دستت درد نكنه درست شد . خيلي ممنون:31:نقل قول:
Printable View
دستت درد نكنه درست شد . خيلي ممنون:31:نقل قول:
سلام دوستان من يه ال سي دي مدل le40b679 دارم که ريسور داره قابليت ديجيتال هم داره اينترنت هم داره برا رسيور و ديجيتالش مشکلي ندارم دو تا خواسته دارم اول اينکه اينترنتشو که گزينه هاش هم وجود داره فعال کنم و دوم اينکه اگه امکان داشته باشه زبونشو فارسي کنم لطفاً راهنمايي کنيد ضمناً تا صفحه 48 سايت هم گشتم اطلاعات خوبي وجود داشت اما برا مدل ال سي دي من چيزي نديدم با تشکر
دوستان کسی دانگل وای فای مخصوص ال ای دی سامسونگ رو قیمت داره؟:19:
شما چطور تونستین فعالش کنین؟؟؟نقل قول:
مدل دقیق ماله من UA46C7000
سلامنقل قول:
تلویزیون من 46D7000 است
و hotel mode ندارد به جایش hospital mode دارد
آیا روی حالت بیمارستانی هم می توان internet tv را فعال کرد یا نه ؟
اینترنت سری D فعال هست و نیازی به فعالسازی ندارد.نقل قول:
:41:آیامدل ua40c5550QRدیجیتال داخلی داره!
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
بخشید میتونین آپدیت مارشال me7022رو پیدا کنید خیلی بهش نیاز دارم
راستی طبق آموزش ها به منوی مخفی ua40c5550وارد شدم و یک گزینه یDVBداشت که اگه توش میرفتی چندگزینه دیگه هم داشت که من اونارو دست نزدم مثل pal tapeوغیره اطفا راهنمایی کنید تو روخدا!
سلام
من یک 46d7770 دارم.وارد منو مخفی شدم و تغییرات خوبی رو اعمال کردم.ولی pvr برای ظبط روی فلش غیر فعاله (کمرنگ هست) و نمیتونم فعالش کنم.کشور هم روی استرالیاست.میتونید کمک کنید؟
ممنونم.
[QUOTE=aziz85;6990203]سلام دوستان من يه ال سي دي مدل le40b679 دارم که ريسور داره قابليت ديجيتال هم داره اينترنت هم داره برا رسيور و ديجيتالش مشکلي ندارم دو تا خواسته دارم اول اينکه اينترنتشو که گزينه هاش هم وجود داره فعال کنم و دوم اينکه اگه امکان داشته باشه زبونشو فارسي کنم لطفاً راهنمايي کنيد ضمناً تا صفحه 48 سايت هم گشتم اطلاعات خوبي وجود داشت اما برا مدل ال سي دي من چيزي نديدم با تشکر
برای اینترنتش باید مودمت رو کامفینگ کنی . مشکل حله .شما برای دیدن شبکه های کارتی راه حلی داری ؟