و همچنان منتظر پاسخیـــــم!نقل قول:
Printable View
و همچنان منتظر پاسخیـــــم!نقل قول:
نقل قول:
من اچ پی دارم مشکلی نداره ... یا از ISP ها هست که این چند روزه افتضاح اند یا از نویز خطوط مخابرات
لپ تاپ مشکل نداره
سلام .
ببخشید چه جوری میشه روی دل وسترو 1510 ویندوز xp ریخت .این بایوسش فرق میکنه اکثرا تو بایوس گزینه هارد رو خاموش میکنی ردیف میشه ولی این 1510 دل نداره مممنون میشم راهنمای کنید
:19: من رفتم از سايت DELL درايورهاي مربوط به بلوتوث را DL کردم ! :45:... اما مشکل اينجا بود که من نميدونستم بلوتوث من چه نوعيه ؟ 360 - 355 يا 350 ؟ ... خلاصه من 355 و 350 را دانلود کردم و نصب کردم ! اما... :41: بلوتوث درست شد ... ولي يه جوريه که هميشه روشنه ( خاموش نميشه !!! ) !!! نه ميشه باهاش چيزي فرستاد ... نه ميشه چيزي گرفت !!! :18: ....نقل قول:
حالا با اين اوضاع .... راه حل چيه ؟ :37:
بقل دستگاه یه دکمه داره البته من مدل دستگاه شما رو نمی دنونم .تازه روی ایکونش تو نوار ابزار هم میتونی غیر فعلاش کنینقل قول:
برای بلوتوث میتونی زیر دستگاه رو نگاه کنی یا سرویس تگ دستگاه رو تو سایت دل بزنی تا جزئیات دستگاه ت رو بده البته همیشه کامل نیست
کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?~ck=ln&~tab=2&c=us&cs=RC956923&l=en&lnki=0&s=gen
با s-video وصل کردم ولی نشد!نقل قول:
دوستان تو رو خدا لینک درایو بلوتوث رو بهم بدید دانلود کنم هر چی تو سایت دل گشتم پیدا نکردم
مدل لپ تاپم هم dell insprion 1520 و ویندوزم هم ویستان 32 بیت
منتظرم
اورِژانسیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دکمه fn+crt/lcd رو با هم بزن باید تصویر بیابیدنقل قول:
اگه نشد یک بار کامپیوتر ریست کن
دوستان منتظریم