وسط رینگ . چند البوء دراپ از او زده میشه . پانک به بازی برمیگرده و یک کیک به صورت اسنیتسکی میزنه . به نظر میرسه تماشاگرا از نحوه و کم سرعت بودن بازی خسته شدن . اسنیتسکی گوشه ی رینگ هست و یک کیک دیگه از پانک . اسنیتسکی برمیگرده و پانک بطور ناگهانی او رو بالا میبره و با یک جی تی اس موفق میشه اسنیتسکی رو پین کنه و پیروز این مسابقه بشه .
-
در بک استیج شان مایکلز هست که داره برای ورود به رینگ آماده میشه .
هایلایت هایی از اتفاقات بین کریس جریکو و شان مایکلز پخش میشه .
شان مایکلز وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . شان از بیرون رینگ یک میکرفون میگیره و میگه که چلنج جریکو رو قبول میکنه و در گریت امریکن بش برابر او مسابقه میده . آهنگ کریس جریکو زده میشه و او به همراه لنس کید وارد میشه . جریکو میگه : " شان قبول کرد که با من مسابقه بده . او میدونه مصدومه ولی بخاطر طرفداراش اینکارو کرد . خواست خودش رو خیلی بزرگ جلوه بده . ولی به چه قیمتی ؟ " جریکو در ادامه میگه : " چشم های ما باز هست و داریم میبینیم برای تو داره چه اتفاقاتی میفته . " شان در جواب میگه : " برای من مهم نیست . هر کاری که خواستی و تونستی در این بیزینس انجام دادی و شاید خیلی چیز ها بدست آوردی . اما هیچ وقت مثل من نمیشی . " بعد شان و جریکو با هم فیس تو فیس میشن .
مسابقه 4 :: قهرمان بین قاره ای کوفی کیگستون .vs چارلی هاس
چارلی هاس داخل رینگ هست و بعد از چند لحظه آهنگ کوفی گینگستون زده میشه و او وارد رینگ میشه . چالی هاس کار رو بهتر شروع میکنه و ابتدا با یک ساید هدلاک کوفی رو قفل میکنه و چند مشت با دست راستش به کوفی میزنه . سپس در گوشه ی رینگ سعی داره کوفی رو خفه کنه . حالا یک کیک از هاس . به نظر میرسه که کینگستون از ناحیه ی بالای چشم دچار خونریزی شده . اما کوفی بلند میشه و یک اسلم به هاس میزنه . سپس یک بوم بوم دابل لگ دراپ از کوفی زده میشه . کوفی منتظر میمونه تا هاس بلند شه . به محض اینکه هاس بلند میشه و برمیگرده کوفی با زدن ترابل این پردایز موفق میشه هاس رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .
در بک استیج باتیستا داره برای مسابقه ی چهار نفره آماده میشه .
مین ایونت :: جان سینا .vs جی بی ال .vs باتیستا .vs کین
باتیستا وارد میشه . سپس جی بی ال و بعد از او هم به ترتیب کین و جان سینا وارد میشن . جی بی ال در همون ابتدای کار سینا رو میزنه و میره برای پین فال اما کین نمیذاره . جان سینا و کین دارن گوشه ی رینگ همدیگرو میزنن که میریم برای یک کامرشال و بعد از چند لحظه دوباره برمیگردیم . جان سینا میخواد به جی بی ال فایو ناکل شفل بزنه اما کین نمیذاره و سینا رو میزنه . حالا باتیستا میخواد به کین حمله کنه که کین به باتیستا چوکسلم میزنه و میره برای کاور اما باتیستا قطع میکنه . کین میخواد به سینا چ.کسلم بزنه اما نمیتونه . سینا میره برای یک اف یو اما جی بی ال نمیذاره . باتیستا در وسط رینگ هست و کین و جی بی ال هم افتادن . باتیستا منتظر میمونه سینا برگرده و یک اسپاین باستر قوی به سینا میزنه . باتیستا برمیگرده و یک کلوزلاین فرام هل از جی بی ال میخوره . حالا سینا میره برای اس تی اف یو اما کین اجازه نمیده این قفل اجراء بشه . جی بی ال بلند میشه و سینا رو میزنه اما کین میاد و جی بی ال رو میندازه بیرون و پرت میکنه طرف تماشاگرا . کین برمیگرده و سینا هم بیرون افتاده . کین میخواد به باتیستا حمله کنه که باتیستا به او یک اسپیر فوق العاده قوی میزنه و کین میفته رو زمین . باتیستا موفق میشه کین رو پین فال کنه و به این ترتیب باتیستا حریف سی ام پانک در گریت امریکن بش خواهد بود .
بعد از مسابقه کین عصبانی میشه و مایکل کول و جری لالر رو میزنه و حرکات همیشگیش رو انجام میده و با عصبانیت رینگ رو ترک میکنه .
-
رضا جان دستت درد نكنه
واقعا عالي بود
خبر پيروزي ري خيلي خوشحالم كرد
-
ممنون بابت اخبار.
خواستم اخبار Raw رو بذارم دیدم گذاشتی.
-
سلام
خوشحال شدم
دستت درد نکنه:11: