نقل قول:
اول اینکه بازی اول شخص بود و من اصلا تو این وادی ها نبودم (هر چند که قبلا اینجا خونده بودم، اما اون موقع فکرم خطور نمی کرد) هی میگم خدایا این دموی بازی چرا همش با یه دوربینه! پس کی میخواد تموم بشه و فلان...! بعدم که دیدم دارن از گاری میان پایین تازه دوزاریم افتاد که ای بابــــــــــا این اول شخصه کـــــــــه !!(اما اصلا عادت ندارم. واقعا چطوری شما بازی میکنین من در عجبم!)
شما ممکنه در وادی اول شخص نباشی ولی خیلی ها در این وادی هستند. بدون دوربین اول شخص نمیتونی آیتم ها رو خوب نگاه کنی و از روی زمین برداری. دوربین سوم شخص هم برای شما طراحی که با F تغییر میکنه و هیچ نقصی هم نداره.
نقل قول:
در باره گرافیکم بگم اینکه واقعا تازه دارم می فهمم که چرا اینقدر بچه های PC از بازیهای کنسول ایراد میگیرن من تا حالا یه بازی رو روی کنسول ندیدم الان که گرافیک اینو دیدم واقعا خیلی ضایع بود! اصلا با گرافیک DA_O قابل مقایسه نیست حرکت لبها و انیمیشن ها خیلی مصنوعیه !تازه این با pc اینجوره ه ه ه ه ! پس نسخه کنسولی اون چیـــــه خـــــــــــــدااااااا.....( اینم بگم که همه تنظیمات و تا آخر بالا بردم تازه اینجوری شد!... منو باش که میگفتم میرم چندتا زن میگیرم و اینا...بگذریم حالا! )
لطفا حداقل یکی دو روز بازی رو انجام بدید و بیخودی ایراد نگیرید. این بازی یکی از بهترین نمراتش برای گرافیک هست و از نظر محیطی که دیگه نمره عالی بهش دادن. هیچ منبع معتبری پیدا نمیکنید که از گرافیک بازی ایراد گرفته باشه.
نقل قول:
انصافا جان بچتون ،این اوایلش اینطوریه؟ یا تا تـــــــــــه همینه!! اگه اینجوریه من برم یه سماور آب جوش با یه کارتون نبات بزارم بغلم، بلکه هر لحظه ممکنه احتیاج بشه!!ها!
................................
نقل قول:
-اینکه این داستانم داره یا که نه همینطوری فقط باید بریم بگردیم و محیط ها رو کشف کنیم ندیدم اینجا کسی از داستان بگه داره واقعا؟
مسخره میکنید؟ بهترین چیزی که پیدا میکنید همین داستان هست. بازی چندین خط داستانی بلند داره که هر کدوم از همدیگه جدا هستند. خواهشا حداقل یه مقداری بازی رو انجام بدید!
نقل قول:
-سوم شخص چطوری میشه من همه کلید ها رو زدم،نشد که نشد!
دکمه F. با Scroll موس هم میشه اینکارو انجام داد.
نقل قول:
-موس برای همه کنده یا فقط برای من اینطوریه؟
میتونید تندش کنید. به همین سادگی.
نقل قول:
یه چیز دیگه اینکه، الان که به نمره دراگون ( 9.5 ) و به نمره این ( 9 ) نگاه میکنم واقعا متوجه میشم که 0.5 نمره فاصله خیلی هست!
خواهشا پای بازی های دیگه که برای خودشون قابل احترام هستند رو به اینجا نکشید. به نمره هم که باشه این بازی از خیلی منابع معتبر 10 گرفته همینطور 9.5. چون مقایسه کردید باید بگم دراگون به شماره دو نکشید بهش گند زدن ولی این بازی تا حالا 5 شماره ازش منتشر شده هرسال هم بهترین بازی سال میشه.
نقل قول:
در آخرم بگم که من قصدم نقص کردن بازی نبود فقط اون چیزایی که احساس کردم و گفتم، وگرنه حتما چیزی هست که بهترین بازی سال شده !
هنوز بهترین بازی سال نشده ولی پیش بینی میشه که بشه!
نقل قول:
البته الان یادم افتاد دراگون ایج و هم که بار اول نصب کردم و دیدم ،ثانیه نشد که پاکش کردم!
همون باید باشه. این رو هم سعی کنید مثل دراگون ایج یک بار پاک کنید و دوباره نصب شاید درست شد. :31: