درود!
آقا واسه دانلود شبانه، حتما باید مودم خاموش-روشن بشه تا بره رو مد رایگان (اینو مسیول مخابرات بهم گفت)؟
ممنون
Printable View
درود!
آقا واسه دانلود شبانه، حتما باید مودم خاموش-روشن بشه تا بره رو مد رایگان (اینو مسیول مخابرات بهم گفت)؟
ممنون
نه عزیز راس ساعت 12 و 02 دقیقه خودش میره رو مد رایگاننقل قول:
یادش بخیر ... حیف پسورد tci-khorasn رو عوض کردم
زمانی بود توی 25 روز ... 200 گیگ دانلود شبانه داشتم :n19:
الان تا خود ساعت 3 سرعت ر... بعدش درست میشه که بازم ر...
به نظر من یک بار دیسکانکت بشیم و دوباره کانکت بشیم خیلی بهتره.نقل قول:
از چه نظر؟ سرعت تغییری میکنه یا اینکه ممکنه مثلا کم بشه از شارژ؟نقل قول:
پس چی شد یکی به من بگه بعث را تمدید کنم یا از شرکت دیگه بگیرم مشکل خط ندارم چون دوتا خط در منزل موجود است میتونم از اون یکی دیگه استفاده کنم برای رانژه
الان کمکم کنید دارم دیونه میشم(بدون اینترنت)
قیمت خط ثابت تلفن در مشهد همون 50 تومنه ؟
سلام. من که رو هم رفته از طرح بعثت راضیم. اینم بگم که کلا اولین بارم هست که از مخابرات و طرح بعثت استفاده میکنم.یه موقعی هست که واقعا مخابرات خر میشه میبینه یک ثانیه هم از 150kb سرعت دانلود پایین تر نمیاد(در هر ساعتی از روز که برای خودم چند بار پیش اومده). ولی راستش نمیتونم نظر درستی بدم چون از isp های دیگه استفاده نکردم...:n01:نقل قول:
پس چی شد یکی به من بگه بعث را تمدید کنم یا از شرکت دیگه بگیرم مشکل خط ندارم چون دوتا خط در منزل موجود است میتونم از اون یکی دیگه استفاده کنم برای رانژه
الان کمکم کنید دارم دیونه میشم(بدون اینترنت)
مثلا کم بشه از شارژ....:n01:نقل قول:
از چه نظر؟ سرعت تغییری میکنه یا اینکه ممکنه مثلا کم بشه از شارژ؟
اطلاعات اشتباه به بقیه نده دوست عزیز.نقل قول:
غیر ممکنه که بعثت حتی واسه یه ثانیه هم با 150 تا دانلود کنه ( البته به صورت واقعی) ( آخه میدونی یه موقع هست که هی سرعت بالا پایین میره .مثلا هی میشه 100 با میشه 120 باز یهو میشه 140 )
مهم اینه که پهنای باند از یک مگ بیشتر نمیشه ( 128 kb/s )
دوستان یه سوال:
اگه مودم روشن باشه و کامپیوتر خاموش باشه. بازم اینترنت مصرف میشه یا نه؟
و اینکه وقتی ریز مصرف اینترنتو از سایت مخابرات میبینم معیار بازه های زمانی ، زمانیه که مودم روشنه یا نه؟ مثلا اینو نگاه کنید
در حالی که دانلودم شاید یک ساعت طول کشید ولی مودم تا ساعت ده ونیم روشن بوده همونطوری که نوشته تو گزارش مصرف ولی کامپیوترم خاموش بوده. خواستم دوستان یه راهنمایی بکنن که این حجم حدود 50 مگ کجا مصرف شده؟ فک نمیکنم پسورد اینترنتمو کسی داشته باشه. چون حدود 20 رقمه. : دی
از ساعت00:04:41 تا ساعت 10:22 مقدار بارگیری محاسبه شده340846.45 هست و مقدار مصرف شده 49877.85 هست.