دوستان بعد از -- کردن کنسول دیگه باید چیکار کرد؟
بازی ها رو میشه از طریق خرید سیدی اجرا کرد ؟
اصلا چطوری بازیهارو اجرا میکنند؟
دوستان بعد از -- کردن کنسول دیگه باید چیکار کرد؟
بازی ها رو میشه از طریق خرید سیدی اجرا کرد ؟
اصلا چطوری بازیهارو اجرا میکنند؟
یکی هم منو راهنمایی کنه!نقل قول:
درضمن چندجای معتبر برای -- کردن معرفی کنید
تهران هستم
درکل کاره درستی میکنم میخوام -- کنم ؟؟؟
ممنون
سلام .نقل قول:
1. برای هـک کردن باید برنامه مولتیمن نصب بشه (ضمن اینکه ورژن فریمور باید 3.55 باشه) .
2. باید یک عدد بازی اورجینال در درایو PS3 قرار بدی .
3 باید هارد اکسترنال بخری تا بازیها رو در پوشه GAMEZ کپی کنی .
4. پس از متصل کردن هارد اکسترنال از طریق برنامه مولتیمن بازی مورد نظر رو اجرا میکنی .
1)کل اینها که گفتی چند در میاد؟نقل قول:
2)دارم
3)بجای هارد میتونم از USB استفاده کنم؟
بازیهای کپی رو میشه سیدیش رو خریداری کرد بجای ریختن تو هارد؟
از دردسرهای بازیهای کپی هم یکم میشه بگید!مثلا شنیدم ارور داره ایبوت داره و......!!!
کجای تهران برای -- خوب هست؟؟
والا برای کپی خور کردن (دانگرید به 3.55 و سپس نصب custom firmware و سپس نصب مولتیمن) نمیدونم چقدر میگیرند و کجا بهترین هست !!! خودم برای خرید بازی یا موارد دیگه میدون ولیعصر میرم یه مغازه هست نه تنها بازی میفروشه (روی هارد اکسترنال فقط) بلکه ، دانگل ، دانگرید ، کپی خور (هـک) هم انجام میده .نقل قول:
بعضی از بازیها هستند که حجم خیلی زیادی دارند مثلا 40 گیگ . بنظر شما میصرفه این چهل گیگابایت روی سیدی 700 مگابایتی رایت بشه ؟؟ (حدود 58 تا CD میخواد) .
بعضی از بازیها هم ممکنه اجرا نشه که این مشکل نه تنها میتونه به خاطر ایبوت یا بد کپی شدن بازی باشه بلکه ممکنه نیاز به پیچی باشه که باید قبل از اجرای برنامه نصبش کرد .
اقا شما خیلی مردی:31:نقل قول:
راستش میخواستم بفروشمش چون دیدم از پس قیمته بازیهای اورج بر نمیام!
ولی بعد گفتم خب شاید -- کنم بهتر باشه!
اقا من زیاد اطلاعات ندارم در مورد این اصطلاحاتی که بکار بردی!
من الان باید -- کنم یا دانگل یا دانگرید؟!
اصلا فرقشون چیه؟
من بهتره کدوم رو انجام بدم؟
والا من در مورد ps3 حرفه ای نیستم .نقل قول:
صفحه اول این تاپیک هم در مورد نحوه کپی خور کردن (هـک کردن یا جیلبریک کردن) توضیح داده .
1. در درجه اول شما باید ببینی ورژن firmware چند هست . اگر بالای 3.55 باشه که باید دانگرید بشه .
2. پس از دانگرید شدن به 3.55 باید کاستوم فریمور cfwبریزی .
3. سپس برنامه مولتیمن رو نصب کنی .
اونوقت میتونی بازیهای قدیمی رو اجرا کنی نه بازیهای جدید . البته برای بعضی از بازیهای جدید با فیکس کردن قابلیت اجرا روی فریمور 3.55 رو دارند .
اون دانگل هم چیزی شبه فلش مموری هست برای اجرای بازیهای جدید (نه همه) روی فریمور 3.55 هست .
همین چند روز پیش resistance 3 خریدم ده هزارتومن !!! که اصلاً برای firmware 3.55 نبود که فیکس کردن تا بدون نیاز به این دانگل روی این فریمور قابل اجرا باشه .
دوستان این mgs hd collection که -- شده حجمش چقدره؟؟من دستگام 3.55 هستش و مولتی من هم نصبه برای اجراش که کار خاصی نباید بکنم؟
1- اونایی که فرمویر کارخونه ای 3.55 نباشن ولی با دانگرید کپی خور شن در اجرای
بلوری فیلم کپی / بازی های فیکس 3.55
تفاوت و مشکلی دارن؟
2- الان دیگه اصلا فرمویر استوک 3.55 کجا گیر میاد بیام تهران؟
با سلام به دوستان
من یک دستگاه p3s جیلبریک شده با3.55 Kmeav دارم. همه چی خوب بود تا اینکه چند روز قبل بازی Silent Hill Downpour را دانلود کردم و روی دستگاه ریختم تا اجرا کنم. بازی هم خیلی خوب اجرا شد و بازی میکردم تا اینکه بعد از چند روز سرعت دستگاه خیلی اومد پایین. مثلا سرعت load بازی خیلی کم شده یا اینکه در محیط بازی هر 1 دقیقه 4-5 ثانیه فرییز میشه. همچنین سرعت دستکاه در منوهای XMB هم کم شده. دستگاه p3 slim 240GB هستش و حدود 180GB هارد داخلی خالیه.
خیلی از بازی های قدیمی رو هم پاک کردم ولی اثری نکرد. کسی از اساتید میدونه باید پیکار کنم؟ آیا مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟